Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

ΑνΑλ (Ανώνυμες Αλλοπρόσαλλες)

ζώπυρον

Recommended Posts

Την αποψη σου μπορεις να την πεις, να κρινεις ποσο καλη μανα ειναι η αλλη συμφωνα με το ποσο θηλαζει το παιδι της και αν του κανει καλο δεν εχεις δικαιωμα, οχι περα απο το να εκφερεις αποψη δεν δικαιουσαι να κανεις κριτικη ουτε εσυ ουτε η Μαρα ουτε εγω.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Aeriko

3696

• MarcoPolo

2484

• Mara-76

2192

• luckyMe

2080

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περίμενε ζωπυρούλα...έχω κι άλλα θέματα να θίξω οσονούπω και στο τέλος να δεις τι έχω να ακούσω! Και όλως δικαίως, το τονίζω! Απλά αισθάνομαι ότι αν γίνουν κάποιες διευκρινήσεις, εγώ δεν μπορώ να προχωρήσω πλέον. :-( Και δεν το θέλω καθόλου αυτό...αλλά, όπως σου έλεγα και τις προάλλες Ειρήνη, τίθεται και θέμα ειλικρίνειας, δλδ δεν μπορώ να βράζω και να σφυρίζω αδιαφορη για να μη χαλάω το κλίμα της παρέας, όχι πια, τουλάχιστον.

6l8Wp3.png1Ikfp3.png

Οι ισορροπιες ειναι τοσο λεπτες Μαρς στο που σταματαει η δικη σου ελευθερια και που αρχιζει του αλλου που ελαχιστοι καταφερνουν να ισορροπουν πανω σε αυτο και στην ζωη εξω και εδω μεσα.

Διαφημίσεις

Εμ...εγώ κατάλαβα νομίζω τον παραλληλισμό της Ζώπυρον...αλλά καλύτερα να τα πούμε αυριο αυτά.

Μαρσολάν, στείλε εσύ το πμ και θα σου πω την άποψή μου αν είναι κατάλληλο το θέμα προς δημοσίευση! Καθότι θα θέσω σύντομα κι εγώ ένα ερώτημα στα των θρησκευτικών!

Λοιπόν, καληνυχτώ κι εγώ, κόρες. Τα λέμε αύριο. Καληνύχτα μας και όνειρα γλυκα!

6l8Wp3.png1Ikfp3.png

Την αποψη σου μπορεις να την πεις, να κρινεις ποσο καλη μανα ειναι η αλλη συμφωνα με το ποσο θηλαζει το παιδι της και αν του κανει καλο δεν εχεις δικαιωμα, οχι περα απο το να εκφερεις αποψη δεν δικαιουσαι να κανεις κριτικη ουτε εσυ ουτε η Μαρα ουτε εγω.

συμφωνώ απόλυτα μαζί σου!!!

τότε όμως πως έχουμε δικαίωμα να κρίνουμε και να βρίσουμε κάποιον που αποδοκιμάζει (κόσμια) τον ομο-γονέα με επιχειρήματα (έστω και σαθρά κατά την γνώμη μας)?

και φυσικά δεν μιλάω για τη μάρα - το επεκτείνω το θέμα!

μακριά από μένα να κάνω τη κοπέλα τον αποδιοπομπαίο τράγο της συζήτησης/φόρουμ!

μιλάω για την ουσία του θέματος!

Να κρινει και να βρισει δεν επρεπε αλλα η απαντηση της αφορουσε μια ομαδα ανθρωπων που βαλλεται απο ρατσιστικη συμπεριφορα και στερεοτυπα και φοβιες οποτε εκει ειναι η δικη μου ενσταση. Τα επιχειρηματα ηταν εναντιον μιας "|μειονοτητας" και εκει ειναι η ουσια του πραγματος ασχετα με τον λαθος τροπο που επελεξε η καθε Μαρα να τους υπερασπιστει.

Δεν ξερω αν καταλαβαινεις τι εννοω.

Οι ισορροπιες ειναι τοσο λεπτες Μαρς στο που σταματαει η δικη σου ελευθερια και που αρχιζει του αλλου που ελαχιστοι καταφερνουν να ισορροπουν πανω σε αυτο και στην ζωη εξω και εδω μεσα.

το ξερω και το βλεπω καθημερινα....ακομη και στον ιδιο μου τον εαυτο!!Οχι τοσο αυτο με την ελευθερια του αλλου και την δικια μου και τα ορια των....αλλα περισσοτερο με το ποσο πολυ πρεπει να σκεφτεις πριν κρινεις και κυριως κατακρινεις μια κατασταση!!

Ζωπ,νομιζω δεν εχουμε δικαιωμα να βρισουμε!!Με τιποτε...τωρα αν ξεφυγει κανεις μας και ειναι και μεμονωμενο περιστατικο....αντε,να το κανουμε γαργαρα μια φορα....;)

Καληνυχτα Αγγελινα...θα σε μηνυματισω soon!!

μάρκο μου, θίγεις πολύ σοβαρά ζητήματα = ρατσισμός, στερεότυπα, ομάδες, μειονότητα... που δεν συζητιούνται απόψε (άλλο πια) και για μένα έχουν πολλαπλές αναγνώσεις!

και φυσικά, το τονίζω, δεν μιλάω για την μάρα, να μην το προσωποποιήσουμε! αλλά με αφορμή το μήνυμα της μάρας... για όλους εμάς τους υπόλοιπους!

εις αύριον, τα σπουδαία!

σας καληνυχτώ! καλό μας ξημέρωμα!

(μαρς, συγνώμη που ξέχασα να σε καλησπερίσω:oops:)

φιλιά!!!!

Διαφημίσεις

Μα Μαρσολακι η ελευθερια εχει αμεση συναρτηση με την κριτικη, αν εσυ νιωθεις ελευθερος μεσα σου και σεβεσαι και την ελευθερια του αλλου δεν εχεις κανενα λογο να κατακρινεις τον απεναντι για τις επιλογες της θρησκειας του η της σεξουαλικης του ζωης η οποιαδηποτε αλλης επιλογης που δεν σου προκαλει κακο.

Ετσι οπως το θετεις ΜαρκοΠολο εχεις και παλι δικιο..τι να λεμε τωρα!!!

Ζωπ....καμια παρεξηγηση...εισαι και αρρωστακι-δικαιολογεισαι!!

Σας ευχομαι ονειρα γλυκα και να ξεκουραστειτε...Ες αυριον τα σπουδαια!!

Μαρσολακι θα φυγω και εγω γιατι το πρωι θα με σερνει απο τα μαλλια ο μικρος!!!!!!

Καληνυχτα και φιλακια σε ολες, με διαλογο ολα λυνονται και αν δεν λυνονται κοβονται ελεγε η γιαγια μου χαχαχα!!!!!!!!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...