Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

ΑνΑλ (Ανώνυμες Αλλοπρόσαλλες)

ζώπυρον

Recommended Posts

και καλα εγω τον παω...εκεινος 8α κατσει? και αν κάτσει δεν τον βλεπω για πολλά πολλά με άλλα παιδάκια... 3 χρονια σολο καριέρα ειναι...τωρα εχει ανοιχτει λιγο με την πουκι και διαδρά...οσο τον αφηνει η δικια μ δλδ και δεν τον ξετουφιάζει...

dZJip3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Aeriko

3696

• MarcoPolo

2484

• Mara-76

2192

• luckyMe

2080

Περισσότερες δημοσιεύσεις

ναι δεν εχει νόημα ΤΩΡΑ

αλλα καποιανών οι διαθέσεις χαλασαν ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΑΔΙΚΑ

ΚΑΙ ΑΣΚΟΠΑ οφείλω να ομολογήσω η δόλια μάνα ;)

ΣΟΥΣΟΥΡΟ ΈΓΙΝΕ ;)

παρεξηγήθηκατε

......

αλλα ναι ναι ΤΩΡΑ δεν εχει σημασία ;)

αναφέρεσαι σε μένα?

αυτο που 8α σ πω τωρα σοτ λεω καλοπροάιρετα και με αγαπη... μυστηριο τρένο εισαι ώρες ώρες ρε σιστερ ;) αλλά οκ...η αυλις και τα ουζα 8α αποτελεσουν το ιδανικο μπαγκραουντ συζητησης

τι να κάνουμε ρε μάρα? είχατε κι ένα μυστήριο τρένο ανάμεσά σας... (ναι, το δέχομαι ότι είμαι μυστήρια)

ΕΛΛ calling ΖΩΠΥΡΟΝ......ΖΩΠΥΡΟΝ ΑΠΑΝΤΗΣΕ......!!!!!!!......σε ΨΑΧΝΩ!

ελλ, να τα πούμε άλλη στιγμή...? δεν γίνεται για διάφορους λόγους τώρα... "δεκτά" όσα μου έγραψες...

οκ ελλη αιμ χιτιγκ

1. πως ξεκουράζεσαι?

2. δεν φρικάρεις ωρες ώρες;

3. πως εχεις διαχωρισει τη μαμα της στεσης απο την ελλη

4. αν ενα πρωι στην βιδωσει και 8ες να πας να κανεις τα μαλλιά σου ας πουμε βοηθεια παιζει? και αν δεν παιζει τι κανεις? με την στεση στο κομωτηριο;

5. πώς ισοροπείς μεσα σου αναμεσα στο μαμα, γκομενα, συζυγος, φιλη, με μηδεν χρονο που λογικα εχεις στην διάθεση σου?

σορυ για τις πολλές απορίες αλλα πραγματικα αναρωτιεμαι ΠΩΣ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΝΕΤΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ

Να σου απαντησω κι εγω? :D

1. Δεν ξεκουραζομαι.. Βαζω τον εαυτο μου στη διαδικασια να νομιζει πως ξεκουραστηκε.. Για εμενα πλεον ξεκουραση ειναι να μπω εδω 2 ωρες, να μπορεσω να διαβασω ενα περιοδικο, να παω μια τουαλεττα χωρις κλαμματα. Και φυσικα εχω να κοιμηθω 26 μηνες.. Καθως μετα το πατατρακ με τη μηνιγγιτιδα, θερμομετρω το παιδι 3 φορες το βραδυ και επειδη εχει κρεατακια καθε μιση ωρα παω να δω αν αναπνεει.. Δεν βαζω ξυπνητηρι.. Ξυπναω απο μονη μου καθε μιση ωρα νταν! Αυθυποβολη? Who knows?? :lol:

2. Αν φρικαρω λεει!! Εκει ή που θα την παρω και θα παμε εξω, ή που θα κλειστω στο μπανιο και θα κλαψω ή που θα πατησω τσιριδα και θα επανελθουμε στην ταξη.. Δεν ειμαι perfect μαμα...

