Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 7 λεπτά , Eternity είπε:

Κορίτσια μου καλημέρα! Σήμερα κράτησα το 1ο θετικό τεστ ούρων στα χέρια μου! Ένας σταυρός πολύ έντονος! Πήρα το clearblue του 1ος λεπτού. Όλο το βράδυ δε μπορούσα να κοιμηθώ. Κάποια στιγμή είχα σκάσει για τουαλέτα αλλά η ώρα ήταν 1. 30 το βράδυ! Αν ήταν αρνητικο αντε να κοιμηθώ εγώ μετά... οπότε σηκώθηκα ξανά στις 8.Ο άντρας μου έφυγε έξω βόλτα και περίμενε τηλέφωνο! Χαχαααα! Δε μπορώ να το πιστεψω... δεν το περίμενα.... όμως θελω βήμα βήμα τη φορά γιατί με το ιστορικό αποβολών που έχω φοβάμαι πολύ. 

Συγχαρητήρια!!! Εύχομαι κ με μια τεράστια χοριακή!!

ΑνΑλ (Ανώνυμες Αλλοπρόσαλλες)

ζώπυρον

Recommended Posts

Συμπεθερα κερνας για παρτη μου??? Ετσι ειναι οι καλες συμπεθερες!!!!!! Σε ευχαριαστω πολυ βρε καρδια!!!!! Καθε επιθυμια σου να πραγματοποιηθει ευχομαι!!!!!!!!!!! Και πανω απο ολα υγεια στην οικογενεια σου!!!!!!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Aeriko

3696

• MarcoPolo

2484

• Mara-76

2192

• luckyMe

2080

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Χθες ο αντρας μου μετα τις 12 ανοιξε την εξωπορτα του σπιτιου και μου εφερε μια ωραια γλαστρουλα σε σεντουκι με δυο καρτες πανω η μια εγραφε Ποοκ μαμα με παιδικα γραμματα ποοκ λεει το σαγαπω ο Μαριος και μια δευτερη δικη του που εγραφε Σε λατρευουμε.

Και σημερα εφερε τον Μαριο στο κρεβαττι να με ξυπνησει ο Κ και του εμαθε και μου ειπε ποοα Μαμα!!!!! Χρονια πολλα μεταφραση!!!!.

Διαφημίσεις

Χθες ο αντρας μου μετα τις 12 ανοιξε την εξωπορτα του σπιτιου και μου εφερε μια ωραια γλαστρουλα σε σεντουκι με δυο καρτες πανω η μια εγραφε Ποοκ μαμα με παιδικα γραμματα ποοκ λεει το σαγαπω ο Μαριος και μια δευτερη δικη του που εγραφε Σε λατρευουμε.

Και σημερα εφερε τον Μαριο στο κρεβαττι να με ξυπνησει ο Κ και του εμαθε και μου ειπε ποοα Μαμα!!!!! Χρονια πολλα μεταφραση!!!!.

Βρε το ψυχάκι!:D

Σωστός ο άντρας σου!

Mother of 4:-D

Χρήστος-22/3/2008

Μιχάλης-30/11/2009

Δημήτρης-3/4/2012

Γεωργία-3/2/2013

αν δεν ηταν το fb και τα φόρα εντελώς ακοινώνητη θα ήμουν καθώς ως πάσης γνωστό

δεν θυμάμαι γιορτές και γεννεθλια (ουτε καν τα δικά μου ) ΜΟΝΟ Του παιδιοπυ μου κι αυτό βέβαια μετα γέννας

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΆΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ .....

Νιτσα μου την υπογραφή την είχα βγαλει πριν 5 μέρες γιατι μου ειχε πει ο μαρκόπουλος οτι εχει ενοχλήσει ... τωρα ποιόν και τι .....;;; ΔΕ ΤΑ ΑΝΑΛΎΣΑΜΕ !! υποθέτω μόνο την Αγγελίνα (αλλα απο ότι βλέπω δεν ειναι μόνο αυτη ;):-) )

μαρκοπουλακι μου καθώς σου έχω μια συμπαθεια ως γνωστό

να σου κάνω ενα δωράκι ε ;;;;;

images?q=tbn:ANd9GcRFqqetXLZZ7Tj5Tgfj5DWlcyFPerQgHI1iGAdiBPpktwjEoo-rJA&t=1

ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΧΕΙΡΟΠΟΙΗΤΟ 18ΑΡΙ ΟΧΙ ΟΤΙ ΚΙ ΟΤΙ ΝΤΑΞ !!!! :-)

Αχ συγκινήθηκα Ειρήνη μου!

