Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 12 ώρες πρίν, dimi.tra είπε:

Δυστυχώς δεν μπορώ να σε βοηθήσω γιατί εγώ χρειάστηκα και επιπλέον από αυτά που μπορούσα να πάρω. Ωστόσο εμένα τα επιπλέον μου τα έδωσε ο γιατρός μου. Ρώτησε κι εσύ τον γιατρό σου γιατί κρατάνε από άλλες κοπέλες που δεν τα χρειάστηκαν και κυρίως έχουν συνεργασία με τις φαρμακευτικές οπότε ίσως μπορεί να σε βοηθήσει έστω και με μια καλύτερη τιμή. Επειδή έκανα τα Meriofert και πάνω στο κουτί λέει τιμή, στις 10 των 150 είναι 365,27€ η προτεινόμενη λιανική τιμή της εταιρείας και η 75αρα είναι κάπου στα 21 κάτι. Τουλάχιστον μέσω του γιατρού σου να μην τα πληρώσεις παραπάνω. Ελπίζω να βρεις φάρμακα, είναι πολύ κρίμα να συμβαίνει κάτι τέτοιο. 

Ευχαριστώ πάρα πολύ για την απάντηση! Καλή συνέχεια! Επιτυχία κι ευτυχία εύχομαι! 

• Ευχαριστώ 1

ΑνΑλ (Ανώνυμες Αλλοπρόσαλλες)

ζώπυρον

Recommended Posts

Ο Πανούσης μου αρέσει κι εμένα πάρα πολύ, ως φωνή, γιατί δεν έχει τύχει να παρακολουθήσω πρόγραμμα του. Γενικά τον έχω στο νου μου ως εξαιρετικά προικισμένο άτομο, αν κι εχω την εντύπωση πως δεν κάνει πάντα την καλύτερη χρήση των χαρισμάτων του. Κατα διαστήματα γίνεται εμμονοληπτκός και κουραστικός, νομίζω. Πάντως, όταν τον άκουσα να τραγουδάει την Κανελλόριζα, έπαθα πλάκα...και μου αρέσει πολύ και το τραγούδι του στους τίτλους του Toy Story 1.

Τελειος ειναι!!!! Και του άντρα μου του αρεσει πολυ το Κανελλόριζα. Ο άντρας μου ειναι πιο φανατικος του Τζίμη απ'ότι εγώ :P

Το εγώ και εσυ μαζί το έβαλε ένα φιλικό ζευγαρι στον γάμο του και ζήλεψα τρομερά...πολύ γλυκο τραγουδι και πολύ ωραια ιδεα

Για τα προγραμματα του Πανούση έχω να πω πως με ενοχλησε το ότι ήμασταν σαν σαρδέλες στο μαγαζί...Εσύ Αγγελινα ίσως να είχες και έναν επιπλέον λόγο να ενοχληθεις με ένα βιντεακι που πρόβαλε πριν την έναρξη του προγραμματος (μιλάμε για κάποια χρονια πριν)

Ρε Κική....ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Aeriko

3696

• MarcoPolo

2484

• Mara-76

2192

• luckyMe

2080

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Υπό την προυπόθεση να μην πάρεις ένα αδέσποτο από το δρόμο, το φιλοξενήσεις και μετά το ξαναφήσεις πίσω. Εκεί διαφωνώ κάθετα, αυτό είναι αναλγησία όχι φιλοξενία.

Το μαθαίνεις το ζωντανό σε ζεστασιά και ασφάλεια και μετά το ξαναφήνεις πάλι έρμαιο?

Δεν μπαίνω σε σκυλογατοφόρουμ για κάτι τέτοιυς λόγους, γιατί θα πλακωθώ.

Υποτίθεται ότι πρέπει να το φιλοξενήσεις μέχρι να βρεθεί σπίτι να το υιοθετήσει.

Γενικά συμφωνώ μαζί σου.

