Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

ΑνΑλ (Ανώνυμες Αλλοπρόσαλλες)

ζώπυρον

Recommended Posts

την πηρε ο Βασ. να πανε απο την Εθνικη..

Για να δεις πόσο υστέρω είμαι (πιο πολύ από σένα) , δεν παίρνω το παιδί μου ΠΟΤΕ σε τράπεζα, μη τυχόν και πέσω σε ληστεία.

sorry που σε "φιάχνω",αλλά εγώ το θεωρώ πολύ σοβαρό κι ας με λένε ψυχανώμαλη.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Aeriko

3696

• MarcoPolo

2484

• Mara-76

2192

• luckyMe

2080

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Και ποιος σου είπε ότι θα του απαγορέψω να κάτσει στον καναπέ αν θέλει; Μιλάς με άνθρωπο που ζούσε με τρεις γάτες μέσα στο σπίτι! Ξέρεις τι τρίχα αφήνουν ΤΡΕΙΣ γάτες; :P

Και ποιος σου είπε ότι θα του απαγορέψω να κάτσει στον καναπέ αν θέλει; Μιλάς με άνθρωπο που ζούσε με τρεις γάτες μέσα στο σπίτι! Ξέρεις τι τρίχα αφήνουν ΤΡΕΙΣ γάτες; :P

μαρή για τον όγκο του μιλάω, όχι για την τρίχα.

Πιάνει όλο τον καναπέ αυτός ο σκύλαρος.

Πάντως ρε παιδιά το σκέφτομαι.

Ένα αρσενικό σκυλί 8 χρονών ΜΗ στειρωμένο έχει ήδη διαμορφωθεί και όποιο ελάττωμα και να έχει, δεν ξεπερνιέται.... και φοβάμαι πολύ για τη μικρή.

Ο λόγος που οι περισσότερες θεωρήσατε κατανοητή και δικαιολογημένη την αντίδραση της Μάρας, είναι επειδή, σε γενικές γραμμές, οι απόψεις σας στο συγκεκριμένο θέμα ταυτίζονται με τη δική της. Αν αντιδρούσε έτσι κάποιος άλλος σε άλλο θέμα, με τον οποίο θα διαφωνούσατε, δεν θα είχατε την ίδια γνώμη. Και θα σας δώσω ένα παράδειγμα.

Υπενθυμίζω το θέμα "Μωρά και Θεία Κοινωνία". Για έναν άνθρωπο με τις δικές μου πεποιθήσεις, εκεί μέσα είχαν ειπωθεί ΤΑ αίσχη. 90% των σχολίων από τα άτομα που δεν πιστεύουν ή που δεν έχουν επαφή με την εκκλησία ήταν από άτοπα και άστοχα έως βλακωδέστατα και προσβλητικότατα. Αν εγώ λοιπόν, η πχ η gioli ή η Κοριτσομάνα ή η mother 's heart, αρχίζαμε τα σχόλια τύπου "δεν φταίει η Ορθοδοξία, τα μαλακισμένα σας τα μυαλά φταίνε, που θέλετε να προσαρμόζονται οι κανόνες σε σας κι όχι εσείς στους κανόνες, είσαστε ανιστόρητες, άσχετες και ανακόλουθες, γιατί μιλάτε για πράγματα για τα οποία έχετε ζοφερά μεσάνυχτα, έχετε κλασεμουμιαμαντρα αισθητική, γιατί βαφτίζετε τα παιδιά σας στην Εκκλησία για το σόου και τη φαμφάρα και για να φανείτε καλές στα πεθερικά και μετά λετε ότι σιχαίνεστε να τα πάτε να κοινωνήσουν κι ότι σας φταίνε οι παπάδες..."

Πείτε μου την αλήθεια, με το χέρι στην καρδιά, θα υπήρχε ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΜΙΑ που θα δικαιολογούσε μια τέτοια αντίδραση, επειδή προσβάλλονταν στο συγκεκριμένο θρεντ συστηματικά και βάναυσα τα πιστευω μιας ολόκληρης κοινωνικής όμάδας, αυτής των Χ.Ο., οι οποίοι αποτελούν μειονότητα μέσα στο φόρουμ?

Έχεις δίκιο εδώ. Ουσιαστικά αυτός είναι και ο λόγος που δεν αναφέρθηκα στα της Μάρας πρωτύτερα. Επειδή λίγο ως πολύ με βρίσκει σύμφωνη (αν και ακόμη έχω τις αμφιβολίες μου για το lgbt) δε με ενόχλησε και δεν το έθιξα.

Πάντως έχεις δίκιο.

Wktmp2.png

qIogp3.png

Δεν με νοιάζει λέμε! Ο σκύλος στον καναπέ κι εγώ στα πατώματα με τη μικρή! Μη σου πω καλύτερα έτσι χαχαχαχα

Διαφημίσεις

Πάντως έτσι για την αποκατάσταση της ιστορίας... επειδή συμμετείχα στο θέμα που λέει η Αγγελίνα... θυμίζω ότι υπήρξαν άνθρωποι που είπαν όλα αυτά που έγραψες απλά με πιο 'κομψό' τρόπο ;)

Για να δεις πόσο υστέρω είμαι (πιο πολύ από σένα) , δεν παίρνω το παιδί μου ΠΟΤΕ σε τράπεζα, μη τυχόν και πέσω σε ληστεία.

sorry που σε "φιάχνω",αλλά εγώ το θεωρώ πολύ σοβαρό κι ας με λένε ψυχανώμαλη.

