Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 23 λεπτά , Kate89 είπε:

Καλημέρα!! Πόσο χάρηκα!! Είδες κορίτσι μου;;; Τελικά οι πονοκέφαλοι όπως και στην δική μου περίπτωση ήταν σημάδι εμφύτευσης!! Να έχεις μια τέλεια χοριακη 🥰

Πραγματικά αυτό σκεφτόμουν!!! Κι ότι τελικά τα ανύπαρκτα συμπτώματα καμία φορά είναι το σύμπτωμα που ψάχνουμε! Ειλικρινά είχα αναθαρρυσει τότε που μου είπες ότι είχες κι εσύ πονοκεφαλους γιατί σε άλλες εμβρυομεταφορες με πονοκέφαλο είχα πάρει κουλούρα οπότε λέω και τώρα έτσι θα είναι. Σε ευχαριστώ πολύ!!! 

• Μου αρέσει 1

ΑνΑλ (Ανώνυμες Αλλοπρόσαλλες)

ζώπυρον

Recommended Posts

καλησπέρα!!

ουφφφ...τα δαβασα..απο τις 5 διαβαζω.....

Σήμερα πήγα κομμωτηριο απο τον Αυγουστο είχα να πάω να φαψω μαλι..

Η μικρή απο το πρωί κάνει απεργία στήθους..Παλλ, Κιουλτακι, Ραννια σας εχει τύχει ποτε??

Ειμαι ένα ράκος...τα μαλλιά μου είναι αχτένιστα γιατι η μικρη έπαθε υστερια και φυγαμε αρον αρον και η πεθερα μου..αφηστε το τι να λεω?

ymO6p2.png

sL3vp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Aeriko

3696

• MarcoPolo

2484

• Mara-76

2192

• luckyMe

2080

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Κορίτσια μόλις συνειδητοποίησα ότι έκανα μεγάλο λάθος που αποσυνδέθηκα κατά τις 12.00 χωρίς να ενημερώσω. Αγνοούσα παντελώς όλα αυτά που ειπώθηκαν περί πολέμου μέχρι πριν λίγο, που το ξανάνοιξα. Σόρρυ που επανέρχομαι, δεν θέλω να χαλάω τη διάθεση κανενός, ούτε να σας κουράζω, αλλά όπως είπε και η Παλλαντίν, από μεριάς μου δεν θέλω να μείνουν μισόλογα να αιωρούνται.

Κι αν είναι ακόμα εδώ η Άρια, έχω κάτι να της πω.

6l8Wp3.png1Ikfp3.png

Διαφημίσεις

εγω φευγω απο τη μια δουλεια και παω στην άλλη.....8α σας δω το βράδυ κατα τη διάρκεια της αλλη μ δουθλειας

φιλιά κλπ

πολλες δολειες εχεις αδερφη (και μετα λες για μένα.... εγω δεν εχω πολλές δουλειες βέβαια γιατι αν ειχα θα χα και λεφτα

εχω πολλά ταλέντα όμως παναθμε με .... :-) )

εγω φευγω απο τη μια δουλεια και παω στην άλλη.....8α σας δω το βράδυ κατα τη διάρκεια της αλλη μ δουθλειας

φιλιά κλπ

πόσες δουλειες κάνεις Μάρα μου? και τι αν επιτρεπετε???

uop51syge.png

Ήρθες αγγελάκι μου και μου άλλαξες την ζωή...

Σ' αγαπώ πολύ θησαυρέ μου!!!c

Διαφημίσεις

πολλες δολειες εχεις αδερφη (και μετα λες για μένα.... εγω δεν εχω πολλές δουλειες βέβαια γιατι αν ειχα θα χα και λεφτα

εχω πολλά ταλέντα όμως παναθμε με .... :-) )

μια απο τα ίδια Αρια μου,,,Πολλά ταλέντα αλλά τελείως άφραγκη και ρέστη!

uop51syge.png

Ήρθες αγγελάκι μου και μου άλλαξες την ζωή...

Σ' αγαπώ πολύ θησαυρέ μου!!!c

aria...ναι λες και δεν στα ειπα στο τηλ! μουαχαχαχ

στελακι. τας πρωινας εως μεχρι οσο κρατησει ειμαι στην "μονιμη" δουλεια στις εκδόσεις. εμβολιμα κανω και τα εξτρά μου που ειναι advertorials για καποιους πελατες... μετά εχω και εναν συναδελφο που βγαζει 4 φορες το χρονο εναν οδηγο αγοράς και του κάνω τα κειμενα... λιγη αστρολογια σε ενα σαιτ (τρομάρα μου), εξυπηρέτηση τηλεφωνικών γραμμών και πι αρ σε καλλιτεχνιδσα του ερωτικου σινεμα να το πω κομψά... λιγο απ ολα κανω και οτι κάτσει γιατι μεχρι να πληρωσουν ΟΛΟΙ αυτοι....@@ακια

dZJip3.png

μια απο τα ίδια Αρια μου,,,Πολλά ταλέντα αλλά τελείως άφραγκη και ρέστη!

θε να κανουμε παρεα ;;;;

:-) :-)

θα σου πω τι μου λεει η μανα μου

* 1 εσυ μπορέι να μην εχεις λεφτα

* 2 ανθρωπος δε θα γινεις ποτε (με την κακή ενοια άνθρωπος )

αλλα ρε παδι μου ..... εσυ εισαι εσυ - και γελάς και τραντάζεται ο κόσμος κοιμάσε και σα το βοδι όπου σε βάλουμε χαχαχαχχαχααχαχχαχαχα

aria...ναι λες και δεν στα ειπα στο τηλ! μουαχαχαχ

στελακι. τας πρωινας εως μεχρι οσο κρατησει ειμαι στην "μονιμη" δουλεια στις εκδόσεις. εμβολιμα κανω και τα εξτρά μου που ειναι advertorials για καποιους πελατες... μετά εχω και εναν συναδελφο που βγαζει 4 φορες το χρονο εναν οδηγο αγοράς και του κάνω τα κειμενα... λιγη αστρολογια σε ενα σαιτ (τρομάρα μου), εξυπηρέτηση τηλεφωνικών γραμμών και πι αρ σε καλλιτεχνιδσα του ερωτικου σινεμα να το πω κομψά... λιγο απ ολα κανω και οτι κάτσει γιατι μεχρι να πληρωσουν ΟΛΟΙ αυτοι....@@ακια

τη καλλιτέχνιδα του ερωτικού σινεμα να προσεχεις .... ΧΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΑ

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...