Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

ΑνΑλ (Ανώνυμες Αλλοπρόσαλλες)

ζώπυρον

Recommended Posts

Πώς είναι δυνατόν να σκίζουμε τα ρούχα μας σε κάθε ευκαιρία υπέρ της ισότητας των γκέυ, των μεταναστων κλπ, αλλα να αδυνατούμε να αντιμετωπίσουμε ως ίσο, και σε μια συζήτηση ακόμα, έναν άγνωστο στο ίντερνετ, όταν τυγχάνει να διαφωνεί μαζί μας?

Καλημερααααααααα,

εχω αυπνιες λεμε......και παμε. Απαντηση προς Αγγελινα.

Η ισοτητα που θα δειξω στον οποιο αγνωστο/γνωστο στο ιντερνετ ή και προσωπικα, μεγαλο ή μικρο ειναι αναλογος αντιστιχη με τον σεβασμο που θα μου εμπνευσει ως ατομο θετοντας μου τις πεπιθησεις του. Γιατι αλλιως μπορεις να μου πεις εσυ οτι βλεπεις το πορτοκαλι σαν κοκκινο και να το σεβαστω ως αποψη και να κανω συζυτηση μαζι σου, και το εχω κανει με Ζοπ με την οποια διαφωνω σε διαφορα, και αλλιως ο χ που θα το διαβασω και μπορει να κατουρηθω στα γελια και να τον παρω στο ψιλο. Η ευθυνη του πως θα σε αντιμετωπισω (οχι εσενα τον Χ) δεν ειναι μονο δικη μου. Ειναι κατα βασην δικη σου και του πως εκφραζεις την ΟΠΟΙΑ αποψη σου (ΟΧΙ εσυ). Και τελος οχι δεν ειμαστε ολοι ισοι και ομοιοι ως 'λεξεις σε μια συζυτηση' ουτε ο σεβασμος που αποπνεουμε ειναι ιδιος. Δεν γινεται μιας και ο καθενας εχει το περιβαλλον που τον επηρεασε να γινει αυτο που ειναι. Ειμαστε ομως ΟΛΟΙ ισοι και αξιοι των ΙΔΙΩΝ ευκαιριων στην ζωη φιλη μου. Και αυτο δεν μπορει να το κρινει κανενας. Οπως επισης και του 'πως' θα αξιοποιησουμε αυτες τις ευκαιριες δεν μπορει να το κρινει κανενας. Μονο απο τα αποτελεσματα αυτο θα κριθει.

Δευτερον:

ΕΓΩ επικροτησα τον τροπο που μιλησε η Μαρα και απαντησα επι τουτου και στο φορουμ διπλα οταν ρωτηθηκα αν θα ηθελα να ακουσω το παιδι μου να μιλαει ετσι. Απαντω λοιπον το ιδιο και εδω. Αν το παιδι μου ξερει τι θελει, και το αισθανεται στην πετσα του, και αν αισθανεται και κρινει οτι μερικες φορες εχει ξεπερασει τα ορια της πρεπουσας συμπεριφορας μια κατασταση τοτε ναι να τα πει εξω απο τα δοντια με τον οποιο τροπο την εφραζει. Δεν ειπαμε να ξεκινας καλημερα προσβαλοντας αλλα στο συγκεκριμενο νημα εχουν λεχθει τα ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ για ΟΛΕΣ τις ΜΗ συμβατικες οικογενειας. Κατι που ως ανθρωπος που ΔΕΝ μεγαλωσε σε συμβατικη οικογενεια, και ουτε εχει ο ιδιος συμβατικη οικογενεια το θεωρω φοβερα προσβλητικο. Οπως επισης εκει παλι απαντησα οτι μπορεις να εισαι φοβερα προσβλητικος με το γαντι κατι το οποιο ΔΕΝ εκανε η Μαρα αλλα πολλα αλλα μελη εκει μεσα πισω απο την ασφαλεια της οθονης, και που προσωπο με προσωπο δεν θα ΤΟΛΜΟΥΣΑΝ να μιλησουν ετσι στο παιδι μιας τετοιας οικογενειας γιατι θα επεφτε ξυλο. Και παραμενω να υποστηριζω οτι εκει η Μαρα καλα εκανε και μιλησε ετσι. Σε αντιστοιχη δε περιπτωση αλλη που η Μαρα ξεδιπλωθηκε με τον ιδιο τροπο, την κατηγορησα οτι δεν επρεπε. Η πραξεις μας δεν κρινονται ΜΟΝΟ ως πραξεις, αλλα μεσα στο ΠΛΑΙΣΙΟ στο οποιο γινονται.

