Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

ΑνΑλ (Ανώνυμες Αλλοπρόσαλλες)

ζώπυρον

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Aeriko

3696

• MarcoPolo

2484

• Mara-76

2192

• luckyMe

2080

Περισσότερες δημοσιεύσεις

ειρηνη εμενα μη με κοιτας....γω ποναω! :tongue::tongue::tongue:

(πηρα πονσταν, αλλα τιποτα ακομα....γκρρρρρρ)

και παλι και παλι....κατι θελει να πει ο ποιητης ....

δεν πιστεύω ναι παρεξηγήθηκε κανείς από αυτό???????

Καλημέρα κορίτσια μου!

Αερικό χαίρομαι που η Κωνσταντίνα χαίρει άκρας υγείας!

Οι εξετάσεις αίματος βγήκαν καλές και έχουμε γλιτώσει και επίσημα το νοσοκομείο. Βέβαια ο πυρετός παραμένει στα ύψη και συνεχίζουμε στενή παρακολούθηση. Αυτά.:-(

Όλα καλά θα πάνε ρε Λευκούλα μου!Αφού είναι οκ οι εξετάσεις!

Πάντως Μάρα, την ταινία που είπες την είχα δει κι εγώ πριν πολλά χρόνια κι είχα φάει φρίκη. Ήμουν που ήμουν μανιακή με την αντισύλληψη, ήρθα κι απόγινα. Μου έμεινε το χούι και αφού παντρεύτηκα.:roll:

Έχω πολύ μεγάλο θέμα με την αντισύλληψη. Πάντα έπαιρνα προφυλακτικό, και όσο είμαι με το Λ αντισυλληπτικά, γι αυτό και είμαι κατά της έκτρωσης. Είμαι 31 χρονών, έχω σεξουαλική ζωή 15 χρόνια και ποτέ δεν έχω κάνει έκτρωση. Γιατί πάντα είχα ενημέρωση από το σπίτι. Κι όταν έτυχε να σπάσει προφυλακτικό πήρα χάπι της επόμενης μέρας. Είμαι ψυχάκιας με αυτό!Νο προφυλκατικό, νο σεξ! Ακόμη και οι έφηβες πρέπει να είναι ενημερωμένες από το σπίτι.

Απλά δε θέλω να είμαι απόλυτη, ποτέ δε λέω ποτέ.

Τώρα με το Λ παίρνουμε προφυλακτικό, κάποια στιγμή θέλω να βάλω σπιράλ. Καμμιά φορά που δε θα θέλω προφ. και δε θα φοράω σπιράλ, επιτρέπω στον εαυτό μου να το κάνει ελεύθερα, με τη λογική, οκ, κοντά στα 2 κι ένα τρίτο. Βέβαια το αποφεύγω και το απεύχομαι!

Γεια σας κοριτσακια!

Ζουπυ μου μεσα σε τοσα ποστ χανομαι και ξεχναω να σου μιλησω.. Με συγχωρεις! Περαστικα σου και ηρεμησε ματακια.. Δεν αξιζει για τιποτα! :)

Εγω ειχα πει πως θα κατσω να διαβασω το στορυ με τις πανες διπλα για να δω πως θα το κανω με τη δικια μου.. Διαβασα.......... 3 σελιδες (απο τις 27) :lol: και μετα την αραξα στον καναπε με τον αντρακο μου ο οποιος μου ειπε πως ειναι πολυ περηφανος για εμενα που ξεκινησα τη διαδικασια γιατι εκεινος ηθελε εδω και καιρο αλλα δισταζε.. Του ειπα να μου το ξαναπει αυτο σε μια εβδομαδα αν δεν εχω σταματησει! :mrgreen:

Φιλακια σε ολες!

Μπράβο ρε Φαίη! Πες λεπτομέρειες πως το ξεκίνησες, θέλω σιγά σιγά να ξεκινήσω το δικό μου.

