Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

ΑνΑλ (Ανώνυμες Αλλοπρόσαλλες)

ζώπυρον

Recommended Posts

Κι εγώ γι'αυτό την έστειλα σταθμό γύρω στα 3. Είχε λυσσάξει μέσα στο σπίτι το παιδί.

Ναι ρε φιλε... Ωρες - ωρες το χαζευω και κανει σαν αφιονισμενο.. Πιστευω μονο καλο θα της κανει! Αν την εβλεπα πιο μαζεμενη, πιο "σπιτογατα" δεν θα την εστελνα.. Αλλα ετσι οπως κανει, δεν υπαρχει περιπτωση να την κρατησω!

Τις δικές μας πάνες πάμε και στον ιδιωτικό :) Φυσιολογικό είναι γιατί αφορά την υγιεινή του παιδιού και η κάθε μαμά έχει δικές της αντιλήψεις ;)

Κάθε δημόσιος παιδικός σταθμός διέπεται από δική του φιλοσοφία.

Μα ναι, δεν μου φανηκε περιεργο που ζητησαν τις δικες μας πανες.. Και συμφωνω στα περι υγιεινης! :)

Τωρα για τη φιλοσοφια τι να πω? Thanks God που επιστρεψαμε Αγιο Δημητριο!! :lol:

Οταν φτανει ο κομπος στο χτενι, δεν φταιει το χτενι... Εσυ εισαι αχτενιστη!

gM4vp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Aeriko

3696

• MarcoPolo

2484

• Mara-76

2192

• luckyMe

2080

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Ναι ρε φιλε... Ωρες - ωρες το χαζευω και κανει σαν αφιονισμενο.. Πιστευω μονο καλο θα της κανει! Αν την εβλεπα πιο μαζεμενη, πιο "σπιτογατα" δεν θα την εστελνα.. Αλλα ετσι οπως κανει, δεν υπαρχει περιπτωση να την κρατησω!

Επειδή σκοπεύεις να βρεις δουλειά....

έχε υπόχη σου ότι η δικιά μου την πρώτη φορά που πήγε σταθμό, σχεδόν μια φορά το μήνα ήταν άρρωστη, δηλαδή 4-5 εργάσιμες μέρες κάθε μήνα ήταν σπίτι.

έχε υπόχη σου ότι η δικιά μου την πρώτη φορά που πήγε σταθμό, σχεδόν μια φορά το μήνα ήταν άρρωστη, δηλαδή 4-5 εργάσιμες μέρες κάθε μήνα ήταν σπίτι.

Έτσι... Βάλε και τις διακοπές των εορτών=10 μέρες... Αυτό σε μας ήταν το μόνο αρνητικό. Κατά τ'άλλα μόνο θετικά είδαμε από τον π.σ.

Mother of 4:-D

Χρήστος-22/3/2008

Μιχάλης-30/11/2009

Δημήτρης-3/4/2012

Γεωργία-3/2/2013

E γι' αυτόν τον τρόπο γίνεται όλη η συζήτηση Αερικό μου...εκατέρωθεν. ;)

Δεν μπορούμε να έχουμε την απαίτηση να προσβάλλουμε συστηματικά τα πιστεύω μιας μερίδας ανθρώπων κι εκείνοι να μην αντιδρούν, να μην ανταποδίδουν...αλλά το θέμα ειναι το πώς.

Έντιτ χαίρομαι πολύ που αντιλαμβάνεσαι τι προσπαθώ να πω, Κική.

Έγραψες!!!

Συμφωνώ μαζί σου 1000% όχι 100%:P:p:p

Διαφημίσεις

Έτσι... Βάλε και τις διακοπές των εορτών=10 μέρες... Αυτό σε μας ήταν το μόνο αρνητικό. Κατά τ'άλλα μόνο θετικά είδαμε από τον π.σ.

