Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

ΑνΑλ (Ανώνυμες Αλλοπρόσαλλες)

ζώπυρον

Recommended Posts

ο φιλος σου εκτος του οτι αλητευει....μου φαινεται οτι του πε καποιο μυστικο η δικια σου:tongue: και δε μας αφηνει σε χλωρο κλαρι οταν τρωμε, πινουμε κλπ! Ολα θελει να τα φαει το σκατοπαιδο! μη με δεις να κραταω πιατο! απο πισω με παιρνει! μεχρι που χτες ειχα ενα πιατακι που το χα βαλει σαν βαση με ενα κερι και ηθελε να το φαει! ημαρτον παναγια μου!!!! :D:D:D:D

ποτε ξανακατεβαινετε αληθεια ?

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Aeriko

3696

• MarcoPolo

2484

• Mara-76

2192

• luckyMe

2080

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Οχι δεν είναι στειρωμενος, τον δίνουν γιατί σκοτώθηκε το αφεντικό του και δεν μπορούν να τον κρατήσουν, αλλά θέλουν να έχουν επαφή με τον σκύλο.

Κική γι'αυτά που περιγράφεις, θέλω Λαμπραντόρ, λόγω του παιδιού και επειδή είναι μεγάλος σκύλος μεν ,αλλά δεν είναι "μπαλκονάτος", θέλει να είναι με τους ανθρώπους του.

Δεν παίζει φιλοξενία γιατί το σκυλί έχει χάσει ήδη το αφεντικό του σε ατύχημα μια φορά. Δεν αντέχει τέτοια πειράματα.

Και είναι και μακριά για μας το πήγαινε-έλα απο κει που είναι.

Σκέφτομαι, σκέφτομαι και απόφαση δεν βγάζω.....

Να το πάρεις λέμε! Το παιδί τι λέει;

ο φιλος σου εκτος του οτι αλητευει....μου φαινεται οτι του πε καποιο μυστικο η δικια σου:tongue: και δε μας αφηνει σε χλωρο κλαρι οταν τρωμε, πινουμε κλπ! Ολα θελει να τα φαει το σκατοπαιδο! μη με δεις να κραταω πιατο! απο πισω με παιρνει! μεχρι που χτες ειχα ενα πιατακι που το χα βαλει σαν βαση με ενα κερι και ηθελε να το φαει! ημαρτον παναγια μου!!!! :D:D:D:D

ποτε ξανακατεβαινετε αληθεια ?

Χαχαχαχαχα ναι μάλλον κάτι του ειπε η δικια μου η λιχουδω!!!!

Για τις επομενες 2 εβδομαδες δεν θα κατέβουμε λόγω αλειμενων υποχρεώσεων (όπως έλεγε και ο Παπακαλιατης στους 10 Μήτσους :P). Όμως μετά θα έρθουμε με την πρώτη ευκαιρια γιατί έχουμε καιρό να δουμε την γιαγιακα μας την αρρωστουλα. Θα σε ενημερώσω

Θέλω να σου γράψω και στο θεμα με τα διοδια αλλά δεν εχω προλαβει

Καλημερααααααααα,

εχω αυπνιες λεμε......και παμε. Απαντηση προς Αγγελινα.

Η ισοτητα που θα δειξω στον οποιο αγνωστο/γνωστο στο ιντερνετ ή και προσωπικα, μεγαλο ή μικρο ειναι αναλογος αντιστιχη με τον σεβασμο που θα μου εμπνευσει ως ατομο θετοντας μου τις πεπιθησεις του. Γιατι αλλιως μπορεις να μου πεις εσυ οτι βλεπεις το πορτοκαλι σαν κοκκινο και να το σεβαστω ως αποψη και να κανω συζυτηση μαζι σου, και το εχω κανει με Ζοπ με την οποια διαφωνω σε διαφορα, και αλλιως ο χ που θα το διαβασω και μπορει να κατουρηθω στα γελια και να τον παρω στο ψιλο. Η ευθυνη του πως θα σε αντιμετωπισω (οχι εσενα τον Χ) δεν ειναι μονο δικη μου. Ειναι κατα βασην δικη σου και του πως εκφραζεις την ΟΠΟΙΑ αποψη σου (ΟΧΙ εσυ). Και τελος οχι δεν ειμαστε ολοι ισοι και ομοιοι ως 'λεξεις σε μια συζυτηση' ουτε ο σεβασμος που αποπνεουμε ειναι ιδιος. Δεν γινεται μιας και ο καθενας εχει το περιβαλλον που τον επηρεασε να γινει αυτο που ειναι.

