Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

ΑνΑλ (Ανώνυμες Αλλοπρόσαλλες)

ζώπυρον

Recommended Posts

οκ ελλη αιμ χιτιγκ

1. πως ξεκουράζεσαι?

2. δεν φρικάρεις ωρες ώρες;

3. πως εχεις διαχωρισει τη μαμα της στεσης απο την ελλη

4. αν ενα πρωι στην βιδωσει και 8ες να πας να κανεις τα μαλλιά σου ας πουμε βοηθεια παιζει? και αν δεν παιζει τι κανεις? με την στεση στο κομωτηριο;

5. πώς ισοροπείς μεσα σου αναμεσα στο μαμα, γκομενα, συζυγος, φιλη, με μηδεν χρονο που λογικα εχεις στην διάθεση σου?

σορυ για τις πολλές απορίες αλλα πραγματικα αναρωτιεμαι ΠΩΣ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΝΕΤΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ

δεν απαντω δεν απαντω δεν απαντω δεν απαντω δεν απαντω δεν απαντω ..... :-) :-) :-) :-) :-)

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Aeriko

3696

• MarcoPolo

2484

• Mara-76

2192

• luckyMe

2080

Περισσότερες δημοσιεύσεις

αυτο με τις ιωσεις το σκεφτηκα και εγώ... αλλά προκειμενου να αποκτησει η μικρα νεες εμπειρίες.... δλδ το νιωθω σε λιγο καιρο απλα θα ΒΑΡΙΕΤΑΙ ελεεινα... οσο για τις ιώσεις...μπορω να το πηγαινω το παιδι στον παιδικο με στολή αστροναυτη? δεν γινετε ε? :P

dZJip3.png

Λοιπόν... ας γράψω κάτι άσχετο μα ευχάριστο: από προχθές ο αντρούλης μου έπιασε ΠΑΛΙ δουλειά εκεί που ήταν πριν .... με τον ίδιο μισθό και βελτιωμένο ωράριο ! Καλό ????

Μπράβο καλέ? Για πες, για πες

Χάρλοου τι φοβάσαι?

Το συγκεκριμένο σκυλί είναι μεγάλο σε ηλικία και μαθημένο σε κάποι τρόπο, όποιος και να είναι αυτός.

Δεν θα προσαρμοστεί σε καινούργια πράγματα, ιδίως μετά την απώλεια του αφεντικού του.

Η δικιά μου είναι άγαρμπη, αν του κάνει κάτι του σκυλιού, και το τρομάξει και της "ορμήσει" , τέρμα τα δίφραγκα, δεν θα μας βγει σε καλό.

Και δεν παίζει περίπτωση φιλοξενίας για το συγκεκριμένο σκυλί, να πω ότι δεν τα καταφέρνουμε, πάρτο πίσω.

Ειδικά αυτό με την φιλοξενία εκνευρίζομαι πολύ εγώ.

Παίρνεις ένα αδέσποτο π.χ. το βάζεις σε σπίτι και μετά αν δεν βρεις κάποιον να το δώσεις, το αφήνεις πάλι στο δρόμο????????? Πολύ φιλόζωη κίνηση. Ταϊζέ το στο δρόμο. Μην το καλομαθαίνεις και μετά το ξαναφήνεις στην τύχη του.

Το ίδιο σκέφτομαι και για το συγκεκριμένο. Έχει χάσει μια φορά το αφεντικό του, δεν είναι για φιλοξενίες το δόλιο.

Ναι!! Η τελευταία έγκυος παραιτήθηκε γιατί την έπριξαν. Την πίεζαν πολύ στη δουλειά, να τελειώσει δουλειές, να παραδώσει καταστάσεις, είχε συσπάσεις, ήταν και ευαίσθητη λόγς ορμονών και τους τα πέταξε.

Την πρώτη άδεια τοκετού την πέρασα με το λαπτοπ στα γόνατα και το μπεμπε στο στήθος για να μη χασω τη δουλειά μου. Και το θέμα δεν είναι να κάτσω σπίτι, μια χαρά θα είμουνα.

Το ερώτημα είναι "ΤΟ ΔΑΝΕΙΟ ΤΟΥ ΣΠΙΤΙΟΥ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΤΟ ΠΛΗΡΩΝΕΙ που είναι από μόνο του ένας μισθός?" Και αν το πληρώνει ο σύζυξ τι θα τρώμε? Καλά κάτι θα τρώμε αλλά γενικώς θα στριμωχτούμε.

Άστε που έρχονται αυξήσεις και είμαι στους προτεινόμενους. Αν μάθουν τις εξελίξεις τη χάσαμε κι'αυτήν.

THIS IS SKEK!!;)

Διαφημίσεις

αυτο με τις ιωσεις το σκεφτηκα και εγώ... αλλά προκειμενου να αποκτησει η μικρα νεες εμπειρίες.... δλδ το νιωθω σε λιγο καιρο απλα θα ΒΑΡΙΕΤΑΙ ελεεινα... οσο για τις ιώσεις...μπορω να το πηγαινω το παιδι στον παιδικο με στολή αστροναυτη? δεν γινετε ε? :P

Θα βαριέται... στο υπογράφω με χέρια και πόδια. Εάν την πήγαινες μόνο λίγες ώρες μέχρι το μεσημεράκι ? Πώς θα σου φαινόταν ?

