Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

ΑνΑλ (Ανώνυμες Αλλοπρόσαλλες)

ζώπυρον

Recommended Posts

Καλημέρα θα λέμε έτσι και αλλιώς βρε Αρετούλα... προσωπικά αν είχα κάτι με κάποια/ες εδώ μέσα και με ενδιέφεραν θα το έλυνα ακριβώς γι' αυτό το λόγο... για να μπορούμε να λέμε μια καλημέρα, καλησπέρα, καληνύχτα :) και να συνεχίζουμε να στηριζόμαστε η μία στην άλλη και στα δύσκολα και στα εύκολα!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Aeriko

3696

• MarcoPolo

2484

• Mara-76

2192

• luckyMe

2080

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Ακριβως επειδη εισαι λιγο καιρο δεν εχεις παρακολουθησει ποσες φορες βρισκει το δικιο της η Αγγελινα και η καθε Αγγελινα απο εμας. Διαλογο κανουμε και 9 στις 10 φορες συννενοουμαστε μια χαρα περα απο τις διαφορετικες γνωμες. Η εξαιρεση δεν ειναι ο κανονας τουλαχιστον εδω μεσα γιατι υπαρχει καλη προαιρεση.

Διαφημίσεις

τιποτα ρε! ολα οκ ! :D:D:D:D

οτι ηταν σαν λογοπαιγνιο στην υπογραφη της αριας!

στόχω ξαναπεί : έχουμε και διαφορετικές απόψεις εμείς οι δύο αλλά σε σέβομαι... γιατί δεν μασάς τα λόγια σου κι είσαι γνήσιο παιδί!

σε ρωτάω λοιπόν : και λογοπαίγνιο να ήταν, ποιό είναι το πρόβλημα? το πρώτο ή το τελευταίο θα ήταν εδώ μέσα? εγώ δεν δικαιούμαι χαλαρότητας και χιούμορ? πάντα σοβαρή και μετρημένη?

για ν' αποκαταστήσω όμως την αλήθεια, σου λέω πως κατόπιν τηλεφωνημάτων που είχα, μου επισήμαναν πως η προηγούμενη υπογραφή μου ήταν διφορούμενη..., ήταν και η μέρα που έγινε ο κακός χαμός με την σέβη, έτσι πάτησα πάνω στο πνεύμα της υπογραφής της άριας και αποτύπωσα χιουμοριστικά την θέση μου γενικά για την κατάσταση στις ΑνΑλ...

Οσο για την υπογραφη της Αριας Ζοπ αν εχεις απορια για το νοημα ας την ρωτησεις και ειμαι σιγουρη οτι η απαντηση της θα σε καλυψει.

δεν έχω καμία απορία μάρκο μου ούτε και οφείλει κανένας να δώσει εξηγήσεις σε μένα για τα λεγόμενά του! αν κάτι με προσβάλλει, θα του ζητήσω τον λόγο ή/και θα του κάνω αναφορά!

προσωπικά, επειδή έχω χιούμορ και θεωρώ πως είμαι και ντεμέκ χριστιανή, θεωρώ την υπογραφή της έξυπνη ατάκα και χαμογέλασα! αν τώρα οι διαχειριστές κρίνουν ότι προσβάλλει κάποια ομάδα (θρησκευόμενους) και μάλιστα επειδή αναρτήθηκε την Μ. Πέμπτη (ημέρα καθολικού πένθους για τους Χ.Ο.), ας δουν τι θα κάνουν - δεν θα τους το επισημάνω εγώ;)

Με μένα είναι όλα μια χαρά!

Έχετε μαλακιομαγνήτη, έτσι???

Ασχολείστε με την υπογραφή της Ζούπυ-Αριας κλπ κλπ, ενώ εχουμε φλέγοντα θέματα με τα παιδιά μας, την οικονομική κρίση κλπ κλπ...

Για να χαλαρώσουμε λίγο! άντε μην αλλάξω κι εγώ την υπογραφή μου!

χα...

νιτσάκι μου, έχεις δίκιο για τα πολλά και σοβαρά θέματα αλλά εγώ τώρα-αργότερα-πάντως σήμερα, θέλω να ξεκαθαρίσω κάποια πράγματα... για να την εννοούμε την καλημέρα όλοι μας και να μπορούμε να πάμε κι ένα βήμα παραπέρα! αν μπορούμε βέβαια...

Διαφημίσεις

αλοχα αλογες...ηρ8α..με τα ζαναξ μου παρεα μοτυαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα (σημερα να δειτε που 8α εχω νευρα εγω με το μπιπ το γραφειο που ειμαι)

ζουπι..χιτ μι μπειμπι

υγ. να σας πω...επειδη εχει βγει ηλιος και μάλλον η κλεισουρα μας χαλάει και γινομαστε τρελές.. δεν παμε για κανα ουζο λεω εγω? να συσφιξουμε σχεσεις? μουαχαχαχαχ

dZJip3.png

Λοιπον παω ΠΟΛΥ γρηγορα ενα επι ολων και Αγγελινα μου επιστρεφω λιγο αργοτερα με σενα για να το συζυτησουμε πιο καλα οκ?

