Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 30 λεπτά , Ellidr είπε:

Χαιρετώ τις συναγωνιστριες 40+ ούτε εγώ έχω κατάψυξη τρία έμβρυα είχα κι τα έβαλα και τα τρία και έκανα την ζουζου 

Δύσκολο έργο διάλεξα με τους φυσικούς αλλά είμαι απόλυτη ότι μόνο αυτό θέλω και ότι γίνει 

Και αν φυσικά το δεχτεί ο γιατρός μου επειδή θα πρέπει σχεδόν κάθε μήνα αν έχω ωάριο φυσικά να ανεβαίνω Αθήνα από Κρήτη για ωοληψια

Άντε καλή να επιτυχία 

Εσύ έχεις παιδάκι δε θυμάμαι;

Δεν το θυμόμουν ότι είσαι από Κρήτη, από Κρήτη κι εγω. Ναι εχω ένα παιδάκι 4.5 ετών.

πρίν από 25 λεπτά , *Vasoula είπε:

Γειά σου κορίτσι μου!!!!με το καλό να έρθει και το δεύτερο!!η αλήθεια είναι πως είναι ζόρικοι οι φυσικοι κύκλοι...δε συνεργάζεται με κάποιο άλλο γιατρό εδώ κρήτη ο γιατρός σου??έστω για τους υπέρηχους???δε θα είναι πολύ εύκολο να ανεβαίνεις συνέχεια...εκτός αν ανεβαίνεις και κάθεσαι πάνω αρκετές μέρες...

Μακριά από Κρήτη. Παθουσα. Υπέρηχοι και αιματολογικές οκ τις κάνεις από απόσταση. Ωοληψια όχι Κρήτη. Κι εσύ από εδώ είσαι;

ΑνΑλ (Ανώνυμες Αλλοπρόσαλλες)

ζώπυρον

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Aeriko

3696

• MarcoPolo

2484

• Mara-76

2192

• luckyMe

2080

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Και επίσης είναι βαριά ως φάρμακα... πρέπει να τα πίνεις δύο δύο και φέρνουν απίστευτη υπνηλία... τυχαίο; Δεν νομίζω... δεν τα θες στον οργανισμό σου χωρίς να είναι απολύτως απαραίτητα ;)

Σεβούλα η ιδιοκτήτρια ήταν...

Και δεν την εξυπηρέτησε και την προσέβαλε μπροστά σε πόσο κόσμο. Αλλά καθυσήχασα τη μάνα μου (χάλια ψυχολογικά!) λέγοντας της ότι προσέβαλε τον εαυτό της με τον αντιεπαγγελματικό της τρόπο. Ντροπή!!!!!! και αίσχος μαζί...

Αλλά δεν ξέρω που πρέπει να καλέσω.. στο ΙΝ.ΚΑ ή στο Σύνδεσμο Εμπόρων?

Πρώτα βέβαια θα καλέσω αυτήν...

στο ινκα θα γράψεις καταγγελία χρυσό μου.

εσύ θα την πάρεις ένα τηλεφωνάκι, να της φτιάξεις τη μέρα, λέγοντάς της ότι θα μπορούσες να της τραβήξεις μια ωραιότατη μήνυση, αλλά επειδή δεν είναι του χαρακτήρα σου να ασχολείσαι με ανθρώπους σε πνευματική απόγνωση... προτίμησες την οδό της καταγγελίας του ινκα. "καλημέρα σας".

δεν κατάλαβα αυτό με το εσείς ήρθατε, εμείς ήρθαμε... ποιός πού.:confused:

Διαφημίσεις

έχεις δίκιο ότι έπρεπε να σε ειδοποιήσει που θα 'φευγε αλλά το ξέρεις αερικό μου καλύτερα από μένα - είναι ασήκωτο αυτό το πένθος...κι αυτή η μέρα...

ναι οκ και την καταλαβαίνω... από την άλλη όμως έχει ένα παιδί ακόμα ΖΩΝΤΑΝΟ κι ένα εγγόνι! ενιγούει... δεν της κρατάω κακία απλώς με έχει κουράσει ελαφρώς το ότι συχνά πυκνά κάνει διάφορα κουλά γράφοντάς μας στα παλαιότερα των υποδημάτων της...

Ο Λ το έχει πάρει καλά... ο αδερφός ήτο μικρότερος αλλά... μπλεγμένος.

αερικό, σε δυσκολεύει η διαγνωση ή η θεραπεία;

εγώ δεν έχω νεύρα. είμαι προβληματισμενη.

τη μικρή μου μου την έφεραν οι γονείς μου το απόγευμα. για να φύγουν, παίχτηκε ολόκληρο σκηνικό απόδρασης-απασχόλησης της μικρής.

γενικά δεν θέλει να φεύγει κόσμος από το σπίτι μας.

ειδικά, οι γονείς μου... χάλια μαύρα. πολύ κλάμα.