Χμμ.... Εγω θελω να βρω δουλεια... Το θεμα ειναι θα βρω??? :lol::lol: Μαλλον σπιτι με κοβω να περιμενω τη Μαρω να σχολασει! :mrgreen:

Περα απο την πλακα, φυσικα και τα σκεφτομαι ολα αυτα! Ευχαριστω κορες! :D

Οταν φτανει ο κομπος στο χτενι, δεν φταιει το χτενι... Εσυ εισαι αχτενιστη!

gM4vp2.png

Εγώ είμαι καινούργια σε αυτή την παρέα και τον τελευταίο καιρό σε ό,τι συζήτηση έχει γίνει της γίνεται πόλεμος, παρ'όλο που είναι πολύ ευγενική και κάνει κόσκινο αυτό που λέει προκειμένου να μην παρεξηγηθεί.

Χρήστος-22/3/2008

Μιχάλης-30/11/2009

Δημήτρης-3/4/2012

Γεωργία-3/2/2013

Περα απο την πλακα, φυσικα και τα σκεφτομαι ολα αυτα! Ευχαριστω κορες! :D

Τι σκέφτεσαι ρε; Αφού το παιδί έρχεται σε επαφή με τόσα παιδιά από παιδικό... περνάει ήδη την πρώτη της χρονιά με επιτυχία ;) Μην αγχώνεσαι!

Εγώ είμαι καινούργια σε αυτή την παρέα και τον τελευταίο καιρό σε ό,τι συζήτηση έχει γίνει της γίνεται πόλεμος, παρ'όλο που είναι πολύ ευγενική και κάνει κόσκινο αυτό που λέει προκειμένου να μην παρεξηγηθεί.

Αρετή μου εγώ δεν έχω δει πόλεμο στην Αγγελίνα. Αν το έχει δει η ίδια όμως θα ήθελα να το πει... Το ότι είμαστε παρέα δεν σημαίνει ότι συμφωνούμε σε όλα. Και αυτή η παρέα ξέρει να διαφωνεί χωρίς πολέμους και το έχει αποδείξει :)

Διαφημίσεις

εγώ πάντως έχω να πω ότι αν και είμαι στα περισσότερα θέματα εκ διαμέτρου αντιθετη με τα πιστεύω της αγγελινας είναι το άτομο το οποιο ακούω και σέβομαι αυτά που λέει πιο πολυ...

σιγά μην της κάνω πόλεμο!

Όχι ρε παιδιά, τι πόλεμος, αν είναι δυνατόν! Σίγουρα πολλές φορές ανεβαίνουν οι τόνοι, αλλά εμείς εδώ έχουμε μια ιδιαιτερότητα σαν παρέα: δέσαμε. Για κάποιους λόγους δέσαμε, παρά το ότι διαφωνούμε σε πολλά. Είστε (είμαι κυρία και βγάζω τον εαυτό μου απ'έξω:tongue:) ευφυείς και αξιοπρεπείς άνθρωποι με χιούμορ και γι'αυτό δέσαμε. (Πότε θα μας δέσουν δεν ξέρω ακόμα:rolleyes:)

[quote=Aeriko;989720

Αρετή μου εγώ δεν έχω δει πόλεμο στην Αγγελίνα. Αν το έχει δει η ίδια όμως θα ήθελα να το πει... Το ότι είμαστε παρέα δεν σημαίνει ότι συμφωνούμε σε όλα. Και αυτή η παρέα ξέρει να διαφωνεί χωρίς πολέμους και το έχει αποδείξει :)

Μάλλον βλέπουμε διαφορετικά τα πράγματα Χριστίνα.

Χρήστος-22/3/2008

Μιχάλης-30/11/2009

Δημήτρης-3/4/2012

Γεωργία-3/2/2013

εγώ πάντως έχω να πω ότι αν και είμαι στα περισσότερα θέματα εκ διαμέτρου αντιθετη με τα πιστεύω της αγγελινας είναι το άτομο το οποιο ακούω και σέβομαι αυτά που λέει πιο πολυ...

σιγά μην της κάνω πόλεμο!

Ειρήνη είσαι πολύ κουλ άτομο!:)

Χρήστος-22/3/2008

Μιχάλης-30/11/2009

Δημήτρης-3/4/2012

Γεωργία-3/2/2013

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...