Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 ώρα πρίν, Ellidr είπε:

Μπράβο κορίτσια εγώ έχω πλακωθει σε βιταμίνες και προβιοτικα και το χω ρίξει στο σεχ μπας και .....

Λέμε τώρα.

Αλλιώς από αρχές του χρόνου θα πάρω πάλι αγκαζε τον γιατρουλη μου και όπου πάμε 

Χαχα

Λοιπόν χωρίς πλάκα τώρα, το σεξ μην το υποτιμάς... υπάρχει κοπέλα που είχε κάνει 4 εμβρυομεταφορες με κουλούρα χοριακη και πριν την 5η εμβρυομεταφορα έμεινε μόνη της έγκυος σε ηλικία 42,5 παρακαλώ! Είναι και η τύχη στη μέση. Στο εύχομαι να μη χρειαστείς το γιατρό πάρα μόνο για οδηγίες εγκυμοσύνης! 

Κορίτσια ερώτηση. Είναι κάποια κοπέλα που είναι έγκυος και δουλεύει στο δημόσιο να μου πει τι κάνει με την άδεια?.... τα χω ξεχάσει.... προς το παρόν πήρα 3 ημέρες αναρρωτικη μέχρι να κάνω και τη 2η χοριακη γιατί δε θέλω ακόμη να ανακοινώσω την εγκυμοσύνη. 

ΑνΑλ (Ανώνυμες Αλλοπρόσαλλες)

ζώπυρον

Recommended Posts

Γιατί βρε Μάρα, γίνεται να λές "σκέφτομαι να κάνω έκτρωση, παρόλο που προσπάθησα για να μεινω έγκυος, επειδή θέλω να περιθάλψω απερίσπαστη την άρρωστη μητέρα μου" και μετά από μερικούς μήνες να κατηγορείς μια γυναίκα που έχει δυο χρόνια το παιδί της στην αιμοκάθαρση για έλλειψη ευαισθησίας και αυτοθυσίας? Ξέρεις πώς το άκουγα τότε αυτό εγώ, που η μάνα μου πρωτοεγχειρίστηκε από καρκίνο όταν ήμουν 16 χρονών και διάβαζα και είχα αναλάβει και σπίτι και αδελφό μικρό και φρικαρισμένο?

6l8Wp3.png1Ikfp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Aeriko

3696

• MarcoPolo

2484

• Mara-76

2192

• luckyMe

2080

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Γιατί βρε Μάρα, γίνεται να λές "σκέφτομαι να κάνω έκτρωση, παρόλο που προσπάθησα για να μεινω έγκυος, επειδή θέλω να περιθάλψω απερίσπαστη την άρρωστη μητέρα μου" και μετά από μερικούς μήνες να κατηγορείς μια γυναίκα που έχει δυο χρόνια το παιδί της στην αιμοκάθαρση για έλλειψη ευαισθησίας και αυτοθυσίας? Ξέρεις πώς το άκουγα τότε αυτό εγώ, που η μάνα μου πρωτοεγχειρίστηκε από καρκίνο όταν ήμουν 16 χρονών και διάβαζα και είχα αναλάβει και σπίτι και αδελφό μικρό και φρικαρισμένο?

ξερω... η μάλλον μπορώ να υποθεσω..απλά εσυ στεναχωρηθηκες και φρικαρες...εγω πηρα αμπαριζα και βγηκα.. παιρνοντας παραμασχαλα το συμπαν ομολογουμενως :P

zoypi...αντε να σε δω ποτε 8α ερ8ετε

dZJip3.png

Το συγκεκριμενο ατομο εχει τεραστια θεματα και φαινεται απο πολλα ποστ δικα της αν την παρακολουθησεις λιγο απλα εχει και θρασσος για να επιτεθει σε μια μανα με αρρωστο παιδι που σηκωνει τον δικο της σταυρο.

γενικα πολλες κοπελες διπλα μου θυμιζουν λιγο τον...στρατο της ολιβιας στο φεισμπουκ...δλδ δεν αντεχω αλλο και καμια μερα 8α παρω αμπαριζα και το φεις και αντε μαζεφτε με μετα

dZJip3.png

κορίτσια, η συζήτηση αυτή είναι ατελείωτη, περί υποκειμενικότητας και ισχύος απόψεων...