Ελλ μου, εγώ διαφωνώ με αυτή τη λογική. Πιστεύω πως πρέπει να συμπεριφερόμαστε στους άλλους όπως θέλουμε να μας συμπεριφέρονται, ανεξάρτητα από τον βαθμο σεβασμού που μας εμπνέουν οι απόψεις του ή ο τρόπος που τις εκφράζει. Κι εφόσον θεωρώ δεδομένο ότι καμία μας δεν θέλει να τη βρίσουν, αντιστοίχως δεν θα πρέπει και να βρίζει. Τόσο απλά. Διότι οι διαχωριστικές γραμμές είναι τρομερα λεπτες και όλοι μας κρινόμαστε από το σύνολο των γραφομένων μας, κι όχι ξεχωριστά στο κάθε θρεντ. Όταν λοιπόν εκχυδαϊζουμε μία συζήτηση, τότε πέφτουμε στο επίπεδο και κάνουμε ακριβώς το ίδιο που κάνουν και αυτοί που κατηγορούμε! Οπότε, τι μας κάνει να ξεχωρίζουμε πλέον από αυτούς? Το ότι εκείνοι υποστηρίζουν με χυδαίο τρόπο τις λάθος απόψεις, ενώ εμείς τις σωστές? Μπορεί ποτέ να βγει καμία άκρη έτσι?

Δευτερον:

ΕΓΩ επικροτησα τον τροπο που μιλησε η Μαρα και απαντησα επι τουτου και στο φορουμ διπλα οταν ρωτηθηκα αν θα ηθελα να ακουσω το παιδι μου να μιλαει ετσι. Απαντω λοιπον το ιδιο και εδω. Αν το παιδι μου ξερει τι θελει, και το αισθανεται στην πετσα του, και αν αισθανεται και κρινει οτι μερικες φορες εχει ξεπερασει τα ορια της πρεπουσας συμπεριφορας μια κατασταση τοτε ναι να τα πει εξω απο τα δοντια με τον οποιο τροπο την εφραζει. Δεν ειπαμε να ξεκινας καλημερα προσβαλοντας αλλα στο συγκεκριμενο νημα εχουν λεχθει τα ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ για ΟΛΕΣ τις ΜΗ συμβατικες οικογενειας.

Κι όμως, αυτό ακριβώς έκανε η Μάρα. Πετάχτηκε από το πουθενά κι άρχισε το τσουβάλιασμα και το βρισίδι. Κι εκεί έγκειται ένα μεγάλο μέρος της ένστασής μου. Διότι θα το κατανοούσα και η αντίδρασή μου θα ήταν πολύ διαφορετική, αν αντιδρούσε έτσι ένα μέλος που είχε πιο πριν εξαντλήσει κάθε δυνατότητα να κάνει κατανοητή την άποψή του με κόσμιο τρόπο.

Κατι που ως ανθρωπος που ΔΕΝ μεγαλωσε σε συμβατικη οικογενεια, και ουτε εχει ο ιδιος συμβατικη οικογενεια το θεωρω φοβερα προσβλητικο. Οπως επισης εκει παλι απαντησα οτι μπορεις να εισαι φοβερα προσβλητικος με το γαντι κατι το οποιο ΔΕΝ εκανε η Μαρα αλλα πολλα αλλα μελη εκει μεσα πισω απο την ασφαλεια της οθονης, και που προσωπο με προσωπο δεν θα ΤΟΛΜΟΥΣΑΝ να μιλησουν ετσι στο παιδι μιας τετοιας οικογενειας γιατι θα επεφτε ξυλο. Και παραμενω να υποστηριζω οτι εκει η Μαρα καλα εκανε και μιλησε ετσι. Σε αντιστοιχη δε περιπτωση αλλη που η Μαρα ξεδιπλωθηκε με τον ιδιο τροπο, την κατηγορησα οτι δεν επρεπε. Η πραξεις μας δεν κρινονται ΜΟΝΟ ως πραξεις, αλλα μεσα στο ΠΛΑΙΣΙΟ στο οποιο γινονται.