3. Νομιζω δεν το εχω διαχωρισει ακομα... Και δεν ειναι πως δεν εχω διαχωρισει μονο αυτο... Για εμενα ειμαι η μαμα της Μαριας, η γυναικα του Βασ., η κορη της Αρ., η φιλη της Μαρας και παει λεγοντας... Τη Φαιη σαν Φαιη την εχω ξεχασει...καπου... εδω και χρονια...πολλα νομιζω!

4. Δεν υπαρχει πλεον "μου τη βιδωνει".. Υπαρχει κανονιζω να παω κομμωτηριο/νυχια κλπ. οταν και αμα και εφοσον και μπλαμπλαμπλα μπορει να την κρατησει ο Μπιλης!

5. Δεν ισορροπω καλη μου Μαρα... Απλα εχω επιλεξει.. Γι' αυτη την περιοδο (και για πολυ ακομα) ειμαι η μαμα της Μαριας.. Δεν μπορω να τα κανω ολα μαζι.. Εχω ριξει το βαρος μου εκει και τα υπολοιπα αν κατσουν.. Αν δεν κατσουν, δεν εκατσαν!

Γι' αυτο... Να μπορεσει να παει η μικρη παιδικο.. Να απεξαρτητοποιηθω απο εκεινη (γιατι εκεινη γραμμενη με εχει).. Και μετα βλεπουμε! Θα σου ξαναπω απο Σεπτεμβρη! :D

(Σορρυ που πεταχτηκα σαν ... :tongue:)

Οταν φτανει ο κομπος στο χτενι, δεν φταιει το χτενι... Εσυ εισαι αχτενιστη!

gM4vp2.png

κατευ8ειαν? δλδ 8α παει 5 -6 χρονων το παιδι σε μια ταξη με παιδακια 8α του πουν τα παιδακια γεια σου και εκεινο 8α κοιταει αποσβολωμένο? δεν ειναι αργα;

Sorry βρε Μάρα μου, το παιδί δεν ακούει Ελληνικά ? :shock: Οι γονείς μιλάνε μόνο Αλβανικά ? γιατί του φούστη μέχρι να πάει σχολείο θα τα μάθει από μόνο του ... λέω εγώ τώρα...σε χάνω ...

Διαφημίσεις

οκ ελλη αιμ χιτιγκ

1. πως ξεκουράζεσαι?

Οταν κοιματε......αν και πλεον οσο μεγαλωνει ειναι πιο ευκολο γιατι απασχολειτε αρκετα μονη της και στο σπιτι και στην παιδικη. Αλλα σιγουρα δεν ξεκουραζομαι οσο οταν ημουν χωρις παιδι. Καμια συγκριση. Δεν μπορω να ξαπλωσω οποτε θελω ή να διαβασω οποτε θελω.

2. δεν φρικάρεις ωρες ώρες;

Παλιοτερα φρικαρα πολυ. Τωρα οχι. Μαθαινεις μεσα απο την διαδικασια να ζεις με ενα διαφορετικο τροπο. Χαιρετας τον προηγουμενο γεια και χαρα, και φτιαχνεις σιγα σιγα τα πραγματα με τα νεα δεδομενα. Αλλα ναι ακομα και τωρα ανα φασεις φρικαρω.

3. πως εχεις διαχωρισει τη μαμα της στεσης απο την ελλη

Μεχρι προσφατα ΔΕΝ την ειχα διαχωρησει. Αλλα σε αυτο δεν φταιει το οτι ημου stay at home mom. Φταινε αλλα προσωπικα προβληματα που με εκαναν να προσκοληθω επανω της. Ειμαι στην διαδικασια της αποκολλησης.....;)

4. αν ενα πρωι στην βιδωσει και 8ες να πας να κανεις τα μαλλιά σου ας πουμε βοηθεια παιζει? και αν δεν παιζει τι κανεις? με την στεση στο κομωτηριο;

Οχι δεν παιζει γιατι δεν εχουμε λεφτα για νταντα, μανα πατερας δεν ζουν και πεθερικα ειναι μακρια και αρρωστοι. Οποτε την τελευταια στιγμη ΔΕΝ μπορω να αποφασισω πραγματα. Πρεπει να τα οργανωσω απο πριν. Αν τυχει κατι επιγων τρεχω ΜΕ την μικρη μαζι.....