π.χ. εγώ στο θέμα της απιστίας είπα ότι γουστάρω τρελλά τον άντρα μου (κι ας μου τσακίζει το νευρικό σύστημα ενίοτε) κι ότι με την παρουσία του έχει θέσει τον πήχυ ψηλά, κ.λ.π. κ.λ.π. κ.λ.π.

αν τώρα σε χι χρονικό διάστημα, ανοίξω θέμα ότι ερωτεύτηκα τον μπακάλη μου που μοιάζει του αλ πατσίνο, πρέπει να βγει κάποιος να με κράξει?

ατελείωτα παραδείγματα, ατελείωτη συζήτηση...

Διαφημίσεις

Ούτε εγώ θεωρησα ότι με συμπεριέλαβε η Μάρα Είρήνη και το θέμα μου δεν ήταν εκείνο. Όπως επίσης, ακριβώς επειδή ξέρω πώς εκφράζεται η Μάρα, το πρόβλημά μου εκείνη τη στιγμή δεν ήταν τόσο μαζί της, όσο με τις υπόλοιπες φίλες μου που επικρότούσαν τον τρόπο της, κι ο λόγος είναι η ερώτηση που έκανα μπολντ πρωτύτερα.

Το έχω ξαναπεί ότι ο καθένας μας θα μπορούσε να επικαλείται τον αυθορμητισμό του χαρακτηρα του και να λέει ό,τι θέλει, όπως θέλει...τι θα γίνει τότε?

6l8Wp3.png1Ikfp3.png

γενικα πολλες κοπελες διπλα μου θυμιζουν λιγο τον...στρατο της ολιβιας στο φεισμπουκ...δλδ δεν αντεχω αλλο και καμια μερα 8α παρω αμπαριζα και το φεις και αντε μαζεφτε με μετα

Ποιες ειναι στον στρατο της Ολιβιας ρε Μαρονι και τι χαρακτηριστικο εχουν..!!????

Καλημερα σας ειπα???Οχι εεεεεε???Καλημερα σας λοιπον!!!

Μολις σας διαβασα....ωραια τα λετε!!

Τα εχουμε ξαναπει αυτα Αγγελινα σεβομαι τι λες και συμφωνω σε πολλα αλλα νομιζω οτι οσοι επικροτησαν το εκαναν για το νοημα και οχι για τον τροπο φανταζομαι γιατι δεν θυμαμαι ποιοι επικροτησαν την Μαρα και γιατι.

Ο στρατος της Ολιβιας ποιος ειναι βρε Μαρα???

καλως το μαριώ! το μαιλ μου το εχεις? στειλε μου διευ8υνση πλιζ και επιβεβαιωσε μου το νουμεράκιον της μικρης

οταν λεω στρατο αναφερομαι σε κοριτσομαναδες που ειναι μονιμως με ενα οοοο! ααααα! ιιιιιιιι! τι καταπληκτικα που τα λεςςςςς αααααα οοοο ιιιιι ποσο ειμαι περηφανη που σε εχω φιλη μου ηγετιδα ολιβ! τι καλα που μεγαλωνεις το παιδι σουυυ οοοο εγω δεν ξερω δεν ειμαι τοσο καλη οσο εσυυυ ιιιιιι

εδώ μαρι εγινε και γκρουπ? η cause? με την ονομασια "ειμαι κ εγω περηφανη που εχω φιλη την ολιβια" τι με λες τώρα....

dZJip3.png

Διαφημίσεις

Μάρα, αυτό το θέμα τότε ήταν ό,τι πιο σοκαριστικό έχω διαβάσει στο φόρουμ, για τους δικούς μου λόγους. Δεν πάω να το παίξω ούτε ανώτερη ούτε έξυπνη, απλά να πω ότι σε όλους μας έχει συμβεί να χάσουμε την ψυχραιμία μας και να θέλουμε να σκυλοβρίσουμε, αλλά δεν το κάνουμε, γιατί δεν έχει κανένα απολύτως νόημα. Δεν θα γίνει πιο κατανοητή ή σεβαστή η άποψή μας με αυτον τον τρόπο.