Αυτά τα πράγματα είναι πολύ υποκειμενικά, και να τι εννοώ: τη συγκεκριμένη στιγμή που μίλησε η Μάρα, εγώ δεν αντιλήφθηκα να υπήρχαν σχόλια τόσο προσβλητικά και εξωφρενικά, που να δικαιολογούν μια τέτοια αντίδραση. Εγώ, η Αγγελίνα, με τη συγκεκριμένη τοποθέτηση στο θέμα και τη συμβατική οικογένεια. Τα είχα δει σε προηγούμενες σελίδες, αλλα όχι πολύ πρόσφατα. Εσύ, αντιθέτως, λόγω της ευαισθησίας σου στο θέμα, τα είδες και ένιωσες να θίγεσαι. ΟΚ ως εδώ. Απλά επίτρεψέ μου την εξής παρατήρηση:

Ο λόγος που οι περισσότερες θεωρήσατε κατανοητή και δικαιολογημένη την αντίδραση της Μάρας, είναι επειδή, σε γενικές γραμμές, οι απόψεις σας στο συγκεκριμένο θέμα ταυτίζονται με τη δική της. Αν αντιδρούσε έτσι κάποιος άλλος σε άλλο θέμα, με τον οποίο θα διαφωνούσατε, δεν θα είχατε την ίδια γνώμη. Και θα σας δώσω ένα παράδειγμα.

Υπενθυμίζω το θέμα "Μωρά και Θεία Κοινωνία". Για έναν άνθρωπο με τις δικές μου πεποιθήσεις, εκεί μέσα είχαν ειπωθεί ΤΑ αίσχη. 90% των σχολίων από τα άτομα που δεν πιστεύουν ή που δεν έχουν επαφή με την εκκλησία ήταν από άτοπα και άστοχα έως βλακωδέστατα και προσβλητικότατα. Αν εγώ λοιπόν, η πχ η gioli ή η Κοριτσομάνα ή η mother 's heart, αρχίζαμε τα σχόλια τύπου "δεν φταίει η Ορθοδοξία, τα μαλακισμένα σας τα μυαλά φταίνε, που θέλετε να προσαρμόζονται οι κανόνες σε σας κι όχι εσείς στους κανόνες, είσαστε ανιστόρητες, άσχετες και ανακόλουθες, γιατί μιλάτε για πράγματα για τα οποία έχετε ζοφερά μεσάνυχτα, έχετε κλασεμουμιαμαντρα αισθητική, γιατί βαφτίζετε τα παιδιά σας στην Εκκλησία για το σόου και τη φαμφάρα και για να φανείτε καλές στα πεθερικά και μετά λετε ότι σιχαίνεστε να τα πάτε να κοινωνήσουν κι ότι σας φταίνε οι παπάδες..."

Πείτε μου την αλήθεια, με το χέρι στην καρδιά, θα υπήρχε ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΜΙΑ που θα δικαιολογούσε μια τέτοια αντίδραση, επειδή προσβάλλονταν στο συγκεκριμένο θρεντ συστηματικά και βάναυσα τα πιστευω μιας ολόκληρης κοινωνικής όμάδας, αυτής των Χ.Ο., οι οποίοι αποτελούν μειονότητα μέσα στο φόρουμ?

6l8Wp3.png1Ikfp3.png

Διαφημίσεις

Ότι θες ρώτα!

Η κόρη σου που ήταν αρνητική τώρα τι λέει?

Χτες το συζητάγαμε πάλι (την ωρα που έκανε κακά της αν έχετε τον Θεό σας δηλαδή....στην χέστρα:D) και προσπαθώ να της εξηγήσω για τα αδέσποτα και ότι υποφέρουν και να πάρουμε ένα σκυλάκι να το φροντίζουμε να μην υποφέρει κλπ, κλπ.

Το major θέμα της είναι μέχρι να έρθει σε επαφή με το ζωο..........φοβάται πάρα πολύ να τα ακουμπήσει.

