Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

ΑνΑλ (Ανώνυμες Αλλοπρόσαλλες)

ζώπυρον

Recommended Posts

να το παρεις το ζωντανο...μια χαρα 98α ειναι..8α γουσταρει και το παιδι κάργα... η πουκι ειναι με 2 σκυλια στην αυλιδα.. νομιζω οτι ανευ ζωντανων θα ηταν ΑΛΛΟ Παιδάκι..ενω τώρα ειναι η ολ μαιτι πουκι8ρα γιεααα!

dZJip3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Aeriko

3696

• MarcoPolo

2484

• Mara-76

2192

• luckyMe

2080

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Nitsa rules Λέμε

Αρι όταν δεν θες να επεκταθείς σε κάτι μην το ξεκινάς καν, και μην με παρεξηγάς έτσι?

Εμένα με βλέπεις που δεν ομιλώ πάααααααααρα πολλές φορές (κι εδώ και δίπλα?).

Είναι γιατί δεν θέλω να ξεκινήσω κάτι και μετά να πω άσε δεν θέλω να το προχωρήσω.

Γιατί προσωπικά προχωράω ................πάρα πολύ όμως.

Όπως επίσης δεν είμαι και "παρεξηγησιάρα".

Σε ότι διαβάζω, πρώτα θα ψάξω να βρω την "καλή" άποψη και μετά την "κακή" (εκτός από ξύλο στα παιδιά ,παιδεραστές κλπ...............εκεί βρίζω και χέστηκα για τα μπαν).

Τελικά προσανατολίζομαι να μην το πάρω το σκυλί..........φοβάμαι ρε φούστη μου:-(:sad:

;);););););););)

αλλά βαρέθηκα να σας διαβάζω που τρώγεστε...

Σόρρυ κιόλας κ βρίστε με!

Ποιός είπε τι και γιατί και πότε και σε ποιόν...

LIFE IS SO SIMPLE yeaaaaaaaaaah

νιτσακι...καμια φορα ναι ειναι χασιμο χρονου...καμια φορά όμως ειναι και καλό το ψιλοφαγωμα και το ντιμπειτ απλά για να μην μένουν απορίες, σκιές, παρεξηγησεις που μακροπρόθεσμα 7α κανουν κακο στην φιλία των κοριτσιών

υγ. δεν ξερω αν το εχετε καταλάβει αλλά ο ρολος μου εδώ ειναι αναφανδον διασπαστικος! μουαχαχαχχαχαχαχαχαχ

dZJip3.png

Διαφημίσεις

Ποποοοο δεν μπαινω συχνα πλέον και βλέπω οτι πίσω απο τις λέξεις κρυβετε ο Αλέξης εδω μέσα....

Μήπως εχουμε πανσεληνο????

uop51syge.png

Ήρθες αγγελάκι μου και μου άλλαξες την ζωή...

Σ' αγαπώ πολύ θησαυρέ μου!!!c

Άντε μαρή αλόγα, στραβομούτσουνη, χοντροπόδαρη, κολαρού, κοντοστούπα................(δεν μου'ρχονται άλλα τώρα...θα επανέλθω)

:D:D:D

Κοίτα τώρα να παρεξηγηθείς, να σε αρχίσω μετά εγώ:tongue:

;);););););););)

αλλά βαρέθηκα να σας διαβάζω που τρώγεστε...

Ποιός είπε τι και γιατί και πότε και σε ποιόν...

LIFE IS SO SIMPLE yeaaaaaaaaaah

Ναι τωρα που το σκεφτομαι η 'γυναικα' μου τα ειπε ορθως.....οποτε και εγω το βουλωνω....Αγγελινα μου δεν θα απαντησω στο μεγαλο. Σε φιλω σταυρωτα.....μακιαααααα......

εσενα και ΕΓΩ σε αγαπαω στο'πα ε?

Here in dreamland we will NOT obey the masters

:evil:

έλα ρε Αρετή δεν είναι σωστό αυτό που κάνεις. Αν έχεις να πεις κάτι πες το στα ίσα για να πάρεις και την ανάλογη απάντηση. Οι εκκρεμμότητες χαλάνε το κλίμα και τα πράγματα που αιωρούνται.

θα συμφωνήσω απόλυτα με τη Λευκή!καλό είναι να ξεκαθαρίζονται τα πράγματα

Διαφημίσεις

Αν η μητέρα δεν εργάζεται και εγώ προτιμώ να μείνει με τη μητέρα.

Εμένα πάλι η τελευταία μου ενναλακτική θα ήταν κοπέλα και γιαγιά για πάρα πολλούς λόγους. Νομίζω ότι ψυχοπαιδαγωγικά θα του κάνει καλύτερα η ομάδα, η δασκάλα, η αλλαγή περιβάλλοντος.

