Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

ΑνΑλ (Ανώνυμες Αλλοπρόσαλλες)

ζώπυρον

Recommended Posts

ΕΛΕΓΑ οταν με το καλο μετακομισουμε αυλιδα να δουλευω ΜΟΝΟ απο το σπίτι...λιγοτερα λεφτά μεν, 8α ειμαι με το παιδι δε... αλλα δεν ξερω κατα ποσο 8α προσαρμοστουμε ευκολα στα νεα δεδομένα.....ουφφφφφφφφ

dZJip3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Aeriko

3696

• MarcoPolo

2484

• Mara-76

2192

• luckyMe

2080

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Δεν έχω την παραμικρή ιδέα Κικίτσα κι αυτό είναι που με φοβίζει σε σχέση με το παιδί.

Επίσης η μάνα μου που μου κρατάει το παιδί κάποιες ώρες δεν τα θέλει καθόλου τα σκυλιά.......άλλο θέμα αυτό.

Και μετά γιατί δεν παίρνω σκύλο τόσο καιρό.!!!!

Αυτό είναι μέγα θέμα.

μπράβο, εκεί κατέληξα κι εγώ, ότι το συγκεκριμένο παιδί, η Σοφία, σε αυτή τη φάση δεν έχει να κερδίσει πολλά από τον παιδικό. Περισσότερο κακό θα κάνει πιστεύω παρά καλό

Η επαφή με τα παιδιά είναι ένα θέμα, εμείς στην ηλικία σας πηγαίναμε κάθε μέρα παιδική χαρά (και ακόμα κάθε μέρα πάμε) για να βλέπει άλλα παιδάκια, γιατί κι εγώ δεν είχα φίλες με μωρά. Μετά αρχίσαμε βρεφική κολύμβηση2 φορές την εβδομάδα, που είναι ΠΟΛΥ καλή δραστηριότητα, γνωρίσαμε και μαμάδες με συνομίληκα μωρά και καθιερώσαμε 1 φορά την εβδομάδα να μαζευόμαστε σε κάποιο σπίτι εκ περιτροπής για να παίζουνε. Εν τάξει, θεωρώ ότι έχει πλέον καλή επαφή με παιδιά

Ε εντάξει μια χαρά είναι!

Wktmp2.png

qIogp3.png

Διαφημίσεις

και μετά γελάς με τον όρο λαμόγιο.......

ξύπνησε κι έρχεται τρέχοντας στο σαλόνι......

κρατώντας στο χέρι ένα κομμάτι γραβιέρα!!!!!

του την είχα δώσει το μεσημέρι.... νόμιζα την έφαγε....

μάλλον τα κρύβει για μετά..... σα τα σκυλιά τα κόκκαλα.....

Ρε κοριτσούδια για βοηθήστε με τι θα γράφατε σε βιογραφικό για θέση administrative assistant στα εξής πεδία:

Social skills and competences

Organisational skills and competences

Technical skills and competences

Artistic skills and competences

Wktmp2.png

qIogp3.png

κοίτα ο καλός μου παίρνει γύρω στα 1500 το μήνα....

δεν είναι πολλά, αλλά δεν είναι και λίγα..... μένουμε σε νοίκι.....

μπορούμε και περνάμε καλά!!!!

χωρίς σπατάλες και όπου μας παίρνει να κάνουμε οικονομία κάνουμε!!!!!

για μένα τον αν δουλευει κι η γυναίκα πιο πολύ είναι και ψυχολογικό θέμα!!!! μιλάω για μένα, οκ;;;

το κοιτάζω να βρω καμιά πρωινη ημιαπασχοληση πιο πολυ για να ξελαμπικάρω από τη φρίκη της κλεισούρας!!!

ακριβώς τα ίδια κι εμείς!

Διαφημίσεις

ρε κξοριτσια σορυ για την αδιακρισια...αλλα δεν αντεχω 8α το ρωτησω. οσες μαμαδες ειστε 24/7 στο σπιτι με το παιδι ή τα παιδιά.. πως βγαινετε οικονομικά;

Εχω ειδοδηματα........:rolleyes: παναθεμα με.....

Here in dreamland we will NOT obey the masters

:evil:

Εχω ειδοδηματα........:rolleyes: παναθεμα με.....

Μόλις διάβασα τα λεφτά που άφησες μου ήρθε κόλπος! Ούτε να το σχολιάσω δεν μπόρεσα.

Ρε Ελλ εσύ που το έχεις και το αγγλικό για χελπ. Τι θα έγραφες σε αυτά που λέω πιο πάνω?

Wktmp2.png

qIogp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...