Αυτά. Ποιος είναι ο στρατός της ολίβιας?

Είμαι περίεργη να ακούσω αυριο και την άποψη των άλλων πάνω σε αυτά...αν και δε νομίζω να χουν πρωί πρωί όρεξη για τέτοιες κουβέντες. :cool:

6l8Wp3.png1Ikfp3.png

Τα εχουμε ξαναπει αυτα Αγγελινα σεβομαι τι λες και συμφωνω σε πολλα αλλα νομιζω οτι οσοι επικροτησαν το εκαναν για το νοημα και οχι για τον τροπο φανταζομαι γιατι δεν θυμαμαι ποιοι επικροτησαν την Μαρα και γιατι.

ωχ τι μου λες? ειχα και επικροτητας? δεν ξαμαμπηκα στο θεμα καν γιατι ομολογω οτι μου επεσαν τα μουτρα με την αλλη την πριμαντονα απο εκει8ε :P να ναι καλα οι ανθρωποι..κερδιζουν συνδρομη στο φαν κλαμπ μου κκακακακακκακακκακακακακκα

dZJip3.png

Μάρα, αυτό το θέμα τότε ήταν ό,τι πιο σοκαριστικό έχω διαβάσει στο φόρουμ, για τους δικούς μου λόγους. Δεν πάω να το παίξω ούτε ανώτερη ούτε έξυπνη, απλά να πω ότι σε όλους μας έχει συμβεί να χάσουμε την ψυχραιμία μας και να θέλουμε να σκυλοβρίσουμε, αλλά δεν το κάνουμε, γιατί δεν έχει κανένα απολύτως νόημα. Δεν θα γίνει πιο κατανοητή ή σεβαστή η άποψή μας με αυτον τον τρόπο.

Αυτά. Ποιος είναι ο στρατός της ολίβιας?

Είμαι περίεργη να ακούσω αυριο και την άποψη των άλλων πάνω σε αυτά...αν και δε νομίζω να χουν πρωί πρωί όρεξη για τέτοιες κουβέντες. :cool:

αγαπακι...απλα αντιδρασαμε διαφορετικά...ουτε καλυτερη τη μια απο την αλλη μας κάνει η διαφορά μας ουτε τιποτα... οπως εχω πει και στην ελλη..8α ηταν τοσο βαρετο να ειμασταν ιδιες!

ασε που το μαγαζι εχει μονο ΜΙΑ θεση πριμαντονας...και αυτή ειμαι εγώ! μιλα ζουπ!

dZJip3.png

καλως το μαριώ! το μαιλ μου το εχεις? στειλε μου διευ8υνση πλιζ και επιβεβαιωσε μου το νουμεράκιον της μικρης

οταν λεω στρατο αναφερομαι σε κοριτσομαναδες που ειναι μονιμως με ενα οοοο! ααααα! ιιιιιιιι! τι καταπληκτικα που τα λεςςςςς αααααα οοοο ιιιιι ποσο ειμαι περηφανη που σε εχω φιλη μου ηγετιδα ολιβ! τι καλα που μεγαλωνεις το παιδι σουυυ οοοο εγω δεν ξερω δεν ειμαι τοσο καλη οσο εσυυυ ιιιιιι

εδώ μαρι εγινε και γκρουπ? η cause? με την ονομασια "ειμαι κ εγω περηφανη που εχω φιλη την ολιβια" τι με λες τώρα....

αει στον κορακα!!!!!!!!!

εγινε τετοιο γκρουπ?????

εεεεεεεεε....ντοιν!!

Ενταξει μωρε καλη η Ολιβ,ωραια τα λεει,να χαιρεται το κοριτσακι της αλλα οχι και να μπω και σε τετοιο γκρουπακι!!!!!

Παρεμπιπτοντως...ειναι και φιλη της μπουμπους......χαχαχαχ!!!!!!!Μα ποση περηφανεια να νιωθει και το Ολγακι...χαχα!!

ποιο μεηλ λες??το [email protected]???το θυμαμαι καλα??

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...