Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Eternity είπε:

Κορίτσια μου καλημέρα! Σήμερα κράτησα το 1ο θετικό τεστ ούρων στα χέρια μου! Ένας σταυρός πολύ έντονος! Πήρα το clearblue του 1ος λεπτού. Όλο το βράδυ δε μπορούσα να κοιμηθώ. Κάποια στιγμή είχα σκάσει για τουαλέτα αλλά η ώρα ήταν 1. 30 το βράδυ! Αν ήταν αρνητικο αντε να κοιμηθώ εγώ μετά... οπότε σηκώθηκα ξανά στις 8.Ο άντρας μου έφυγε έξω βόλτα και περίμενε τηλέφωνο! Χαχαααα! Δε μπορώ να το πιστεψω... δεν το περίμενα.... όμως θελω βήμα βήμα τη φορά γιατί με το ιστορικό αποβολών που έχω φοβάμαι πολύ. 

Μπράβο βρε κορίτσι μου!!!πολλά συγχαρητήρια!!με το καλό να έρθει το θαυματακι σου λοιπόν!! 🌈 ολα καλα να πάνε!!!θα περιμενουμε και τη χοριακη σου!!❣️

ΑνΑλ (Ανώνυμες Αλλοπρόσαλλες)

ζώπυρον

Recommended Posts

aria...ναι λες και δεν στα ειπα στο τηλ! μουαχαχαχ

στελακι. τας πρωινας εως μεχρι οσο κρατησει ειμαι στην "μονιμη" δουλεια στις εκδόσεις. εμβολιμα κανω και τα εξτρά μου που ειναι advertorials για καποιους πελατες... μετά εχω και εναν συναδελφο που βγαζει 4 φορες το χρονο εναν οδηγο αγοράς και του κάνω τα κειμενα... λιγη αστρολογια σε ενα σαιτ (τρομάρα μου), εξυπηρέτηση τηλεφωνικών γραμμών και πι αρ σε καλλιτεχνιδσα του ερωτικου σινεμα να το πω κομψά... λιγο απ ολα κανω και οτι κάτσει γιατι μεχρι να πληρωσουν ΟΛΟΙ αυτοι....@@ακια

της Αλεξανδράτου???? χαχαχαχα

Και κανενας δεν σε πληρώνει??? οτι να ναι η κωλοελλάδα....

Ασχολείσαι με αστρολογια? δεν το ξερα (είμαι Αιγόκερως με ορωσκόπο Λέωντάρι)....τι ειναι το advertorial?

uop51syge.png

Ήρθες αγγελάκι μου και μου άλλαξες την ζωή...

Σ' αγαπώ πολύ θησαυρέ μου!!!c

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Aeriko

3696

• MarcoPolo

2484

• Mara-76

2192

• luckyMe

2080

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Λοιπόν, επειδή ακριβώς σας νοιάζομαι και σέβομαι την καθεμια εδώ μέσα, όσο κι αν διαφέρουμε, κι ελπίζω να το έχετε καταλάβει τοσον καιρό τώρα, μπήκα στη διαδικασία να ξοδέψω τόσο χρόνο και χθες και σήμερα το πρωί (κι απόψε, για όποια αντέχει :mrgreen:) και να εξηγώ πράγματα που με ενόχλησαν και με αναγκασαν να μένω εκτός, κατά διαστήματα. Αν δεν ενδιαφερόμουν κι αν πίστευα ότι αυτό που κάνω δεν θα έχει αντίκρυσμα, πολύ απλά δεν θα το έκανα.

Ποτέ δεν ισχυρίστηκα ούτε υπενίχθηκα ότι γίνεται πόλεμος στο πρόσωπό μου, σε δημόσια ή ιδιωτική συζήτηση. ;) Δεν μπορώ να το αποδείξω αυτό, αλλά ελπίζω ο λόγος μου να σας αρκεί.

Πιστεύω ότι η πρόθεση της Αρετής ήταν καλή, αλλά δεν είναι πολύ καιρό εδώ και προφανώς ερμηνεύει με το δικό της τρόπο κάποια πράγματα. Έπεσε και πάνω στα ντουζένια μας τελευταία...

Τέλοσπάντων, δεν θα μιλήσω για εκείνη, όπως δεν θέλω να μιλάνε και άλλοι για μένα. Εχω την αίσθηση ότι σήμερα ήμουν πολύ ξεκάθαρη και κατάλαβαν όλες τι ήθελα να πω. Αν όχι, ευχαρίστως διευκρινίζω, είτε εδώ είτε στο τσατ.