Τριτον Ζοπ συγνωμη κοριτσι μου χαμενη στο διαστημα, το κινητο το ειχα ξεχασμενο στον Θεο. Πριν λιγο ειδα και σε ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ πολυ.

Οσο για τις υπολοιπες ξερουν τι να περιμενουν απο μενα εδω και πολυ καιρο πιστευω και εχουν δει οτι οσο λαθος και αν ειμαι μερικες φορες, παντα λεω την αληθεια και παντα υποστηριζω με σθενος αυτο που πιστευω. Και ποτε δεν φοβαμαι να το πω.

Φιλακια και παω νανι ΠΑΛΙ......

ΥΓ: Ρε φιλε ειναι το πιο ΣΟΒΑΡΟ και μακροσκελες ποστ μου εδω και πολλους μηνες.......γιοχου.....και θα γυρισω συντομα στην ελαφρια μορφη μου αυριο. Μου αρεσω στην αλλη μορφη καλυτερα νομιζω.......

Here in dreamland we will NOT obey the masters

:evil:

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Aeriko

3696

• MarcoPolo

2484

• Mara-76

2192

• luckyMe

2080

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημέρα! Για αρχή να σας πω πως η μικρή είναι πολύ καλύτερα, με πυρετό βέβαια αλλά δεν έχει το βλέμα της αγελάδας και έχει περισσότερη ενέργεια. ΜΑΛΛΟΝ μας περνάει αυτό (δεν ξέρω ακριβώς τι είχαμε). Αισιοδοξώ.

Το μεγαλύτερο ζόρι το πέρασα όταν πήγαμε να δώσει αίμα. Ο πόνος της και το κλάμα της με έκαναν...... να πονάω εγώ περισσότερο από'κείνη. Δεν θέλω να το ξαναπεράσουμε ΠΟΤΕ. Γίνεται?

Οι φίλες μας που σε επικρότησαν στο φέης, θέλω να πω.

Προβλέπω να τρώω μεγάλο σιχτίρισμα αύριο...και να ακούσω και κανένα "άη παράτα μας Αγγελίνα με τις ιδιοτροπίες και τις ευθιξίες σου", και με το δίκιο σας...αλλά νομίζω ότι πλέον πρέπει να ξεκαθαριστούν κάποια πράγματα, τουλάχιστον από τη δική μου την πλευρά.

Αγγελίνα εγώ την άποψή μου στην έχω πει. Εγώ κι εσύ και κάποιες άλλες που έχουμε ενστάσεις για το συγκεκριμένο θέμα και δεν έχουμε "πειστεί" αν θες, πήγαμε εκεί και γράψαμε τους λόγους μας όμορφα και ωραία και κάναμε έναν νορμάλ διάλογο. Όμως, υπάρχουν άτομα εκεί που διαφωνούν επίσης, αλλά είναι τόσο ειρωνικές και προσβλητικές χωρίς μάλιστα να είναι και άσπιλες για να μπορούν να το κάνουν ελεύθερα αυτό. Για αυτές πήγαιναν αυτά και ν'αγιάσει το δαχτυλάκι της Μάρας που τα πληκτρολογούσε. Εγώ χάρηκα που βρέθηκε κάποιος να τους τα πει (πολύ θα ήθελα να ήμουν εγώ αλλά ΔΕΝ). Τους χρειαζόταν. Κι επειδή γνωρίζω τη Μάρα (όσο γίνεται δηλαδή από εδώ μέσα) δεν σκέφτηκα ούτε στιγμή πως μπορεί να απευθύνεται σε κάποια από εμάς. Ο τρόπος βέβαια ήτο ολίγον ισοπεδωτικός, αλλά χρειαζόταν εκεί πέρα να περάσει ένας οδοστρωτήρας για να έρθουν και να ισιώσουν μερικές μερικές.

