Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 3 λεπτά , Ellidr είπε:

Χαιρετώ τις συναγωνιστριες 40+ ούτε εγώ έχω κατάψυξη τρία έμβρυα είχα κι τα έβαλα και τα τρία και έκανα την ζουζου 

Δύσκολο έργο διάλεξα με τους φυσικούς αλλά είμαι απόλυτη ότι μόνο αυτό θέλω και ότι γίνει 

Και αν φυσικά το δεχτεί ο γιατρός μου επειδή θα πρέπει σχεδόν κάθε μήνα αν έχω ωάριο φυσικά να ανεβαίνω Αθήνα από Κρήτη για ωοληψια

Άντε καλή να επιτυχία 

Εσύ έχεις παιδάκι δε θυμάμαι;

Γειά σου κορίτσι μου!!!!με το καλό να έρθει και το δεύτερο!!η αλήθεια είναι πως είναι ζόρικοι οι φυσικοι κύκλοι...δε συνεργάζεται με κάποιο άλλο γιατρό εδώ κρήτη ο γιατρός σου??έστω για τους υπέρηχους???δε θα είναι πολύ εύκολο να ανεβαίνεις συνέχεια...εκτός αν ανεβαίνεις και κάθεσαι πάνω αρκετές μέρες...

ΑνΑλ (Ανώνυμες Αλλοπρόσαλλες)

ζώπυρον

Recommended Posts

δεν με ενδιαφέρει είτε Ελληνες ήταν ή Αλβανοι ή πακιστανοι....

η κυρία απαράδεκτη!!!!!!

Αυτό! Ό,τι κι αν είναι αυτός που είναι απέναντί σου δεν έχεις δικαίωμα να τον προσβάλλεις με αυτό τον τρόπο. Εγώ και να την απολύσει δεν θα στεναχωρηθώ. Σορρι αλλά με μια απλή επίπληξη δεν γίνεσαι άνθρωπος... πρέπει να νιώσεις στο πετσί σου πως είναι να είσαι στην άλλη όχθη! Και μιλάμε για το prenatal έτσι; δεν μιλάμε για το μπακάλικο της γειτονιάς!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Aeriko

3696

• MarcoPolo

2484

• Mara-76

2192

• luckyMe

2080

Περισσότερες δημοσιεύσεις

όποιος κι αν είναι απέναντί σου, εντάξει.

αλλά για να μιλήσει για ελληνικότητα η μαντάμ, θα πρέπει να γνωρίζει ποιός είναι Έλληνας πραγματικά και ποιός είναι κατά τεκμήριο Έλληνας.

όταν η προγιαγιά της εν λόγω έλεγε πόρτα η προγιαγιά της Νίτσας έλεγε θύρα.

λέω εγώ τώρα!

κοινώς Ειρήνη μου η πωλήτρια θεωρεί ότι οι Μικρασιάτες δεν είναι Έλληνες, και ότι ήρθαν στην Ελλάδα χαριστικά, σαν ζητιάνοι, β' κατηγορίας άνθρωποι.

απαξίωσε η μαντάμ την ιστορία, διότι αυτή διδάχθηκε την ιστορία διαφορετικά από το σπίτι της.

χάϊλ!

Ε, καλά!!!

Το έχω ξαναπεί και δίπλα!Τους Μικρασιάτες όταν ήρθαν στην Ελλάδα τους υποδέχτηκαν όντως σα β κατηγορίας!Τέλοσπάντων...

Αυτό! Ό,τι κι αν είναι αυτός που είναι απέναντί σου δεν έχεις δικαίωμα να τον προσβάλλεις με αυτό τον τρόπο. Εγώ και να την απολύσει δεν θα στεναχωρηθώ. Σορρι αλλά με μια απλή επίπληξη δεν γίνεσαι άνθρωπος... πρέπει να νιώσεις στο πετσί σου πως είναι να είσαι στην άλλη όχθη! Και μιλάμε για το prenatal έτσι; δεν μιλάμε για το μπακάλικο της γειτονιάς!

Καταρχήν περαστικά!Συμφωνώ κι εγώ.Απαράδεκτο να προσβάλλεις έναν άνθρωπο για την εθνικότητα, το ύψος, το πάχος κτλ.Γενικώς απαράδεκτο να προσβάλλεις το διπλανό σου στα καλά του καθουμένου.

Σέβη ψήνομαι όταν κατεβάσουμε τη γιαγιά του άντρα μου Φαλάνη να κατέβω κι εγώ για βόλτα.Βασικά σκεφτόμαστε και κάτι άλλο...με τα χάλια που επικρατούν στη χώρα...σκεφτόμαστε την εσωτερική μετανάστευση...προς Λάρισα...αλλά ακόμη απλά το σκεφτόμαστε...

