Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Εμένα μου έχουν σπάσει τα νεύρα γιατί έχει καθυστερήσει πολύ η περίοδος , στις 21 μέρες στον προηγούμενο κύκλο ξεκίνησα το αίμα και λίγες μέρες μετά είχα την αρνητική χοριακή. Κράτησε 7 ολόκληρες μέρες αλλά καθάρισα και την περασμένη Παρασκευή έκανα και υστεροσκόπηση. Τώρα είναι λόγος η ταλαιπωρία με την αποτυχημένη εξωσωματική και την επέμβαση να έχει καθυστερήσει τόσο; Σήμερα έχω φτάσει 32 ημέρες κύκλο και τα νεύρα έχουν βαρέσει κόκκινο! Γενικά ο κύκλος μου είναι ότι να ναι αλλά αναρωτιέμαι ( ίσως λόγω και της ανησυχίας που έχω κατά βάθος με την χαμηλή αμη 1,29) πόσες μέρες σας έχει βγάλει μάξιμουμ από το σύνηθες η διαδικασία της εξωσωματικής; Πριν ξεκινήσω είχα ρυθμιστεί κάπως κοντά στις 28 ημέρες (25-30) , τώρα έτσι θα πάει;

ΑνΑλ (Ανώνυμες Αλλοπρόσαλλες)

ζώπυρον

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Aeriko

3696

• MarcoPolo

2484

• Mara-76

2192

• luckyMe

2080

Περισσότερες δημοσιεύσεις

μην σκας μαρι μια ιδεα ειναι σιγα τα κοπρολάχανα...απο τοτε που γεννησα ειλικρινά αδιαφορώ πλέον..δλδ αν δεν ειχα και τις κοινωνικές μου εκδηλώσεις καλα κρασια...τζην, φανελάκι, κονεβρσ και τελος ολη μερα

dZJip3.png

ρε μαρα να σου πω κατι

εγω οταν το βαφτισα το παιδι

πγα στα μοδερφροντις και της πειρα ενα συνολακι μπουφαν καλσονια παπουτσια φορεματα κλπ κλπ

τα παντα όλα λευκα με ενα 30αρι ευρο

(σαν νυφη το πηγα το παιδι ηταν κουκλι ....)

δε πα καμια βολτα

(για αυτο δε συζητάμε ;;; οχι ;;; αλού ειμαι ;;; μαλλον ! )

κι εγω απο το πρεναταλ, οταν ειχε -80% ...λινο παντελονακι μπεζ, λινο πουκαμισακι λευκο και πλεκτη ζακετουλα καλοκαιρινη! ονειρο! ολα μαζι....25! χεχε

πεστα βρε ανενεργή! χεχεχεχε

τα λεω τα λεω....αλλα ειναι δυσπιστες ... τι να τις κανω!

καλα εγω εχω να ψωνισω απο κανονικο μαγαζι με βιτρινα....ουυυυυ. πολυ σπανια! το φεβρουαριο ας πουμε σηκωσα ολο το μπενετον που ειχε -70%, αλλιως ουτε για αστειο δε δινω τα λεφτουδακια μου.

και δε μιλαμε μονο για ρουχα...μιλαμε για τα παντα, εκτος απο τροφιμα! ηλεκτρικα, ρουχα, παπουτσια, καροτσια, μπιμπερο...τα παντα ολα!

αντιβ ειμαι λιγο περιεργου στα παπούτσια δλδ αμα ειναι καλα και γερα και οπως πρέπει για το παιδι ας ειναι και ακριβα...δλδ δνε ειναι ρουχο που χεστηκες.. το παπουτσι ειναι αλλο..πρέπει να εχει κάποιες προδιαγραφέςε..

clarks παιδι μου! εγγυηση!

μάλλον πρέπει να αρχίσω ιντερνετικές αγορές γιατί έχω βαρεθεί την πιασοκωλίαση στα ψώνια..

οπωσδηποτε να το κανεις! και για ο,τι βοηθεια θες.... εδω!

παρηγγειλα για την αδερφη μου παπουτσακι asics, καλα υπεροχο λεμε....εδω ειχε 100, στις εκπτωσεις το βαλε 70 και της το πηρα απο αγγλια 40 και ηρθε και με κουριερ στη πορτα μας. πηγε στο μαγαζι, το δοκιμασε, ειδε οτι της αρεσει...και μεταααααααααα τσουπ! ιντερνετ!

