Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Εμένα μου έχουν σπάσει τα νεύρα γιατί έχει καθυστερήσει πολύ η περίοδος , στις 21 μέρες στον προηγούμενο κύκλο ξεκίνησα το αίμα και λίγες μέρες μετά είχα την αρνητική χοριακή. Κράτησε 7 ολόκληρες μέρες αλλά καθάρισα και την περασμένη Παρασκευή έκανα και υστεροσκόπηση. Τώρα είναι λόγος η ταλαιπωρία με την αποτυχημένη εξωσωματική και την επέμβαση να έχει καθυστερήσει τόσο; Σήμερα έχω φτάσει 32 ημέρες κύκλο και τα νεύρα έχουν βαρέσει κόκκινο! Γενικά ο κύκλος μου είναι ότι να ναι αλλά αναρωτιέμαι ( ίσως λόγω και της ανησυχίας που έχω κατά βάθος με την χαμηλή αμη 1,29) πόσες μέρες σας έχει βγάλει μάξιμουμ από το σύνηθες η διαδικασία της εξωσωματικής; Πριν ξεκινήσω είχα ρυθμιστεί κάπως κοντά στις 28 ημέρες (25-30) , τώρα έτσι θα πάει;

ΑνΑλ (Ανώνυμες Αλλοπρόσαλλες)

ζώπυρον

Recommended Posts

με το πασο σου λεφτα δεν εχω ετσι κι αλλιως τωρα :-) :-)

http://cgi.ebay.com/UGG-Black-Abilene-Perforated-Suede-Boots-Size-7-/320691982829?pt=US_Women_s_Shoes&hash=item4aaabb51ed

κοιτα αυτό .εχω βρει άπειρα θα στα βάλω αύριοοοοοοοοοοοο

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Aeriko

3696

• MarcoPolo

2484

• Mara-76

2192

• luckyMe

2080

Περισσότερες δημοσιεύσεις

νιουζφλασ..με πηρε ενασ συναδελφος απο το ε8νος...εχετε ακουσει για τους 850 πρωην βουλευτες που ζητανε αναδρομικά καμια 80αρα μιρια? ε αναμεσα τους ειναι και ο κιμων κουλουρης με το γοητευτικό βλέμα..

dZJip3.png

παιδια κανα νεο απο την λευκη και το μπεμπε ειχαμε? πως ειναι?

Mπεμπέ οκ, Λευκή λιποθύμησε από κούραση πριν 1 ώρα (γιατί είχε τρία 24ωρα να κοιμηθεί). Οβερ.

(ευτυχώς έχω τη μάνα μου εδώ και μάζεψε και τη μικρή και εμένα),

http://cgi.ebay.com/UGG-Black-Abilene-Perforated-Suede-Boots-Size-7-/320691982829?pt=US_Women_s_Shoes&hash=item4aaabb51ed

κοιτα αυτό .εχω βρει άπειρα θα στα βάλω αύριοοοοοοοοοοοο

http://cgi.ebay.com/NIB-UGG-Boots-Classic-Tall-Black-Size-7-New-/160556321393?pt=US_Women_s_Shoes&hash=item2561e70a71 τέτοιου τυπου θέλω ρε που ναι βαρκα στο γυαλό ... :-)

απλα δεν ξέρω ποιος στελνει ελλαδα κλπ κλπ

τα χανε πει στα eshop στο παρεντσ αλλα χαμπαρ !

Διαφημίσεις

πρωτο παπουτσι είχα παρει τα ΧΡΥΣΑ (ΛΌΓΟ ΤΙΜΉς ) ΜΟΥΓΕΡ

ΨΥΦΊΖΩ GEOX

(εξακολουθεί και έχει πόδι παπίας το παιδι σαν τη μανα της .... δεν γλύτωσα κατι αλλα οκ το πρωτο παπουτσι να ναι καλο λες .... )

Κοριτσια επειδη εφαγα ξυλο απο την παιδιατρο. Τα geox δεν εχουν καμαρα. Δεν θεωρουνται ορθοπεδικα. Τα καλυτερα ορθοπεδικα σε καμαρες, ποιοτητα και μαλακο δερμα ειναι τα μουγερ και τα kickers. κανενα αλλο. Οποιο κορη θελει εχω μωβ geox να της δωσω. Δεν τα βαζουμε. 25 νουμερο ειναι. Χαριζονται :P.....τα μονο αθλητικα με καμαρα ειναι τα Hogan τα οποια της πηρα πριν λιγο καιρο και κανουν 125 ευρω το ζευγαρι.......(καϊ καϊ καϊ).........