Έχει μια φίλη ένα Τκαζ Ράσσελ που το συναντάμε σε κοινές παρέες σε διάφορα σπίτι που πάμε. Στην αρχή δεν το θέλει, αλλά μόλις το συνηθίσει δεν το αφήνει σε ησυχία το δόλιο:D.

Επίσης με τον Μιχάλη (τον αδέσποτο γάτο που έχω στην πυλωτή).

Μου λέει προχτές στο αμάξι λίγο πριν φτάσουμε σπίτι "Μαμά θα είναι εκεί ο Μιχάλης να τον χαϊδέψω?"

Μόλις κατεβήκαμε από το αμάξι και φώναξα ( το οποίο σημειωτέον αφήνει το φαγητό που του βάζω προκειμένου να τον χαϊδέχω), έρχεται το γατί, αλλά ποοοουυυυυ να τον πλησιάσει η δικιά μου!!!!!

Κάποια στιγμή πάει ο Μιχάλης να την πλησιάσει κι άρχισε αυτή να τρέχει την πυλωτή, πρώτη η μικρή και το γατί από πίσω της:D:D:D.

Το θέμα λοιπόν είναι ότι φοβάται στην πρώτη επαφή και κλαίει.

Harlow η δικια μου τρελαινεται για τα ζωα. Χτες που πηγαμε βολτα πετυχαμε δυο παππουδες με εναν σκύλο, πολυ ευγενικοι άνθρωποι, την άφησαν να τον πλησιασει. Το καταχάρηκε η μικρουλα :P

Αγγελινα....μπορεί να μην μου άρεσε ο τρόπος αλλά μάλλον θα συμφωνουσα μαζι σου. Βεβαια το θέμα δεν το έχω διαβάσει για να ξέρω τι ειχε γραφτει, αλλά φανταζομαι

Άρα λοιπόν αν είναι το σκυλί στο σπίτι θα το συνηθίσει... και θα σταματήσει και να φοβάται γενικώς ;) Να το πάρεις!!!

Ο λόγος που οι περισσότερες θεωρήσατε κατανοητή και δικαιολογημένη την αντίδραση της Μάρας, είναι επειδή, σε γενικές γραμμές, οι απόψεις σας στο συγκεκριμένο θέμα ταυτίζονται με τη δική της. Αν αντιδρούσε έτσι κάποιος άλλος σε άλλο θέμα, με τον οποίο θα διαφωνούσατε, δεν θα είχατε την ίδια γνώμη. Και θα σας δώσω ένα παράδειγμα.

Υπενθυμίζω το θέμα "Μωρά και Θεία Κοινωνία". Για έναν άνθρωπο με τις δικές μου πεποιθήσεις, εκεί μέσα είχαν ειπωθεί ΤΑ αίσχη. 90% των σχολίων από τα άτομα που δεν πιστεύουν ή που δεν έχουν επαφή με την εκκλησία ήταν από άτοπα και άστοχα έως βλακωδέστατα και προσβλητικότατα. Αν εγώ λοιπόν, η πχ η gioli ή η Κοριτσομάνα ή η mother 's heart, αρχίζαμε τα σχόλια τύπου "δεν φταίει η Ορθοδοξία, τα μαλακισμένα σας τα μυαλά φταίνε, που θέλετε να προσαρμόζονται οι κανόνες σε σας κι όχι εσείς στους κανόνες, είσαστε ανιστόρητες, άσχετες και ανακόλουθες, γιατί μιλάτε για πράγματα για τα οποία έχετε ζοφερά μεσάνυχτα, έχετε κλασεμουμιαμαντρα αισθητική, γιατί βαφτίζετε τα παιδιά σας στην Εκκλησία για το σόου και τη φαμφάρα και για να φανείτε καλές στα πεθερικά και μετά λετε ότι σιχαίνεστε να τα πάτε να κοινωνήσουν κι ότι σας φταίνε οι παπάδες..."