εγω στην πολυκατοικια εχω γινει σουσουρο με τα ειδοποιητηρια απο κουριερ...μια μερα μου λεει ο διαχειριστης ρε μαρακι μου πολύ περα δωθε (κουτσομπολη ςκαργα) και του ειπα πολύ απλά αφενος παραγγελνω πράγματα για την μικρη και αφετερου ως εξτρα εισοδημα παραλαμβανω κοκες απο την κολομβια...ε τι να του πεις του γελοιου?

dZJip3.png

Διαφημίσεις

και για να μην ειμαι αχαριστιδου εγω για ΠΟΛΛΑ χρονια ΔΕΝ πληρωνα ρουχα, καλλυντικα, καθαριστικά, απορυπαντικά λογω δουλειας. θυμαμαι προπερσι μου ειχε στιελει η εστε ενα βαλιτσακι με τα ΠΑΝΤΑ Μεσα... αλλα τωρα ενεκα η κρισης.. δεν στελνουν ουτε σουβερ... οταν πιασαμε το σπιτι με τον συζυγο ειχα ως..προικοων ακόμη και προιοντα σανιτας για ένα χρονο...τωρα..πιφ!

dZJip3.png

κι εγω το νυφικό το πλερωσε η πεθερα

)ασχετο οτ δε το βαλα ποτε )

3000 την έγδυσα τη καρια

και μετα που με τζασανε σεφτηκα να παω να παρω τα φραγκα αλλα εκανα κατι καλύτερο μουχαχαχαχαχαχ

τα Ugg τα θενω γιατοι παω ελβετια ...

ειχα ενα ζευγαρακι της πλακας με 10 ευρα

ε μια μερα που χιονησε και μια που χαθηκαν στο χιονι αποσύνθεσης

και μετα εκανα 3 μερες να βγω απ το σπιτι :-) - μεχρι να λιώσουν τα χινονια - μοιυχαχαχαχαχαχα

αρια εχεις τους αγωνιστικους μου χαιρετισμους.,...ομπρος να φαμε την φωκια αμεσα!

απο το σαιτ της ουγκ τα εχει φτηνα εννοω πιο φτηνα απο μαγαζι..κανε ενα τσεκ

υγ. εγω νυφικο δεν πληρωσα. ηταν ευγενικη χορηγια του οικου μοδας μουαχαχαχαχαχα

dZJip3.png

Διαφημίσεις

κι εγω το νυφικό το πλερωσε η πεθερα

)ασχετο οτ δε το βαλα ποτε )

3000 την έγδυσα τη καρια

και μετα που με τζασανε σεφτηκα να παω να παρω τα φραγκα αλλα εκανα κατι καλύτερο μουχαχαχαχαχαχ

τα Ugg τα θενω γιατοι παω ελβετια ...

ειχα ενα ζευγαρακι της πλακας με 10 ευρα

ε μια μερα που χιονησε και μια που χαθηκαν στο χιονι αποσύνθεσης

και μετα εκανα 3 μερες να βγω απ το σπιτι :-) - μεχρι να λιώσουν τα χινονια - μοιυχαχαχαχαχαχα

να ψάξω να σου βρω ουγκάκια στο ebay????

τί νουμερο φοράς???????

να ψάξω να σου βρω ουγκάκια στο ebay????

τί νουμερο φοράς???????

40 ....

ψαξε

(θες να σε αγαπω για παντα ;;;):-)

σε μαυρο ...ε ;

ειδα και κατι φθηνοπορικο ανοιξιατικα με κατι κουμπια στο πλαι που ανοιγουν

ΠΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ ΕΡΩΤΑΣ ΡΕ ΦΙΛΕ

ΕΡΩΤΑΣ

αλλα τα θεώ για το μαμο χιονι

(και γιατι ντυνομαι σα τσουβαλι μη το κανουμε θεμα όμως) :-)

40 ....

ψαξε

(θες να σε αγαπω για παντα ;;;):-)

σε μαυρο ...ε ;

ειδα και κατι φθηνοπορικο ανοιξιατικα με κατι κουμπια στο πλαι που ανοιγουν

ΠΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ ΕΡΩΤΑΣ ΡΕ ΦΙΛΕ

ΕΡΩΤΑΣ

αλλα τα θεώ για το μαμο χιονι

(και γιατι ντυνομαι σα τσουβαλι μη το κανουμε θεμα όμως) :-)

θα ψάξωωωωωωωωωωωωω

θα σου πω αύριο!!!!!!!!!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...