γενικα πολλες κοπελες διπλα μου θυμιζουν λιγο τον...στρατο της ολιβιας στο φεισμπουκ...δλδ δεν αντεχω αλλο και καμια μερα 8α παρω αμπαριζα και το φεις και αντε μαζεφτε με μετα

Μάρα μου, κι εγώ διαφωνώ με τον τρόπο, με τα χυδαία λόγια. Θεωρώ πως όταν δε στερείσαι επιχειρημάτων και λόγου (κι εσύ δε στερείσαι, το ξέρουμε) δεν έχεις ανάγκη να εκφραστείς με τέτοιον τρόπο.

καλως το μαριώ! το μαιλ μου το εχεις? στειλε μου διευ8υνση πλιζ και επιβεβαιωσε μου το νουμεράκιον της μικρης

οταν λεω στρατο αναφερομαι σε κοριτσομαναδες που ειναι μονιμως με ενα οοοο! ααααα! ιιιιιιιι! τι καταπληκτικα που τα λεςςςςς αααααα οοοο ιιιιι ποσο ειμαι περηφανη που σε εχω φιλη μου ηγετιδα ολιβ! τι καλα που μεγαλωνεις το παιδι σουυυ οοοο εγω δεν ξερω δεν ειμαι τοσο καλη οσο εσυυυ ιιιιιι

εδώ μαρι εγινε και γκρουπ? η cause? με την ονομασια "ειμαι κ εγω περηφανη που εχω φιλη την ολιβια" τι με λες τώρα....

Γουάτι ις στρατός της Ολίβιας? Και cause??Ειλικρινά θέλω λινκ!

Την αποψη σου μπορεις να την πεις, να κρινεις ποσο καλη μανα ειναι η αλλη συμφωνα με το ποσο θηλαζει το παιδι της και αν του κανει καλο δεν εχεις δικαιωμα, οχι περα απο το να εκφερεις αποψη δεν δικαιουσαι να κανεις κριτικη ουτε εσυ ουτε η Μαρα ουτε εγω.

Πόσο συμφωνώ!

(Είμαι χαρούμενη, σας το είπα???)

Από τι καλό μου:D

Καλημέρα κορίτσια!

Τι τρώγεστε πάλι?

Χθες ήμουν στο τρέξιμο και τελικά κατάφερα να πάω στο σπίτι μου στις 11.00μμ. πτώμα, στεναχωρημένη κλπ κλπ.

Πήγα στο κέντρο που σας έλεγα στο Μαρούσι. Καλά, οι άνθρωποι το κατέχουν. Έκατσα για λίγο στην αίθουσα αναμονής που ήταν γεμάτη παιδάκια-μαμάδες. Όλοι κάτι έγραφαν, διάβαζαν, έκαναν. Πολύ ωραίος χώρος και καλά οργανωμένος.

Μπήκα μετά από 20' στο ρνβ με τον ιδιοκτήτη. Μιλήσαμε εν ολίγοις για το παιδί, ήθελε να πάρει το ιστορικό αλλά του είπα ότι θα ξεκινήσουμε από Σεπ. Με ρώτησε αν πηγαίνει σε δημόσιο ή ιδιωτικό?! και ψιλοξενέρωσα. Κατάλαβα κι από τους ανθρώπους που υπήρχαν εκεί ότι το κοινό τους είναι ιδιωτικό και βάλε.

Με ρώτησε κπ πράγματα τύπου πως κρατάει το μολύβι, αν αναγνωρίζει τόπο/χώρο μέσα από δραστηριότητες. Μου είπε επισης ότι το παιδί είναι υπερκινητικό διότι δεν έχει κινητικά ερεθίσματα και του βγαίνει η κίνηση με λανθασμένο τρόπο. Επίσης αν κάνει κπ άθλημα. Του είπα ότι ξεκίνησε ποδόσφαιρό το Σεπ. αλλά δεν του άρεσε και σταματήσαμε γρήγορα. Μου λέει ότι δεν ήταν το κατάλληλο άθλημα για την ηλικία του, καλύτερη η κολύμβηση. Του είπα ότι θα τον γράψω τώρα για να ξεκινήσει με τα νέα τμήματα το Σεπ. Μου την είπε που τα μεταθέτω όλα για Σεπτέμβρη, αγνοώντας τον οικονομικό παράγοντα.