Πείτε μου την αλήθεια, με το χέρι στην καρδιά, θα υπήρχε ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΜΙΑ που θα δικαιολογούσε μια τέτοια αντίδραση, επειδή προσβάλλονταν στο συγκεκριμένο θρεντ συστηματικά και βάναυσα τα πιστευω μιας ολόκληρης κοινωνικής όμάδας, αυτής των Χ.Ο., οι οποίοι αποτελούν μειονότητα μέσα στο φόρουμ?

εγω παντως αγγελινα δεν τα παιρνω προσωπικά

ουτε μου θίγει καποιος το είναι μου οταν γραφει κατι αντιθετο με αυτα που πιστεύω ή που αναζητω ή αναρωτιεμαι !

πια όταν νομίζω οτι θίγομαι προσωπικά αλλα και θεωρω οτι ο τρόπος καποιου είναι ειρωνικός κανω αναφορα και δεν απευθύνομαι σε αυτον τον ανθρωπο ξανα μέχρι να κουλάρει !

σαν να μην υπαρχει ενα πραμα!

παντως τις παρατηρήσεις για τον τρόπο που εχουν καποιοι προσπαθω να τις ελαττωσω...

ετσι βοηθιέμαι κι εγω να δω την ουσία (τι λεει κάποιος) και οχι το περιτυλίγμα (το πως το λεει)

Άρα λοιπόν αν είναι το σκυλί στο σπίτι θα το συνηθίσει... και θα σταματήσει και να φοβάται γενικώς ;) Να το πάρεις!!!

οκ, την επόμενη φορά που θα έρθω, θα το φέρω:D:D:D:D, θα βγάλεις τον καναπέ έξω?

Διαφημίσεις

Καλημερα σε ολα τα κοριτσακια! :D

Μπράβο ρε Φαίη! Πες λεπτομέρειες πως το ξεκίνησες, θέλω σιγά σιγά να ξεκινήσω το δικό μου.

Χμμ... Βασικα δεν το ξεκινησα.. :mrgreen: Η μικρη το ζητησε 2 φορες, τα εκανε κανονικα και μετα ζητησε "βακι" αντι για πανα, οποτε εκατσε ετσι.. Δεν μπορω να εκφερω αποψη γιατι δεν εχουμε κλεισει καν 24 ωρες προσπαθειας αλλα μεταξυ μας πιστευω πως η μικρη παιζει.. :cool: Δεν θελει πανα μεν, δεν τα λεει κιολας ομως δε, καθως επισης δεν τα κανει οταν τη βαζω εγω απο μονη μου.. :cool: Αν τη ρωτησεις αν θελει τσισα ή κακα κουναει το κεφαλι αριστερα - δεξια (και καλα οχι) αλλα μετα απο 2 λεπτα μπορει να στα αμολησει.. Εχθες ειχαμε 4 ατυχηματα και σημερα απο τις 7 το πρωι που σηκωθηκε μεχρι πριν κανενα μισαωρο που εφυγε με τον πατερα της, 1.

Τεσπα, θελω να πω πω δεν καιγομαι.. Αν θελει να τις κοψει ας τις κοψει, αν δεν θελει και του χρονου εδω ειμαστε.. Πιστευω πως αν την πιεσω θα το δει τελειως στραβα και δεν θα τις βγαλουμε ουτε στα 25. Θα δω πως θα παει μεχρι την Τεταρτη (να κλεισουμε μια εβδομαδα) και αν δεν... σταματω! ;) Παντως απο εχθες το απογευμα... πλενω! :lol:

Καλημέρα :) Ήρθα στη δουλειά να ξεκουραστώ! Να το πω άλλη μια φορά να το εμπεδώσετε; Θεωρώ όσες είστε στο σπίτι με τα παιδιά ΜΕΓΑΛΕΣ ΗΡΩΙΔΕΣ! Έχετε τον απόλυτο σεβασμό μου και θαυμασμό μου! Το μωρό μου είναι απύρετο.

Εγω το εκτιμω που το αναγνωριζεις! Γιατι εχω ακουσει και το εξης καλο: "Κουραζεσαι κι εσυ που εισαι ολη μερα μες στο σπιτι?" :shock:

Μπραβο στην Κωτανινα που ειναι απυρετη! :D

Λευκουλα ολα καλα θα πανε.! ;)

Harlow να τον παρεις το σκυλο!

