Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

ΑνΑλ (Ανώνυμες Αλλοπρόσαλλες)

ζώπυρον

Recommended Posts

Eγω αυτο εκτιμω στην Μαρα περα απο την πλακα τωρα οτι οταν νιωσει οτι εκανε λαθος δεν εχει κομπλεξ να το παραδεχετι και να μαζευτει χωρις μενος παρεξηγησεις και κακιες. Και αυτο ειναι χαρακτηριστικο της παντα.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Aeriko

3696

• MarcoPolo

2484

• Mara-76

2192

• luckyMe

2080

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Κάτσε...είναι και μια Ολίβια που έγραφε στις μανούλες Οκτωβρίου 2009...μπας και είναι η ίδια?

Γεια σου Μαρσολάν, καιρό εχω να σε πετύχω!

Γεια σου Αγγελινα!!!Θελω κατι να σε ρωτησω σχετικο με τα της θρησκειας....αλλα θα στο θεσω το ερωτημα με πμ:tongue:μην σκιαχτεις...χεχε..

μια διευκρινισουλα σε κατι που με προβληματιζει τωρα τελευταια θελω!!

οχι δεν ειναι αυτη.Η Ολιβια εγραφε στο διπλα ως mamoli και η μικρη της ειναι του 2010.

αντιμετωπιζω κριση στο σπιτι...εχει βαλει ο αντρας μου τα κλαματα λογω βεγγου.. ή μάλλον οχι λογω βεγγκου απλά ο βεγγος ηταν ο αγαπημενος του μπαμπα του που τώρα ειναι με άνοια σε κλινικη...αρα βεγγος = κατι απο τον μπαμπα του...πω ρε φιλε και ειμαι α8λια σε αυτα τα παρηγορητικα...

κλεινω κορες το καθηκον με καλει...μην πειτε τπτ βαθυστοχαστο οσο λειπω ε!

dZJip3.png

Τα εχουμε ξαναπει αυτα Αγγελινα σεβομαι τι λες και συμφωνω σε πολλα αλλα νομιζω οτι οσοι επικροτησαν το εκαναν για το νοημα και οχι για τον τροπο φανταζομαι γιατι δεν θυμαμαι ποιοι επικροτησαν την Μαρα και γιατι.

μαρκοπουλάκι μου (κι όχι μονο), να σε ρωτήσω κάτι?

κι εδώ και δίπλα και γενικά βέβαια, έχουμε μητέρες που θηλάζουν τα παιδιά τους πέραν του ενός έτους...

πως θα σου φαινόταν λοιπόν να έβγαινα εγώ για παράδειγμα και να έλεγα "υποκρίτριες που νοιάζεστε για την ψυχοσωματική υγεία των παιδιών σας! αφού - κατά τη γνώμη μου - είστε ευνουχιστικές, ψυχωσικές, συμπλεγματικές και σας καταγγέλω"!

θάχα δίκιο στην άποψή μου αφ' ενός και στη διατύπωσή μου αφ' ετέρου?

Διαφημίσεις

Οι φίλες μας που σε επικρότησαν στο φέης, θέλω να πω.

Προβλέπω να τρώω μεγάλο σιχτίρισμα αύριο...και να ακούσω και κανένα "άη παράτα μας Αγγελίνα με τις ιδιοτροπίες και τις ευθιξίες σου", και με το δίκιο σας...αλλά νομίζω ότι πλέον πρέπει να ξεκαθαριστούν κάποια πράγματα, τουλάχιστον από τη δική μου την πλευρά.

6l8Wp3.png1Ikfp3.png

Eγω αυτο εκτιμω στην Μαρα περα απο την πλακα τωρα οτι οταν νιωσει οτι εκανε λαθος δεν εχει κομπλεξ να το παραδεχετι και να μαζευτει χωρις μενος παρεξηγησεις και κακιες. Και αυτο ειναι χαρακτηριστικο της παντα.