Όταν έφυγα από εκεί αισθανόμουν τόσο χάλια, μα τόσο χάλια. Σκέφτηκα ότι δεν έχω δώσει τα σωστά ερεθίσματα στο παιδί μου κ γι' αυτό είναι έτσι. Κι ένα σωρό τύψεις. Δεν ξέρω.....τα πράγματα πάνε από το κακό στο χειρότερο λόγω κρίσης κ δεν ξέρω αν θα τα καταφέρω για την επόμενη χρονιά...

Νιτσάκι μου γλυκό, θα σου πω κάτι που μου είπε μια φίλη πρόσφατα. Δεν υπάρχουν λάθη που να κάνουν οι γονείς στα παιδιά και να μη διορθώνονται!

Και πίστεψε με, όλοι κάνουμε λάθη. Θα τα καταφέρεις μια χαρά, είσαι πολύ δυνατός άνθρωπος, το έχεις δείξει εδώ πολλάκις.

\

Δλδ, το βιντεακι του καρατζαφερη το ειδατε στη τιβι? που ελεγε οτι θα βουλιαζει οποια καραβια μπαινουν στην ελλαδα με λαθρο? Πολυ κυριλε και κοσμια το ειπε. Τι να κανω εγω τωρα? Να το σεβαστω? Δε παιζει! Τα μουτρα θα του εσπαγα...αυτα εν συντομια! :D

Ποναωωωωωωωωωωωωωω, σας το πα?:mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Εξαιρετικά επικίνδυνες απόψεις...κάποιος πρέπει να τον κλείσει φυλακή...

1. Έχει ειπωθεί κι αυτό

2. Οι μαμάδες που θηλάζουν δεν ενοχλούν ούτε προσβάλλουν ούτε περιορίζουν τα δικαιώματα κανενός, οπότε για μένα θα ήσουν φάουλ

Θα στα πω από κοντά, γιατί παραμονεύει το αερικο:cool:

Εν ολίγοις ρε κορίτσια, δεν κατάλαβα ποιο είναι το θέμα μας.

Εδώ είμαστε μια παρέα με διαφορετικές προσωπικότητες, που όμως, πιστεύω ότι έχουμε πιάσει το νόημα. Ότι δλδ από αυτή τη διαφορετικότητα μόνο να πάρουμε έχουμε, μόνο να ανοίξουμε τα μυαλά μας.

Θηλάζουσες, μη θηλάζουσες, χο, μη χο, μάνες που είναι όλη μέρα με τα παιδιά μάνες που είναι όλη μέρα χωρίς, απόλα έχει ο μπαξές.

Και νομίζω ότι δεν έχουμε πρόβλημα να εκφραστούμε ελεύθερα, εγώ τουλάχιστον το κάνω.

Αυτά!

Ήλιο έχει σήμερα έξω!!!!!

Wktmp2.png

qIogp3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα :) Ήρθα στη δουλειά να ξεκουραστώ! Να το πω άλλη μια φορά να το εμπεδώσετε; Θεωρώ όσες είστε στο σπίτι με τα παιδιά ΜΕΓΑΛΕΣ ΗΡΩΙΔΕΣ! Έχετε τον απόλυτο σεβασμό μου και θαυμασμό μου! Το μωρό μου είναι απύρετο. Να δούμε πως θα πάει και σήμερα στον παιδικό... μπήκαμε με δυσκολία. Εν τω μεταξύ χθες το βράδυ ξύπνησα στις 2.30 και δεν μπήκα εδώ! Μαμακία μου... θα είχα απαντήσει από χθες βράδυ! Τελικά πήγα και κοιμήθηκα στο δωμάτιο της μικρής γιατί δίπλα μου γινόταν σεισμός! Πρέπει να βάλω ένα στρώμα της προκοπής σε εκείνο το κρεβάτι... δεν γίνεται άλλο!

