Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

ΑνΑλ (Ανώνυμες Αλλοπρόσαλλες)

ζώπυρον

Recommended Posts

αναφέρεσαι σε μένα?

.

οχι :-) ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΞΗΓΗΣΗ :-) ΕΓΩ ΔΕΝ ξερω ποιος παρεξηγήθηκε :-) :-) γιατι κανέις δε μου είπε οτι παρεξηγήθηκε

ρε αρια με την υπογραφη σου , τι εννοείς ....;;;;

ε αυτο το ερώτημα μόνο η μαρκο πόλο μου το έκανε

.... ωχου ....και πολύ ασχοληθηκαμε :-) :-)

εδω εχουμε προσλήψεις

βαφτήσεις

μπανια

........

αντε καλό καλοκαίρι

καλή ξεκούραση και είς αλλα με υγεία !

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Aeriko

3696

• MarcoPolo

2484

• Mara-76

2192

• luckyMe

2080

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Εχμμμμ δενε ίμαι 100% σίγουρη αλλά νομίζω ότι τα παιδιά που ακούνε δίγλωσσο αργουν έτσι κι αλλιώς να μιλήσουν!

Να απεξαρτητοποιηθω απο εκεινη (γιατι εκεινη γραμμενη με εχει)..

ΕΝΤΕΛΩς ΤΟΥ ΔΕ ΠΟΙΝΤ...

;););)

Αλλα... Δεν το αλλαζω αυτο Μαρα μου! Για ολο το χρυσαφι της γης.. Εγινε συνηθεια πια.. Και ναι, γκρινιαζω που και για ενα χ#σιμο πρεπει να εχω συνοδεια.. Αλλα αν δεν το ειχα αυτο... Τωρα πια θα ημουν μιση!

Το ξερω πως με νιωθετε ολες!:D

Οταν φτανει ο κομπος στο χτενι, δεν φταιει το χτενι... Εσυ εισαι αχτενιστη!

gM4vp2.png

Α! Ξεχασα να σας πω: Με καλεσε η αναπτυξιολογος σημερα! Τη Δευτερα στις 17:30 ειπαμε.. Αν δεν γινει κανενας σεισμος... :rolleyes:

gM4vp2.png

Διαφημίσεις

αντε! να ησυχάσουμε επιτέλους!!!!!!!

Ή που θα ησυχασετε Ειρηνη μου, ή που θα σας πρηξω ακομα χειροτερα!!! :lol:

gM4vp2.png

Α! Ξεχασα να σας πω: Με καλεσε η αναπτυξιολογος σημερα! Τη Δευτερα στις 17:30 ειπαμε.. Αν δεν γινει κανενας σεισμος... :rolleyes:

τι ειναι ο αναπτυξιολόγος? τι δουλεια κάνει ακριβώς?:confused::confused::confused:

uop51syge.png

Ήρθες αγγελάκι μου και μου άλλαξες την ζωή...

Σ' αγαπώ πολύ θησαυρέ μου!!!c

αντε! να ησυχάσουμε επιτέλους!!!!!!!

Με το καλό να πάτε να δεις που όλα ΟΚ θα είναι με το παιδί... Εμείς έχουμε ραντεβού στις 24/05 να δω τί θα μας πει.... μπας και ησυχάσω κι εγώ δλδ... ;)

Μπράβο ρε Κάντι Κάντι! Τέτοια να μας λες να παίρνουμε τα πάνω μας κι οι υπόλοιποι!

Ναι, δε χρειάζεται να βρεις δουλειά με τα ίδια λεφτά τώρα, κάτι απλά για να βγάζεις κάποια έξοδα. Τώρα να δούμε εγώ τι θα γίνω μόλις μάθουν την ενδιαφερουσα κατάσταση :rolleyes:. Θα αρχίσει ενας πόλεμος μέχρι εξαναγκασμού σε παραίτηση.

Με κάλυψες που είπες τι θα κάνεις!

