Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 37 λεπτά , Eternity είπε:

Κορίτσια 346 η χοριακη!!! Καλή νομίζω είναι. Η TSH από 0,89 πήγε 1,55 όμως είναι μια χαρά αλλά θα μιλήσω και με τον ενδοκρινολογο μου. Σε δύο μέρες τώρα πάλι άγχος για το διπλασιασμό. 

Μπράβο κορίτσι μου! Τέτοια νέα να ακούμε. Καλούς διπλασιασμούς τώρα. Θα πάνε όλα καλά 🫶🏻

ΑνΑλ (Ανώνυμες Αλλοπρόσαλλες)

ζώπυρον

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Aeriko

3696

• MarcoPolo

2484

• Mara-76

2192

• luckyMe

2080

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Τα ιδια μας ειπαν και εμας Μαριανθη. Ακριβως ομως. Βασικα τωρα βλεπω την διαφορα στην συμπεριφορα της μικρης που ΖΗΤΑΕΙ να παιξει με παιδακια και παιζει 'μαζι' τους και οχι 'παραλληλα' με αυτα. Οποτε απο του χρονου και εγω ψαχνω ενα καλο σταθμο για κανα 4ωρο πρωινο......τωρα οντως το παιδι εχει να παρει απο τον σταθμο.....οχι απο τον σταθμο ψεματα. Απο τα παιδακια που θα ειναι εκει.

μπράβο, εκεί κατέληξα κι εγώ, ότι το συγκεκριμένο παιδί, η Σοφία, σε αυτή τη φάση δεν έχει να κερδίσει πολλά από τον παιδικό. Περισσότερο κακό θα κάνει πιστεύω παρά καλό

Palladin οντως στα 2 τα παιδια δεν παιζουν ομαδικά...όμως ρε γμτ βλέπω για παράδειγμα την δικια μου που ειναι 15μ, μόλις δει παιδακι χαιρεται, γελάει, το αγκαλιαζει στελνει φιλάκια κλπ...επικοινωνει δηλαδή άσχετα αν δεν θα παιξει μαζί του. Και προβληματίζομαι μήπως θα έπρεπε να έχει πιο συχνη επαφή με παιδακια. Το κακο ειναι πως δεν έχουμε συνομιληκα παιδακια στον περιγυρό μας, αλλά και να είχαμε στην κ@%$Αθηνα που μενουμε ειναι δύσκολο να βρεθεις

Η επαφή με τα παιδιά είναι ένα θέμα, εμείς στην ηλικία σας πηγαίναμε κάθε μέρα παιδική χαρά (και ακόμα κάθε μέρα πάμε) για να βλέπει άλλα παιδάκια, γιατί κι εγώ δεν είχα φίλες με μωρά. Μετά αρχίσαμε βρεφική κολύμβηση2 φορές την εβδομάδα, που είναι ΠΟΛΥ καλή δραστηριότητα, γνωρίσαμε και μαμάδες με συνομίληκα μωρά και καθιερώσαμε 1 φορά την εβδομάδα να μαζευόμαστε σε κάποιο σπίτι εκ περιτροπής για να παίζουνε. Εν τάξει, θεωρώ ότι έχει πλέον καλή επαφή με παιδιά

Ζούπυ μου, ειλικρινά δεν έχω καταλάβει τι είναι αυτό που σε έχει πειράξει τόσο πολύ...ειλικρινά... Αν θες μου το εξηγείς.

Πω πω με χαλασε λίγο το σημερινό, πολλά μισόλογα από διάφορες πλευρές, γράφτηκαν και πολλές σελίδες, δεν κατάλαβα τίποτα, μια άσχημη γεύση απέμεινε μόνο

εννοειται οτι καμια φορα χανουμε ητν μπαλα βουνιτσα... τι κανουν τα λαμογια σου?

τα λαμογια κοιμουνται!!!!!!!!!!!!!!!!!!

κι αφου σταματησε η συναυλια των 7 εχουμε ελπιδες να συνεχισουν να κοιμουνται!!!

αχχααχχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα μα ακου λαμογια...χτες που το εγραψες ξεραθηκα στο γελιο...αφου μετα παιρνω τηλ τη μανα μου και της λεω..τι κανει το λαμογιο η κορη μου? μοχχχαχαχαχ

dZJip3.png

αχχααχχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα μα ακου λαμογια...χτες που το εγραψες ξεραθηκα στο γελιο...αφου μετα παιρνω τηλ τη μανα μου και της λεω..τι κανει το λαμογιο η κορη μου? μοχχχαχαχαχ

φαντασου ενα κοριτσακι που παιζουν μαζι το χειμωνα μου λεει "τι κάνει ο λαμογιος;;;;"

αχαχαχαχαχαχαχαχα

Διαφημίσεις

Διαφημίσεις

Κανε ενα κοπο να δεις τα πμ σου σε παρακαλω πολυ γιατι παρεξηγησες πολυ χοντρα αυτο που ειπα. ΔΕΝ αναφερομουν σε σενα. Και δεν μου αρεσει να φηνω ανοιχτα θεματα ειδικα με ατομα που εκτιμω βαθυτατα......:(

ελλ, μην τρελλαίνεσαι... τα διάβασα τα μηνύματά σου... αν και διαφωνώ με την γενικότερη εκτίμησή σου... εμείς, θα τα πούμε κάποια στιγμή...

οχι :-) ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΞΗΓΗΣΗ :-) ΕΓΩ ΔΕΝ ξερω ποιος παρεξηγήθηκε :-) :-) γιατι κανέις δε μου είπε οτι παρεξηγήθηκε

ρε αρια με την υπογραφη σου , τι εννοείς ....;;;;

ε αυτο το ερώτημα μόνο η μαρκο πόλο μου το έκανε

.... ωχου ....και πολύ ασχοληθηκαμε :-) :-)

εδω εχουμε προσλήψεις

βαφτήσεις

μπανια

........

αντε καλό καλοκαίρι

καλή ξεκούραση και είς αλλα με υγεία !

χαίρομαι που δεν αναφέρεσαι σε μένα:-)

για τα υπόλοιπα δεν έχω να πω κάτι

ανταποδίδω τις ευχές:-)

Ζούπυ μου, ειλικρινά δεν έχω καταλάβει τι είναι αυτό που σε έχει πειράξει τόσο πολύ...ειλικρινά... Αν θες μου το εξηγείς.

κικίτσα μου, αγνοείς πτυχές του θέματος που δεν μπόρεσαν για διάφορους λόγους να ξεδιπλωθούν... αλλά δεν υπάρχει κανένας λόγος να το συζητήσουμε άλλο γιατί όπως λέει και η παλ...

Πω πω με χαλασε λίγο το σημερινό, πολλά μισόλογα από διάφορες πλευρές, γράφτηκαν και πολλές σελίδες, δεν κατάλαβα τίποτα, μια άσχημη γεύση απέμεινε μόνο

καλό απόγευμα σε όλους!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...