Πάμε τώρα:

Περίμενε ζωπυρούλα...έχω κι άλλα θέματα να θίξω οσονούπω και στο τέλος να δεις τι έχω να ακούσω! Και όλως δικαίως, το τονίζω! Απλά αισθάνομαι ότι αν γίνουν κάποιες διευκρινήσεις, εγώ δεν μπορώ να προχωρήσω πλέον. :-( Και δεν το θέλω καθόλου αυτό...αλλά, όπως σου έλεγα και τις προάλλες Ειρήνη, τίθεται και θέμα ειλικρίνειας, δλδ δεν μπορώ να βράζω και να σφυρίζω αδιαφορη για να μη χαλάω το κλίμα της παρέας, όχι πια, τουλάχιστον.

Το κλίμα της παρέας κατ' εμέ χαλάει όταν μένουν σκιές. Όχι όταν συζητιούνται, μέσα στο κλίμα που έχουμε καλλιεργήσει. Δεν είναι απαραίτητο να συμφωνήσουμε αλλά και μόνο που θα το συζητήσουμε και θα φύγει από μέσα μας φεύγει και η σκιά. Εκεί ήταν οι ενστάσεις οι δικές μου στις προ Πάσχα αντιδράσεις αλλά κατανοώ ότι όλοι θέλουν το χρόνο τους να αποσυμπιεστούν άσχετα αν εγώ είμαι της στιγμής! Συνεπώς να θίξεις ό,τι σε απασχολεί και με όποιον σε απασχολεί και να λυθεί γιατί πολλές φορές ο γραπτός λόγος αφήνει περιθώρια παρανοήσεων!

Μα Μαρσολακι η ελευθερια εχει αμεση συναρτηση με την κριτικη, αν εσυ νιωθεις ελευθερος μεσα σου και σεβεσαι και την ελευθερια του αλλου δεν εχεις κανενα λογο να κατακρινεις τον απεναντι για τις επιλογες της θρησκειας του η της σεξουαλικης του ζωης η οποιαδηποτε αλλης επιλογης που δεν σου προκαλει κακο.

Τυχαίο που το λατρεύω αυτό το κορίτσι; ΌΧΙ!

Δεν ειπαμε να ξεκινας καλημερα προσβαλοντας αλλα στο συγκεκριμενο νημα εχουν λεχθει τα ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ για ΟΛΕΣ τις ΜΗ συμβατικες οικογενειας. Κατι που ως ανθρωπος που ΔΕΝ μεγαλωσε σε συμβατικη οικογενεια, και ουτε εχει ο ιδιος συμβατικη οικογενεια το θεωρω φοβερα προσβλητικο. Οπως επισης εκει παλι απαντησα οτι μπορεις να εισαι φοβερα προσβλητικος με το γαντι κατι το οποιο ΔΕΝ εκανε η Μαρα αλλα πολλα αλλα μελη εκει μεσα πισω απο την ασφαλεια της οθονης, και που προσωπο με προσωπο δεν θα ΤΟΛΜΟΥΣΑΝ να μιλησουν ετσι στο παιδι μιας τετοιας οικογενειας γιατι θα επεφτε ξυλο.

