Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 12 ώρες πρίν, dimi.tra είπε:

Δυστυχώς δεν μπορώ να σε βοηθήσω γιατί εγώ χρειάστηκα και επιπλέον από αυτά που μπορούσα να πάρω. Ωστόσο εμένα τα επιπλέον μου τα έδωσε ο γιατρός μου. Ρώτησε κι εσύ τον γιατρό σου γιατί κρατάνε από άλλες κοπέλες που δεν τα χρειάστηκαν και κυρίως έχουν συνεργασία με τις φαρμακευτικές οπότε ίσως μπορεί να σε βοηθήσει έστω και με μια καλύτερη τιμή. Επειδή έκανα τα Meriofert και πάνω στο κουτί λέει τιμή, στις 10 των 150 είναι 365,27€ η προτεινόμενη λιανική τιμή της εταιρείας και η 75αρα είναι κάπου στα 21 κάτι. Τουλάχιστον μέσω του γιατρού σου να μην τα πληρώσεις παραπάνω. Ελπίζω να βρεις φάρμακα, είναι πολύ κρίμα να συμβαίνει κάτι τέτοιο. 

Ευχαριστώ πάρα πολύ για την απάντηση! Καλή συνέχεια! Επιτυχία κι ευτυχία εύχομαι! 

• Ευχαριστώ 1

ΑνΑλ (Ανώνυμες Αλλοπρόσαλλες)

ζώπυρον

Recommended Posts

Χάρλοου τι σκέφτεσαι τελικά με το ζωντανό?

Δεν έχω αποφασίσει ακόμα, τείνω προς το οχι.

Από την άλλη σκέφτομαι να πω στην κοπέλα που το έχει να το φιλοξενήσω για λίγο καιρό να δω πως θα πάμε, αλλά θα δεχτεί?

Και είμαστε και πολύ μακριά, δεν έχω να πλήρωνω βενζίνες πέρα δώθε με τίποτε μιλάμε.

Επίσης δεν περισσύει φράγκο τσακιστό για στείρωση.

Τι σκατά θέλω και τα σκέφτομαι αφού δεν μπορώ να ανταποκριθώ?

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Aeriko

3696

• MarcoPolo

2484

• Mara-76

2192

• luckyMe

2080

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Οκ, ανέβαλλε τη στείρωση, αλλά θέλει μεγάλη προσοχή.

Γενικώς χαίρομαι που το σκέφτεσαι τόσο πολύ και εύχομαι στο τέλος να πάρεις την καταλληλότερη απόφαση για σένα.

Να ξέρεις πάντως ότι από τις φιλοζωικές το παίρνεις θες δε θες στειρωμένο, δεν το δίνουν αλλιώς. Έτοιμο δλδ χωρίς να πληρώσεις.

Η ιδέα της φιλοξενίας προσωπικά μου αρέσει. Κάνουν μεγάλο έργο όσοι φιλοξενούν.

Υπάρχει πάλι, εκτός από την κοπέλα που έχει το λαμπραντόρ, τρόπος πάλι μέσω φιλοζωικής να φιλοξενήσεις, συνήθως με κάποια έξοδα πληρωμένα.

Εκτός από τις διευθύνσεις που σου έχω ήδη δώσει δες κι εδώ: ww.sapt.gr

Κρις, περιμένω ένα βιογραφικό από σένα λέμε!

Wktmp2.png

qIogp3.png

Kαλημέρα και χρόνια πολλά στις εορτάζουσες! :D

Πού είναι το κιουλτάκι? Γιορτή της και να λείπει? Ντροπή! Αντί να μας μοστράρει καμια τούρτα!

Κική, καλή επιτυχία, πουλάκι μου!

6l8Wp3.png1Ikfp3.png

ρε κξοριτσια σορυ για την αδιακρισια...αλλα δεν αντεχω 8α το ρωτησω. οσες μαμαδες ειστε 24/7 στο σπιτι με το παιδι ή τα παιδιά.. πως βγαινετε οικονομικά;

Χμμ... Δεν βγαινουμε οικονομικα (εμεις τουλαχστον)... Να ειναι καλα η μανουλα που σκαει την επιχορηγηση καθε μηνα.. Αν δεν υπηρχε εκεινη θα με ειχαν φαει τα σκυλια (πραγματικα ομως)..

Σήμερα θα στείλω το βιογραφικό στο cedefop!Στείλτε μου τη θετική σας ενέργεια!Τη θέλω πολύ αυτή τη δουλειά!

Ολα να πανε καλα και να την παρεις! :D

Κάπου έχασα το κινητό μου.................shit λεμε...........έτρεχε πρωϊνιάτικα για φραγές, που σκατά το έχασα?????

