Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

ΑνΑλ (Ανώνυμες Αλλοπρόσαλλες)

ζώπυρον

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Aeriko

3696

• MarcoPolo

2484

• Mara-76

2192

• luckyMe

2080

Περισσότερες δημοσιεύσεις

ναι ρε γμτ..σαν την αριστερα ειμαστε ενα πραγμα..ωρες ωρεες τοσο διασπασμενη...ακτιβ..εσυ εισαι του ΣΥΝ ή της ΡΟΖΑΣ? μουαχαχαχαχαχαχαχα

ουτε του ενος ουτε του αλλου! ;)

βρέ κορίτσια να ρώτήσω κι εγώ κάτι άσχετο?

να τα πλύνω τα βαφτιστικά πριν τη βάφτιση ή τσου?

εγω εννοειται οτι τα πλυνα....σιγα μη τα βαζα στο παιδι ετσι. Που ξερω ποσα χερια τα χουν πιασει και τι εχουν πιασει αυτα τα χερια πριν? μπλιαχ!

κορίτσια, δεν αφήνετε τους συμβολισμούς και τα υπονοούμενα?

τι θέλετε να πείτε?

ποια υπονοουμενα ζουπη μου?

χολαααα

α ρε ζουζουνελι μεχρι να παρω χαμπαρι οτι εισαι εσυ ... ε μου πειρε κανα χρόνο

μπουχααχαχαχαχ

β μαρα για αυτο που λεγαμε ψιλο ακυρο ειναι ο νεος γεννεθλιος του αριονόπαιδου και δεν παιζει να απουσιάζω (κατανοείς ) :-)

γ όποιος τραβαγε ειδικό η γενικό ζόρι με την υπογραφη μου να μου το λεγε

θα (1) εξυγούσα και θα του φευγε η πικρίλα (2) αν εξυγούσα και δεν κατανοούσε - όπως προφανως εχει συμβει - θα την έβγαζα - που το εκανα

δ μόνο ο μαρκόπουλος με ρώτησε ... δε δαγκανω ακόμα .... να ρωτατε ότι δε καταοείτε πριν αρπαχτείτε !

και

ε οι παρεξηγήσεις είναι για αυτούς που δεν εχουν ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ κι εγω εχω μπόλικα δόξα να χει ο " Ζωής " ..... και ο κοινωνίας !

:-)

παρούσα :-)

Διαφημίσεις

Χάρλοου τι φοβάσαι?

του χρόνου δεν θα δουλέψω, αλλά θα λείπω τα περισσότερα πρωινά για κανένα 5ωρο για να κάνω τις πρακτικές στο παιδαγωγικό.

Kι εγώ έτσι νόμιζα, για την ομάδα και την αλλαγή κλπ, αλλά μου εξήγησε ότι στην ηλικία των 2 τα παιδιά δεν παίζουν ακόμα ομαδικά, στην ουσία κάνουν ατομικό παιχνίδι, και ότι η δασκάλα δεν μπορεί να ασχοληθεί ουσιαστικά με το κάθε παιδί ξεχωριστά, και ότι στον παιδικό αυξάνονται πολύ τα κρούσματα επιθετικότητας χτυπημάτων κλπ, και ότι στην ουσία πριν τα 3 λειτουργεί ως "baby parking". Ότι στην ουσία η εντύπωση που έχω για τους παιδικούς, είναι αυτό που γίνεται στα νήπια, το οποίο δεν έχει καμία σχέση.

Τι να πω, στο συγκεκριμένο θέμα εμπιστεύομαι την γνώμη της. Και η Σοφία είναι ένα παιδί πολύ δεμένο μαζί μου, πιστεύω ότι θα υποφέρει αν πάει κατευθείαν παιδικό. Καλύτερα με ένα άτομο στο σπίτι που είναι το περιβάλλον της και θα το συνηθίσει σιγά σιγά, πρώτα μαζί μου και μετά μόνη της.