Για ολους ισχυει η ψυχραιμια και η συνεση και το να μην βγαζουμε βιαστικα συμπερασματα απο απροσωπα κειμενα και αν αμφιβαλλουμε να ρωταμε τον αλλον τι εννοει.

Οσο για το περιβοητο ποστ της Μαρας ναι ηταν σαρκαστικο και προσβλητικο εν μερει αλλα προσβλητικα ηταν και παρα πολλα ποστ που αφορουν gay oxi της Αγγελινας. Εμεις τουλαχιστον ξερουμε πως εφραζεται η Μαρα και ναι μπορει να μην αρεσει σε ολους ουτε σε μενα παντα ο τροπος της αλλα επι της ουσιας ειναι το θεμα αν συμφωνει καποιος. Δεν θεωρησα ουτε μια στιγμη και στο ειπα Αγγελινα οτι εννοουσε εσενα η Μαρα.

Όπως τα λέει η Μαρκοπουλάκη, ακριβώς!

(Είμαι χαρούμενη, σας το είπα???)

Καλημέρα κορίτσια!

Τι τρώγεστε πάλι?

Χθες ήμουν στο τρέξιμο και τελικά κατάφερα να πάω στο σπίτι μου στις 11.00μμ. πτώμα, στεναχωρημένη κλπ κλπ.

Πήγα στο κέντρο που σας έλεγα στο Μαρούσι. Καλά, οι άνθρωποι το κατέχουν. Έκατσα για λίγο στην αίθουσα αναμονής που ήταν γεμάτη παιδάκια-μαμάδες. Όλοι κάτι έγραφαν, διάβαζαν, έκαναν. Πολύ ωραίος χώρος και καλά οργανωμένος.

Μπήκα μετά από 20' στο ρνβ με τον ιδιοκτήτη. Μιλήσαμε εν ολίγοις για το παιδί, ήθελε να πάρει το ιστορικό αλλά του είπα ότι θα ξεκινήσουμε από Σεπ. Με ρώτησε αν πηγαίνει σε δημόσιο ή ιδιωτικό?! και ψιλοξενέρωσα. Κατάλαβα κι από τους ανθρώπους που υπήρχαν εκεί ότι το κοινό τους είναι ιδιωτικό και βάλε.

Με ρώτησε κπ πράγματα τύπου πως κρατάει το μολύβι, αν αναγνωρίζει τόπο/χώρο μέσα από δραστηριότητες. Μου είπε επισης ότι το παιδί είναι υπερκινητικό διότι δεν έχει κινητικά ερεθίσματα και του βγαίνει η κίνηση με λανθασμένο τρόπο. Επίσης αν κάνει κπ άθλημα. Του είπα ότι ξεκίνησε ποδόσφαιρό το Σεπ. αλλά δεν του άρεσε και σταματήσαμε γρήγορα. Μου λέει ότι δεν ήταν το κατάλληλο άθλημα για την ηλικία του, καλύτερη η κολύμβηση. Του είπα ότι θα τον γράψω τώρα για να ξεκινήσει με τα νέα τμήματα το Σεπ. Μου την είπε που τα μεταθέτω όλα για Σεπτέμβρη, αγνοώντας τον οικονομικό παράγοντα.

Όταν έφυγα από εκεί αισθανόμουν τόσο χάλια, μα τόσο χάλια. Σκέφτηκα ότι δεν έχω δώσει τα σωστά ερεθίσματα στο παιδί μου κ γι' αυτό είναι έτσι. Κι ένα σωρό τύψεις. Δεν ξέρω.....τα πράγματα πάνε από το κακό στο χειρότερο λόγω κρίσης κ δεν ξέρω αν θα τα καταφέρω για την επόμενη χρονιά...

