Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

ΑνΑλ (Ανώνυμες Αλλοπρόσαλλες)

ζώπυρον

Recommended Posts

Kι εγώ έτσι νόμιζα, για την ομάδα και την αλλαγή κλπ, αλλά μου εξήγησε ότι στην ηλικία των 2 τα παιδιά δεν παίζουν ακόμα ομαδικά, στην ουσία κάνουν ατομικό παιχνίδι, και ότι η δασκάλα δεν μπορεί να ασχοληθεί ουσιαστικά με το κάθε παιδί ξεχωριστά, και ότι στον παιδικό αυξάνονται πολύ τα κρούσματα επιθετικότητας χτυπημάτων κλπ, και ότι στην ουσία πριν τα 3 λειτουργεί ως "baby parking". Ότι στην ουσία η εντύπωση που έχω για τους παιδικούς, είναι αυτό που γίνεται στα νήπια, το οποίο δεν έχει καμία σχέση.

Palladin οντως στα 2 τα παιδια δεν παιζουν ομαδικά...όμως ρε γμτ βλέπω για παράδειγμα την δικια μου που ειναι 15μ, μόλις δει παιδακι χαιρεται, γελάει, το αγκαλιαζει στελνει φιλάκια κλπ...επικοινωνει δηλαδή άσχετα αν δεν θα παιξει μαζί του. Και προβληματίζομαι μήπως θα έπρεπε να έχει πιο συχνη επαφή με παιδακια. Το κακο ειναι πως δεν έχουμε συνομιληκα παιδακια στον περιγυρό μας, αλλά και να είχαμε στην κ@%$Αθηνα που μενουμε ειναι δύσκολο να βρεθεις

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Aeriko

3696

• MarcoPolo

2484

• Mara-76

2192

• luckyMe

2080

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Τα ιδια μας ειπαν και εμας Μαριανθη. Ακριβως ομως. Βασικα τωρα βλεπω την διαφορα στην συμπεριφορα της μικρης που ΖΗΤΑΕΙ να παιξει με παιδακια και παιζει 'μαζι' τους και οχι 'παραλληλα' με αυτα. Οποτε απο του χρονου και εγω ψαχνω ενα καλο σταθμο για κανα 4ωρο πρωινο......τωρα οντως το παιδι εχει να παρει απο τον σταθμο.....οχι απο τον σταθμο ψεματα. Απο τα παιδακια που θα ειναι εκει.

σε οτι αφορά στα παιδάκια εμενα αυτο που με προβλημάτισε αρχικά και με οδηγησε στον παιδικο απο σεπτ και σταδιακά ειναι πως τα παιδάκια στην γειτονια δεν "επαρκουν" για την παρέα της. ο αγγελάκος ειναι..αγγελος αλλα δεν μιλάει ελληνικά παρα μονο 2-3 λέξεις πώς θα συνενοηθουν ?.... τα διδυμα ειναι υπέροχα αλλά οποτε "παιζουν΄" με την πουκι κλαίνε επειδη η δικιά μου ειναι λιγο ταλιμπαν (οκ το ομολογω κακομαθημενη ειναι). το διπλανό κοριτσάκι μπαινει στα 5 σε λιγο.. μεγαλη διαφορά.... οποτε.. ας κανει το..ντεμπουτο της τον σεπτεμβριο με νεα παιδάκια και νεες περιπέτειες

dZJip3.png

καταρχήν, δεν ήξερα για το παιδί! εύχομαι γρήγορη και καλή ανάρρωση!

δεύτερον, μην μ' ευχαριστείς και βλακείες! τρίτον, να μην επαναλάβω ότι κι εγώ σε σέβομαι κι ας διαφέρουμε, κ.λ.π. γιατί θα γίνουμε γραφικές!:rolleyes:

τώρα... για τα υπόλοιπα...

Στο θεμα το καυτο τσσσσ.... βρε Αρνικολ

ποιος κανει πολεμο στην Αγγελινα? Εγω προσωπικα της εχω μιλησει παμπολες φορες και εδω και σε τσατ. Ουδεν προβλημα εχω με το κοριτσι. Συμπαθεστατη μου ειναι και της το εχω πει και εκεινης. Το οτι εχουμε διαφορετικες αποψεις δεν σημαινει οτι δεν την εκτιμω ως ανθρωπο και θελω να την φαω. Το αντιθετο μπορω να σου πω. Αν ειδε κατι τετοιο περιμενω να μας το πει η Αγγελινα.

κι εγώ περιμένω να μας πει η αγγελίνα και θα τοποθετηθώ, έχω άποψη...

Εγω παντως μολις αισθανθω οτι εχω προβλημα καπου το λεω και λυνεται. Εγινε προσφατα με το μικρακι μου που νομισα οτι την στεναχωρησα και το λυσαμε. Γιατι τρελλενομαστε με το παραμικρο θα μου πει καποιος?

ελλ... όλοι, τους άλλους προσπαθούμε να ηρεμήσουμε αλλά εμείς... διατηρούμε το δικαίωμά μας να τα παίρνουμε ενίοτε στη κράνα... οξύμωρο?