Μπράβο καλέ? Για πες, για πες

Το συγκεκριμένο σκυλί είναι μεγάλο σε ηλικία και μαθημένο σε κάποι τρόπο, όποιος και να είναι αυτός.

Δεν θα προσαρμοστεί σε καινούργια πράγματα, ιδίως μετά την απώλεια του αφεντικού του.

Η δικιά μου είναι άγαρμπη, αν του κάνει κάτι του σκυλιού, και το τρομάξει και της "ορμήσει" , τέρμα τα δίφραγκα, δεν θα μας βγει σε καλό.

Και δεν παίζει περίπτωση φιλοξενίας για το συγκεκριμένο σκυλί, να πω ότι δεν τα καταφέρνουμε, πάρτο πίσω.

Ειδικά αυτό με την φιλοξενία εκνευρίζομαι πολύ εγώ.

Παίρνεις ένα αδέσποτο π.χ. το βάζεις σε σπίτι και μετά αν δεν βρεις κάποιον να το δώσεις, το αφήνεις πάλι στο δρόμο????????? Πολύ φιλόζωη κίνηση. Ταϊζέ το στο δρόμο. Μην το καλομαθαίνεις και μετά το ξαναφήνεις στην τύχη του.

Το ίδιο σκέφτομαι και για το συγκεκριμένο. Έχει χάσει μια φορά το αφεντικό του, δεν είναι για φιλοξενίες το δόλιο.

Χάρλοου, πως είναι μεγαλωμένο το σκυλί?Τι συνήθειες έχει? Έχει κακοποιηθεί ποτέ?

Γενικά να ξέρεις τα σκυλιά είναι ευπροσάρμοστα ζώα. Και δεν πειράζουν τα παιδιά.Ότι και να τους κάνουν. Στο λέω από προσωπική πείρα. Γενικά όμως, πάντα υπάρχουν οι ειδικές περιπτώσεις, γι αυτό σε ρωτάω τα παραπάνω.

Το σκυλί μου μέχρι 5 χρονών ζούσε στην αυλή στο πατρικό μου. Αναρωτιόμουν όταν την πήρα σπίτι πόσ καιρό θα σφουγγαρίζω τις ακαθαρσίες της μέψχρι να μάθει. Ξέρεις πόσες φορές το έκανα? Ούτε 1. Ούτε 1 φορά δε λέρωσε.

αναφέρεσαι σε μένα?

τι να κάνουμε ρε μάρα? είχατε κι ένα μυστήριο τρένο ανάμεσά σας... (ναι, το δέχομαι ότι είμαι μυστήρια)

ελλ, να τα πούμε άλλη στιγμή...? δεν γίνεται για διάφορους λόγους τώρα... "δεκτά" όσα μου έγραψες...

Ζούπυ μου, ειλικρινά δεν έχω καταλάβει τι είναι αυτό που σε έχει πειράξει τόσο πολύ...ειλικρινά... Αν θες μου το εξηγείς.

Wktmp2.png

qIogp3.png

Διαφημίσεις

τι ειναι ο αναπτυξιολόγος? τι δουλεια κάνει ακριβώς?:confused::confused::confused:

Ο αναπτυξιολογος ειναι γιατρος που τσεκαρει αν το παιδι εχει κατακτησει σημαντικες δεξιοτητες συμφωνα με την ηλικια του, αν ειναι πισω κλπ. και αν ειναι πισω, βρισκει και την αιτια (συνηθως) ειτε με διαγνωστικες εξετασεις, ειτε εμπειρικα. Εμεις παμε γιατι εχω πετρια στον εγκεφαλο και ξεψειριζω τα ξεψειρισμενα.. Παντως πιο παλια την ειχα παει επειδη ηταν πισω στο θεμα λογου και διαβαζοντας στο νετ, ψαχνοντας κλπ. ειχα πειστει πως πασχει απο αυτισμο. Την ειδε, ολα οκ! Τωρα εχουμε την επανεξεταση.. Δεν ανησυχω τοσο γιατι δειχνει να εχει παρει μπρος.. Αλλα μεχρι να μου το πει κι εκεινη, ε... Ειμαι καπως! :cool:

