Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

ΑνΑλ (Ανώνυμες Αλλοπρόσαλλες)

ζώπυρον

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Aeriko

3696

• MarcoPolo

2484

• Mara-76

2192

• luckyMe

2080

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Μωρέ πάντα δίκιο έχει η Αγγελίνα αλλά εδώ θα το βρεί;

Περικαλώ?

Θέλεις να πεις κάτι Αρετή και δεν το καταλαβαίνω? Σόρυ γιατί είμαι και ξανθιά!

Αρετή μου εγώ δεν έχω δει πόλεμο στην Αγγελίνα. Αν το έχει δει η ίδια όμως θα ήθελα να το πει... Το ότι είμαστε παρέα δεν σημαίνει ότι συμφωνούμε σε όλα. Και αυτή η παρέα ξέρει να διαφωνεί χωρίς πολέμους και το έχει αποδείξει :)

Μα κανέναν!Και είναι όπως τα λέει η Κρις. Γι αυτό έχουμε ταιριάξει και τα λέμε διαδικτυακά, γιατί είμαστε πολύ διαφορετικές, κι όμως εκφραζόμαστε με σεβασμό και ευθύτητα η μία στην άλλη.

Wktmp2.png

qIogp3.png

Πιθανόν αλλά δεν θα δεις κανέναν να σου κάνει πόλεμο γι' αυτό :)

Σε μένα Χριστίνα μου δε θα κάνει γιατί, καλώς ή κακώς, δε μιλάω...

Για άλλους μπορεί να είμαι "κότα", για μένα δε θέλω να χαλάω τη ζαχαρένια μου.

Mother of 4:-D

Χρήστος-22/3/2008

Μιχάλης-30/11/2009

Δημήτρης-3/4/2012

Γεωργία-3/2/2013

Παλ, επειδή δίπλα χανόμαστε, για πες μου, πως και αποφάσισες κοπέλα αντί παιδικού?

χανόμαστε, γιατί έχω πολλές υπηρέτριες (νοτ!) και κάποιος πρέπει να ψωνίσει και να μαγειρέψει και να απλώσει τα πλυντήρια:tongue:

εν συντομία, μου άλλαξε γνώμη η κουμπάρα μου (αυτή με τις π@π@ριές περι θηλασμού) η οποία είναι νηπιαγωγός, αλλά στη συνέχεια ρώτησα και την γνώμη της παιδιάτρου μου και συμφώνησε.

Θεωρούν ότι είναι νωρίς για παιδικό πριν τα 3 τουλάχιστον (εφόσον φυσικά υπάρχει εναλλακτική, εννοείται!), πρώτον λόγω των ασθενειών και ιώσεων κλπ που θα κολλήσουν, και δεύτερον από ψυχοπαιδαγωγική άποψη.

Ότι είναι προτιμότερο αν η μητέρα δεν εργάζεται να είναι μαζί της μέχρι τα 3-4, αλλιώς είναι προτιμότερο να το κρατάει η γιαγιά αν μπορει, αλλιώς μια καλή κοπέλα. Τελευταία λύση ο παιδικός. Φυσικά το άτομο που θα κρατάει το παιδί πρέπει να φροντίζει να βλέπει παιδάκια, να παίζει, να μαθαίνει πράγματα, να ασχολείται δηλαδή

Εσύ τώρα κάτι προσπαθείς να πεις... αλλά δεν το λες :) Θες να το πεις ευθέως για να μπορέσουμε να συνενοηθούμε; Γιατί η Αγγελίνα μπορεί να πάρει έτσι κι αλλιώς θέση και μόνη της και να διαψεύσει ή να επιβεβαιώσει... αλλά μήπως το θέμα δεν είναι η Αγγελίνα;

Έχει γίνει κάτι που σε έχει ενοχλήσει;

Διαφημίσεις

α! και ζουπη....θα θελα να μου εξηγησεις τι σημαινει η υπογραφη σου , γιατι τη βλεπω και μου ανεβαινει το αιμα στο κεφαλι ....

πες μου τι σε εξοργίζει ρε φιλενάδα...

Δεν είμαι εδώ για να υπερασπιστώ την Αγγελίνα, μπορεί και το κάνει μόνη της μια χαρά...

Δεν θέλω να επεκταθώ.

Mother of 4:-D

Χρήστος-22/3/2008

Μιχάλης-30/11/2009

Δημήτρης-3/4/2012

Γεωργία-3/2/2013

χανόμαστε, γιατί έχω πολλές υπηρέτριες (νοτ!) και κάποιος πρέπει να ψωνίσει και να μαγειρέψει και να απλώσει τα πλυντήρια:tongue:

εν συντομία, μου άλλαξε γνώμη η κουμπάρα μου (αυτή με τις π@π@ριές περι θηλασμού) η οποία είναι νηπιαγωγός, αλλά στη συνέχεια ρώτησα και την γνώμη της παιδιάτρου μου και συμφώνησε.

