Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 30 λεπτά , Ellidr είπε:

Χαιρετώ τις συναγωνιστριες 40+ ούτε εγώ έχω κατάψυξη τρία έμβρυα είχα κι τα έβαλα και τα τρία και έκανα την ζουζου 

Δύσκολο έργο διάλεξα με τους φυσικούς αλλά είμαι απόλυτη ότι μόνο αυτό θέλω και ότι γίνει 

Και αν φυσικά το δεχτεί ο γιατρός μου επειδή θα πρέπει σχεδόν κάθε μήνα αν έχω ωάριο φυσικά να ανεβαίνω Αθήνα από Κρήτη για ωοληψια

Άντε καλή να επιτυχία 

Εσύ έχεις παιδάκι δε θυμάμαι;

Δεν το θυμόμουν ότι είσαι από Κρήτη, από Κρήτη κι εγω. Ναι εχω ένα παιδάκι 4.5 ετών.

πρίν από 25 λεπτά , *Vasoula είπε:

Γειά σου κορίτσι μου!!!!με το καλό να έρθει και το δεύτερο!!η αλήθεια είναι πως είναι ζόρικοι οι φυσικοι κύκλοι...δε συνεργάζεται με κάποιο άλλο γιατρό εδώ κρήτη ο γιατρός σου??έστω για τους υπέρηχους???δε θα είναι πολύ εύκολο να ανεβαίνεις συνέχεια...εκτός αν ανεβαίνεις και κάθεσαι πάνω αρκετές μέρες...

Μακριά από Κρήτη. Παθουσα. Υπέρηχοι και αιματολογικές οκ τις κάνεις από απόσταση. Ωοληψια όχι Κρήτη. Κι εσύ από εδώ είσαι;

ΑνΑλ (Ανώνυμες Αλλοπρόσαλλες)

ζώπυρον

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Aeriko

3696

• MarcoPolo

2484

• Mara-76

2192

• luckyMe

2080

Περισσότερες δημοσιεύσεις

καταλάβατε ποιό ήταν το θέμα της μαντάμ πρενατάλ και το αφήσατε ασχολίαστο;

αυτό δεν είναι ρατσισμός, είναι καμμένο τοπίο.

τώρα πήρα μπρος.

το τσουλ., το μαδημένο, το καμμένο, το αμμόρφωτο, το βλήμμα, το άη μαρή κατούρ!

θα σκεφτώ κάτι καλύτερο από καταγγελία στο ινκα.

δεν κατάλαβα ζώπυρον μου γιατί τα πήρες αλλά θα έχεις τους λόγους σου...

σεβούλα... δεν μπορείς να μάθεις τρόπους σε άξεστους ανθρώπους και σίγουρα όχι σε ανιστόρητους και καλά εθνικόφρονες ;)

καταλάβατε ποιό ήταν το θέμα της μαντάμ πρενατάλ και το αφήσατε ασχολίαστο;

αυτό δεν είναι ρατσισμός, είναι καμμένο τοπίο.

τώρα πήρα μπρος.

το τσουλ., το μαδημένο, το καμμένο, το αμμόρφωτο, το βλήμμα, το άη μαρή κατούρ!

χα χα χα χα χα χα χα χα!!!!!!!!

δεν κατάλαβα ζώπυρον μου γιατί τα πήρες αλλά θα έχεις τους λόγους σου...

ναι, τους έχω! ένα μόνο θα σου πω - εφοριακοί, εκπαιδευτικοί και γιατροί (εσχάτως παιδίατροι) μαλώνουν για το ποιός θα μπει πρώτος στη κατάμαυρη λίστα που τους έχω γράψει...

κόρες σε λίγο θα την κάνω! δεν πάει άλλο η βαλίτσα...

νωρις, ναι! αλλα δε μενω...πηγαινοερχομαι....αργοτερα θα ειμαι πιο free, που παλι θα κοιμαστε ολες :(

ελα καλε:tongue::tongue:παντα θα υπαρχει καποιος να κανει την νυχτερινη βαρδυα!!!!!!!

Διαφημίσεις

Καλημέρα πουλάκια!!!

Άντε ρεεεεεεεε ζηλεύω που εγώ έχω ήδη ξεραθεί κι εσείς εδώ μιλάτε....:cry::cry::cry:

Ζώπυρον γιατί εφόσον δεν είσαι αρνητική στο 2ο παιδάκι δεν θέλεις να περάσεις εγκυμοσύνη? (αυτό κατάλαβα εγώ τουλάχιστον).

Νίτσα δεν έχω λόγια για την καρακάξα. Πες στη μαμά σου να μην στεναχωριέται, γιατί χαζοί υπάρχουν πολλοί. Και δεν είναι καν θέμα ιστορίας ούτε πατριδογνωσίας. Απλά γούσταρε να βγάλει νεύρα εκείνη την ώρα και βρήκε τον εύκολο στόχο.

Σέβη πρέπει να της κάνουν όλα τα χατήρια οι δικοί σου, γι'αυτό δεν ξεκολάει η πιτσιρίκα. Δεν είναι κακό μωρέ!;)

Αερικό, οι πεθερές μια ζωή θα είναι πεθερές, γι'αυτό τις είπαν κι έτσι άλλωστε. Αυτό που έκανε η δικιά σου ψιλοδικαιολογείται λόγω της ημέρας. Από όσα έχω διαβάσει όμως που έχεις γράψει κατά καιρούς η πεθερά σου είναι καλός άνθρωπος...

Καλημέρα :) Ναι μωρέ καλή είναι... δεν μαμιέται... οι κακοί ειναι στις φυλακες :lol:

Zώπυρον δυστυχώς για μας η πεθερά είναι από εκείνο το σπάνιο είδος των ευσυνείδητων Δ.Υ. :lol: άντε να πάρει σύνταξη να ησυχάσουμε :lol:

Διαφημίσεις

Καλημέρα Ειρηνάκι! Εμείς έχουμε ξυπνήσει κλασικά από τις 6 παρά και τώρα η κόρη μου προσπαθεί ταυτόχρονα να βγάλει το αριστερό της καλτσάκι με το δεξί μεγάλο δαχτυλάκι ΚΑΙ να φάει μια κούκλα.:confused::confused:

Εσείς τι κάνετε, όλα καλά?

Καλημέρα!!!

Ε, όπου εμφανίζομαι και σας πετυχαίνω εξαφανίζεσται!Θα το πάρω προσωπικά:tongue:.

Τι κάνουτε?Ζοπιρον ενδιαφέρεσαι για αναδοχή?Το είχα ψάξει κι εγώ, αλλά αποφάσισα λίγο να ξεπαιδιάσω, να γίνουν δλδ 4 5 χρονών και να το κάνω.Συγχαρητήρια πάντως και μόνο για τη σκέψη!

Αερικό πρέπει να με μάθεις να τα λέω περιεκτικά και να μην πολυλογώ!!!

Σεβούλα μου γλυκιά τι κάνεις?Ο κάμπος τι κάνει?

Wktmp2.png

qIogp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...