Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 30 λεπτά , Ellidr είπε:

Χαιρετώ τις συναγωνιστριες 40+ ούτε εγώ έχω κατάψυξη τρία έμβρυα είχα κι τα έβαλα και τα τρία και έκανα την ζουζου 

Δύσκολο έργο διάλεξα με τους φυσικούς αλλά είμαι απόλυτη ότι μόνο αυτό θέλω και ότι γίνει 

Και αν φυσικά το δεχτεί ο γιατρός μου επειδή θα πρέπει σχεδόν κάθε μήνα αν έχω ωάριο φυσικά να ανεβαίνω Αθήνα από Κρήτη για ωοληψια

Άντε καλή να επιτυχία 

Εσύ έχεις παιδάκι δε θυμάμαι;

Δεν το θυμόμουν ότι είσαι από Κρήτη, από Κρήτη κι εγω. Ναι εχω ένα παιδάκι 4.5 ετών.

πρίν από 25 λεπτά , *Vasoula είπε:

Γειά σου κορίτσι μου!!!!με το καλό να έρθει και το δεύτερο!!η αλήθεια είναι πως είναι ζόρικοι οι φυσικοι κύκλοι...δε συνεργάζεται με κάποιο άλλο γιατρό εδώ κρήτη ο γιατρός σου??έστω για τους υπέρηχους???δε θα είναι πολύ εύκολο να ανεβαίνεις συνέχεια...εκτός αν ανεβαίνεις και κάθεσαι πάνω αρκετές μέρες...

Μακριά από Κρήτη. Παθουσα. Υπέρηχοι και αιματολογικές οκ τις κάνεις από απόσταση. Ωοληψια όχι Κρήτη. Κι εσύ από εδώ είσαι;

ΑνΑλ (Ανώνυμες Αλλοπρόσαλλες)

ζώπυρον

Recommended Posts

Κική μου καλώς ήρθες :D

Θα ξαναμπεις σιγά σιγά σε ρυθμούς, δεν σε φοβάμαι... σε αποσυντόνισε η μπέμπα :lol:

Παίρνω κουλουράκι και πάω να διαβάσω και μετά να πέσω με τα μούτρα στη δουλειά γιατί στις 1.30 - 2.00 θα πρέπει να την κάνω για ακτινογραφίες.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Aeriko

3696

• MarcoPolo

2484

• Mara-76

2192

• luckyMe

2080

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Θα ξαναμπεις σιγά σιγά σε ρυθμούς, δεν σε φοβάμαι... σε αποσυντόνισε η μπέμπα :lol:

Παίρνω κουλουράκι και πάω να διαβάσω και μετά να πέσω με τα μούτρα στη δουλειά γιατί στις 1.30 - 2.00 θα πρέπει να την κάνω για ακτινογραφίες.

Εγώ αν σας πω τι θα φάω τώρα το πρωί...φέτες ψωμί στη φργανιέρα με σκορδοβούτυρο που έφτιαξε ο άντρας:oops:.Γενικώς τρώω πολύ πρωινό.

Τι ακτινογραφίες καλό μου, τι έπαθες?

Wktmp2.png

qIogp3.png

Κορίτσια καλημέρα!

Μετά τα χθεσινά έπραξα τα δέοντα..

Κάλεσα στο υπο/μα πρενατάλ με τέτοια διάθεση για ξεχέ... πρίν λίγα λεπτά... Μίλησα με την προϊσταμένη, η οποία χθες το απόγευμα απουσίαζε από το κατάστημα. Καταλαβαίνετε λοιπόν ότι η "κυρία" που προσέβαλε τη μητέρα μου χθες, ήταν μια καβαλημένη υπάλληλος..

Της είπα ότι είμαι πελάτισσα χρόνια καθώς και όλος ο κύκλος της οικογενείας ψωνίζει από το συγκεκριμένο κ γενικότερα στηρίζει την τοπική αγορά της περιοχής μας. Ότι εμπιστεύομαι την ποιότητα τους χρόνια κλπ κλπ... και μπήκα και στο ψητό..

Της είπα ακριβώς πως έγιναν τα πράγματα και τις προσβολές, το ρατσιστικό σχόλιο και κυριολεκτικά έπεσε από τα σύννεφα!!! Μία ευγενέστατη κυρία η οποία μου ζήτησε συγνώμη για τη συμπεριφορά της υπαλλήλου... Της ζήτησα να πράξει τα δέοντα, όχι να την απολύσει (προς Θεού) αλλά να την επιπλήξει... διότι τέτοιες αντιδεοντολογικές συμπεριφορές αμαβρώνουν την εικόνα ενός αξιόλογου καταστήματος..

