Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 12 ώρες πρίν, dimi.tra είπε:

Δυστυχώς δεν μπορώ να σε βοηθήσω γιατί εγώ χρειάστηκα και επιπλέον από αυτά που μπορούσα να πάρω. Ωστόσο εμένα τα επιπλέον μου τα έδωσε ο γιατρός μου. Ρώτησε κι εσύ τον γιατρό σου γιατί κρατάνε από άλλες κοπέλες που δεν τα χρειάστηκαν και κυρίως έχουν συνεργασία με τις φαρμακευτικές οπότε ίσως μπορεί να σε βοηθήσει έστω και με μια καλύτερη τιμή. Επειδή έκανα τα Meriofert και πάνω στο κουτί λέει τιμή, στις 10 των 150 είναι 365,27€ η προτεινόμενη λιανική τιμή της εταιρείας και η 75αρα είναι κάπου στα 21 κάτι. Τουλάχιστον μέσω του γιατρού σου να μην τα πληρώσεις παραπάνω. Ελπίζω να βρεις φάρμακα, είναι πολύ κρίμα να συμβαίνει κάτι τέτοιο. 

Ευχαριστώ πάρα πολύ για την απάντηση! Καλή συνέχεια! Επιτυχία κι ευτυχία εύχομαι! 

• Ευχαριστώ 1

ΑνΑλ (Ανώνυμες Αλλοπρόσαλλες)

ζώπυρον

Recommended Posts

Κορίτσια ευχαριστώ για τις ευχές!!

Ναι το Εριέττα είναι Ειρήνη :rolleyes:

inPi10W6AQQ

χρόνια πολλά στο αγγελούδάκι μας ....!

χρονια πολλάααααα

υγεια

χαμόγελα

χρώματα αρώματα και αγκαλιές !!!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Aeriko

3696

• MarcoPolo

2484

• Mara-76

2192

• luckyMe

2080

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Να σας πω την αλήθεια ένας λόγος που δεν θέλω είναι ότι σιχαίνομαι...

Να το πάρουμε και να το 'χουμε παρατημένο ζέστη/κρύο έξω δεν θέλω αλλά για μέσα στο σπίτι, μόνο στο χώρο της σκάλας κάτω! Εκεί δεν θα με πείραζε ένα λαμπραντόρ.

Μετά... δεσμεύεσαι για βόλτες και ταξίδια. Παθαίνουν και κατάθλιψη αν τα παρατήσεις μόνα τους! Τα βλέπω από τη γειτόνισσα μου που φιλοξενεί ένα σκυλάκι και θα το κρατήσει.

inPi10W6AQQ

χρόνια πολλά στο αγγελούδάκι μας ....!

χρονια πολλάααααα

υγεια

χαμόγελα

χρώματα αρώματα και αγκαλιές !!!!!

Άρια σ'ευχαριστώ, μπούχουχου πιο πολύ τώραααα... Σνιφ κατασυγκινήθηκα.

Θα της το βάλω να το ακούσει όταν σχολάσουμε.

Ευχαριστώ πάρα πολύ!!

THIS IS SKEK!!;)

Διαφημίσεις

Μπράβο Νίτσα!Είσαι σκεπτόμενο άτομο!Είναι μεγάλη ευθύνη.

Εγώ δε σιχαίνομαι. Και το ξαναλέω, καλύτερα να μην πάρεις ένα ζώο, παρά να πάρεις και να το παρατήσεις στα μέσα της διαδρομής.

Wktmp2.png

qIogp3.png

Kική, ναι, Θεσσαλονίκη, μέχρι την Κυριακή έχει σίγουρα. Ξέρεις πού, στην Έκθεση, στο σκεπαστό. Ο Πανούσης νομίζω τα κάνει αυτά απλά και μόνο για να προκαλέσει.

Και μια που δεν ξέρω να βάζω τραγούδια, σας παραθέτω το εξής;

Κάτω στο γυαλό, κατω στο περιγιάλι

κατω στο γυαλό, κάτω στο περιγιάλι

κόρην α-κόρην αγαπώ

δώδεκα-δώδεκα χρονώ

Δώδεκα χρονώ κι ο ήλιος δεν την είδε

Δώδεκα χρονώ κι ο ήλιος δεν την είδε

μόνο η μα-μόνο η μάνα της

μόνο η μά-μόνο η μάνα της

Μόνο η μάνα της Κανέλλα τη φωνάζει

μόνο η μάνα της Κανέλλα τη φωνάζει

μήλο της-μήλο της μιλεί

μήλο της-μήλο της μιλεί

Μήλο της μηλιας και κανελλιάς κανέλλα

Μήλο της μηλιάς και κανελλιάς κανέλλα

κανελλο-κανελλόριζα

και να σ' ο-και να σ' όριζα

Αφιερωμένο σε όλες τις εορτάζουσες του καφέ! Πολλά φιλιά!