Όμως, κοίτα να δεις τι γίνεται. Συνήθως οι ενεργοί φιλόζωοι, με τις φιλοζωικές κτλ, φιλοξενούν άπειρα ζώα μέσα στο σπίτι τους, αδυνατούν πολλές φορές να ανταπεξέλθουν και οικονομικά.

Το 50% περίπου των ζώων που φιλοξενούν είναι χτυπημένα, άρρωστα, γενικώς ζώα που χρειάζονται ιατρική φροντίδα και κατ'επέκταση ιδιαίτερη περιποίηση. Όλα είναι αδέσποτα. Α, και μερικά τους τα αφήνουν έξω από την πόρτα κτλ.

Επειδή λόγω όλων των παραπάνω κλατάρουν και οικονομικά αλλά και από άποψη χώρου,΄καμμιά φορά πιέζουν και πιέζονται να τα βρουν σπίτι για υιοθεσία.

Όχι ότι συμφωνώ, αλλά καταλαβαίνω.

Εγώ Νιτσάκι λατρεύω τα 4ποδα. Ποτέ μην πάρεις ζώο για το παιδί. Συνήθως δεν τα φροντίζουν πέφτει το βάρος στη μαμά και μετά να σου ένα ακόμη αδέσποτο... Το ζώο δεν είναι παιχνίδι, δεν είναι δώρο.

Το κιουλτάκι αλήθεια που είναι?

Wktmp2.png

qIogp3.png

Διαφημίσεις

Στο μεταξύ είδα μια αγγελία από μια φιλοζωική σήμερα για ένα Μαλτεζάκι που βρήκανε και το δίνουνε στο ιδιοκτήτη του αρκεί να αποδείξει ότι είναι δικό του (σωστό).

Και επειδή είναι από τα σκυλιά που θα ήθελα σκέφτομαι να πάρω τηλέφωνο να δηλώσω πρόθεση φιλοξενίας, να δούμε κιόλας τι θα καταφέρουμε μέσα στο σπίτι με το σκύλο.

Σενάριο: Θα μου πούνε όχι (σωστό μέχρι εδώ), μετά θα μου πούνε πάρτε κάποιο άλλο να φιλοξενήσετε, θα πως όχι..............θα πλακωθούμε, θα μου πούνε διάφορα, θα τους πω διάφορα και θα γίνει το έλα να δεις.

Λες και ξέρουν γιατί εγώ θέλω να φιλοξενήσω/υιοθετήσω μόνο συγκεκριμένα σκυλιά.

Γι'αυτό αποφεύγω τις φιλοζωϊκές, είναι μερικοί τύποι εκεί μέσα που το'χουν δει σωτήρες του κόσμου και σου φέρονται λες και είσαι εγκληματίας.

τους λέρωσα τους τοίχους σας στο fb μοιυχαχαχαχαχαα μου ξέφυγε καμιά;;;;; :-)

Αριάκι έχεις φβ? Σου στέλνω πμ

Ο Πανούσης μου αρέσει κι εμένα πάρα πολύ, ως φωνή, γιατί δεν έχει τύχει να παρακολουθήσω πρόγραμμα του. Γενικά τον έχω στο νου μου ως εξαιρετικά προικισμένο άτομο, αν κι εχω την εντύπωση πως δεν κάνει πάντα την καλύτερη χρήση των χαρισμάτων του. Κατα διαστήματα γίνεται εμμονοληπτικός και κουραστικός, νομίζω. Πάντως, όταν τον άκουσα να τραγουδάει την Κανελλόριζα, έπαθα πλάκα...και μου αρέσει πολύ και το τραγούδι του στους τίτλους του Toy Story 1.

Κοίτα εγώ διαφωνώ με το να θίγει θρησκευτικά πιστεύω, δε μπορώ να καταλάβω το πνεύμα του όταν το κάνει (δε μιλάω για παπάδες, εκεί το ευχαριστιέμαι μη σου πω!), όταν παίρνει εικόνες πχ. Ή δεν μπορώ να τον καταλάβω, η μπορώ και απλά ενοχλούμαι, δεν έχω καταλάβει τι μου συμβαίνει (είπαμε κι εγώ του γιατρού είμαι!)