Θεωρούν ότι είναι νωρίς για παιδικό πριν τα 3 τουλάχιστον (εφόσον φυσικά υπάρχει εναλλακτική, εννοείται!), πρώτον λόγω των ασθενειών και ιώσεων κλπ που θα κολλήσουν, και δεύτερον από ψυχοπαιδαγωγική άποψη.

Ότι είναι προτιμότερο αν η μητέρα δεν εργάζεται να είναι μαζί της μέχρι τα 3-4, αλλιώς είναι προτιμότερο να το κρατάει η γιαγιά αν μπορει, αλλιώς μια καλή κοπέλα. Τελευταία λύση ο παιδικός. Φυσικά το άτομο που θα κρατάει το παιδί πρέπει να φροντίζει να βλέπει παιδάκια, να παίζει, να μαθαίνει πράγματα, να ασχολείται δηλαδή

Αν η μητέρα δεν εργάζεται και εγώ προτιμώ να μείνει με τη μητέρα.

Εμένα πάλι η τελευταία μου ενναλακτική θα ήταν κοπέλα και γιαγιά για πάρα πολλούς λόγους. Νομίζω ότι ψυχοπαιδαγωγικά θα του κάνει καλύτερα η ομάδα, η δασκάλα, η αλλαγή περιβάλλοντος.

Επηρεάστηκες εννοείς από τις απόψεις της επειδή είναι νηπιαγωγός? Γιατί να σου πω, δεν είναι όλοι οι νηπιαγωγοί έτσι!

Α, και θα δουλέψεις του χρόνου?

Τι ανάγκη έχεις εσύ στην έπαυλη που μένεις!Χοχοχοχοχοχοχοχοχο

Wktmp2.png

qIogp3.png

πες μου τι σε εξοργίζει ρε φιλενάδα...

τιποτα αγαπη....μου το εξηγησαν τα κοριτσια!

Δεν είμαι εδώ για να υπερασπιστώ την Αγγελίνα, μπορεί και το κάνει μόνη της μια χαρά...

Δεν θέλω να επεκταθώ.

δε θες δε θες, πεταξες κατι ομως.....

Καμια σχεση με την αγγελινα το θεμα προφανως.... απλα οπως ειπες κι εσυ, εισαι λιγο καιρο εδω και δε μπορω να καταλαβω απο τι και πως εχεις βγαλει τετοια συμπερασματα....

αν αλλαξεις αποψη για την επεκταση σου, πολυ ευχαριστως θα ηθελα να σε ακουσω παντως .....

Δεν θέλω να επεκταθώ.

Αρετή μου όμως, θα ήταν πιο έντιμο να πω, καλό να πω, όπως θες πες το, μιας και εσύ το ξεκίνησες, να εξηγήσεις ακριβώς τι εννοείς.

Φυσικά και να μην εξηγήσεις, και από εκεί θα καταλάβει ο κάθε ένας...τώρα εσύ διαλέγεις τελικά τι εξήγηση θέλεις να δώσεις.

Wktmp2.png

qIogp3.png

Διαφημίσεις

τιποτα αγαπη....μου το εξηγησαν τα κοριτσια!

φιλενάδα μου, ξαναρωτάω : τι σε ενόχλησε? άσε τι σου είπαν τα κορίτσια που είναι μια πλευρά...

περιμένω! είμαι κι άρρωστη γυναίκα, μην με ταλαιπωρείς! κι έχω πολλά να τοποθετηθώ!

αν η μάρα είναι ονλάιν, να μου σφυρίξει γιατί θέλω να πω κάτι γι' αυτήν αλλά θέλω να είναι παρούσα!

Αφήστε το, κορίτσια, να μπορούμε να λέμε και καμιά καλημέρα... Μην το παίρνετε προσωπικά, έτσι;

έλα ρε Αρετή δεν είναι σωστό αυτό που κάνεις. Αν έχεις να πεις κάτι πες το στα ίσα για να πάρεις και την ανάλογη απάντηση. Οι εκκρεμμότητες χαλάνε το κλίμα και τα πράγματα που αιωρούνται.

φιλενάδα μου, ξαναρωτάω : τι σε ενόχλησε? άσε τι σου είπαν τα κορίτσια που είναι μια πλευρά...

περιμένω! είμαι κι άρρωστη γυναίκα, μην με ταλαιπωρείς! κι έχω πολλά να τοποθετηθώ!

αν η μάρα είναι ονλάιν, να μου σφυρίξει γιατί θέλω να πω κάτι γι' αυτήν αλλά θέλω να είναι παρούσα!

τιποτα ρε! ολα οκ ! :D:D:D:D

οτι ηταν σαν λογοπαιγνιο στην υπογραφη της αριας!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...