Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 7 λεπτά , Eternity είπε:

Κορίτσια μου καλημέρα! Σήμερα κράτησα το 1ο θετικό τεστ ούρων στα χέρια μου! Ένας σταυρός πολύ έντονος! Πήρα το clearblue του 1ος λεπτού. Όλο το βράδυ δε μπορούσα να κοιμηθώ. Κάποια στιγμή είχα σκάσει για τουαλέτα αλλά η ώρα ήταν 1. 30 το βράδυ! Αν ήταν αρνητικο αντε να κοιμηθώ εγώ μετά... οπότε σηκώθηκα ξανά στις 8.Ο άντρας μου έφυγε έξω βόλτα και περίμενε τηλέφωνο! Χαχαααα! Δε μπορώ να το πιστεψω... δεν το περίμενα.... όμως θελω βήμα βήμα τη φορά γιατί με το ιστορικό αποβολών που έχω φοβάμαι πολύ. 

Συγχαρητήρια!!! Εύχομαι κ με μια τεράστια χοριακή!!

ΑνΑλ (Ανώνυμες Αλλοπρόσαλλες)

ζώπυρον

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Aeriko

3696

• MarcoPolo

2484

• Mara-76

2192

• luckyMe

2080

Περισσότερες δημοσιεύσεις

γι αυτο παιρνεις κατευθειαν 4, και καμια μεριδα πατατες και εισαι αυτονομος!:tongue::tongue::tongue::tongue:

και ποιος θα τα φαει όλα αυτα ρε;;;;;;

α ναι!!!!

θα τα δινω στην αγέλη!!!!!

έτσιθ κι αλλιως κι αυτα σουβλάκια τρώνε και κοτοπουλα σούβλας!!!!!

Καλημέρα!!!!!

ευτυχώς όλα καλά, τα σκούπισα, περίμενα, το άνοιξα πάλι, όλα δουλεύουν ΟΚ. Τελικά αυτό το παιδί μου δείχνει κάθε μέρα πόσο φαντασία πρέπει να έχω να σκέφτομαι τι μπορεί να συμβεί, εγώ το είχα ξεχασμένο το μπουκάλι εκεί πάνω και ανοιχτό, και ούτε σκέφτηκα ότι μπορεί να το ρίξει!

Αχ τα σουβλάκια! Τα αγαπώ! (με μάτια να κάνουν καρδούλες)

Ωχ ρε Κίνκα!Μάμησε τα!

Εγώ θα σου πρότεινα να της ρίξεις μια ξανάστροφη να μην το ξανακάνει!!:tongue:

Παιδιά, είμαι λάτρης του οποιουδήποτε junky food!!!!Μπορώ να τρώω αηδίες κάθε μέρα όλη μέρα!Αλλά...ας όψεται τα παιδιά!

Ελπίζω να είστε όλες καλά!

Σήμερα θα στείλω το βιογραφικό στο cedefop!Στείλτε μου τη θετική σας ενέργεια!Τη θέλω πολύ αυτή τη δουλειά!

Wktmp2.png

qIogp3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα!

Κική έχεις όλη την θετική μου ενέργεια!

Αυτή η βροχή μου δίνει στα νεύρα! Έχω και μια δουλειά το πρωί, και θα έρθει η μαμά μου να κρατήσει παραδόξως την μικρή, αλλά είχα την ελπίδα ότι θα κάνει καλό καιρό, να πάνε στο πάρκο γκρρρρ

Καλημέρεεεεεεεες

Κική σου στέλνω όσα φτυσίματα θετικής ενέργειας έχω......φτου σου, φτου σου.

Μαρή άρια........είσαι ζημιάρα γυναίκα λέμε...........αμάν.

Κάπου έχασα το κινητό μου.................shit λεμε...........έτρεχε πρωϊνιάτικα για φραγές, που σκατά το έχασα?????

ΚΑΛΗΜΕΡΑ :)

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΦΙΛΕΝΑΔΑ :) ΝΑ ΣΕ ΧΑΙΡΟΜΑΣΤΕ!

EIRINI.GIF

ΞΑΝΑΜΑΤΑΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΥΜΠΕΘΕΡΑ :)

Κι επειδή αν περιμένω να κεράσετε θα ασπρίσουν κι άλλο τα μαλλιά κερνάω εγώ για σας και φέρτε και τα δικά σας... κοψίδια!

___________________-f288588f01e2817ac564797f214ab339.jpg

Καλημέρα κορίτσια!

Κική Καλή Επιτυχία!!!!!!!!!!!!! εύχομαι το καλύτερο...

Χθες είμασταν όλο το απόγευμα σε πάρτυ γεννεθλίων. Ωραία περάσαμε. Το παιδικό πάρτυ έγινε σε παιδότοπο όπου τα παιδιά ξεθεώθηκαν στο παιχνίδι. Ο Π. εμφανίστηκε μόνο όταν ήθελε τουαλέτα, η Όλγα εξαφανίστηκε στα παιχνίδια και στη μάσα!

Έφεραν πίτσες και η Ολγίτσα έκατσε πρώτη στο τραπεζάκι, η σκατούλα. Όταν τελειώσαν όλα τα παιδάκια με το φαϊ τους έπιασε η κοπέλα μία μαύρη σακούλα κ μάζευε τα πιατάκια. Η δικιά μου δεν είχε πάρει χαμπάρι, ακόμα καθόταν κι έτρωγε. Με φωνάξαν να τη σηκώσω την άτιμη ενώ είχαν κατουρηθεί όλοι απ' τα γέλια!!! Μη σας πω για την τούρτα.....Αυτόνομη εντελώς πήγα να την ταίσω αλλά η κυρία ήθελε να φάει μόνη της, πήρε κ χαρτοπετσέτα για να σκουπίζετε. Αφού όταν φύγαμε μας λέει η ιδιοκτήτρια τι αυτόνομο παιδάκι που έχετε?! Ο Γ. να έχει χ***εί πάνω του από χαρά που η κόρη του είναι ανεξάρτητη, η κόρη του να κρατάει έναν εξτρα χυμό για το σπίτι και ο Π. να μην μαζεύεται με τίποτα...

Αααααααα ωραία περάσαμε!

Άρια, την άλλαξες την υπογραφή ε μανάρι?

Active member, είσαι και πολύ νοικοκυρά λέμε. Με τη ζύμη της πίτσας μπορείς να φτιάξεις και πεντανόστιμα πεϊνιρλί.

Λοιπές νέα?

Διαφημίσεις

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...