6l8Wp3.png1Ikfp3.png

Διαφημίσεις

Α χαίρομαι που σε πετυχαίνω Άρια και εχεις δίκιο για το πμ. Ήθελα όμως να περάσουν λίγες μέρες και να επεξεργαστώ αυτά που είχα στο μυαλό μου. Σήμερα τα ξεφούρνισα.

Λοιπόν, δεν ξέρω τι εννοούσες με την υπογραφή σου κι ήταν λάθος μου που δεν σε ρώτησα. Όταν την είδα όμως, ανήμερα Μ. Πέμπτη, μόλις είχα κοινωνήσει τα μωρά, μου γύρισε το μάτι, ειλικρινά. Δεν ξέρω τα πιστεύω και τις πεποιθήσεις σου, αλλά ήταν πολύ εύκολα παρερμηνεύσιμη από κάποιον που θρησκεύει. Και στην προκειμένη περίπτωση από εμένα, γιατί, όπως είπα, δεν θέλω να μιλάω για άλλους.

6l8Wp3.png1Ikfp3.png

και σου γύρησε το ματι και αρχησες να κανεις ερωτήσεις δεξια κι αριστερα και τα πειρες

και χαλαστηκες

και θύμωσες (Μ Πεμπτη που λες κι εσυ μόλης ειχες κοινωνήσει το παιδι )

και αντι να ρωτήσεις ΕΥΘΕΩΣ τον αλλο ή ετσω να του την πείς .... έγινε ενα σουσουρο που κρατησε ΠΟΣΕΣ ΜΕΡΕς;;;;;;

και αυτο είναι οκ , φυσιολογική συμπεριφορά ;;!!!!!

και είμαστε όλοι κουλ ....χμ.... οκ αδερφη

όλα οκ

whatever !!!!!

(εξακολουθείς βεβαια να μην με ρωτας ευθεώς για την υπογραφη )

τσαμπα τα πειρες

τσαμπα χαλαστηκες

τσαμπα τα σουσουραπου δε τα γουσταρω ΚΑΘΟΛΟΥ ΟΜΩΣ

και τσαμπα όλο

αυταααααααααααααααα.....

τα περι θρησκείας δε τα αγγίζω οτι εχω να πω το εχω πει .... στους φίλους μου και λίγα στο φορα

αλλα θυμάμαι παιδι μου ήμουν στο κατηχυτικό και μου λεει ο παπας

με είδε να ξερογλύφομαι μπροστα απο ένα παγωτο σοκολάτα

και μου χε μεινει η ατακα του

ο σατανας απλώνει τα ποδαρια του της μερες που ο ανθρωπος κανει ουσιαστικές προσπαθειες και βάζει τοτε τρικλοποδιές

μη τσιμπας ....! θα χασεις !

το ειχα βρει πολύ εξυπνο ;):-)

εγω για το μαρκοπουλάκι μπήκα που ειδα να λεει παιδια δεν ειναι ελεφαντας

παιδια δεν ειναι ελεφαντας

παιδια δεν ειναι ελεφαντας

και κανεις δεν την ακούει

(μαρή κι εσυ .... τι εχουμε πει ... αμα ο αλλος βλεπει ελεφαντα μη του χαλας το ονειρο )

Διαφημίσεις

και σου γύρησε το ματι και αρχησες να κανεις ερωτήσεις δεξια κι αριστερα και τα πειρες

και χαλαστηκες

και θύμωσες (Μ Πεμπτη που λες κι εσυ μόλης ειχες κοινωνήσει το παιδι )

και αντι να ρωτήσεις ΕΥΘΕΩΣ τον αλλο ή ετσω να του την πείς .... έγινε ενα σουσουρο που κρατησε ΠΟΣΕΣ ΜΕΡΕς;;;;;;

και αυτο είναι οκ , φυσιολογική συμπεριφορά ;;!!!!!

και είμαστε όλοι κουλ ....χμ.... οκ αδερφη

όλα οκ

whatever !!!!!

(εξακολουθείς βεβαια να μην με ρωτας ευθεώς για την υπογραφη )

τσαμπα τα πειρες

τσαμπα χαλαστηκες

τσαμπα τα σουσουραπου δε τα γουσταρω ΚΑΘΟΛΟΥ ΟΜΩΣ

και τσαμπα όλο

αυταααααααααααααααα.....