Μπράβο στο σύζυγο...

Κι εμένα κάτι τέτοια μου κάνει και με τρελαίνει!:D

Κική,

κάτσε... σου στέλνω όοοοοολη την θετική μου ενέργεια (ως Τοξοτίνα έχω μπόλικη από δαύτη + Σαββατογεννημένη).... να πάει να κάτσει πάνω στο Βιογραφικό που θα στείλεις στην Cedefop !!!!

Χρόνια Πολλά και Καλά (και από εδώ) στα Ειρηνάκια μας !!!! Ειρήνη ημίν !

Διαφημίσεις

Κική,

κάτσε... σου στέλνω όοοοοολη την θετική μου ενέργεια (ως Τοξοτίνα έχω μπόλικη από δαύτη + Σαββατογεννημένη).... να πάει να κάτσει πάνω στο Βιογραφικό που θα στείλεις στην Cedefop !!!!

Χρόνια Πολλά και Καλά (και από εδώ) στα Ειρηνάκια μας !!!! Ειρήνη υμήν !

Ευχαριστώ!!!Τοξότης είναι η μάνα μου!

Άρια να σε ρωτήσω, σου αρέσει ο Πανούσης, τον παρακολουθείς?

Γιατί οι υπογραφές σου μου θυμίζουν πολύ πανούση

Wktmp2.png

qIogp3.png

Εμένα όντως μου φάνηκε πνευματώδης και η προηγούμενή σου υπογραφή και αυτή που έβαλες τώρα τα σπάει!

Εξαιρετική!

Ασχέτως θρησκευτικών πεποιθήσεων.

xaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxa:D:D:D

έχω λιώσει στα γέλια μάρη άρια

ακου σκηνικό η γιορτή ειναι μου ειναι κηνούμε και σαν παιδι ενιωθα καθηστερημένη που με ρώταγαν πότε είναι η γιρτή σου ;

δεν ξέρω :-) :-) μουχαχαχαχαχα

το λεπον εγκατέλειψα το ονειρακι της παρακολουθησης

αφου εχω και καλλιτεχνικό που δεν παραπέμπει στο κανονικό

και τα παρατησααααααα.....

περισυ λοιπόν στην γιορτη μου (παρεπιπτόντος το παιρνω χαμπαρι οτι γιορταζω το απογευμα της γιορτης γιατι εχει την ιδια μέρα και ο μπαμπας μου γιορτη )

πέρισυ λοιπόν το μεσημερακι ντριννν το κουνητο

η κολλητη μου

χρονια πολλά ρε!!!!

ποιος γιορταζει μαρή ; η γιοτή της μανας είναι ;

οχι μου λεει γιορταζεις

αααααααα να σαι καλα ρε μ@λ@κ@ κλπ κλπ

κλεινω το τηλ και τα χωνω στους δικούς μου που πάλι ρόμπα εγινα κλπ κλπ και γιατι δεν μου το ειπαν κλπ κλπ

και μου λεει η μανα μου ...:

οταν στο θυμίζουν μεσημερι πρέπει να σου δώσουμε ενα χαρτζιλίκι

ενώ αν στο θυμίσουμε απογευμα που θα σκασουν τα τηλ για τον πατερα σου

το ξεχνάς και γλυτώνουμε το δώρο !

χαχαχαχαχαχαχαχ

ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ;;; !

(αυτη η υπογραφή δεν αρεσει στην Θεοδώρα 3

τελικά ουτε όλοι μπορούν να μας καταλαβουν ουτε σε όλους μπορούμε να αρεσουμε ;):-) )

κικιλευτέρης τον Πανούση τον λατρεύω .... πιο μικρή δεν τον καταλαβαινα αλλα τωρα που απέκτησα μερικά παραπανω εγκεφαλικά κύτταρα τον καταοώ και τον συμπαθώ πολύ !

δεν νομίζω να με εχει επιρεασει \εχει επιρεασει τρελά όμως εναν γνωστό μου

αν σας τον γνωρίσω θα λιώσετε ....! :-)

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...