5. πώς ισοροπείς μεσα σου αναμεσα στο μαμα, γκομενα, συζυγος, φιλη, με μηδεν χρονο που λογικα εχεις στην διάθεση σου?

Το ειχα ριξει στην αρχη μονο μαμα, τωρα αρχιζω να γινομαι και τα υπολοιπα. Αλλα και παλι η ισσοροπιες ειναι χαλασμενες και τινουν παντα προς το μαμα. Δεν με πειραζει. Αυτος ειναι ο ρολος μου τωρα. Ετσι πρεπει και ετσι θελω να γινει. Οταν θα μεγαλωσει λιγο ακομα και θα εχει πλεον τα δικα της ενδιαφεροντα κα φιλους και χρονο τοτε θα ειναι πιο ισσοροπημενα και για εμενα.

σορυ για τις πολλές απορίες αλλα πραγματικα αναρωτιεμαι ΠΩΣ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΝΕΤΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ

ΟΥΤΕ ΕΜΕΙΣ ΞΕΡΟΥΜΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ :-P:razz::-P

Παω για νανι κορες........ειμαι τελειωμενη......

Here in dreamland we will NOT obey the masters

:evil:

Sorry βρε Μάρα μου, το παιδί δεν ακούει Ελληνικά ? :shock: Οι γονείς μιλάνε μόνο Αλβανικά ? γιατί του φούστη μέχρι να πάει σχολείο θα τα μάθει από μόνο του ... λέω εγώ τώρα...σε χάνω ...

κατα 90% ακουει αλβανικα...αμα δεν ξεχαστει η μαμα του μιλαει ελληνικά, ο μπαμπας του λιγο περισσότερο, και εμεις φυσικά. το φοβερό είναι οτι καταλαβαινει ΑΠΟΛΥΤΑ τι του λεμε. δλδ οταν του λεμε στα ελληνικα αγγελε, παρε το καροτσι να βγαλουμε βολτα την μπεμπα, παει παιρνει το καροτσι, τακτοποιει τα λουρια και περιμενει.... αλλα ΔΕΝ μιλάει.. den einai ετοιμος να υθπο8εσω?

dZJip3.png

Διαφημίσεις

Σας χαιρετώ, φιλιάααααα!! Πρέπει να την κάνω, πάω σπίτι να μαγειρέψω, συμμαζέψω και να δούμε τι άλλο.

Τα λέμε αύριο. Κιουλτάκι μεγάλη μέρα αύριο, έ?

ναι ουυυυυυυυυυ...για σας είναι ρε!

για μένα ήταν η προηγούμενη παρασκευή!

Άντε καλέ και τί ανησυχείς ? Η Ελληνική (άρα) ως γλώσσα είναι καταγεγραμμένη στον "σκληρό" του που λέμε... θα τα πει κάποια στιγμή... ούτε το πρώτο παιδάκι είναι ούτε το τελευταίο...

ελλ, να τα πούμε άλλη στιγμή...? δεν γίνεται για διάφορους λόγους τώρα... "δεκτά" όσα μου έγραψες...

Κανε ενα κοπο να δεις τα πμ σου σε παρακαλω πολυ γιατι παρεξηγησες πολυ χοντρα αυτο που ειπα. ΔΕΝ αναφερομουν σε σενα. Και δεν μου αρεσει να φηνω ανοιχτα θεματα ειδικα με ατομα που εκτιμω βαθυτατα......:(

Here in dreamland we will NOT obey the masters

:evil:

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...