Πολύ ξύλο όμως! Πραγματικά αυτά που έχουν γραφτεί από κάποιους σε εκεινο το θέμα είναι για πολλές σφαλιάρες! Το χειρότερο είναι πως τα ίδια άτομα και σε άλλα θέματα φέρονται και άγονται ακριβώς με τον ίδιο τρόπο και μ' αυτά και με εκείνα έχουνα απομακρύνει πολύ κόσμο από το φόρουμ! Και όχι... εγώ δεν επικροτώ τον τρόπο που μίλησε η Μάρα. Εμένα με ενοχλεί αυτός ο τρόπος σε αυτή την επικοινωνία. Αν ήταν δια ζώσης πιθανά να τον είχα κι εγώ αυτό τον τρόπο αλλά εκεί μιλάμε με άλλους όρους! Σε αυτή τη μορφή επικοινωνίας όμως το να καταφέρνει κάποιος να σε ρίξει στο επίπεδό του και το άδικό του να το κάνει δίκιο είναι απλώς απαράδεκτο! Ήταν το ίδιο πρόβλημα που είχα και με τα ποστς από κάποιο μέλος που ανήκει στην συγκεκριμένη μειονότητα και το επεσήμανα. Ενώ είχε δίκιο... ο τρόπος του τον έκανε και το έχασε. Και ενώ ήθελα να τον υπερασπιστώ ο τρόπος του με απέτρεψε!

Οσο για τις υπολοιπες ξερουν τι να περιμενουν απο μενα εδω και πολυ καιρο πιστευω και εχουν δει οτι οσο λαθος και αν ειμαι μερικες φορες, παντα λεω την αληθεια και παντα υποστηριζω με σθενος αυτο που πιστευω. Και ποτε δεν φοβαμαι να το πω.

Φιλακια και παω νανι ΠΑΛΙ......

ΥΓ: Ρε φιλε ειναι το πιο ΣΟΒΑΡΟ και μακροσκελες ποστ μου εδω και πολλους μηνες.......γιοχου.....και θα γυρισω συντομα στην ελαφρια μορφη μου αυριο. Μου αρεσω στην αλλη μορφη καλυτερα νομιζω.......

Εγώ και ξέρω τι να περιμένω και μ' αρέσεις και στις δύο μορφές σου (την δεύτερη είχα την ευκαιρία να την μάθω στο καφέ και στο φέις και αισθάνομαι πολύ χαρούμενη που την γνώρισα. Όμως η άλλη σου μορφή είναι αυτή που εξαρχής με έκανε να σε ξεχωρίσω ;) Οπότε μην αλλάξεις τίποτα :D

Καλημέρα! Για αρχή να σας πω πως η μικρή είναι πολύ καλύτερα, με πυρετό βέβαια αλλά δεν έχει το βλέμα της αγελάδας και έχει περισσότερη ενέργεια. ΜΑΛΛΟΝ μας περνάει αυτό (δεν ξέρω ακριβώς τι είχαμε). Αισιοδοξώ.

Αυτά είναι τα πολύ καλά νέα :) Άντε να λάμπει την Κυριακή :)

Κι επειδή γνωρίζω τη Μάρα (όσο γίνεται δηλαδή από εδώ μέσα) δεν σκέφτηκα ούτε στιγμή πως μπορεί να απευθύνεται σε κάποια από εμάς. Ο τρόπος βέβαια ήτο ολίγον ισοπεδωτικός, αλλά χρειαζόταν εκεί πέρα να περάσει ένας οδοστρωτήρας για να έρθουν και να ισιώσουν μερικές μερικές.

Αυτο δεν πέρασε ούτε από το δικό μου μυαλό που διαφωνούσα μαζί της.

(Είμαι χαρούμενη, σας το είπα???)

Γιατί;

Με ρώτησε κπ πράγματα τύπου πως κρατάει το μολύβι, αν αναγνωρίζει τόπο/χώρο μέσα από δραστηριότητες. Μου είπε επισης ότι το παιδί είναι υπερκινητικό διότι δεν έχει κινητικά ερεθίσματα και του βγαίνει η κίνηση με λανθασμένο τρόπο. Επίσης αν κάνει κπ άθλημα. Του είπα ότι ξεκίνησε ποδόσφαιρό το Σεπ. αλλά δεν του άρεσε και σταματήσαμε γρήγορα. Μου λέει ότι δεν ήταν το κατάλληλο άθλημα για την ηλικία του, καλύτερη η κολύμβηση. Του είπα ότι θα τον γράψω τώρα για να ξεκινήσει με τα νέα τμήματα το Σεπ. Μου την είπε που τα μεταθέτω όλα για Σεπτέμβρη, αγνοώντας τον οικονομικό παράγοντα.