6l8Wp3.png1Ikfp3.png

Χάρλοου εσύ γιατί θέλεις συγκεκριμένες ράτσες?

Επίσης, είχες ποτέ κοπρίτη?

Ελπίζω να καταλαβαίνεις ότι σε ρωτάω για να καταλάβω με κάθε καλή πρόθεση.

Έχεις δίκιο όπως τοποθετείσαι. Όμως, συνήθως αυτοί έχουν δώσει μεγάλο μέρος της ζωής και της ψυχής τους στη σωτηρία αυτών των 4ποδων και αντιδρούν περίεργα όταν αισθάνονται ότι κάποιος ''διαλέγει'' το ζώο του, ίσως γιατί αυτοί δεν το κάνουν, σώζουν τα ζώα απλά.

Επειδή κάποιος αισθάνεται λοιπόν ότι διαλέγω το ζωο, αλλά δεν ξέρει τι μπορεί να συμβαίνει στο σπίτι μου και αρχίζει και λέει διάφορα, εκεί διαολίζομαι.

Όπως συμβαίνει κι εδώ μέσα. Πολλές φορές γίνεται κι εδώ μέσα... κάποιος λέει κάτι και τον κρίνουνε χωρίς να ξέρουν τι συμβαίνει σπίτι του.

Βασικά εγώ θέλω λαμπραντόρ γιατί απ ΄οσο έχω ασχοληθεί βλέπω ότι είναι τα μόνα (σχεδόν) σκυλιά που είναι τόσο πολύ ανθρωποκεντρικά και καλά με τα παιδιά.

Σε γενικότερες γραμμές θέλω ένα σκυλί με κάποια συγκεκριμένα χαρακτηριστικά που είναι ευρέως γνωστά γιατί δουλεύουμε και πρέπει να ξέρουμε τι "να περιμένουμε" (όσο αυτό είναι δυνατό, γιατί δεν θέλω να πάρω ένα ζωντανό και μετά να πρέπει να το διώξω......με τίποτα όμως.

Κοπριτάκια είχα πολλά, αλλά πάντα έξω από το σπίτι.

Εάν είχα την πολυτέλεια να μην δουλεύω θα πήγαινα και θα έπαιρνα το πρώτο αδέσποτο που θα έβρικα στο δρόμο μπροστά μου.

Εν ολίγοι αυτή είναι η λογική μου, την οποία δεν θα κάτσω να εξηγώ στο κάθε στόκο "φιλόζωο" που γουστάρει να μου τη λέει.

Αν αυτοί έχουν αφιερώσει την ζωή τους στα ζωα κι εγώ σε κακοποιημένα παιδιά τι διαφορά έχει?

Που ξέρουν πόσο χρόνο είναι σπίτι μου κάθε μέρα και πως είναι δομημένη η ζωή μου?

Διαφημίσεις

Μπράβο Νίτσα!Είσαι σκεπτόμενο άτομο!Είναι μεγάλη ευθύνη.

Εγώ δε σιχαίνομαι. Και το ξαναλέω, καλύτερα να μην πάρεις ένα ζώο, παρά να πάρεις και να το παρατήσεις στα μέσα της διαδρομής.

ασε ασε

που παίρνουν ζωντανα για να παιξουν τα παιδια τους ......

(οι αμρικλάνοι τα κάνουν πολύ αυτα )

το βασανίζουν και το παρατάνε ....!

εγω εδω που μένω πχ είναι παρατοπαγήδα

εχουμε αλσός και ώς συνήθως απο Ιούνιο σε Σεπτέμβριο γεμίζει με ζωντανα

χελώνες κουνέλια σκυλια γατία ....

και καθε λιγο και λιγάκι τα μαζεύουμε ....

ώστόσο είναι κοντα εθνική οδο και τα μισά βγαίνουν και σκοτώνονται τα ερμα

Ε ΟΧΙ ΡΕ ΓΜΤ

Ωραίοι στίχοι Αγγελίνα!

Με πήρε ο Γ. και μου είπε ότι είδε στον ύπνο του τα παιδιά μας με βρεγμένα ρούχα στο δρόμο. Τι μπορεί να σημαίνει?