Με το καλό να πάτε να δεις που όλα ΟΚ θα είναι με το παιδί... Εμείς έχουμε ραντεβού στις 24/05 να δω τί θα μας πει.... μπας και ησυχάσω κι εγώ δλδ... ;)

Ολα καλα θα πανε και με εσας! Γερα να ειναι και να μας αφηνουν μονο με τα αγχη! Γινεται?

Παω να λιποθυμησω οσο κοιμαται και η Μαρω!

Φιλακια! :D

gM4vp2.png

Ο αναπτυξιολογος ειναι γιατρος που τσεκαρει αν το παιδι εχει κατακτησει σημαντικες δεξιοτητες συμφωνα με την ηλικια του, αν ειναι πισω κλπ. και αν ειναι πισω, βρισκει και την αιτια (συνηθως) ειτε με διαγνωστικες εξετασεις, ειτε εμπειρικα. Εμεις παμε γιατι εχω πετρια στον εγκεφαλο και ξεψειριζω τα ξεψειρισμενα.. Παντως πιο παλια την ειχα παει επειδη ηταν πισω στο θεμα λογου και διαβαζοντας στο νετ, ψαχνοντας κλπ. ειχα πειστει πως πασχει απο αυτισμο. Την ειδε, ολα οκ! Τωρα εχουμε την επανεξεταση.. Δεν ανησυχω τοσο γιατι δειχνει να εχει παρει μπρος.. Αλλα μεχρι να μου το πει κι εκεινη, ε... Ειμαι καπως! :cool:

Να σε εχω στα υπόψην μου (θα μου δώσεις στοιχεια) αν την χρειαστώ στο μέλλον ??(Αχρειαστη να ειναι αλλά λεμε)

uop51syge.png

Ήρθες αγγελάκι μου και μου άλλαξες την ζωή...

Σ' αγαπώ πολύ θησαυρέ μου!!!c

Χάρλοου, πως είναι μεγαλωμένο το σκυλί?Τι συνήθειες έχει? Έχει κακοποιηθεί ποτέ?

Δεν έχω την παραμικρή ιδέα Κικίτσα κι αυτό είναι που με φοβίζει σε σχέση με το παιδί.

Επίσης η μάνα μου που μου κρατάει το παιδί κάποιες ώρες δεν τα θέλει καθόλου τα σκυλιά.......άλλο θέμα αυτό.

Και μετά γιατί δεν παίρνω σκύλο τόσο καιρό.!!!!

Εσύ τι θέμα έχεις κάντι;

έχω θέμα πως μας μιλάει όποτε θέλει και όταν θέλει... είναι ή του ύψους ή του βάθους ο Ν δλδ ή που θα σου λέει "αππού" για τον παππού π.χ. ή που θα σου πετάξει ένα "Έφυγε η μαμά" έτσι ξερά και μένεις μλκς....

δεν μπορώ να πω όμως μετά βεβαιότητας τί λέει... με πιάνεις ? το μόνο που μπορώ να πω είναι ότι αντιλαμβάνεται τα πάντα... θα δείξει ...

εγω παντως οσο διαβασω διαφορα θεματα στο ιντερνετ για τα παιδια ολα νομιζω οτι τα χει το δικο μου παιδι.... ο μεγαλος δηλαδή......

μου φαινεται αργησε να μιλήσει.... μου φαίνεται κουτσαίνει..... μου φαίνεται παχυς μερικες φορές.... άλλες φορές αδύνατος......

μήπως καμιά φορα επηρεαζόμαστε ρε γμτ χωρίς λόγο;;;;;

όλα αυτά φυσικά, ο καλός μου δε τα βλέπει.....

τι να πω;;;;;

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...