Διαφημίσεις

καλημέρα!

θκατά είμαι - με πόνους στα κόκαλα και τρελλό βήχα!

1) δεν μιλάμε μόνο για την μάρα-αγγελίνα-gay / μην αδικήσουμε την συζήτηση / έχουν τεθεί ουσιαστικά θέματα δημοκρατικότητας, ελευθερίας, σεβασμού και ρατσισμού... εκατέρωθεν! θα επανέλθω το μεσημέρι!

και το κυριότερο :

2) Νίτσα ηρέμησε!!!!!!!!

Αν, τονίζω ΑΝ

(και δεν έχει μεγεθυνθεί στο μυαλό σου λόγω υπερβολικής ευαισθησίας)

σου μίλησαν έτσι από το κέντρο, το βρίσκω πολύ φάουλ.

Σε κάθε περίπτωση, τηλ μου (μετά από κανά 20λεπτο) να μιλήσουμε (ξέρεις λόγω των γνωριμιών μου, κ.λ.π.).

Όμως ηρέμησε! Όλοι κάνουμε λάθη με τα παιδιά μας (πρώτη εγώ) - το θέμα όμως είναι ότι είμαστε πρόθυμοι να επανορθώσουμε.

χαμογέλα κοριτσάκι - είσαι πολύ γλυκιά μαμά κι ο μικρός σου ένα υπέροχο παιδάκι - όλα θα βρουν το δρόμο τους!

φιλιά! πάω δουλειά!!!

φρεντο καραμελα? μπουααααααααααααααααααα θελωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωω!

αδιαθετησα σημερα το πρωι και ποναωωωωωωωωωωωωωωωωωω. ειμαι σπιτι ακομα και αν δε γινω τελειως καλα δε το κουναω απο δω. μετα τη γεννα ρε παιδια, εχει αλλαξει ο οργανισμος μου. πριν μου ρθει περιοδος πρηζομαι και με πιανουν τα ψυχολογικα μου, που ΠΟΤΕ των ΠΟΤΩΝ δε με επιαναν τετοια πραγματα.... τι να πω!

(ποναωωωωωωωω)

Νιτσα μου! μη στενοχωριεσαι ρε! Πολυ καλα τα πατε. Πρωτα πρωτα, κανατε την αρχη! Οποτε το νερο μπηκε στο αυλακι! Ολα καλα θα πανε!

Τωρα, αυτα περι αθληματων, ερεθισματων κλπ....ποιος τα ξερει ρε απο τους κοινους θνητους? Στα τυφλα παμε και οπου βγει...

Μη μου στενοχωριεσαι πανω απο ολα!

(ποναωωωωωωωω)

Λευκη αντε να γινετε τελειως καλα ρε! :D:D:D

(ποναωωωωωωωωωωω)

Το πα και το ξαναλεω....(δε θα το ξαναπω ομως, γιατι θα γινω κουραστικη). Το προβλημα το δικο μου -νομιζω και της Μαρας, αλλα καλο ειναι να μη μιλαω εκ μερους της- ειναι ο τροπος και η χυδαιοτητα με την οποια εκφραστηκαν (και εκφραζονται σε πολλα ποστς...ειναι θεμα ηθους δλδ και οχι μιας φορας που ετυχε να βγουν απο τα ρουχα τους) καποια μελη. Που αυτοχριστικαν(πως γραφετε?) Θεοι και Δικαστες και αρχισαν να κρινουν και να καταδικαζουν μια ολοκληρη κοινωνικη ομαδα.

Εγω να ξερετε (απανταω πολυ γρηγορα στα bold της αγγελινας) δεν ειμαι δημοκρατικο ατομο. Οχι με την εννοια που "συνηθιζεται". Αποψη μπορει να εχει ο καθενας. Αυτο δε σημαινει οτι πρεπει να τη σεβαστω (καλα, για να την υιοθετησω ουτε καν....). Πολλες φορες δε μετραει μονο ο τροπος, αλλα και το τι λες....Δε πα να μου πεις με τον καλυτερο τροπο το πιο χυδαιο πραγμα....δε μπορω! Τι παει να πει να το σεβαστω επειδη ειναι η αποψη σου? Δε μπορω!

