Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

ΑνΑλ (Ανώνυμες Αλλοπρόσαλλες)

ζώπυρον

Recommended Posts

Λοιπόν... ας γράψω κάτι άσχετο μα ευχάριστο: από προχθές ο αντρούλης μου έπιασε ΠΑΛΙ δουλειά εκεί που ήταν πριν .... με τον ίδιο μισθό και βελτιωμένο ωράριο ! Καλό ????

μόνο καλό? σε τέτοιες εποχές?

μπράβο μπράβο!:D:D

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Aeriko

3696

• MarcoPolo

2484

• Mara-76

2192

• luckyMe

2080

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Όπως και να'χει, κάνεις καλή δουλειά με το Στέση και από μόνη σου, οπότε αν το οικονομικό είναι θέμα, οκ την κρατάς ακόμα λίγο μαζί σου εκτός αν ταυτόχρονα βρεις κάποια δουλειά (κομματάκι δύσκολο τέτοια εποχή βέβαια).

Το ξερω. Εκανα την μαλακια να αφησω δουλεια με παρα και τωρα αντε βρες.....θα δουμε. Για ολους εχει ε? Δεν απογοητευομαι. Σιγα σιγα ολα θα βρεθουν φιλεναδα......

Here in dreamland we will NOT obey the masters

:evil:

εχω κι αλλα ρεεε (ήταν να παω για μπανιο και είμαι πολυ χολοκασμένη που δε πηγα )

ρε μαρκόπουλο να μην κάνεις αυτο που είδα οτι έκανες ΑΝΤΕ ΜΗ ΤΑ ΠΑΡΩ ! ΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧ

(αλλα τα ίδια σκατα με μένα είσαι το περμένω χαχαχαχχαχαχαχ)

love 4 four καλοστεριοτος ρε..... μπραβο και με μισθό βουλευτη .... (σε όλους μας η ευχη αυτη :-) )

Μπράβο κάντι :) Τελικά κάθε εμπόδιο για καλό;!; :D

Σε ό,τι αφορά τον παιδικό... ναι τα 2 δεν είναι η ηλικία που παίζει ομαδικά παιχνίδια το παιδί! Όμως ο παιδικός, τα παιδάκια δηλαδή του παιδικού προσφέρουν στο παιδί, από το πως μιλάνε και μιμείται και αρχίζει και μιλάει κι εκείνο, από την πάνα που θα ζηλέψει και δεν θα θέλει, από τον τρόπο παιχνιδιού και άλλα πολλά που κάποιες έχετε δει στο δικό μου παιδί! Δεν μετανιώνω που την έστειλα! Η εξέλιξή της ήταν τεράστια! Μπορεί να μην παίζει ομαδικά αλλά όταν βλέπει παιδάκια... γίνεται άλλο παιδί! Μόνο καλό της κάνουν. Η επιθετικότητα από την άλλη είναι θέμα παιδαγωγών και οικογένειας να το χειριστεί (και ξέρετε ότι και με αυτό είχα θέμα!)

Διαφημίσεις

Το ξερω. Εκανα την μαλακια να αφησω δουλεια με παρα και τωρα αντε βρες.....θα δουμε. Για ολους εχει ε? Δεν απογοητευομαι. Σιγα σιγα ολα θα βρεθουν φιλεναδα......

Ναι, δε χρειάζεται να βρεις δουλειά με τα ίδια λεφτά τώρα, κάτι απλά για να βγάζεις κάποια έξοδα. Τώρα να δούμε εγώ τι θα γίνω μόλις μάθουν την ενδιαφερουσα κατάσταση :rolleyes:. Θα αρχίσει ενας πόλεμος μέχρι εξαναγκασμού σε παραίτηση.

THIS IS SKEK!!;)

πώς έγινε αυτό καλέεεεεεεεε??????
τρεεεεεεεεεεελα! κάντι!!!!! οριστε ολα γινονται σε αυτη την ρημαδοζωή...ευτυχειτε!

Εδώ ο κόσμος καίγεται κι εγώ τον χαβά μου... :-P

Έλεγε μπούρδες τελικά ο Λογιστής πως δεν μπορεί να τον επαναπροσλάβει γιατί ήταν σε ένα Πρόγραμμα του ΟΑΕΔ (τον είχε στείλει σε άλλη "θυγατρική" ας πούμε επιχείρηση δική του)... αποδείχτηκε τζίφος η δουλειά και Μ. Σάββατο τον πήρε τηλ να ξαναπάει κανονικά όπως ήταν παλιά (να μην πω ότι τον έπιασε κιόλας λίγο "κότσο" ο δικός μου αφού του έδωσε και 2 αυτοκινητάκια ως αποζημίωση... που θα τα κρατήσει)! όσο για το ωράριο του είπε Έλα και κάνε ότι θες !!!!