Σημερα πηγα στο νοσοκομειο να δω την μεγαλη την Δ. Το παιδι ρε φιλε δεν μπορει να αναπνευσει. Καθε τοσο και λιγο βηχει. Πνευμονια καθαρα, αιματολογικες σουπερ και λενε αλλεργικο ασθμα. Ειναι πιγμενη σε κορτιζονη ενδοφλεβια και σε εισπονες με οξυγονο ανα 6ωρο, και θα κατσει μεχρι ΣΑΒΒΑΤΟ τελικα γιατι πρεπει να σταματησει ο βηχας για να γινει η εξεταση για τυχον αλλεργειες. Γιατι ο οργανισμος ειναι σε καταστολη απο την κορτιζονη οποτε δεν θα λειτουργησουν τα τεστ. Τι να σας πω. Η μικρη λυσαξε να την αγκαλιαζει και οταν φυγαμε βαλαντωσε στο κλαμμα :( Ο Λ ειναι τωρα κοντα στα Ιωαννινα......ειναι και αυτος.....γαιδαρος.....μου ειπε σημερα 'μεγα λαθος μου που σου ειπα να ΜΗΝ πας εσυ για να μην φανω μ!λακας εγω. Ειμαι μ@αλακας, ουτε εσυ φταις σε τπτ ουτε το παιδι. Καλα εκανες και πηγες'. ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ μου το αναγνωρισε αυτο και μου ζητησε συγνωμη για χθες.

Στα υπολοιπα εμεις 'ακομα' καλα ειμαστε και εχουμε τρελλαθει στις βολτες. Προς στιγμην τα βγαζω περα παληκαρι μοναχη.....:P Και μου εφυγε και το αγχος. Ξανα παλι ΖΩΠΥ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ! Και μονο που ξερω οτι εσυ και καποιες αλλες κοπελες ειναι εκει για μενα σημαινει πολλα. Φιλακια χαρα μου.

Στο θεμα το καυτο τσσσσ.... βρε Αρνικολ ποιος κανει πολεμο στην Αγγελινα? Εγω προσωπικα της εχω μιλησει παμπολες φορες και εδω και σε τσατ. Ουδεν προβλημα εχω με το κοριτσι. Συμπαθεστατη μου ειναι και της το εχω πει και εκεινης. Το οτι εχουμε διαφορετικες αποψεις δεν σημαινει οτι δεν την εκτιμω ως ανθρωπο και θελω να την φαω. Το αντιθετο μπορω να σου πω. Αν ειδε κατι τετοιο περιμενω να μας το πει η Αγγελινα.

Εγω παντως μολις αισθανθω οτι εχω προβλημα καπου το λεω και λυνεται. Εγινε προσφατα με το μικρακι μου που νομισα οτι την στεναχωρησα και το λυσαμε. Γιατι τρελλενομαστε με το παραμικρο θα μου πει καποιος?

Αγγελινα στο δευτερο ποστ στα γρηγορα (στο πρωτο θα ξαναγραψω) εχεις δικιο οτι δεν μας πειραζει προφανως επειδη ειναι ιδιας αποψης. Βγαζει νοημα αυτο. Αλλα δεν χρειαζεται κουκλα μου να τα παιρνουμε ολα της μετρητης ξερεις. Εμενα μου την εχουν πει φορα παρτιδα σε ΑΛΛΟ θεμα οτι κανω το παιδι μου θεαμα (ή τσιρκο μου ειχαν πει δεν θυμαμαι καλα) με την τεχνολογια για να καλυψω δικες μου ανασφαλειες και προβληματα. Ποιο ασχημος τροπος δεν γινοταν. Οχι μονο προσωπικα δεν το πηρα αλλα το γυρισα και στο χιουμορ.

ΑΥΤΑ απο εμας.....επανερχομαι λιγο μετα ομως με το αλλο ποστ.

Here in dreamland we will NOT obey the masters

:evil:

αλοχα αλογες...ηρ8α..με τα ζαναξ μου παρεα μοτυαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα (σημερα να δειτε που 8α εχω νευρα εγω με το μπιπ το γραφειο που ειμαι)

ζουπι..χιτ μι μπειμπι

υγ. να σας πω...επειδη εχει βγει ηλιος και μάλλον η κλεισουρα μας χαλάει και γινομαστε τρελές.. δεν παμε για κανα ουζο λεω εγω? να συσφιξουμε σχεσεις? μουαχαχαχαχ

μπεεεεε μπεεεεεεε μπεεεεε εγώ δεν είμαι αλόγα...χοχοχο

και ούζο και πάρτυουζο no problem baby:tongue::tongue::tongue:

έτσι όπως είμαι ειδικά...λουκούμιιιιι

Nitsa rules Λέμε

Αρι όταν δεν θες να επεκταθείς σε κάτι μην το ξεκινάς καν, και μην με παρεξηγάς έτσι?

Εμένα με βλέπεις που δεν ομιλώ πάααααααααρα πολλές φορές (κι εδώ και δίπλα?).

Είναι γιατί δεν θέλω να ξεκινήσω κάτι και μετά να πω άσε δεν θέλω να το προχωρήσω.

Γιατί προσωπικά προχωράω ................πάρα πολύ όμως.

Όπως επίσης δεν είμαι και "παρεξηγησιάρα".

Σε ότι διαβάζω, πρώτα θα ψάξω να βρω την "καλή" άποψη και μετά την "κακή" (εκτός από ξύλο στα παιδιά ,παιδεραστές κλπ...............εκεί βρίζω και χέστηκα για τα μπαν).

Τελικά προσανατολίζομαι να μην το πάρω το σκυλί..........φοβάμαι ρε φούστη μου:-(:sad:

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...