τα περι θρησκείας δε τα αγγίζω οτι εχω να πω το εχω πει .... στους φίλους μου και λίγα στο φορα

αλλα θυμάμαι παιδι μου ήμουν στο κατηχυτικό και μου λεει ο παπας

με είδε να ξερογλύφομαι μπροστα απο ένα παγωτο σοκολάτα

και μου χε μεινει η ατακα του

ο σατανας απλώνει τα ποδαρια του της μερες που ο ανθρωπος κανει ουσιαστικές προσπαθειες και βάζει τοτε τρικλοποδιές

μη τσιμπας ....! θα χασεις !

το ειχα βρει πολύ εξυπνο ;):-)

Δεν σε ρωτάω ευθέως για την υπογραφή γιατί βλέπω οτι την έβγαλες. Δεν είμαι και τόσο πια, να με ενοχλεί κάτι που πλέον δεν χρειάζεται να αντικρύζω.

Δεν ρώτησα δεξιά κι αριστερά κανέναν. Ήρθε η κουβέντα και ρώτησα ένα συγκεκριμένο μέλος που ισχυρίστηκε ότι εχω παρεξηγήσει την υπογραφή σου, αν γνωρίζει τι εννοείς με αυτήν. Λάθος μου και το ομολογώ.

Πάντως η υπογραφή σου ήταν το τελευταίο από όσα με ενόχλησαν, σε διαβεβαιώ και δεν καθόμουν να κάνω θέμα αποκλειστικα και μόνο για σένα ούτως ή άλλως, γιατί δεν έχουμε καμια ιδιαίτερη σχέση, για να με ενδιαφέρει αν διαταράχθηκε και πώς να την αποκαταστήσω.

Ο μόνος λόγος που δημιουργήθηκε σούσουρο, όπως το λες, ήταν γιατί είπα στα κορίτσια ότι έχω ενοχληθεί από κάποια πραγματα και θα μείνω εκτός κάποιες μέρες, χωρίς να διευκρινήσω το τι. Δεν ένιωθα έτοιμη εκείνη τη στιγμή για αναλύσεις. Το έκανα χθες και σήμερα. Το αν αυτό είναι φυσιολογική συμπεριφορά, άσε να το κρίνουν εκείνες.

Και κάτι τελευταίο. Εγώ δεν σε ειρωνεύτηκα πουθενά και σε παρακαλώ να μην το κάνεις ούτε εσύ, όταν μου απευθύνεις το λόγο.

6l8Wp3.png1Ikfp3.png

αν ενοχλείσαι απο κάτι

να το λές και να το λύνεις .....

μονο ο θανατος δεν λύνεται !

και εφόσον εγω βλέπω σουσουρο

είτε έχοντας εμενα αποδεκτη είτε αλους

ΔΕΝ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ

και εχω νομίζω κι εγω δικαίωμα να το πω

χωρίς καμία ιδιαίτερη έννοια αν θα διαταράξει τις μη υπαρχουσες ιδιαίτερες σχεσεις μας

όπως λες κι εσυ ;)

και επειδη τρώγεσαι για καυγά και βλέπεις μη υπαρχουσες ειρωνίες και δρακους

σταμτάμε εδω ;

αλλα νέα :-) :-)

γμτ τι ταινία να δω το βραδυ ;;;;

τελικά με τις υπογραφές πάντα σούσουρο γίνεται.... :tongue:

δεν θέλω να υποτιμήσω τό ότι κάποιες κοπέλες ενοχλήθηκαν για διάφορα και γενικά όλη αυτή τη φασαρία που έγινε, αλλά θα προτιμούσα να κρατάμε τα βασικά που μας κρατάνε εδώ πέρα, την επικοινωνία που έχουμε παρόλο που είμαστε τόσο διαφορετικές σε τόσα πολλά επίπεδα, και από τη μία να φροντίζουμε να προσέχουμε λίγο τι λέμε για ευαίσθητα θέματα, κι από την άλλη να αφήνουμε το νερό να κυλάει στο αυλάκι. Δεν απευθύνομαι σε καμία συγκεκριμένα, αλλά γενικότερα. είναι κρίμα δλδ να γίνεται όλο αυτό, ενώ έχουμε φτιάξει μια τόσο καλή κατάσταση.