σήμερα όμως, κι ενώ είχαν αποδράσει τα παππούδια...η μικρή έβλεπε την πόρτα και έριχνε μαύρο κλάμα για μισή ώρα. πλάνταξε το πουλάκι μου. μιλάμε για δάκρυα, όχι ψευτόκλαμα, χωρίς ανάσα.

γίναμε θκατά, κι εγώ και ο Σ.

συμπέρασμα 1. η κόρη μας περνάει σούπερ στο χωριό με τα παππούδια.

2. τρελαίνεται για βόλτες (την βγάζουν οι γονείς μου )

3. βαρέθηκε το καημενάκι μου συνέχεια κλεισμένο σπίτι.

4 μας πέρασε το κλάμα, αφού τα κατεβάσαμε όλα, τα πάντα όλα όμως, λεκανίτσες, κομπολόι, ζώνες πατέρα, ο,τι κουτί έβρισκε ο Σ,... με ζουζούνια και χορό.

αααα και χτένες στο γιογιό. τί χαρά της δίνει αυτό το πράγμα...

Μη στενοχωριέσαι Σεβούλα μου!!!

Είναι ευχάριστο που περνάει καλά με τους γονείς σου γι' αυτό έκλαιγε που τους αποχωρίστηκε!!! Φαντάσου.. να μην περνούσε καλά.. Σ' αναμμένα κάρβουνα θα καθόσουν όλη μέρα.. Σας έκανε και νούμερα το κοριτσάκι μας!

Οι χτένες στο γιογιό τι είναι???:confused:

Σας καληνυχτίζω όλες τώρα γιατί ήρθε ο σύζυξ και είμαι χάλια μ' αυτά και μ' αυτά...

Περαστικά κορίτσια...

Ζώπυρον τι μέρα σου μπορώ να τη χαρακτηρίσω έως και αστεία...sorry:tongue::tongue::tongue:

Αερικό συμφωνώ με τη ζώπυρον για την πεθερά σου, και θα έλεγα να μην της το αναφέρεις καν!!!

Εγώ δεν θα το αναφέρω... αλλά μ' αυτά και με εκείνα απομακρύνει το γιο της ακόμα περισσότερο και δεν το καταλαβαίνει... ο Λ δεν είναι αυτό που λέμε "μαμάκιας" ούτε κατά διάνοια... το αντίθετο θα έλεγα.

γειά σου Ειρήνη!

εδώ τα λέμε με την dr Love!

γιατρέ μου, εγώ έχω ξερόβηχα πλέον, όχι πυρετό δεν έκανα, ελάχιστο πονοκέφαλο (πού να κταλάβω πονοκέφαλο με τέτοιο ξεροκέφαλο). προ αντιβίωσης το κεφάλι κόντευε να σπάσει.τώρα καλύτερα.

αλλά ο λαιμός επιμένει.

δεν είχε υπονοούμενο ξυπνοπούλι μου αυτό που είχα γράψει για τη δυσκολία στη θεραπεία-διάγνωση.

ζώπυρον, ένα μωρουλίνι, γλυκούλι, να σε αγκαλιάζει, να σε κοιτάζει στα ματια, δικό σου; να σου μοιάζει;;; εεεεε;;;

Χριστίνα, υπνηλία έχει και στα καλά καθούμενα αυτός. φαντάσου με τα κομπτρέξ!!!!!!!!

κακία!

Μη στενοχωριέσαι Σεβούλα μου!!!

Είναι ευχάριστο που περνάει καλά με τους γονείς σου γι' αυτό έκλαιγε που τους αποχωρίστηκε!!! Φαντάσου.. να μην περνούσε καλά.. Σ' αναμμένα κάρβουνα θα καθόσουν όλη μέρα.. Σας έκανε και νούμερα το κοριτσάκι μας!

Οι χτένες στο γιογιό τι είναι???:confused:

Σας καληνυχτίζω όλες τώρα γιατί ήρθε ο σύζυξ και είμαι χάλια μ' αυτά και μ' αυτά...

Περαστικά κορίτσια...

Ζώπυρον τι μέρα σου μπορώ να τη χαρακτηρίσω έως και αστεία...sorry:tongue::tongue::tongue:

Αερικό συμφωνώ με τη ζώπυρον για την πεθερά σου, και θα έλεγα να μην της το αναφέρεις καν!!!

της αρέσει να παίρνει τις χτένες, βούρτσες, δικές μου και μία δική της και παίζει.

σήμερα τις έριχνε στο γιογιό της.;) έτσι την έυρισκε:rolleyes::oops:;)

Διαφημίσεις

...ζώπυρον, ένα μωρουλίνι, γλυκούλι, να σε αγκαλιάζει, να σε κοιτάζει στα ματια, δικό σου; να σου μοιάζει;;; εεεεε;;;

μα έχω...

- τον πρίγκηπά μου / αντράκι μου / ανάσα μου / φως μου / μάτια μου / ψυχή μου / ζωή μου / λατρεία μου / μοναχογιό μου / μοναχοπαίδι μου...

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...