Της είπα, βέβαια, ότι θα στείλω επιστολή στον Σύνδεσμο Εμπόρων και στη θυγατρική της prenatal.. Μου είπε να πράξω όπως νομίζω κι εχουμε απόλυτο δίκιο..

Μου ζήτησε το τηλ. της μητέρας μου και το δικό μου, προφανώς για να την καλέσει η ίδια η υπάλληλος το απόγευμα!!!!!!!!!

Καλημέρα σε όλες...

Καλή επιτυχία.. Κράτα μας ενήμερες:)

Διαφημίσεις

"ΔΕΝ ΗΡΘΑΜΕ ΕΜΕΙΣ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΣΑΣ ΑΛΛΑ ΕΣΕΙΣ ΣΤΗ ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΠΟΥ ΜΟΥ ΖΗΤΑΣ ΚΙ ΕΞΗΓΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΣΟΥ ΜΙΛΑΩ ΕΤΣΙ"!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

:shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock: Δεν έχω λόγια!!!!!!!!!Τώρα το διάβασα!!!!!Μην τυχόν και τους αφήσεις!!!!!!Πως μου τη δίνουν αυτοί οι άνθρωποι!

Wktmp2.png

qIogp3.png

καλημέρα αλλοπρόσαλλες!

γειά σου κική! έχεις το όνομ ατης αδερφούλας μου! σμουτς!

ο κάμπος έχει κρύο, αλλά ήλιο που σε ανεβάζει!

Λευκή, οι γονείς μου της βάζουν τραγούδια, χορεύουν μαζί της, την πάνε βόλτα, της τα κατεβάζουν όλα, ...

τα πεθερικά ακολουθούν οδηγίες του Στεφ που είναι υπερπροστατευτικός, μη κρυώσει, μη γίνει κακομαθημένο, μη το ένα, μη το άλλο, μη βγει ούτε στο φούρνο, ...

όσο κι αν την αγαπούν, όσο και αν την προσέχουν... δεν είναι το ίδιο. το παιδί καταλαβαίνει τη διαφορά.

το πρωί που την πήγαμε στα πεθερικά, δεν έφευγε από την αγκαλιά του Στεφ, έκλαιγε. (εγώ στο αυτοκίνητο, δεν πάω πάνω με τίποτα πρωινιάτικα, α πα πα).

Διαφημίσεις

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

κοινώς Ειρήνη μου η πωλήτρια θεωρεί ότι οι Μικρασιάτες δεν είναι Έλληνες, και ότι ήρθαν στην Ελλάδα χαριστικά, σαν ζητιάνοι, β' κατηγορίας άνθρωποι.

απαξίωσε η μαντάμ την ιστορία, διότι αυτή διδάχθηκε την ιστορία διαφορετικά από το σπίτι της.

χάϊλ!

κοινώς Ειρήνη μου η πωλήτρια θεωρεί ότι οι Μικρασιάτες δεν είναι Έλληνες, και ότι ήρθαν στην Ελλάδα χαριστικά, σαν ζητιάνοι, β' κατηγορίας άνθρωποι.

απαξίωσε η μαντάμ την ιστορία, διότι αυτή διδάχθηκε την ιστορία διαφορετικά από το σπίτι της.

χάϊλ!

δεν με ενδιαφέρει είτε Ελληνες ήταν ή Αλβανοι ή πακιστανοι....

η κυρία απαράδεκτη!!!!!!

έχει διαφορά όμως.

είναι σαν να αποκαλώ εγώ κοντή μια γυναίκα με ύψος 1.80. δεν γίνεται μανούλα μου!

είμαι 1,60!

εγώ ξέρω ότι είμαι Ελληνίδα, αυτή δεν ξέρει στα σίγουρα.

έχει μεγάλη διαφορά!

Κική μου αφού διάβασες της νίτσας διάβασες και τα δικά μου οπότε μην τα ξαναγράφω :lol:

Νίτσα είσαι θεά! Εύγε κοπελάρα... περιμένω να δω αν θα πάρει τηλέφωνο η γαϊδούρα!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...