Αλλά ναι!έχει φωνάρα το άτομο!Και φαίνεται να έχει μια αδυναμία στα παιδικά!

Δεν ξέρω για Αθήνα, αλλά είδα ότι εδώ θα ανοίξει ο καιρός από αύριο. Ευτυχώς, γιατί θέλουμε να πάμε και στην έκθεση βιβλίου με τον μεγάλο.

Εδώ Σαλόνικα Αγγελίνα? Πότε έχει?

Κόρες ΧΙΛΙΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!Με τόση θετική ενέργεια πως να μην τα καταφέρω!

Wktmp2.png

qIogp3.png

Διαφημίσεις

Να το χαρεσαι Ζουζουνελ το βλασταρακι σου!!!!!!!!!!

Ευχαριστώ πολύ!! Και συ ότι επιθυμείς έγραψα και πιο κάτω τις ευχές μου, μη λέω τα ίδιο αλλά γενικώς πάντα με χαροποιούσε αυτή η γιορτή, ακόμα και πριν γεννήσω (χαζοχαρούμενη είμαι και γω μου φαίνεται).

THIS IS SKEK!!;)

Στο μεταξύ είδα μια αγγελία από μια φιλοζωική σήμερα για ένα Μαλτεζάκι που βρήκανε και το δίνουνε στο ιδιοκτήτη του αρκεί να αποδείξει ότι είναι δικό του (σωστό).

Και επειδή είναι από τα σκυλιά που θα ήθελα σκέφτομαι να πάρω τηλέφωνο να δηλώσω πρόθεση φιλοξενίας, να δούμε κιόλας τι θα καταφέρουμε μέσα στο σπίτι με το σκύλο.

Σενάριο: Θα μου πούνε όχι (σωστό μέχρι εδώ), μετά θα μου πούνε πάρτε κάποιο άλλο να φιλοξενήσετε, θα πως όχι..............θα πλακωθούμε, θα μου πούνε διάφορα, θα τους πω διάφορα και θα γίνει το έλα να δεις.

Λες και ξέρουν γιατί εγώ θέλω να φιλοξενήσω/υιοθετήσω μόνο συγκεκριμένα σκυλιά.

Γι'αυτό αποφεύγω τις φιλοζωϊκές, είναι μερικοί τύποι εκεί μέσα που το'χουν δει σωτήρες του κόσμου και σου φέρονται λες και είσαι εγκληματίας.

Χάρλοου εσύ γιατί θέλεις συγκεκριμένες ράτσες?

Επίσης, είχες ποτέ κοπρίτη?

Ελπίζω να καταλαβαίνεις ότι σε ρωτάω για να καταλάβω με κάθε καλή πρόθεση.

Έχεις δίκιο όπως τοποθετείσαι. Όμως, συνήθως αυτοί έχουν δώσει μεγάλο μέρος της ζωής και της ψυχής τους στη σωτηρία αυτών των 4ποδων και αντιδρούν περίεργα όταν αισθάνονται ότι κάποιος ''διαλέγει'' το ζώο του, ίσως γιατί αυτοί δεν το κάνουν, σώζουν τα ζώα απλά.

Γενικά εγώ δεν έχω μπλέξει με φιλοζωικές και για τους λόγους που αναφέρεις. Γνωρίζω καλά το θέμα 4ποδα, σκυλιά κυρίως για να είμαι ειλικρινής, αλλά λειτουργώ μεμονωμένα, και ελπίζω να με βάλει ο δήμαρχος και στα αδέσποτα εδώ να κάνω κάτι πιο οργανωμένο.

Από φιλοζωικές Θεσσαλονίκη έχω φάει φόλα.

Σκεκάκι να χαίρεσαι την κορούλα σου!!!!!!!!!!!

Μαρή τσιφούτα κιουλτ, είπαμε να μας κεράσεις και εξαφανίστηκες?

Wktmp2.png

qIogp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...