Όταν έφυγα από εκεί αισθανόμουν τόσο χάλια, μα τόσο χάλια. Σκέφτηκα ότι δεν έχω δώσει τα σωστά ερεθίσματα στο παιδί μου κ γι' αυτό είναι έτσι. Κι ένα σωρό τύψεις. Δεν ξέρω.....τα πράγματα πάνε από το κακό στο χειρότερο λόγω κρίσης κ δεν ξέρω αν θα τα καταφέρω για την επόμενη χρονιά...

Κακώς αισθανόσουν χάλια. Σε ρώτησε για να εκτιμήσει και άλλα πράγματα (αυτό για το μολύβι ας πούμε στο ρώτησε για να δει αν έχει δυσγραφία και άλλα τέτοια 'άγνωστα'). Τύψεις δεν υπάρχει λόγος να έχεις γιατί τα παιδιά δεν έρχονται με manual! Μακάρι να υπήρχε αλλά δεν. Η καθεμια μας κάνει ό,τι μπορεί και συνήθως στα πρώτα κάνουμε λάθη. Αρκεί να τα καταλαβαίνουμε και να προσπαθούμε να τα διορθώσουμε! Αν σε έκαναν στο κέντρο να αισθάνεσαι άσχημα... να δεις και άλλα κέντρα! Μια μάνα ενοχική δεν είναι μια μάνα που μπορεί να βοηθήσει το παιδί της! Σύνελθε!

μετα τη γεννα ρε παιδια, εχει αλλαξει ο οργανισμος μου. πριν μου ρθει περιοδος πρηζομαι και με πιανουν τα ψυχολογικα μου, που ΠΟΤΕ των ΠΟΤΩΝ δε με επιαναν τετοια πραγματα.... τι να πω!

.......

Ποναωωωωωωωωωωωωωω, σας το πα?:mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Τα ίδια κι εδώ! Εκτός του ότι πριν είχα κύκλο 35 ημερών και τώρα έχω 22-24 :eek:

και ναι μας το είπες πως πονάς :P

1. Έχει ειπωθεί κι αυτό

2. Οι μαμάδες που θηλάζουν δεν ενοχλούν ούτε προσβάλλουν ούτε περιορίζουν τα δικαιώματα κανενός, οπότε για μένα θα ήσουν φάουλ

Μην τσιμπάς :D Θα μπορούσε να χρησιμοποιήσει στο παράδειγμά της την ίδια τη Μάρα ;)

Καλημέρα σε όλες!

Λευκή μου χάρηκα με τα νέα σου!

Πωπω χάνει τη μπάλα κανείς εδώ μέσα, αδύνατον να παρακολουθήσω τις συζητήσεις σας...

Mother of 4:-D

Χρήστος-22/3/2008

Μιχάλης-30/11/2009

Δημήτρης-3/4/2012

Γεωργία-3/2/2013

Διαφημίσεις

Καλημερα προφανως η υπογραφη της Αριας ενοχλησε αλλα στη πραξη παρερμηνευτηκε γιατι μονο προσβλητικη δεν ειναι..

Όχι ρε! Της άρεσε και την χρησιμοποιεί σε παραλλαγή προσαρμοσμένη στα μέτρα μας! Δεν είναι τόσο παρεξηγησιάρα κατά βάθος χαχαχα

κερναει οποιον της εξηγησει ποιο ειναι το θεμα της συζητησης!

Α καλά... θα το κάνω εγώ στο φέις χοχοχοχοχο

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...