Wktmp2.png

qIogp3.png

ναι οκ δεν διαφωνώ... απλώς εμένα μου την βαράει ανεξάρτητα από αυτό...

Κι εμένα...σε σημείο που ανακατεύομαι εκεί που δε με σπέρνουν...:oops:

Άμα διαπιστώσω συμπεριφορά περίεργη προς τρίτο, πετάγομαι σα να μην πω τι.Προσπαθώ βέβαια να το συγκρατήσω γιατί δεν είνα και σωστό.

Wktmp2.png

qIogp3.png

Διαφημίσεις

Γιατί δεν είναι σωστό; Εγώ το βρίσκω πολύ σωστό να μην είμαι απαθής σε ο,τιδήποτε προσβάλλει την ανθρωπιά μου!

Καλημέρα κι από μένα κορίτσια! Δεν χάθηκα βρε Ζωπυρον μου, αλλά, δεν θα το πιστέψετε, εκτός από το λαπτοπ, έχει πρόβλημα και το πληκτρολογιο του υπολογιστή μου! Θα βγω σε λίγο να πάρω καινούριο, τα 'χω πάρει μιλάμε τελείως. Αν και, χωρίς ίντερνετ στο σπίτι, κακά τα ψέματα, στα χαμένα θα είμαι.

Βλέπω, όλες "καλά", ε? Σέβη, έχεις παρέα...ούτε κι εγώ είμαι καλα.:-(

Αερικούλι, περαστικά.

Κική, πώς και αποφάσισες για κάμπο? Για δουλειά ή κατι άλλο? Εγώ βέβαια είμαι πολύ υπέρ της αποκέντρωσης.

Γιατί δεν είναι σωστό; Εγώ το βρίσκω πολύ σωστό να μην είμαι απαθής σε ο,τιδήποτε προσβάλλει την ανθρωπιά μου!

Μωρέ δίκιο έχεις,αλλά καμμιά φορά, σου λέει ο άλλος τι ανακατεύεσαι?Εσένα πρόσβαλλε?

Γενικώς τραβάω κολλήματα όταν πιστεύω ότι γίνεται αδικία.

Πχ στέλνω το μεγάλο σε έναν καταπληκτικό βρεφικό.Είμαι πάρα πολύ ευχαριστημένη.Πρόσφατα όμως έμαθα ότι το αφεντικό είναι κακοπληρωτού.Δεν κολλάει ένσημα, καθυστερεί τις πληρωμές των εργαζομένων και τέτοια.

Ε, για μένα αυτός είναι λόγος, εάν το εξακριβώσω ότι όντως συμβαίνει(αν και έχω καλή πηγή, όχι υπάλληλο της, νυν ή πρώην), να μην το στείλω του χρόνου εκεί.Και σε συνάντηση να θίξω θέμα εργασιακών δικαιωμάτων γενικότερα.

Και γενικώς δε μπορείς σαν παιδικός να μου κάνεις εμένα μαθήματα για το πως πρέπει να είμαστε τα παραδείγματα ήθους για τα παιδιά μας και εσύ να είσαι να το αντίθετο:evil:.

Πολλοί όμως μου λένε:τι σε νοιάζει?ασ ξεσηκωθεί αυτός που πρέπει.Κι ίσως εν μέρει έχουν δίκιο!

καλά μια χαρά! (κική ε? εμένα ειρήνη)

Ειρήνη!Πως μου αρέσουν αυτά τα ονόματα:Ειρήνη, Αγάπη, Ελπίδα, Σοφία!

Wktmp2.png

qIogp3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα κι από μένα κορίτσια! Δεν χάθηκα βρε Ζωπυρον μου, αλλά, δεν θα το πιστέψετε, εκτός από το λαπτοπ, έχει πρόβλημα και το πληκτρολογιο του υπολογιστή μου! Θα βγω σε λίγο να πάρω καινούριο, τα 'χω πάρει μιλάμε τελείως. Αν και, χωρίς ίντερνετ στο σπίτι, κακά τα ψέματα, στα χαμένα θα είμαι.

Αγγελίνα γιατί δεν κοιτάς πρώτα στο ebay?Πιθανότατα θα βρεις φθηνότερο.

Κική, πώς και αποφάσισες για κάμπο? Για δουλειά ή κατι άλλο? Εγώ βέβαια είμαι πολύ υπέρ της αποκέντρωσης.

Κοίτα.Ο άντρας μου είναι εποχικός πυροσβέστης.Φέτος πέρασε το σχέδιο νόμου για τη νομιμοποίηση τους από το υπουργικό, και περιμένουν να περάσει κι από τη βουλή. Παράλληλα, είναι υδραυλικός.