Πάντα η κάθε οικογένεια γνωρίζει τι είναι καλύτερο για εκείνη. Και με την τελευταία παράγραφο συμφωνώ. Καλύτερα σιγά σιγά

Να ξέρεις όμως ότι το baby parking δεν είναι έτσι. Εξαρτάται τον παιδικό την υποδομή του και τη διάθεση που υπάρχει να ασχοληθούν. Επίσης δεν ισχύει κι αυτό με τα κρούσματα επιθετικότητας. Αυτό νομίζω ότι μπορούν να το επιβεβαιώσουν κι οι υπόλοιπες που τα στέλνουν παιδικό.

Δεν κατάλαβα πως επηρεάστηκες από τη νηπιαγωγό...

Επίσης, ο μάνος, που τα 2 τα κλείνει τον Ιούνιο παίζει με άλλα παιδάκια.Κυρίως παράλληλα, ναι, αλλά και πολύ μαζί, διαδραστικά. Το ζητάει. Όταν βλέπει μιοα ομάδα παιδιών να παίζει στον πεζόδρομο ζητάει να συμμετέχει.

Αμ δε! Παιξατε και χασατε!

Συμφωνώ!

Wktmp2.png

qIogp3.png

Φίλη και από το σταθμό έχει να πάρει. Ξέρεις πόσα μαθαίνουν? Ουουου, θα εκπλαγείς!!

γεια σου γλυκια μου. Οπως και να εχει εχεις δικιο. Τωρα μπορει να παρει πολλα. Το ζητημα μου ειναι αλλου......ΕΧΩ ΛΕΦΤΑ ΝΑ ΤΟΝ ΠΛΗΡΩΣΩ.???..........χμμμμμ

χμμμμμμμ

χμμμμμμ

μμμμμμμ

------------:(:(:(

Here in dreamland we will NOT obey the masters

:evil:

και

ε οι παρεξηγήσεις είναι για αυτούς που δεν εχουν ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ κι εγω εχω μπόλικα δόξα να χει ο " Ζωής " ..... και ο κοινωνίας !

:-)

παρούσα :-)

Εγω να δεις Τζουλι.......:P.........μου ξεχειλιζουν απο το σωβρακο πλεον......

Here in dreamland we will NOT obey the masters

:evil:

Διαφημίσεις

Λοιπόν... ας γράψω κάτι άσχετο μα ευχάριστο: από προχθές ο αντρούλης μου έπιασε ΠΑΛΙ δουλειά εκεί που ήταν πριν .... με τον ίδιο μισθό και βελτιωμένο ωράριο ! Καλό ????

πώς έγινε αυτό καλέεεεεεεεε??????

κορίτσια, δεν αφήνετε τους συμβολισμούς και τα υπονοούμενα?

τι θέλετε να πείτε?

Μου την δίνουν οι συμπεριφορές "παίζω τη γάτα με το ποντίκι". Δεν έχει υπονοούμενο. Είναι σαφές.

Κι επεδή μου την δίνουν και τα σου πα μου πες μου είπανε της είπανε... ζούπη μου επιτρέπεις να μιλήσω σχετικά με την υπογραφή σου σε παρακαλώ;

γεια σου γλυκια μου. Οπως και να εχει εχεις δικιο. Τωρα μπορει να παρει πολλα. Το ζητημα μου ειναι αλλου......ΕΧΩ ΛΕΦΤΑ ΝΑ ΤΟΝ ΠΛΗΡΩΣΩ.???..........χμμμμμ

χμμμμμμμ

χμμμμμμ

μμμμμμμ

------------:(:(:(

Όπως και να'χει, κάνεις καλή δουλειά με το Στέση και από μόνη σου, οπότε αν το οικονομικό είναι θέμα, οκ την κρατάς ακόμα λίγο μαζί σου εκτός αν ταυτόχρονα βρεις κάποια δουλειά (κομματάκι δύσκολο τέτοια εποχή βέβαια).

THIS IS SKEK!!;)

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...