Στην ερωτηση που εθεσε η Αγγελινα, με καλυψε απολυτα η μανουλα-Ελλ!:)

Εμεις καλα.. Ορθιες απο τις 7.. Ηπιαμε γαλατα, φαγαμε φρουτοκρεμες και πριν λιγο την πηρε ο Βασ. να πανε απο την Εθνικη.. Του εγκριναν την αναδιαπραγματευση του δανειου. Βγαινει μια δοση 250 ευρω το μηνα.. Λιγα λεφτα για δανειο αλλα εγω εξακολουθω να δοξαζω το Θεο που εχω τη μανουλα μου πισω να στηριζει και να επιχορηγει... :| Επισης αντε να γραφτει η μικρη παιδικο και να πιασω κι εγω εστω part - time τιποτα..

Και τωρα που ειπα παιδικο, μιλησα με το δημοτικο παιδικο σταθμο του δημου μας. Με παρεπεμψε στο δημαρχειο για πληροφοριες (μου εδωσε το τηλ.). Μου ειπανε τα δικαιολογητικα που χρειαζεται (ενα σωρο χαρτια), πως οι αιτησεις ξεκινανε απο 20/05 και οταν ρωτησα αν υπαρχει πιθανοτητα να την παρουν μιας και ειμαι ανεργη, μου απαντησαν πως αυτο θα κριθει εκεινη την ωρα αναλογα τις αιτησεις των υπολοιπων γονεων αλλα αφου το εισοδημα μας δεν ξεπερνα τις 17.000 ευρω ειναι πολυ πιθανο! Δεν λεω πολλα και δεν το δενω κομπο, ειπαμε ετσι κι αλλιως σταθμο θα παει! :)

Αυτα τα ολιγα.. Μαγειρεψα της μικρης κοτοπουλο με καροτο -πατατα- σελινο - ντοματα - κουνουπιδι.. Και τωρα περιμενω να μου φερουν τιποτα απο τον κρεοπωλη να φτιαξω!

Οταν φτανει ο κομπος στο χτενι, δεν φταιει το χτενι... Εσυ εισαι αχτενιστη!

gM4vp2.png

εγω παντως αγγελινα δεν τα παιρνω προσωπικά

ουτε μου θίγει καποιος το είναι μου οταν γραφει κατι αντιθετο με αυτα που πιστεύω ή που αναζητω ή αναρωτιεμαι !

ποια όταν νομίζω οτι θίγομαι προσωπικά αλλα και θεωρω οτι ο τρόπος καποιου είναι ειρωνικός κανω αναφορα και δεν απευθύνομαι σε αυτον τον ανθρωπο ξανα μέχρι να κουλάρει !

σαν να μην υπαρχει ενα πραμα!

παντως τις παρατηρήσεις για τον τρόπο που εχουν καποιοι προσπαθω να τις ελαττωσω...

ετσι βοηθιέμαι κι εγω να δω την ουσία (τι λεει κάποιος) και οχι το περιτυλίγμα (το πως το λεει)

Αυτό είναι και το σωστό Ειρήνη, και το ίδιο προσπαθώ να κάνω κι εγώ. Όποιος με παρακολουθεί, ξέρει ότι ποτέ δεν ξεσπάθωσα ούτε συμπεριφέρθηκα με ακραίο τρόπο, όσο κι αν ένιωσα να προκαλούμαι. Απλά χρησιμοποιώ εδώ αυτό το παράδειγμα για να τονίσω το πόσο υποκειμενικό είναι, το να θεωρούμε μια αντίδραση αυτού του τύπου εύλογη και δικαιολογημένη ή μη.

Για μένα, εσύ κρατάς την καλύτερη στάση γενικά, κι από μένα κι από οποιονδήποτε άλλο στο θέμα, διότι έχεις κάνει ξεκάθαρη τη δική σου θέση κι έχεις μείνει εκεί. Το έλεγα και τις προάλλες στο φέης, αλλά δεν ήσουν μέσα.

6l8Wp3.png1Ikfp3.png

οκ, την επόμενη φορά που θα έρθω, θα το φέρω:D:D:D:D, θα βγάλεις τον καναπέ έξω?

Όχι γιατι να τον βγάλω; :confused:

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...