Αφού πάρεις την αύξηση, και αν σου κάνουν πόλεμο... παίρνεις επαπειλούμενη άδεια! Πληρώνεσαι από ΙΚΑ!

ορε ζουπις... ήθελες κάτι να μ πεις?

αν και όποτε γνωριστούμε και βρεθούμε από κοντά, θα σου μιλήσω και θα σου πω αυτά που ήθελα...

Κι επεδή μου την δίνουν και τα σου πα μου πες μου είπανε της είπανε... ζούπη μου επιτρέπεις να μιλήσω σχετικά με την υπογραφή σου σε παρακαλώ;

δεν έχει νόημα αερικό μου... ας μην το συνεχίσουμε, τουλάχιστον όσο αφορά εμένα...

εύχομαι καλό μεσημέρι σε όλες σας!

Θα βαριέται... στο υπογράφω με χέρια και πόδια. Εάν την πήγαινες μόνο λίγες ώρες μέχρι το μεσημεράκι ? Πώς θα σου φαινόταν ?

Γιατί οι ιώσεις τα πρωινά δεν κολλάνε; :confused::rolleyes::confused::rolleyes:

xarlooy...τραστ μι...το σκυλί ΔΕΝ προκειται να ορμησει στο παιδι οτι και να του κάνει.. μετα τις πρωτες διερευνητικές μερες που 8α..αλληλομυριστούνε, μετά όλα καλά... ο ραούλ ειναι ενα σκυλί 35 κιλών που οταν σηκώνεται ορ8ιος ειναι 1,70... η πουκι τον τραβολογάει, τον κοπανάει, κλπ κλπ αλλά εκεινος υπομένει. ΑΝΤΙ8ΕΤΑ οταν ενα μεσημερι ενα αλλο κοριτσάκι του τράβηξε την ουρά εκεινος αντέδρασε και της έριξε χαστουκι (το πατουσονι του στο μάγουλο της). μολις το σκυλί καταλάβει οτι αυτο ειναι το παιδι "μας" τέλος....

dZJip3.png

Διαφημίσεις

που τελειώνει η ελευθερία μας και που του άλλου... εκεί που παίρνει φωτιά ο δικός μας ποπός, τα μαμάμε όλα και στ' άλλα που παίρνει φωτιά ο πισινός των απέναντι, ανακαλύπτουμε την νιρβάνα?

!

Κάποτε μια δασκάλα μας είπε πως η ελευθερία του ενός σταματάει εκεί που ξεκινάει η ελευθερία του άλλου.

Και ναι, αυτό πιστεύω ότι το κάνουμε λίγο ως πολύ όλοι μας, και κακώς, θα έπρεπε να σταματήσουμε να το κάνουμε.

Αλλά το κάνουμε.

ουτε του ενος ουτε του αλλου! ;)

εγω εννοειται οτι τα πλυνα....σιγα μη τα βαζα στο παιδι ετσι. Που ξερω ποσα χερια τα χουν πιασει και τι εχουν πιασει αυτα τα χερια πριν? μπλιαχ!

Κι εγώ τα πλυνα!

Wktmp2.png

qIogp3.png

καντυ και αερικια ναι για λιγες ωρες 8α την πηγαινω αρχικά μεχρι να συνηθισει γιατι 8α της ειναι δυσκολο φανταζομαι ξαφνικα να αποχωριστει 3 παπουδογιαγια που της κάνουν τα ΠΑΝΤΑ...λιγες ωριτσες στην αρχη και μετά βλέποντας και κάνοντας... οτι επιλέξει και εκείνη..απλά τις πρώτες μέρες ίσως πάρουμε και τον άγγελο μαζί για να νιωθει πιο οικεια

dZJip3.png

ναι δεν εχει νόημα ΤΩΡΑ

αλλα καποιανών οι διαθέσεις χαλασαν ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΑΔΙΚΑ

ΚΑΙ ΑΣΚΟΠΑ οφείλω να ομολογήσω η δόλια μάνα ;)

ΣΟΥΣΟΥΡΟ ΈΓΙΝΕ ;)

παρεξηγήθηκατε

......

αλλα ναι ναι ΤΩΡΑ δεν εχει σημασία ;)

αν και όποτε γνωριστούμε και βρεθούμε από κοντά, θα σου μιλήσω και θα σου πω αυτά που ήθελα...

αυτο που 8α σ πω τωρα σοτ λεω καλοπροάιρετα και με αγαπη... μυστηριο τρένο εισαι ώρες ώρες ρε σιστερ ;) αλλά οκ...η αυλις και τα ουζα 8α αποτελεσουν το ιδανικο μπαγκραουντ συζητησης

dZJip3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...