Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Eternity είπε:

Κορίτσια μου καλημέρα! Σήμερα κράτησα το 1ο θετικό τεστ ούρων στα χέρια μου! Ένας σταυρός πολύ έντονος! Πήρα το clearblue του 1ος λεπτού. Όλο το βράδυ δε μπορούσα να κοιμηθώ. Κάποια στιγμή είχα σκάσει για τουαλέτα αλλά η ώρα ήταν 1. 30 το βράδυ! Αν ήταν αρνητικο αντε να κοιμηθώ εγώ μετά... οπότε σηκώθηκα ξανά στις 8.Ο άντρας μου έφυγε έξω βόλτα και περίμενε τηλέφωνο! Χαχαααα! Δε μπορώ να το πιστεψω... δεν το περίμενα.... όμως θελω βήμα βήμα τη φορά γιατί με το ιστορικό αποβολών που έχω φοβάμαι πολύ. 

Μπράβο βρε κορίτσι μου!!!πολλά συγχαρητήρια!!με το καλό να έρθει το θαυματακι σου λοιπόν!! 🌈 ολα καλα να πάνε!!!θα περιμενουμε και τη χοριακη σου!!❣️

ΑνΑλ (Ανώνυμες Αλλοπρόσαλλες)

ζώπυρον

Recommended Posts

εγω θυμάμαι οτι πηγα λεχωνα για δουλεια

και έκλαιγα που δε θα είμαι κοντα να μεγαλώσω το παιδι μου όπως ηθελα

και κλαμαααααααα.... που τόσα πραγμαα σπουδασα για τα παιδια και δεν θα εχω το χρονο να τ εφραμόσω στο παιδι μου

και να σου τα ζουμια εξω απ τα σχολια

\

μετα ξύπνησα

:-)

αγαπη θελουν μωρε και μαι ώρα ουδσιαστικό χρονο μαζι τους την ημερα

αλλα το εγω ΣΝΑ ΓΥΝΑΊΚΑ ΣΑΝ ΕΝΉΛΙΚΑς

το χασα πριν 4 χρόνια !

αγγελινα υγεια ρε

μη μασας :-)

ολα σε αυτην τη ζωή διορθώνονται

μονο ο θανατος δεν διορθώνεται ! ;)

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Aeriko

3696

• MarcoPolo

2484

• Mara-76

2192

• luckyMe

2080

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Εγω να ξεκαθαρισω ενα πραγμα θελω για να μην δημιουργουνται λαθος εντυπωσεις. Ποτε δεν εκανα σουσουρο ποιος ειπε τι και ειδικα στην Αρια ουτε ανεφερα ονοματα παρα μονο της ειπα η υπογραφη σου ενοχλει διευκρινησε τι εννοεις για να μην γινονται παρεξηγησεις.

Και αυτο γιατι την εκτιμω και δεν ηθελα να βγαινουν λαθος συμπερασματα γιαυτην. Και αυτο της το ειπα ημερες πολλες αφου περιμενα την Αγγελινα να την ρωτησει η ιδια παροτι η Αρια ηταν το Σαββατο το βραδυ σπιτι μου δεν της ανεφερα τιποτα για να δωσω στην Αγγελινα την ευκαιρια να την ρωτησει η ιδια.

Αυτα, γενικα σιχαινομαι το σου ειπα μου ειπες και πριν μιλησω στην Αρια ειπα πολλες φορες στην Αγγελινα να ρωτησει η ιδια και ποτε δεν ανεφερα στην Αρια ποια μελη ενοχληθηκαν απλα την προετρεψα να εξηγησει τι εννοει.

εγω σημερα πρωτη φορα ακουσα (διαβασα για την ακριβεια) οτι εχει γινει ντορος για την υπογραφη ....

παρεπιπτοντως τη βρηκα πνευματωδη και αυτο δεν εχει να κανει με τα θρησκευτικα μου πιστευω

να ξεκαθαρήσω κι εγω

οτι ΠΟΤΕ η μαρκοπουλα δεν μου ειπε ποιος και τι γιατι ουτε την ρωτησα (χαρακτήρας) ουτε θα μου ελεγε και να την ρωταγα( χαρακτήρας κι αυτο)

μου ειπε πες μου τι εννοείς με την υπογραη σου ...;

και δι εντ !

τα παμε τωρα ;;;;

τα συμφωνήσαμε ;;;;

εγω να πω την αμαρτία μου ειδα την υπογραφη της ζοπιρον και μπήκα ....

χαχαχαχαχαχαχχαχαχα

εσ υ active είσαι άλλο φρουτο :-) :-) :-)

λοιπον ...να σας πω κι αλο βασανο .

θελει να με κερασει ο μπαμπας μου γιατι εκανα δήλωση και το εκκαθαριστικό μου ειναι 4689 ε και δνε ξέρω τι να παραγείλω

πίτσα η σουβλάκι ;;;;

χαχαχαχαχαχ

ή μήπως goodies ;;;;

ε ;

Διαφημίσεις

done .... είχε πολύ πλάκα η φαση

ρε πατερα (ειχε αρακα η μανα μου ) δε κερνάς κανενα ντελιβαρα την φτωχεια ;

να το εκκαθαραστικο παμφωχη ειμαι κατω απο όριο της φτωχεις λυπησουμε ;:-)

μου λεει :

κι αν ειναι ασχημος ;

θα τον παρεις ;;;;

οχι ρε πατερα τον ανθρωπο αυτο που θα φερει;;;;;

(μα εχει κι αυτός ενα χιουμορ ώρες ωρες )

Διαφημίσεις

η μικρή μόλις έριξε το μπουκάλι μου με το νερό πάνω στο έπιπλο της ΤΒ, το νερό έτρεξε πίσω από το έπιπλο και πήγε στα καλώδια και στο πολύμπριζο! οραματιστείτε κινκατζούτζου να τρέχει με το μαλλί όρθιο από την τρομάρα να πάρει το σκουπόξυλο να κλείσει το πολύμπριζο, πριν ψηθούμε σαν τα κοτόπουλα! Ω Θεοί! :confused::confused::confused::confused:

προς στιγμήν πήγα να σκύψω να το κλείσω με το χέρι, αλλά ευτυχώς μου έκοψε!

you may have oysters, but you'll never find a pearl

bh45qekil.png

ευτυχώς όλα καλά, τα σκούπισα, περίμενα, το άνοιξα πάλι, όλα δουλεύουν ΟΚ. Τελικά αυτό το παιδί μου δείχνει κάθε μέρα πόσο φαντασία πρέπει να έχω να σκέφτομαι τι μπορεί να συμβεί, εγώ το είχα ξεχασμένο το μπουκάλι εκεί πάνω και ανοιχτό, και ούτε σκέφτηκα ότι μπορεί να το ρίξει!

Αχ τα σουβλάκια! Τα αγαπώ! (με μάτια να κάνουν καρδούλες)

you may have oysters, but you'll never find a pearl

bh45qekil.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...