Δλδ, το βιντεακι του καρατζαφερη το ειδατε στη τιβι? που ελεγε οτι θα βουλιαζει οποια καραβια μπαινουν στην ελλαδα με λαθρο? Πολυ κυριλε και κοσμια το ειπε. Τι να κανω εγω τωρα? Να το σεβαστω? Δε παιζει! Τα μουτρα θα του εσπαγα...αυτα εν συντομια! :D

Ποναωωωωωωωωωωωωωω, σας το πα?:mrgreen::mrgreen::mrgreen:

μαρκοπουλάκι μου (κι όχι μονο), να σε ρωτήσω κάτι?

κι εδώ και δίπλα και γενικά βέβαια, έχουμε μητέρες που θηλάζουν τα παιδιά τους πέραν του ενός έτους...

πως θα σου φαινόταν λοιπόν να έβγαινα εγώ για παράδειγμα και να έλεγα "υποκρίτριες που νοιάζεστε για την ψυχοσωματική υγεία των παιδιών σας! αφού - κατά τη γνώμη μου - είστε ευνουχιστικές, ψυχωσικές, συμπλεγματικές και σας καταγγέλω"!

θάχα δίκιο στην άποψή μου αφ' ενός και στη διατύπωσή μου αφ' ετέρου?

1. Έχει ειπωθεί κι αυτό

2. Οι μαμάδες που θηλάζουν δεν ενοχλούν ούτε προσβάλλουν ούτε περιορίζουν τα δικαιώματα κανενός, οπότε για μένα θα ήσουν φάουλ

ποιο τραλαλα ρε τουμπανο κ εσυ? μουαχαχαχα [email protected]

tzizas!

ε, καλά, κοντά έπεσε μωρέ!

Οι φίλες μας που σε επικρότησαν στο φέης, θέλω να πω.

Προβλέπω να τρώω μεγάλο σιχτίρισμα αύριο...και να ακούσω και κανένα "άη παράτα μας Αγγελίνα με τις ιδιοτροπίες και τις ευθιξίες σου", και με το δίκιο σας...αλλά νομίζω ότι πλέον πρέπει να ξεκαθαριστούν κάποια πράγματα, τουλάχιστον από τη δική μου την πλευρά.

Γενικώς με κάλυψε η Ελλ.

Στο φόρουμ, προσωπικά, όπως και στη ζωή, προσπαθώ να έχω μια στοιχειώδη ευγένεια προς όλους τους συνομιλητές. Τον σεβασμό και την εκτίμηση μου, το κερδίζουν κάποια λίγα άτομα, δεν τον έχουν όλοι.

Μου συμβαίνει κι εμένα, και καταλαβαίνω τη Μάρα, όταν νιώθω ότι κάποιο άτομο είναι τόσο κολλημένο και μη συνεννοησιμο, που δεν θέλει να καταλάβει αυτά που του εξηγείς και απαντά άλλα αντί άλλων, να καταλήγω σε σηχτιρισμα. Αυτή όμως η αντίδραση εκνευρισμού απέναντι σε συγκεκριμένα άτομα δεν σχετίζεται με τις ρατσιστικές εκφράσεις απέναντι σε ολόκληρες κοινωνικές ομάδες

εχει ειπωθει 1,000,000 φορες παλλαντιν....

α! και ζουπη....θα θελα να μου εξηγησεις τι σημαινει η υπογραφη σου , γιατι τη βλεπω και μου ανεβαινει το αιμα στο κεφαλι ....

Πάντως εγώ είμαι πολύ δημοκρατικό άτομο.