εγώ όλο αυτό θα το αντιπαρέλθω, και θα πω της Μάρας για τη φωλιά του κούκου-ταααααα, δλδ το να είσαι όλη μέρα με το παιδί στο σπίτι και να μην δουλεύεις. Επειδή σε κόβω για άλμα λίμπρε μαράκιους, φρόντισε να υπάρχει στάνταρ κάτι με το οποίο θα απασχολείς το μυαλό σου στο σπίτι, δλδ κάποια δουλειά που θα σε κάνει να σκέφτεσαι ως ενήλικας. Εγώ τα έχω ξαναπεί μέσες-άκρες, στην αρχή με είχε πιάσει μουργέλα απίστευτη, τίποτα δεν έκανα όλη μέρα κι όλο κουρασμένη και αδιάφορη ήμουν. Καλά δεν συζητώ για γυναίκα, γκόμενα κλπ που συζητάς, νομίζω ήμουν απλά μια άμορφη μάζα χωρίς σπίθα κινητικότητας μέσα. Η αμοιβάδα πιο συναρπαστική ζωή είχε από μένα τότε.

Χρειάζεται κάτι που να βάζεις το μυαλό να δουλεύει, να νιώθεις ότι είσαι κι εσύ ενήλικας. Είναι πολύ γλυκό όταν το σκέφτεσαι από μακριά να είσαι συνέχεια με το παιδάκι σου κλπ κλπ, αλλά προσωπικά χρειάζομαι οπωσδήποτε λίγες ώρες τη μέρα μόνη, χωρίς την ευθύνη ενός άλλου ανθρώπου. Κια άρχισα και τη γυμναστική για να μου φτιάξει τη διάθεση, και κάνω και μτφ μες στη μαύρη νύχτα με το ένα μάτι κλειστό και χίλια κομμάτια από την κούραση, μόνο και μόνο για να ακονίζω λίγο αυτά τα 2 εγκεφαλικά κύτταρα που μου έχουν μείνει (τα υπόλοιπα τα έκαψαν αυτά που διαβάζω δίπλα)

Εμένα πάλι τελευταία μου έχει βγει η beastie boys και έχω αρχίσει και ρετάρω σε όλα, εχω πολλά καρπούζια κάτω από τη μασχάλη και νομίζω ότι δεν ασχολούμαι όσο καλά θα ήθελα με τη μικρή :( (άσχετο, αγνοήστε το μέσα στο γενικότερο χαμό, αλλά είπα κι εγώ να πω τον πόνο μου)

ααααα και κάτι άλλο! Μαρή Μάρα (Μαριμάρ), μ' αρέσει δίπλα που μιλάς για Χάξλι και Μπάροουζ...

you may have oysters, but you'll never find a pearl

bh45qekil.png

αν ενοχλείσαι απο κάτι

να το λές και να το λύνεις .....

μονο ο θανατος δεν λύνεται !

και εφόσον εγω βλέπω σουσουρο

είτε έχοντας εμενα αποδεκτη είτε αλους

ΔΕΝ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ

και εχω νομίζω κι εγω δικαίωμα να το πω

χωρίς καμία ιδιαίτερη έννοια αν θα διαταράξει τις μη υπαρχουσες ιδιαίτερες σχεσεις μας

όπως λες κι εσυ ;)

και επειδη τρώγεσαι για καυγά και βλέπεις μη υπαρχουσες ειρωνίες και δρακους

σταμτάμε εδω ;

αλλα νέα :-) :-)

γμτ τι ταινία να δω το βραδυ ;;;;

Πρώτον...δεν είμαι εγώ αυτή που έχει όρεξη για καυγά.

Δεύτερον...μάλλον η ειρωνία σού έχει γίνει δευτερη φύση και δεν την αντιλαμβάνεσαι στο λόγο σου καν.

Τρίτον...έχεις κάθε δικαίωμα να λες ό,τι θέλεις και μακάρι να το εφάρμοζα κι εγώ αυτό νωρίτερα, χωρίς να κάθομαι να χολοσκάω τόσες μέρες, τι θα πω και πώς θα το πω κι αν θα προσβάλλω κανέναν...τελικά η ειλικρίνεια είναι πολύ προτιμότερη, σε κάθε περίπτωση. Το δικό μου το λάθος απέναντί σου το παραδέχτηκα ήδη.

Αυτά. Πάω γιατί γυρίσανε τα παιδιά απ' έξω. Καλή ταινία.

6l8Wp3.png1Ikfp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...