Ξέρω δεν καταλαβαίνετε γρι έτσι όπως τα γράφω...

και σιγα μην παραιτη8εις ζουζου...δλδ τι 8α σου κανουν? 8α σε βαζουν να σηκωνεις κοντεινερ? απλα δεν 8α το κάνεις...δλδ μην τα ισοπεδωσουμε κ ολα το κερατο μου μεσα διαολοε (με υφος γιαγκου δρακου το ειπα αυτο να το ξερετε)

dZJip3.png

Διαφημίσεις

Μπράβο κάντι :) Τελικά κάθε εμπόδιο για καλό;!; :D

Σε ό,τι αφορά τον παιδικό... ναι τα 2 δεν είναι η ηλικία που παίζει ομαδικά παιχνίδια το παιδί! Όμως ο παιδικός, τα παιδάκια δηλαδή του παιδικού προσφέρουν στο παιδί, από το πως μιλάνε και μιμείται και αρχίζει και μιλάει κι εκείνο, από την πάνα που θα ζηλέψει και δεν θα θέλει, από τον τρόπο παιχνιδιού και άλλα πολλά που κάποιες έχετε δει στο δικό μου παιδί! Δεν μετανιώνω που την έστειλα! Η εξέλιξή της ήταν τεράστια! Μπορεί να μην παίζει ομαδικά αλλά όταν βλέπει παιδάκια... γίνεται άλλο παιδί! Μόνο καλό της κάνουν. Η επιθετικότητα από την άλλη είναι θέμα παιδαγωγών και οικογένειας να το χειριστεί (και ξέρετε ότι και με αυτό είχα θέμα!)

Όσο νά'ναι όμως λίγο τα παιδικά πάρτυ μεταξύ των συμμαθητών, λίγο οι μαμάδες που κάτι θα κανονίσουν, τα παιδάκια αποκτούν φιλαράκια ή τουλάχιστον παιδάκια που τα νιώθουν οικεία. Κατά τα άλλα σωστη αερικούλα.

THIS IS SKEK!!;)

για ποιούς εχει ρεεεεε;;;;;;

μπουρδες

φημες

και στικοί μύθοι ειναι αυτα

για φουντο είμαστε και δε το ξέρουμε

στην ελβετία αδερφες μου στην Ελβετία !

:-) :-)

(αμ εγω δουλεέις που ειχα αφήσει που να ξέρα το ζώον τι θα μου ρθει

καλα αν ηξερα θα ήμουν αλού αλλα λέμε τωρα ... take life aw it comes

pU2NDAo69Nc

Εδώ ο κόσμος καίγεται κι εγώ τον χαβά μου... :-P

Έλεγε μπούρδες τελικά ο Λογιστής πως δεν μπορεί να τον επαναπροσλάβει γιατί ήταν σε ένα Πρόγραμμα του ΟΑΕΔ (τον είχε στείλει σε άλλη "θυγατρική" ας πούμε επιχείρηση δική του)... αποδείχτηκε τζίφος η δουλειά και Μ. Σάββατο τον πήρε τηλ να ξαναπάει κανονικά όπως ήταν παλιά (να μην πω ότι τον έπιασε κιόλας λίγο "κότσο" ο δικός μου αφού του έδωσε και 2 αυτοκινητάκια ως αποζημίωση... που θα τα κρατήσει)! όσο για το ωράριο του είπε Έλα και κάνε ότι θες !!!!

Ξέρω δεν καταλαβαίνετε γρι έτσι όπως τα γράφω...

Κονομήσατε δυο αυτοκινητάκια αυτό κατάλαβα!!!!!!!

οκ ελλη αιμ χιτιγκ

1. πως ξεκουράζεσαι?

2. δεν φρικάρεις ωρες ώρες;

3. πως εχεις διαχωρισει τη μαμα της στεσης απο την ελλη

4. αν ενα πρωι στην βιδωσει και 8ες να πας να κανεις τα μαλλιά σου ας πουμε βοηθεια παιζει? και αν δεν παιζει τι κανεις? με την στεση στο κομωτηριο;

5. πώς ισοροπείς μεσα σου αναμεσα στο μαμα, γκομενα, συζυγος, φιλη, με μηδεν χρονο που λογικα εχεις στην διάθεση σου?

σορυ για τις πολλές απορίες αλλα πραγματικα αναρωτιεμαι ΠΩΣ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΝΕΤΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ

dZJip3.png

Όσο για τον παιδικό, εγώ προσωπικά, είμαι ΥΠΕΡ με τα μπούνια... έχω δει τεράστιες αλλαγές (προς το καλό) στον Νικόλα. Το μόνο θεματάκι είναι οι ιώσεις που, ΟΚ, δεν τις αποφέυγεις όποτε και να βγουν από το σπίτι (εννοώ είτε στα 2, είτε στα 3,4 κοκ)....

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...