Όπως λέω και στον άντρα μου όταν θέλει κάτι " Αγάπη μου έχουμε δημοκρατία στο σπίτι...............πάντα γίνεται ότι λέω εγώ" (κατά 99% είναι αλήθεια:D)

Διαφημίσεις

Active Member πάρε κάνα παυσίπονο να ηρεμήσεις, παιδάκι μου, που ταλαιπωρείσαι! Εγώ όσο με θυμάμαι πόναγα τις δύσκολες μέρες και δεν μπορούσα να σταθώ, μετά από 2γέννες δεν άλλαξε κάτι! Τι τραβάμε κι εμείς οι χορεύτριες, ε?

Ζούπυ, είσαι το μέγα αγχωλυτικό...Ποιά χάπια και λαλακίες?

Θα μιλήσουμε στο τέλεφων.

Απορώ πως δουλεύεις άρρωστη, ειλικρινά!

Για το θέμα μου... Μου είπε ο κος Σ. χθες να κάνουμε δραστηριότητες κινητικές στο χώρο. Π.χ. να πάρω ένα παζλ και να το σκορπίσω σ' ένα δωμάτιο και να βάλω κπ από τα κομμάτια σε άλλο όπου για να τα φτάσει το παιδί θα έχω φτιάξει εμπόδια........... Και μετά θα τρέχει στο άλλο δωμάτιο για να το συναρμολογήσει. Πως σας φαίνεται? Βέβαια, είναι αδύνατον να πετύχει κάτι τέτοιο διότι στο σπίτι υπάρχουν 2 παιδιά. Εκ των οποίων το κορίτσι δε σ' αφήνει σε χλωρό κλαρί.

Τύψεις...........τύψεις.............τύψεις..........

εχει ειπωθει 1,000,000 φορες παλλαντιν....

α! και ζουπη....θα θελα να μου εξηγησεις τι σημαινει η υπογραφη σου , γιατι τη βλεπω και μου ανεβαινει το αιμα στο κεφαλι ....

Να σου πέσει από το κιφάλ και να φτάσει στη σερβιέτα πλιζ!!!

Είναι κάτι παρεμφερές με την υπογραφή της άρια146.

Καλημερα προφανως η υπογραφη της Αριας ενοχλησε αλλα στη πραξη παρερμηνευτηκε γιατι μονο προσβλητικη δεν ειναι.

Νιτσα καλο ειναι που δειχνουν οργανωμενοι μην στενοχωριεσαι εσυ θα κανεις οτι καλυτερο μπορεις.

Kαλημέρα αλλοπρόσαλλες!

Ωχ...από πού να το πιάσω τώρα...

Καταρχάς, Νίτσα, μη σε παίρνει από κάτω, δεν έγινε και καμια καταστροφή! Τα πράγματα είναι πλήρως αναστρέψιμα και σίγουρα θα τη βρείτε την άκρη. Προσπάθησε να παραμείνεις χαμογελαστή και δυνατή, έτσι σε χρειάζονται και σε θέλουν τα παιδιά σου. Όσο για το κέντρο, ίσως σε ρώτησαν περί ιδιωτικού ή δημοσίου, γιατί γνωρίζουν ιδιωτικά που είναι πιο ευασθητοποιημένα και πιο οργανωμένα για να βοηθάνε παιδιά με τις όποιες μαθησιακές δυσκολίες. Πχ εδώ σε μας, όλοι οι γονείς με δυσλεκτικά παιδιά που έχουν τη δυνατότητα, τα στέλνουν στο ιδιωτικό της πόλης, γιατί δίνεται μεγάλη βαρύτητα και γίνεται πολύ καλή δουλειά εκεί.Όσο για τα υπόλοιπα, θα συμφωνήσω με τη Ράννια (πήρες κάνα παυσίπονο εσύ?) - ποια από μας τα ξέρει όλα εκ των προτέρων? Μήπως μας ήρθαν τα μωρά πακέτο με οδηγίες χρήσεως? Ειδικά στα πωτα, βλέποντας και κάνοντας το πάμε όλοι!

Για τα υπόλοιπα, θα επανέλθω.

6l8Wp3.png1Ikfp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...