Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 12 ώρες πρίν, dimi.tra είπε:

Δυστυχώς δεν μπορώ να σε βοηθήσω γιατί εγώ χρειάστηκα και επιπλέον από αυτά που μπορούσα να πάρω. Ωστόσο εμένα τα επιπλέον μου τα έδωσε ο γιατρός μου. Ρώτησε κι εσύ τον γιατρό σου γιατί κρατάνε από άλλες κοπέλες που δεν τα χρειάστηκαν και κυρίως έχουν συνεργασία με τις φαρμακευτικές οπότε ίσως μπορεί να σε βοηθήσει έστω και με μια καλύτερη τιμή. Επειδή έκανα τα Meriofert και πάνω στο κουτί λέει τιμή, στις 10 των 150 είναι 365,27€ η προτεινόμενη λιανική τιμή της εταιρείας και η 75αρα είναι κάπου στα 21 κάτι. Τουλάχιστον μέσω του γιατρού σου να μην τα πληρώσεις παραπάνω. Ελπίζω να βρεις φάρμακα, είναι πολύ κρίμα να συμβαίνει κάτι τέτοιο. 

Ευχαριστώ πάρα πολύ για την απάντηση! Καλή συνέχεια! Επιτυχία κι ευτυχία εύχομαι! 

• Ευχαριστώ 1

ΑνΑλ (Ανώνυμες Αλλοπρόσαλλες)

ζώπυρον

Recommended Posts

ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ κικι λευτερης

κι εσυ με τοξοτήνα μεγαλωσες ;;;;;; ωωωωωωωωωχ μανα μου ωχ ....

βαλε μια απ τα ίδια στο τεσσερα (εδω δλδ)

φοβερά μυαλά ρε γμτ οι τοξότες ζουλευωωωωωωω

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Aeriko

3696

• MarcoPolo

2484

• Mara-76

2192

• luckyMe

2080

Περισσότερες δημοσιεύσεις

μονότερμα σας πειρα αχαχαχχαχαχαχαχα

σαν μπλογκ μου ειναι η σελίδα με τις μαμακίες που γραφω !

αχαχαχαχαχαχαχχαχα

αντε σας αφήνω να μιλήσετε κι εσεις

παω να φτιάξω καφε νουμερο 3

θετε;;;; να βάλω παραπάνω ;;;

:-)

κικιλευτέρης τον Πανούση τον λατρεύω .... πιο μικρή δεν τον καταλαβαινα αλλα τωρα που απέκτησα μερικά παραπανω εγκεφαλικά κύτταρα τον καταοώ και τον συμπαθώ πολύ !

δεν νομίζω να με εχει επιρεασει \εχει επιρεασει τρελά όμως εναν γνωστό μου

αν σας τον γνωρίσω θα λιώσετε ....! :-)

Τον λατρεύω, δεν τον χάνω ποτέ όταν ανεβαίνει Σαλόνικα. Τα τραγούδια του, τα περισσότερα δε μπορώ να τα ακούσω, ίσως δεν τα καταλαβαίνω.

Θεωρώ όμως πως είναι νο1 στη σάτυρα, μια σάτυρα που μέσα στο γέλιο που προκαλεί κρύβει προβληματισμούς.

Διαφωνώ σε μερικά σημεία μαζί του, αλλά οκ, σιγά!

Κρίμα Σαλόνικα δεν ανεβαίει συχνά!

Wktmp2.png

qIogp3.png

ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ κικι λευτερης

κι εσυ με τοξοτήνα μεγαλωσες ;;;;;; ωωωωωωωωωχ μανα μου ωχ ....

βαλε μια απ τα ίδια στο τεσσερα (εδω δλδ)

φοβερά μυαλά ρε γμτ οι τοξότες ζουλευωωωωωωω

Μυαλό ξουράφι η μάνα μου!Φοβερό οικονομικό κουμάντο καταρχήν.

Φέρτης πρόβλημα να σου βρει 1000 2 λύσεις στο άψε σβήσε. Το άκρον άωτο της λογικής. Όλα από το μυαλό.

Κι όμως τόσο έξυπνος άνθρωπος, έχει χάσει πολλά σα γυναίκα και σα μάνα...

Κι εγώ 1 από τα ίδια:tongue:

Wktmp2.png

qIogp3.png

Διαφημίσεις

κικιλευτέρης τον Πανούση τον λατρεύω .... πιο μικρή δεν τον καταλαβαινα αλλα τωρα που απέκτησα μερικά παραπανω εγκεφαλικά κύτταρα τον καταοώ και τον συμπαθώ πολύ !

έλα μου; ποιος ήρθε; :rolleyes:

μονο εγώ πέτυχα την πιο άχρηστη τοξότη του κόσμου;

νταξ όλοι κάπου χανουμε

και η δικία μου μια απ τα ίδια

ξουραφη κονόμα (εμ πως ζουμε 3 γεννιές μεσα σε ενα σπιτι με μια συνταξη ;) )

νταξ όλοι κάπου χανουμε ρε συ ....!

ο πανούσης είναι αυτο που είπες

σατυρα αλλα με σκέψη ...γελας γελάς γελας και μετα λες ώπα ρε συ τι ειπε τωρα ;;;;;

ε κι εγω διαφωνώ σε σημεία δεν πειράζει :-)

Διαφημίσεις

(αυτη η υπογραφή δεν αρεσει στην Θεοδώρα 3

τελικά ουτε όλοι μπορούν να μας καταλαβουν ουτε σε όλους μπορούμε να αρεσουμε ;):-) )

Δεν είναι ανάγκη να έχεις και πολύ IQ για να καταλάβεις τι ρόλο βαράει η Έφη με το αρνί στην πλάτη (μ@λλ@κα θα με απολύσουνε από τα γέλια και ψάξε να μου βρεις δουλειά).

Και ...οκ....πρέπει να έχεις και λίγο χιούμορ για να μην παρεξηγηθείς από τον συνειρμό, δεν είναι επί προσωπίκού.

(πως φαίνεται τι καλοπροαίρετο άτομο είμαι έτσι?:mad::mad:)

Δεν είναι ανάγκη να έχεις και πολύ IQ για να καταλάβεις τι ρόλο βαράει η Έφη με το αρνί στην πλάτη (μ@λλ@κα θα με απολύσουνε από τα γέλια και ψάξε να μου βρεις δουλειά).

Και ...οκ....πρέπει να έχεις και λίγο χιούμορ για να μην παρεξηγηθείς από τον συνειρμό, δεν είναι επί προσωπίκού.

(πως φαίνεται τι καλοπροαίρετο άτομο είμαι έτσι?:mad::mad:)

Χάρλοου τι σκέφτεσαι τελικά με το ζωντανό?

Αχ παιδιά, χθες 1 παρά τη νύχτα γυρνούσα από το Νίκο με τρελλή βροχή....και με ακολουθεί ένας κούκλος σκύλος, σε μέγεθος δαλματίας με μούρη δαλματίας και γενικώς πρέπει να ήταν κάποιο κυνηγόσκυλο+δαλματίας, και μου έρχεται να κλάψω, και να παρακαλάω να σταματήσει να με ακολουθεί...γιατί δυστυχώς δεν αντέχω να φροντίσω άλλο ζωντανό ούτε οικονομικά ούτε χρονικά... και να το λέω στο Λ μόλις ανέβω και να με στραβώνει (με το δίκιο του) ούτε να το σκέφτεσαι μου λέιι...ουφφ....

Wktmp2.png

qIogp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...