Μολις με πηρανε τηλ. ! Πανε κουνιες! Τη γλιτωσανε τη ληστεια! :lol::lol:

Οταν φτανει ο κομπος στο χτενι, δεν φταιει το χτενι... Εσυ εισαι αχτενιστη!

gM4vp2.png

Οχι Αρνι μου.. Τους ρωτησα κιολας και μου ειπαν πως δεν τους απασχολει!

Γιατι?

Γιατί εμάς μας το έθεσαν ως προϋπόθεση και ζορίστηκα λίγο, τον πίεσα το μικρό...:-(:-( Εσύ πάντως καλά κάνεις και το παίρνεις χαλαρά! Έχετε όλο το καλοκαίρι μπροστά σας, άσε που δείχνει έτοιμη η μικρή, οπότε δεν πιστεύω ότι θα έχεις πρόβλημα.

Mother of 4:-D

Χρήστος-22/3/2008

Μιχάλης-30/11/2009

Δημήτρης-3/4/2012

Γεωργία-3/2/2013

Γιατί εμάς μας το έθεσαν ως προϋπόθεση και ζορίστηκα λίγο, τον πίεσα το μικρό...:-(:-( Εσύ πάντως καλά κάνεις και το παίρνεις χαλαρά! Έχετε όλο το καλοκαίρι μπροστά σας, άσε που δείχνει έτοιμη η μικρή, οπότε δεν πιστεύω ότι θα έχεις πρόβλημα.

Κι εγω το εχω ακουσει αυτο.. Αλλα τι να πω? Ο δικος μας ο δημος ειναι πιο χαλαρος? Αλλαξε κατι? Δεν ξερω! Ειπανε μονο πως θα πρεπει να τους πηγαινω δικες μου πανες.

Καλα, μην νομιζεις! Εγω πιστευω μας δουλευει η Μαρω, το εχει βρει παιχνιδι.. Τελικα ο μικρος σου τις εβγαλε τις πανες?

gM4vp2.png

Διαφημίσεις

Πάντως έτσι για την αποκατάσταση της ιστορίας... επειδή συμμετείχα στο θέμα που λέει η Αγγελίνα... θυμίζω ότι υπήρξαν άνθρωποι που είπαν όλα αυτά που έγραψες απλά με πιο 'κομψό' τρόπο ;)

E γι' αυτόν τον τρόπο γίνεται όλη η συζήτηση Αερικό μου...εκατέρωθεν. ;)

Δεν μπορούμε να έχουμε την απαίτηση να προσβάλλουμε συστηματικά τα πιστεύω μιας μερίδας ανθρώπων κι εκείνοι να μην αντιδρούν, να μην ανταποδίδουν...αλλά το θέμα ειναι το πώς.

Έντιτ χαίρομαι πολύ που αντιλαμβάνεσαι τι προσπαθώ να πω, Κική.

6l8Wp3.png1Ikfp3.png

Κι εγω το εχω ακουσει αυτο.. Αλλα τι να πω? Ο δικος μας ο δημος ειναι πιο χαλαρος? Αλλαξε κατι? Δεν ξερω! Ειπανε μονο πως θα πρεπει να τους πηγαινω δικες μου πανες.

Καλα, μην νομιζεις! Εγω πιστευω μας δουλευει η Μαρω, το εχει βρει παιχνιδι.. Τελικα ο μικρος σου τις εβγαλε τις πανες?

:D:D:D:D Ναι ρε συ! Είναι 3+! Απλά το πήρα απόφαση πριν ξεκινήσω ότι για πόσο διάστημα θα σφουγγαρίζω, πλένω σιδερώνω; Μια βδομάδα, ένα μήνα;! Ε χαλάλι, αρκεί να βγάλει την πάνα και να πάει παιδικό! Δεν υπήρχε περίπτωση να μπορέσει η πεθερά μου να κρατήσει και τα 2...

Mother of 4:-D

Χρήστος-22/3/2008

Μιχάλης-30/11/2009

Δημήτρης-3/4/2012

Γεωργία-3/2/2013

Εμενα παλι... Αν καθησει αλλον ενα Χειμωνα σπιτι.... Θα μας φαει το λαρυγγι... Δεν καθεται αλλο με εμενα και τον πατερα της αυτη! Θα μας στραγγαλισει λεμε! :lol:

Παντως κι εγω αν με ρωτησεις, θα σου πω πως στα 3 ειναι πιο ευκολο, αντιλαμβανονται περισσοτερο. Γι' αυτο και δεν με νοιαζει αν δεν πετυχει αυτη η αποπειρα!

gM4vp2.png

Εμενα παλι... Αν καθησει αλλον ενα Χειμωνα σπιτι.... Θα μας φαει το λαρυγγι... Δεν καθεται αλλο με εμενα και τον πατερα της αυτη! Θα μας στραγγαλισει λεμε! :lol:

Παντως κι εγω αν με ρωτησεις, θα σου πω πως στα 3 ειναι πιο ευκολο, αντιλαμβανονται περισσοτερο. Γι' αυτο και δεν με νοιαζει αν δεν πετυχει αυτη η αποπειρα!

Κι εγώ γι'αυτό την έστειλα σταθμό γύρω στα 3. Είχε λυσσάξει μέσα στο σπίτι το παιδί.

Τις δικές μας πάνες πάμε και στον ιδιωτικό :) Φυσιολογικό είναι γιατί αφορά την υγιεινή του παιδιού και η κάθε μαμά έχει δικές της αντιλήψεις ;)

Κάθε δημόσιος παιδικός σταθμός διέπεται από δική του φιλοσοφία.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...