Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Εμένα μου έχουν σπάσει τα νεύρα γιατί έχει καθυστερήσει πολύ η περίοδος , στις 21 μέρες στον προηγούμενο κύκλο ξεκίνησα το αίμα και λίγες μέρες μετά είχα την αρνητική χοριακή. Κράτησε 7 ολόκληρες μέρες αλλά καθάρισα και την περασμένη Παρασκευή έκανα και υστεροσκόπηση. Τώρα είναι λόγος η ταλαιπωρία με την αποτυχημένη εξωσωματική και την επέμβαση να έχει καθυστερήσει τόσο; Σήμερα έχω φτάσει 32 ημέρες κύκλο και τα νεύρα έχουν βαρέσει κόκκινο! Γενικά ο κύκλος μου είναι ότι να ναι αλλά αναρωτιέμαι ( ίσως λόγω και της ανησυχίας που έχω κατά βάθος με την χαμηλή αμη 1,29) πόσες μέρες σας έχει βγάλει μάξιμουμ από το σύνηθες η διαδικασία της εξωσωματικής; Πριν ξεκινήσω είχα ρυθμιστεί κάπως κοντά στις 28 ημέρες (25-30) , τώρα έτσι θα πάει;

ΑνΑλ (Ανώνυμες Αλλοπρόσαλλες)

ζώπυρον

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Aeriko

3696

• MarcoPolo

2484

• Mara-76

2192

• luckyMe

2080

Περισσότερες δημοσιεύσεις

καλα φαιη ονειρευσου εσυ οτι 8α κοιμη8ει με τη μια μουαχαχαχαχ

χτες πηγε η παιδιατρος απο το σπιτι για καφε... ειχε περασει πριν απο τα διδυμα για εμβολιο.... παρακσευη απογευμα εχουμε πρεβεναρ αλλα δεν ειναι αυτο το 8εμα μας. το 8εμα μας ειναι πως απ οτι μυ ειπε η παιδιατριξ η πουκι εχει φτάσει σε απίστευτα σημεια αναπτυξης και μου ειπε asap να παω για ορθοπεδικα παπουτσονια και μου συνεστησε τα κροκοντιλινο.. ειναι οκ αυτα τα παπουτσια η να δώ κάτι άλλο?

Kickers mωρο.........filakia

Here in dreamland we will NOT obey the masters

:evil:

λαστ ταιμ που μετρησα γιατι η μια η νονα η8ελε να της παρει σανδαλια τρομαρα μας ηταν απο το δαχτυλάκι εως και το πατουσονι 15 εκατοστα σχεδον...14,8 14,9

10 μηνων και 14.8 ποντους?

εμας ειναι 13.5!!!!!!!!!!!!!

Διαφημίσεις

11 μηνων σχεδον μην μας κλεβεις μερες! μουαχαχαχαχα εχμ κοιτα η πουκι ειναι ο κλωνος μου...σε γοβα φοραω 42 (παραγγελια εννοειται) και μποτα 43...και βρισκω μονο στα ματ μποτα

dZJip3.png

Μάρα 23 φοράει η Σοφία, 92 εκατοστά και 13,5 κιλά, μάλλον κάνεις λάθος!!

Πω πω Μαριανθη ειναι ΨΗΛΗ η μικρη σου!. 94 εκ. ειμαστε εμεις....και με επαληθευεις. Ειμαστε παπιες. ΣΧΕΔΟΝ (σορρυ) Ιδιο υψος και φοραει 25.......(μαμω τον αντιχριστο-ΔΕΝ βριζω τα Θεια το αναποδο βριζω, μαμω μεσα μαμω).....:( Οντως ειναι παπια....!

Here in dreamland we will NOT obey the masters

:evil:

τα κανονικα ρε! τι ψαχνεις??????????

Τι πάει να πει 4G???? Και καλά το 4 λέει ότι ειναι το 20...το G τι σημαινει? :confused::confused:

Η μικρή φοράει 20 τώρα (4 δηλαδη) αλλά την βλέπω συντομα να βαζει 21 (4,5)

Πω πω Μαριανθη ειναι ΨΗΛΗ η μικρη σου!. 94 εκ. ειμαστε εμεις....και με επαληθευεις. Ειμαστε παπιες. ΣΧΕΔΟΝ (σορρυ) Ιδιο υψος και φοραει 25.......(μαμω τον αντιχριστο-ΔΕΝ βριζω τα Θεια το αναποδο βριζω, μαμω μεσα μαμω).....:( Οντως ειναι παπια....!

εμείς 92 ποντους και φοράμε 23-24!!!!!

πήρε απο τη μαμά με 1.60 και 36-37!

Διαφημίσεις

πρωτο παπουτσι είχα παρει τα ΧΡΥΣΑ (ΛΌΓΟ ΤΙΜΉς ) ΜΟΥΓΕΡ

ΨΥΦΊΖΩ GEOX

(εξακολουθεί και έχει πόδι παπίας το παιδι σαν τη μανα της .... δεν γλύτωσα κατι αλλα οκ το πρωτο παπουτσι να ναι καλο λες .... )

Τι πάει να πει 4G???? Και καλά το 4 λέει ότι ειναι το 20...το G τι σημαινει? :confused::confused:

Η μικρή φοράει 20 τώρα (4 δηλαδη) αλλά την βλέπω συντομα να βαζει 21 (4,5)

οι άγγλοι ρε είναι προχωρημένοι και μετράνε και κουντεπιέ

το f είναι το κλασσικό εργοστασιακό μεγεθος και απο κει και πέρα g,h για πιιο χοντά κουντεπιέ!

αμ πως.....

Η Μαρια 88 ποντους, 12.400!

Φοραει το 23 στα αθλητικα, 22 ακομα σε μπαλαρινακια, πεδιλακια και τετοια.. Εξαρταται και απο τη φορμα του παπουτσιου!

Οταν φτανει ο κομπος στο χτενι, δεν φταιει το χτενι... Εσυ εισαι αχτενιστη!

gM4vp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...