Αγγελινα στο δευτερο ποστ στα γρηγορα (στο πρωτο θα ξαναγραψω) εχεις δικιο οτι δεν μας πειραζει προφανως επειδη ειναι ιδιας αποψης. Βγαζει νοημα αυτο. Αλλα δεν χρειαζεται κουκλα μου να τα παιρνουμε ολα της μετρητης ξερεις. Εμενα μου την εχουν πει φορα παρτιδα σε ΑΛΛΟ θεμα οτι κανω το παιδι μου θεαμα (ή τσιρκο μου ειχαν πει δεν θυμαμαι καλα) με την τεχνολογια για να καλυψω δικες μου ανασφαλειες και προβληματα. Ποιο ασχημος τροπος δεν γινοταν. Οχι μονο προσωπικα δεν το πηρα αλλα το γυρισα και στο χιουμορ.

ΑΥΤΑ απο εμας.....επανερχομαι λιγο μετα ομως με το αλλο ποστ.

όχι φιλενάδα, δεν τα γύρισες όλα στο χιούμορ! π.χ. στους gay, οργίστηκες και τόδειξες! και για να μην κολλήσουμε πάλι στους ομο ή στα θρησκευτικά... για μένα το ζήτημα είναι... που τελειώνει η ελευθερία μας και που του άλλου... εκεί που παίρνει φωτιά ο δικός μας ποπός, τα μαμάμε όλα και στ' άλλα που παίρνει φωτιά ο πισινός των απέναντι, ανακαλύπτουμε την νιρβάνα?

με λίγα λόγια, συμφωνώ με το πρωινό μήνυμα της αγγελίνας και πιστεύω πως και την οργή την κόβουμε στα μέτρα μας!

εννοείται πως με αφορμή το ποστ σου, συζητώ με (για) όλους κι όχι μόνο με (για) σένα!

Διαφημίσεις

εγώ παιδιά αυτό με το baby parking πιστεύω ότι έχει να κάνει με το σταθμο

τον σταθμό τον δικό μας η μικρή τον έχει δεύτερο σπιτι της..και έχει πολλά αδεφάκια εκεί :)

τώρα τί να σας πω ότι το Σάββατο έχουμε παράσταση στο θέατρο Μελινα μερκούρη? από το Σεπτέμβριο κάνουν δουλειά για αυτήν.......και το Σεπτέμβρη ήταν 2 ακομη

Εμένα από την άλλη μου την δίνουν συμπεριφορές τέτοιου ειδους:

fzzjgBAaWZw

:P :p :P

Παντως κοριτσια, πολυ χαιρομαι! Ειμαστε μια ωραια κλικα:tongue: στην οποια καποιοι θελουν να σπειρουν εριδες....

Αμ δε! Παιξατε και χασατε!

κορίτσια, δεν αφήνετε τους συμβολισμούς και τα υπονοούμενα?

τι θέλετε να πείτε?

Διαφημίσεις

κατερινα ομολογώ πως αυτο δνε το ειχα σκεφτει... τα λ΄λένουνε πριν? ή δεν τρέχει κάστανο?

το ίδιο αναρωτιόμουνα κι εγώ. αν είναι να τσακιστώ να τα πλύνω η ακαμάτρα γιατί την κυριακή βαφτιζόμαστε!!

Τα ιδια μας ειπαν και εμας Μαριανθη. Ακριβως ομως. Βασικα τωρα βλεπω την διαφορα στην συμπεριφορα της μικρης που ΖΗΤΑΕΙ να παιξει με παιδακια και παιζει 'μαζι' τους και οχι 'παραλληλα' με αυτα. Οποτε απο του χρονου και εγω ψαχνω ενα καλο σταθμο για κανα 4ωρο πρωινο......τωρα οντως το παιδι εχει να παρει απο τον σταθμο.....οχι απο τον σταθμο ψεματα. Απο τα παιδακια που θα ειναι εκει.

Φίλη και από το σταθμό έχει να πάρει. Ξέρεις πόσα μαθαίνουν? Ουουου, θα εκπλαγείς!!

THIS IS SKEK!!;)

όχι φιλενάδα, δεν τα γύρισες όλα στο χιούμορ! π.χ. στους gay, οργίστηκες και τόδειξες! και για να μην κολλήσουμε πάλι στους ομο ή στα θρησκευτικά... για μένα το ζήτημα είναι... που τελειώνει η ελευθερία μας και που του άλλου... εκεί που παίρνει φωτιά ο δικός μας ποπός, τα μαμάμε όλα και στ' άλλα που παίρνει φωτιά ο πισινός των απέναντι, ανακαλύπτουμε την νιρβάνα?

Εχεις πμ επι τουτου ματια μου. Δεν το συνεχιζω εδω.....εδω θα αλλαξω κλιμα λεμεεεεε..........:tongue::tongue: Φωτια εγω δεν συνεχιζω......

Here in dreamland we will NOT obey the masters

:evil:

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...