Εμενα μου το πηρε καταλαθος η Χριστινα εχθες!!! :lol::lol:

Χθες ο αντρας μου μετα τις 12 ανοιξε την εξωπορτα του σπιτιου και μου εφερε μια ωραια γλαστρουλα σε σεντουκι με δυο καρτες πανω η μια εγραφε Ποοκ μαμα με παιδικα γραμματα ποοκ λεει το σαγαπω ο Μαριος και μια δευτερη δικη του που εγραφε Σε λατρευουμε.

Και σημερα εφερε τον Μαριο στο κρεβαττι να με ξυπνησει ο Κ και του εμαθε και μου ειπε ποοα Μαμα!!!!! Χρονια πολλα μεταφραση!!!!.

Τελειααααα!!!! Μπραβο Μαρκοπολακι μας!!! :D

Χρονια πολλα και απο εδω στις Ειρηνες μας!!

Εμεις σημερα ειμαστε ορθιες απο τις 5μιση.. Μην με ρωτησετε: ΟΧΙ, δεν την παλευω αλλα δεν εχω και αλλη επιλογη.. Οποτε... Σκ@σε και κολυμπα που λενε! :cool:

Οταν φτανει ο κομπος στο χτενι, δεν φταιει το χτενι... Εσυ εισαι αχτενιστη!

gM4vp2.png

Καλημέρα και χρόνια πολλά στις εορταζουσες!!!!!

Πειράζει που την κόρη μου, Μαρια-Ειρηνη, δεν την γιορτάζω σημερα? θα γιορτάσουμε 15αυγουστο...

Ρε Κική, εμεις ταιριαζουμε πολύ τελικά :P Και εμενα μου αρεσει ο Τζίμης. Όχι πάντα αλλά στα περισσότερα συμφωνώ και γελάω με το χιούμορ του

Άρια...ρε συ...μην μου στενοχωρεις την θεοδωρα3 :tongue::tongue::tongue:

Διαφημίσεις

Η ιδέα της φιλοξενίας προσωπικά μου αρέσει. Κάνουν μεγάλο έργο όσοι φιλοξενούν.

Υπό την προυπόθεση να μην πάρεις ένα αδέσποτο από το δρόμο, το φιλοξενήσεις και μετά το ξαναφήσεις πίσω. Εκεί διαφωνώ κάθετα, αυτό είναι αναλγησία όχι φιλοξενία.

Το μαθαίνεις το ζωντανό σε ζεστασιά και ασφάλεια και μετά το ξαναφήνεις πάλι έρμαιο?

Δεν μπαίνω σε σκυλογατοφόρουμ για κάτι τέτοιυς λόγους, γιατί θα πλακωθώ.

Ωχ Φαιη πρωινο γιουρουσι η μικρη, καλη δυναμη και σε ευχαριστω για τις ευχες , να χαιρεσαι το Μαρακι σου και παντα να το καμαρωνεις χαρουμενο και υγιες!!!!!!

Αρια αν εχει τετοιο καιρο την Κυριακη την κατσαμε με το πικ νικ.

Διαφημίσεις

Δεν με ενοχλούνε όμως!!! μην παρεξηγηθούμε κιόλας...

Κάτι μικρό, που δε λερώνει και δεν ενοχλεί, θα μου άρεσε για τα παιδιά...όταν όμως μεγαλώσουν για να το φροντίζουν κιόλας!

τους λέρωσα τους τοίχους σας στο fb μοιυχαχαχαχαχαα μου ξέφυγε καμιά;;;;; :-)

Εγω δεν βλεπω κατι.... ΜΕ ΞΕΧΑΣΕΣ???

Οταν φτανει ο κομπος στο χτενι, δεν φταιει το χτενι... Εσυ εισαι αχτενιστη!

gM4vp2.png

Ο Πανούσης μου αρέσει κι εμένα πάρα πολύ, ως φωνή, γιατί δεν έχει τύχει να παρακολουθήσω πρόγραμμα του. Γενικά τον έχω στο νου μου ως εξαιρετικά προικισμένο άτομο, αν κι εχω την εντύπωση πως δεν κάνει πάντα την καλύτερη χρήση των χαρισμάτων του. Κατα διαστήματα γίνεται εμμονοληπτικός και κουραστικός, νομίζω. Πάντως, όταν τον άκουσα να τραγουδάει την Κανελλόριζα, έπαθα πλάκα...και μου αρέσει πολύ και το τραγούδι του στους τίτλους του Toy Story 1.

6l8Wp3.png1Ikfp3.png

Καλημέρα σε όλες!!

Χρόνια πολλά Κιουλτάκι και Μαρκοπουλάκι!! Να είσαστε πάντα γερές, δυνατές και ευτυχισμένες, να έχετε ζωή να τρέχετε ξωπίσω τα ζουζούνια σας.

Κιουλτάκι για το χθεσινό, σίγουρα βρε, η γιορτή και τα γενέθλια του παιδιού μας μεγάλες μέρες, οι μεγαλύτερες. Ίσα - ίσα που τα δικά μας τα ξεχνάμε και των παιδιών μας ΠΟΤΕ όμως!!

THIS IS SKEK!!;)

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...