θα συμφωνήσω απόλυτα σ' αυτό!

looooooooooooooool μαρι αγγελινα σιγα την ιδιοτροπια...ολες μας ιδιοτροπες ειμαστε... σιγά τα λαχανα.. αμα ειναι να αυτολογοκρινομαστε εδω μεσα παει το κλεισαμε το κομωτηριο

φευγω κορες γιατι 8α μου βαλαντωσει το αγορι

εντιτ.. και μην ξεχνατε ΔΟΞΑΣΤΕ ΜΕ! ΜΟΥΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ

dZJip3.png

ποιο τραλαλα ρε τουμπανο κ εσυ? μουαχαχαχα [email protected]

tzizas!

ναι μαρη λαλαλα εννοουσα αλλα σκεφτομουνα παραλληλα την Μπεζεντακου με το παγωτακι της και μπερδευτηκαααα!!!

χαχαχα!!

Αντε...κοιτα να τον παρηγορησεις τον συζυγοοοοοοο!!!

Διαφημίσεις

Οι φίλες μας που σε επικρότησαν στο φέης, θέλω να πω.

ορίστε???:confused:

Προβλέπω να τρώω μεγάλο σιχτίρισμα αύριο...και να ακούσω και κανένα "άη παράτα μας Αγγελίνα με τις ιδιοτροπίες και τις ευθιξίες σου", και με το δίκιο σας...αλλά νομίζω ότι πλέον πρέπει να ξεκαθαριστούν κάποια πράγματα, τουλάχιστον από τη δική μου την πλευρά.

γιατί το λες αυτό ρε συ αγγελίνα? δεν μιλάμε για τις ιδιοτροπίες σου αλλά για την επικοινωνία μας!

Αυτό το παραδέχομαι κι εγώ στη Μάρα, που την καλεί το συζυγικό καθήκον! :D

Μαρσολάν, εδώ ειμαι, παιδί μου! Με πμ, ό,τι θες! Απλά κι εγω σύντομα θα την κάνω, οπότε μπορεί να σου απαντήσω αύριο.

Ζούπυ, αρρωστη ξεαρρωστη, φωτιές ανάβεις, ώρες πού 'ναι...:lol:

6l8Wp3.png1Ikfp3.png

θα πάω κι εγώ σιγά σιγά, προς κρεβατάκι μεριά! μ' έχει πιάσει τρελλός βήχας!

μάρα, ήθελα και κάτι άλλο να σου πω αλλά τα λέμε αύριο...

έντιτ : αγγελίνα, δεν ανάβω καμιά φωτιά! αποφάσισα για όσο είμαι εδώ να τα λέω κι εγώ τα πράγματα όπως τα σκέφτομαι και με πρακτικά παραδείγματα, για να μην υπάρχει καμιά σκιά, τουλάχιστον από μεριάς μου!

μαρκοπουλάκι μου (κι όχι μονο), να σε ρωτήσω κάτι?

κι εδώ και δίπλα και γενικά βέβαια, έχουμε μητέρες που θηλάζουν τα παιδιά τους πέραν του ενός έτους...

πως θα σου φαινόταν λοιπόν να έβγαινα εγώ για παράδειγμα και να έλεγα "υποκρίτριες που νοιάζεστε για την ψυχοσωματική υγεία των παιδιών σας! αφού - κατά τη γνώμη μου - είστε ευνουχιστικές, ψυχωσικές, συμπλεγματικές και σας καταγγέλω"!

θάχα δίκιο στην άποψή μου αφ' ενός και στη διατύπωσή μου αφ' ετέρου?

Τωρα αυτα που συγκρινεις εχουν καμια σχεση βρε Ζοπ???? Και εγω δεν επικροτησα τον τροπο της Μαρας οπως δεν θα επικροτουσα οποιαδηποτε κριτικη σε θηλαζουσα μητερα για το ποσο θα θηλασει το παιδι της. Επι της ουσιας και μονο του θεματος ναι δεν θα ειχα προβλημα να υιοθετουν οι gay αν πληρουν καποιες προυποθεσεις. Για τον τροπο που τον εξεφρασε η Μαρα ναι δεν συμφωνω αλλα ξεροντας την Μαρα απλα κατανοω τι ηθελε να πει ασχετα με τον ασχημο τροπο που το ειπε.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...