Τα πράγματα εδώ δεν πάνε πολύ καλά με τα υδραυλικά.Καλούτσικα θα έλεγα.

Εγώ τον Ιούλιο γυρίζω στη δουλειά(ιδιωτική υπάλληλος σε είδη υγιεινής) με αμφίβολλο μέλλον μιας και μας έπιασε πολύ η κρίση.Τώρα κάνω κάτι μικροδουλειές για χαρτζηλίκι έξτρα.

Και μου εξηγούσε ο άντρας μου και μια φίλη πόσο μικρότερο κόστος ζωής έχεις όταν ζεις σε ένα χωριό, και φαίνεται να έχουν δίκιο.Μικρότερα ενοίκια,ΔΕΗ,δημοτικά τέλη, + έναν κηπάκο τσουπ!καλύτερο ταμείο.

Εγώ βέβαια δήλωσα ότι για να πάω οπουδήποτε πρέπει να έχω σίγουρη δουλειά.Δε μπορώ να μη δουλέψω.

Η πεθερά μου είναι από Λάρισα.Και σκεφτόμασταν να μείνουμε Φαλάνη, ντιπ χωριό.Που όμως είναι μου είπαν 7 χλμ από Λάρισσα.

Α, μου είπαν κι ότι η Λάρισα έχει απόλα!Είμαι και παιδί της πόλης βλέπεις, και τα θέλω όλα!Δεν της λείπει τίποτα.Κυρίως από δραστηριότητες για παιδιά που με ενδιαφέρουν.

Ξέρεις, βλέπω ότι οι νέοι ή αν θες οι χωρίς παιδιά θα φύγουν έξω.Οι έχοντες παιδιά θα γυρίσουν προς τα μέσα.Σα λύση για το οικονομικό

(βρίστε για την πολυλογία,δεν παρεξηγώ:-P)

Wktmp2.png

qIogp3.png

Πχ στέλνω το μεγάλο σε έναν καταπληκτικό βρεφικό.Είμαι πάρα πολύ ευχαριστημένη.Πρόσφατα όμως έμαθα ότι το αφεντικό είναι κακοπληρωτού.Δεν κολλάει ένσημα, καθυστερεί τις πληρωμές των εργαζομένων και τέτοια.

Ε, για μένα αυτός είναι λόγος, εάν το εξακριβώσω ότι όντως συμβαίνει(αν και έχω καλή πηγή, όχι υπάλληλο της, νυν ή πρώην), να μην το στείλω του χρόνου εκεί.Και σε συνάντηση να θίξω θέμα εργασιακών δικαιωμάτων γενικότερα.

Και γενικώς δε μπορείς σαν παιδικός να μου κάνεις εμένα μαθήματα για το πως πρέπει να είμαστε τα παραδείγματα ήθους για τα παιδιά μας και εσύ να είσαι να το αντίθετο:evil:.

Πολλοί όμως μου λένε:τι σε νοιάζει?ασ ξεσηκωθεί αυτός που πρέπει.Κι ίσως εν μέρει έχουν δίκιο!

Σε νοιάζει! Γιατί ειδικά σε αυτή τη δουλειά αν ο υπάλληλος δεν είναι ικανοποημένος πως θα μπορέσει να εργαστεί με αγάπη και στοργή; Τη δυστροπία που του δημιουργεί το "αφεντικό" είναι πολύ πιθανό να μην μπορεί να την διαχειριστεί και να την βγάλει στο παιδί σου είτε σε νεύρα είτε σε πλημμελή άσκηση των καθηκόντων του!

Εγώ μαζί σου είμαι ;)

Εγώ βέβαια δήλωσα ότι για να πάω οπουδήποτε πρέπει να έχω σίγουρη δουλειά.Δε μπορώ να μη δουλέψω.

Η πεθερά μου είναι από Λάρισα.Και σκεφτόμασταν να μείνουμε Φαλάνη, ντιπ χωριό.Που όμως είναι μου είπαν 7 χλμ από Λάρισσα.

Α, μου είπαν κι ότι η Λάρισα έχει απόλα!Είμαι και παιδί της πόλης βλέπεις, και τα θέλω όλα!Δεν της λείπει τίποτα.Κυρίως από δραστηριότητες για παιδιά που με ενδιαφέρουν.

Ξέρεις, βλέπω ότι οι νέοι ή αν θες οι χωρίς παιδιά θα φύγουν έξω.Οι έχοντες παιδιά θα γυρίσουν προς τα μέσα.Σα λύση για το οικονομικό

(βρίστε για την πολυλογία,δεν παρεξηγώ:-P)

στη Λαρισα από δουλειά τι σκέφτεστε???

ευχομαι να σας πάνε όλα καλά!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...