Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Εμένα μου έχουν σπάσει τα νεύρα γιατί έχει καθυστερήσει πολύ η περίοδος , στις 21 μέρες στον προηγούμενο κύκλο ξεκίνησα το αίμα και λίγες μέρες μετά είχα την αρνητική χοριακή. Κράτησε 7 ολόκληρες μέρες αλλά καθάρισα και την περασμένη Παρασκευή έκανα και υστεροσκόπηση. Τώρα είναι λόγος η ταλαιπωρία με την αποτυχημένη εξωσωματική και την επέμβαση να έχει καθυστερήσει τόσο; Σήμερα έχω φτάσει 32 ημέρες κύκλο και τα νεύρα έχουν βαρέσει κόκκινο! Γενικά ο κύκλος μου είναι ότι να ναι αλλά αναρωτιέμαι ( ίσως λόγω και της ανησυχίας που έχω κατά βάθος με την χαμηλή αμη 1,29) πόσες μέρες σας έχει βγάλει μάξιμουμ από το σύνηθες η διαδικασία της εξωσωματικής; Πριν ξεκινήσω είχα ρυθμιστεί κάπως κοντά στις 28 ημέρες (25-30) , τώρα έτσι θα πάει;

ΑνΑλ (Ανώνυμες Αλλοπρόσαλλες)

ζώπυρον

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Aeriko

3696

• MarcoPolo

2484

• Mara-76

2192

• luckyMe

2080

Περισσότερες δημοσιεύσεις

καλα φαιη ονειρευσου εσυ οτι 8α κοιμη8ει με τη μια μουαχαχαχαχ

χτες πηγε η παιδιατρος απο το σπιτι για καφε... ειχε περασει πριν απο τα διδυμα για εμβολιο.... παρακσευη απογευμα εχουμε πρεβεναρ αλλα δεν ειναι αυτο το 8εμα μας. το 8εμα μας ειναι πως απ οτι μυ ειπε η παιδιατριξ η πουκι εχει φτάσει σε απίστευτα σημεια αναπτυξης και μου ειπε asap να παω για ορθοπεδικα παπουτσονια και μου συνεστησε τα κροκοντιλινο.. ειναι οκ αυτα τα παπουτσια η να δώ κάτι άλλο?

dZJip3.png

ενα ενα δυο .... εδω !

αυτο λες φεβρουαριακι μου ;

ή αυτο στο τοίχο σου ....;

(πάντως αν κάνω ταινία θα ζητήσω μπατζετ να μου κάνει μουσική ο αρμστρονγκ κι ασ μην παρω μια ..... ναι ναι ξέρω παντα τεχνη τρωωω χόρτασα )

:shock::shock::shock::shock::shock::shock:

Τραγουδάει η υπογραφή ?????? :shock::shock::shock::shock::shock:

Αν πατησεις πανω στην υπογραφη της, θα τραγουδησει! ;)

ενα ενα δυο .... εδω !

αυτο λες φεβρουαριακι μου ;

ή αυτο στο τοίχο σου ....;

(πάντως αν κάνω ταινία θα ζητήσω μπατζετ να μου κάνει μουσική ο αρμστρονγκ κι ασ μην παρω μια ..... ναι ναι ξέρω παντα τεχνη τρωωω χόρτασα )

Αυτο λεω! (This love) Ειναι τελειοοοοο!!!

Οταν φτανει ο κομπος στο χτενι, δεν φταιει το χτενι... Εσυ εισαι αχτενιστη!

gM4vp2.png

Διαφημίσεις

καλα φαιη ονειρευσου εσυ οτι 8α κοιμη8ει με τη μια μουαχαχαχαχ και μου συνεστησε τα κροκοντιλινο.. ειναι οκ αυτα τα παπουτσια η να δώ κάτι άλλο?

το πρατήριο είναι κοντά στα λημέρια μου, αν θες κάτι πες μου, μην πας και δώσεις τσάμπα λεφτά.

Επειδή μένω κοντά με φορμάρουν , όλοι γνωστοί και φίλοι να πάω να κοιτάω συνέχεια.

Βγάζει κάτι απίστευτες προσφορές.

einai kala παπουτσια οντως? γιατι η δοχτορισα μου ειπε πως επειδη η χαιδω στεκεται αρκετα ορ8ια μονη της και κανει κουτσοβηματακια ειναι σοσ να μπει σε καλο παπουτσι...ξερω οτι ειναι ακριβα αλλά δεν μαμιεται σιγα τα λαχανα πια...για την χαιδω πρικειται

dZJip3.png

Διαφημίσεις

άι μαρή! 23 φοράει η δικιά΄μου!

μέτρα την πατούσα της ..πες ποσα εκατοστά είναι....

Εμενα που φοραει 25 να ανησυχω?...σαν παπια ειναι μερικες φορες....αντε καλο μεσημερι, παω να κοιμηθω.....

Here in dreamland we will NOT obey the masters

:evil:

einai kala παπουτσια οντως? γιατι η δοχτορισα μου ειπε πως επειδη η χαιδω στεκεται αρκετα ορ8ια μονη της και κανει κουτσοβηματακια ειναι σοσ να μπει σε καλο παπουτσι...ξερω οτι ειναι ακριβα αλλά δεν μαμιεται σιγα τα λαχανα πια...για την χαιδω πρικειται

Ειναι δερμάτινα και έχουν μέσα αυτή την καμπύλη που χρειάζεται στη μέση του ποσιού (δεν ξέρω πως να το περιγράψω).

'Ισως γι'αυτό σου είπε ο γιατρός γι'αυτά.

Στο πρατήριο μπορείς να βρεις και παπούτσι δερμάτινο σε προσφορά από 10 ευρώ.

Τι νούμερο φοράει η πούκι?

Θα πάω να δω μόλις μπορέσω και θα σου πω.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...