Επηρεάστηκες εννοείς από τις απόψεις της επειδή είναι νηπιαγωγός? Γιατί να σου πω, δεν είναι όλοι οι νηπιαγωγοί έτσι!

Α, και θα δουλέψεις του χρόνου?

του χρόνου δεν θα δουλέψω, αλλά θα λείπω τα περισσότερα πρωινά για κανένα 5ωρο για να κάνω τις πρακτικές στο παιδαγωγικό.

Kι εγώ έτσι νόμιζα, για την ομάδα και την αλλαγή κλπ, αλλά μου εξήγησε ότι στην ηλικία των 2 τα παιδιά δεν παίζουν ακόμα ομαδικά, στην ουσία κάνουν ατομικό παιχνίδι, και ότι η δασκάλα δεν μπορεί να ασχοληθεί ουσιαστικά με το κάθε παιδί ξεχωριστά, και ότι στον παιδικό αυξάνονται πολύ τα κρούσματα επιθετικότητας χτυπημάτων κλπ, και ότι στην ουσία πριν τα 3 λειτουργεί ως "baby parking". Ότι στην ουσία η εντύπωση που έχω για τους παιδικούς, είναι αυτό που γίνεται στα νήπια, το οποίο δεν έχει καμία σχέση.

Τι να πω, στο συγκεκριμένο θέμα εμπιστεύομαι την γνώμη της. Και η Σοφία είναι ένα παιδί πολύ δεμένο μαζί μου, πιστεύω ότι θα υποφέρει αν πάει κατευθείαν παιδικό. Καλύτερα με ένα άτομο στο σπίτι που είναι το περιβάλλον της και θα το συνηθίσει σιγά σιγά, πρώτα μαζί μου και μετά μόνη της.

εμειε ξεκιναμε σεπτεμβριο χοχοχοχο στην αυλιδα..παιδικος του δήμου..8α την ξεκινησουμε σιγά σιγα γιατι 8α της ερ8ει κάπως ξαφνική η αλλαγή.. δλδ κανα διωρο την ημερα με τις γιαγιαδες σε παρακειμενο καφέ για περτικαλάδα...δεν ξεκολάνε και εκεινες μουχχαχαχ και μετά βλέπουμε καθως...ΤΑ ΒΑΓΟΝΙΑ ΦΤΑΝΟΥΝ ΚΥΡΙΕΕΣ ΜΟΥ!

dZJip3.png

Εμένα από την άλλη μου την δίνουν συμπεριφορές τέτοιου ειδους:

fzzjgBAaWZw

:P :p :P

χαχαχα τελειο!

λοιπον, μολις ξαναγυρισει (και ΑΝ) θα το συνεχισω το θεμα....τωρα, χωρις να δηλωνει καποιος -επισημα τουλαχιστον- παρον, βαριεμαι να λεω...

Παντως κοριτσια, πολυ χαιρομαι! Ειμαστε μια ωραια κλικα:tongue: στην οποια καποιοι θελουν να σπειρουν εριδες....

Αμ δε! Παιξατε και χασατε!

Kι εγώ έτσι νόμιζα, για την ομάδα και την αλλαγή κλπ, αλλά μου εξήγησε ότι στην ηλικία των 2 τα παιδιά δεν παίζουν ακόμα ομαδικά, στην ουσία κάνουν ατομικό παιχνίδι, και ότι η δασκάλα δεν μπορεί να ασχοληθεί ουσιαστικά με το κάθε παιδί ξεχωριστά, και ότι στον παιδικό αυξάνονται πολύ τα κρούσματα επιθετικότητας χτυπημάτων κλπ, και ότι στην ουσία πριν τα 3 λειτουργεί ως "baby parking". Ότι στην ουσία η εντύπωση που έχω για τους παιδικούς, είναι αυτό που γίνεται στα νήπια, το οποίο δεν έχει καμία σχέση.

Τα ιδια μας ειπαν και εμας Μαριανθη. Ακριβως ομως. Βασικα τωρα βλεπω την διαφορα στην συμπεριφορα της μικρης που ΖΗΤΑΕΙ να παιξει με παιδακια και παιζει 'μαζι' τους και οχι 'παραλληλα' με αυτα. Οποτε απο του χρονου και εγω ψαχνω ενα καλο σταθμο για κανα 4ωρο πρωινο......τωρα οντως το παιδι εχει να παρει απο τον σταθμο.....οχι απο τον σταθμο ψεματα. Απο τα παιδακια που θα ειναι εκει.

Here in dreamland we will NOT obey the masters

:evil:

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...