Here in dreamland we will NOT obey the masters

:evil:

Mπεμπέ οκ, Λευκή λιποθύμησε από κούραση πριν 1 ώρα (γιατί είχε τρία 24ωρα να κοιμηθεί). Οβερ.

(ευτυχώς έχω τη μάνα μου εδώ και μάζεψε και τη μικρή και εμένα),

ωχ ,,...! περαστηκα

ρε ξεκουρασου .....

Κοριτσια επειδη εφαγα ξυλο απο την παιδιατρο. Τα geox δεν εχουν καμαρα. Δεν θεωρουνται ορθοπεδικα. Τα καλυτερα ορθοπεδικα σε καμαρες, ποιοτητα και μαλακο δερμα ειναι τα μουγερ και τα kickers. κανενα αλλο. Οποιο κορη θελει εχω μωβ geox να της δωσω. Δεν τα βαζουμε. 25 νουμερο ειναι. Χαριζονται :P.....τα μονο αθλητικα με καμαρα ειναι τα Hogan τα οποια της πηρα πριν λιγο καιρο και κανουν 125 ευρω το ζευγαρι.......(καϊ καϊ καϊ).........

ναι ρε μουγερ

εχω και στοκ εδω κοντα

ο θεος να το κανει στοκ ενα ζευγαρι 90 ε

ειπα τα πρωτα της ηταν μουγερ με ευγενικές χορηγίες

τα επομενα ..... οτι να ναι

παντως να πω την αμαρτια μου \

ΓΑΜΩΟΡΘΟΠΑΙΔΙΚΑ στο ελβετια τα παιρνει το αδερφι με 20 ευρω

ΝΟΝ ΣΤΟΚ

και μετα ρωτανε γιατι ηρθε ο δου νου τους

αλλα παιδικο παπουτσι αν δε το δοκιμάσει το παιδι μετα τα τρια μαματα

ναι ρε μουγερ

εχω και στοκ εδω κοντα

ο θεος να το κανει στοκ ενα ζευγαρι 90 ε

ειπα τα πρωτα της ηταν μουγερ με ευγενικές χορηγίες

τα επομενα ..... οτι να ναι

παντως να πω την αμαρτια μου \

ΓΑΜΩΟΡΘΟΠΑΙΔΙΚΑ στο ελβετια τα παιρνει το αδερφι με 20 ευρω

ΝΟΝ ΣΤΟΚ

και μετα ρωτανε γιατι ηρθε ο δου νου τους

αλλα παιδικο παπουτσι αν δε το δοκιμάσει το παιδι μετα τα τρια μαματα

Γαματες τιμες εξω ΑΛΛΑ δεν μπορω να παρω παπουτσια απο εξω γιατι αναλογα την μαρκα και την κουπ η μικρη φοραει απο 24 μεχρι 26!.....δεν το ρισκαρω.....

Here in dreamland we will NOT obey the masters

:evil:

Διαφημίσεις

ε ναι ... και το αδερφι εφερε χριστουγεννο

ενα ζευγαρακι στην μικρη απο φαρμακείο με 17 ευρω

πήσω πηγε

δεν της εκανε

μη το ρησκαρεις

και η αδερφη μου μου ειπε παπουτσι δεν της ξαναπαιρνει κρίμα τα λεφτα γμτ

(Α Η ΜΠΟΤΑ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ οποια τη θελει αφορετη ανατομική κλπ κλπ πορτοκαλι χρώμα

νουμερο 28 ΓΑΜΑΤΗ ... και εδω εκανε 100

τη χαριζω ε θα σας χωχω και φωτο αν θετε ! )

Ευχαριστώ κοριτσάκια. Η μικρή είναι σήμερα εντελώς απύρετη. το τελευταίο 38,5 το έκανε χτες το βράδυ. Πρέπει να ήταν κάποια ζόρικη ίωση, αλλά αφού γλιτώσαμε τα νοσοκομεία και τώρα δείχνει να περνάει είμαι υπερ-ευχαριστημένη.

Ρε γμτ οι φρουροί στα σύνορα δεν είναι σε τόση επιφυλακή όσο ήμουν εγώ. Τώρα που ηρέμησαν λίγο τα πράγματα, αφέθηκα κι εγώ να τα παίξω. Τέλος πάντων.

Η πεθερά μου είναι τάνα, σας το είπα?

καλα εκει εχουν κ αλλα...βενζινη 0.70 σεντια καφεδακι σε καφε 0,50, σουπερ μαρκετ δυο ατομα 20 ευρω ανα εβδομαδα, κτηνιατροσ για τον αριστο τζάμπα...ενοικιο σε νεοδμητο 220 με κηπο και μαζι τη δεη το ιντερνετ και το νερο.....

dZJip3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...