Σταμάτησα να ψάχνω ερμηνείες ονείρων από τότε που μία από εσάς μου είπε να μην τα πιστεύω επειδή τα φέρνει ο εξ' από δω για να μας παραπλανήσει. Αλλά αυτό επειδή έχει να κάνει με τα παιδιά μου θέλω ειλικρινά να μάθω!

καλημέρα!

χρόνια πολλά σε όλες τις εορτάζουσες - μαμάδες, παιδάκια - εύχομαι υγεία κι ότι λαχταράει ο καθείς!

κικίτσα, καλή επιτυχία με τη δουλειά!

σας αφήνω γιατί έχω τρελλό τρέξιμο!:cool:

Σημαίνει ότι ο άντρας σου έχει αγχωθεί πολύ με τα πρόσφατα γεγονότα με τα παιδιά, την αρρώστια της μικρής και το άλλο ζήτημα με τον μεγάλο, και αυτό του φέρνει άσχημες εικόνες.

Εγώ τον πρώτο καιρό που έμαθα για την καρδιοπάθεια του μικρού, έβλεπα συνέχεια ότι ήμασταν οι δυο μας σε ένα πηγάδι και το νερό ανέβαινε και τον κρατούσα ψηλά στα χέρια μου, προσπαθώντας να τον βγάλω έξω να μην πνιγεί.

6l8Wp3.png1Ikfp3.png

Επειδή κάποιος αισθάνεται λοιπόν ότι διαλέγω το ζωο, αλλά δεν ξέρει τι μπορεί να συμβαίνει στο σπίτι μου και αρχίζει και λέει διάφορα, εκεί διαολίζομαι.

Όπως συμβαίνει κι εδώ μέσα. Πολλές φορές γίνεται κι εδώ μέσα... κάποιος λέει κάτι και τον κρίνουνε χωρίς να ξέρουν τι συμβαίνει σπίτι του.

Βασικά εγώ θέλω λαμπραντόρ γιατί απ ΄οσο έχω ασχοληθεί βλέπω ότι είναι τα μόνα (σχεδόν) σκυλιά που είναι τόσο πολύ ανθρωποκεντρικά και καλά με τα παιδιά.

Σε γενικότερες γραμμές θέλω ένα σκυλί με κάποια συγκεκριμένα χαρακτηριστικά που είναι ευρέως γνωστά γιατί δουλεύουμε και πρέπει να ξέρουμε τι "να περιμένουμε" (όσο αυτό είναι δυνατό, γιατί δεν θέλω να πάρω ένα ζωντανό και μετά να πρέπει να το διώξω......με τίποτα όμως.

Κοπριτάκια είχα πολλά, αλλά πάντα έξω από το σπίτι.

Εάν είχα την πολυτέλεια να μην δουλεύω θα πήγαινα και θα έπαιρνα το πρώτο αδέσποτο που θα έβρικα στο δρόμο μπροστά μου.

Εν ολίγοι αυτή είναι η λογική μου, την οποία δεν θα κάτσω να εξηγώ στο κάθε στόκο "φιλόζωο" που γουστάρει να μου τη λέει.

Αν αυτοί έχουν αφιερώσει την ζωή τους στα ζωα κι εγώ σε κακοποιημένα παιδιά τι διαφορά έχει?

Που ξέρουν πόσο χρόνο είναι σπίτι μου κάθε μέρα και πως είναι δομημένη η ζωή μου?

Σε καταλαβαίνω.

Να ξέρεις ότι το λαμπραντόρ θέλει χρόνο, θέλει πολύ ώρα βόλτα, είναι ενεργητικό ζώο.

Μια καλή λύση είναι η γάτα.

Επίσης σκυλί, που θα έπαιρνα εγώ αν μπορούσα αυτή τη στιγμή, είναι το πουλντόγκ, το αγγλικό, το κλασσικό. Γιατί θέλω ένα σκυλί να βαριέται που ζει, να μη χρειάζεται πολλά πολλά. Και άλλες ράτσες είναι έτσι. Και καλές με παιδιά. Και το μπουλντόγκ είναι καλό με παιδιά. Δε θυμάμαι τώρα άλλες.

Συνήθως στις φιλοζωικές, ΄γνωρίζουν τα αδεσποτάκια τους αν κάνουν σε ποια οικογένεια, βάσει των ρυθμών της. Πολύ καλή μου έχε φανεί η www.sapt.gr Εγώ από αυτή θα διάλεγα αν έπαιρνα τώρα ζώο. Μπες και δες την αν θες.

Για γάτα γιατί δε σκέφτεσαι?

Μαρή άρια, που έκανες ρικουέστ?Γιατί δεν το βρίσκω!

Θενκς ζούπυ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Wktmp2.png

qIogp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...