Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 37 λεπτά , Eternity είπε:

Κορίτσια 346 η χοριακη!!! Καλή νομίζω είναι. Η TSH από 0,89 πήγε 1,55 όμως είναι μια χαρά αλλά θα μιλήσω και με τον ενδοκρινολογο μου. Σε δύο μέρες τώρα πάλι άγχος για το διπλασιασμό. 

Μπράβο κορίτσι μου! Τέτοια νέα να ακούμε. Καλούς διπλασιασμούς τώρα. Θα πάνε όλα καλά 🫶🏻

ΑνΑλ (Ανώνυμες Αλλοπρόσαλλες)

ζώπυρον

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Aeriko

3696

• MarcoPolo

2484

• Mara-76

2192

• luckyMe

2080

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Διαφημίσεις

Ξυπνησε το ταλιμπανακι νωρις απο το μεσημεριανο υπνο και καηκα τωρα εχει παρει την σκουπα και σκουπιζει, μανια λεμε, μας βλεπω παιδικη χαρα αλλιως δεν την παλευω ολο το απογευμα με την σκουπα.

Διαφημίσεις

κοίτα ο καλός μου παίρνει γύρω στα 1500 το μήνα....

δεν είναι πολλά, αλλά δεν είναι και λίγα..... μένουμε σε νοίκι.....

μπορούμε και περνάμε καλά!!!!

χωρίς σπατάλες και όπου μας παίρνει να κάνουμε οικονομία κάνουμε!!!!!

για μένα τον αν δουλευει κι η γυναίκα πιο πολύ είναι και ψυχολογικό θέμα!!!! μιλάω για μένα, οκ;;;

το κοιτάζω να βρω καμιά πρωινη ημιαπασχοληση πιο πολυ για να ξελαμπικάρω από τη φρίκη της κλεισούρας!!!

Εμείς κινούμαστε γενικώς πολύ συντηρητικά και φυσικά τσοντάρουν οι γονείς στην ανάγκη. Αλλιώς ΔΕΝ ΒΓΑΙΝΟΥΜΕ.

οι δικοι μας στην αρχη όλο δώρα και άχρηστα πράγματα κουβαλούσαν στα παιδιά......

μετα τους την είπαμε ότι αυτό που κάνουν είναι σπατάλη χωρίς λόγο, και μας δίνουν λεφτά.... κανά 100άρι το μήνα.... και πέρνουμε ότι χρειάζονται τα παιδιά!!

αλλα η επαρχία έχει και τρόπους να κάνεις οικονομία!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...