Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

ΑνΑλ (Ανώνυμες Αλλοπρόσαλλες)

ζώπυρον

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Aeriko

3696

• MarcoPolo

2484

• Mara-76

2192

• luckyMe

2080

Περισσότερες δημοσιεύσεις

γειά σας μπουμπούδες σε κρίση!

τελικά Χριστίνα ιγμορίτιδα έχεις;

Νίτσα, μου εξηγείς αυτό με την αλλοδαπή, δεν το κατάλαβα. είπε η πωλήτρια τη μάνα σου τίιιιιιιιιιιιι;;;;;;;;;;;; εξπλέην να φορτώσω κι εγώ τώρα!

μείωση μισθού με μείωση ωραρίου; ή πάτε για κλείσιμο;

Ράννια, χρόνια και ζαμάνια.

Ζώπυρον, μωράκι επειγόντως.

όσο για το ...πρωινό. να έχεις στην τσαντούλα σου ιμόντιουμ πάντα.

για τις μπότες... αφορμή και αιτία για σόπινγκ θέραπυ εκπτωσιακό!

Τελικά την κοίμισα εγώ... ο μπαμπάς δεν τα κατάφερε...

Ο κουνιάδος μου θα κλείσει τον απρίλη 2 χρόνια που έφυγε... ήμουν 5 μηνών έγκυος τότε... από ανακοπή... 30 χρονών.

Όχι δεν έχω ιγμορίτιδα... έχω όμως εγχειρισμένο διάφραγμα μύτης και διάφορα άλλα προβληματάκια σε αυτήν και όποτε βουτάω κρύωμα ή ίωση με χτυπάει εκεί.... και ευτυχώς γιατί δεν κατεβαίνουν οι βλέννες στους πνεύμονες.

Διαφημίσεις

γιατρέ μου εγώ είχα ιγμορίτιδα. πήρα ογκμεντίν για 6 μέρες, μαζί με προσπάν. αλλά πάλι σκατά νιώθω το λαιμό μου κάτω χαμηλά. βασικά είχα και ψύξη.

τώραα πέρασε ο πόνος, αλλά παραμένει ένας ξερόβηχας και νιώθω αυτό που λες βλέννες στο λαιμό μου από το ιγμόριο.

τί να κάνω; πάλι παθολόγο, αντιβίωση; ή να συνεχίσω μόνο του το προσπάν;

καλησπέρα ράννια! τι έπαθες κι έτσι νωρίς? άρρωστη είσαι?:rolleyes:

νωρις, ναι! αλλα δε μενω...πηγαινοερχομαι....αργοτερα θα ειμαι πιο free, που παλι θα κοιμαστε ολες :(

Σέβη το προσπαν δεν θα κάνει τίποτα... trebon... ένα την ημέρα. Είναι σκόνη και την διαλύεις σε νερό. Βλεννολυτικό που κάνει δουλειά και έχει και βιταμίνη C. Επίσης τις βλέννες προσπάθησε να μην τις καταπίνεις... όσο αηδιαστικό και αν είναι προσπάθησε να τις βγαζεις.

Σεβούλα η ιδιοκτήτρια ήταν...

Και δεν την εξυπηρέτησε και την προσέβαλε μπροστά σε πόσο κόσμο. Αλλά καθυσήχασα τη μάνα μου (χάλια ψυχολογικά!) λέγοντας της ότι προσέβαλε τον εαυτό της με τον αντιεπαγγελματικό της τρόπο. Ντροπή!!!!!! και αίσχος μαζί...

Αλλά δεν ξέρω που πρέπει να καλέσω.. στο ΙΝ.ΚΑ ή στο Σύνδεσμο Εμπόρων?

Πρώτα βέβαια θα καλέσω αυτήν...

Χριστίνα, ειλικρινά λυπάμαι... Πρέπει να ήταν ισχυρό πλήγμα για την οικογένεια..

Ο σύζυγος σου πως είναι? ήταν μικρότερος του?

Διαφημίσεις

αερικό, σε δυσκολεύει η διαγνωση ή η θεραπεία;

εγώ δεν έχω νεύρα. είμαι προβληματισμενη.

τη μικρή μου μου την έφεραν οι γονείς μου το απόγευμα. για να φύγουν, παίχτηκε ολόκληρο σκηνικό απόδρασης-απασχόλησης της μικρής.

γενικά δεν θέλει να φεύγει κόσμος από το σπίτι μας.

ειδικά, οι γονείς μου... χάλια μαύρα. πολύ κλάμα.

σήμερα όμως, κι ενώ είχαν αποδράσει τα παππούδια...η μικρή έβλεπε την πόρτα και έριχνε μαύρο κλάμα για μισή ώρα. πλάνταξε το πουλάκι μου. μιλάμε για δάκρυα, όχι ψευτόκλαμα, χωρίς ανάσα.

γίναμε θκατά, κι εγώ και ο Σ.

συμπέρασμα 1. η κόρη μας περνάει σούπερ στο χωριό με τα παππούδια.

2. τρελαίνεται για βόλτες (την βγάζουν οι γονείς μου )

3. βαρέθηκε το καημενάκι μου συνέχεια κλεισμένο σπίτι.

4 μας πέρασε το κλάμα, αφού τα κατεβάσαμε όλα, τα πάντα όλα όμως, λεκανίτσες, κομπολόι, ζώνες πατέρα, ο,τι κουτί έβρισκε ο Σ,... με ζουζούνια και χορό.

αααα και χτένες στο γιογιό. τί χαρά της δίνει αυτό το πράγμα...

Ζώπυρον μη με βρίσεις, δεν είναι η μέρα μου σήμερα:tongue::(
γιατί είναι η δικιά μου?:(
Ζώπυρον, μωράκι επειγόντως. με την καμία... σκέφτομαι αναδοχή... αλλά που το είπα, το πέρασαν όλες ντούκου...

όσο για το ...πρωινό. να έχεις στην τσαντούλα σου ιμόντιουμ πάντα. θα το προσθέσω στο φαρμακείο της τσάντας αλλά το πρωί... δεν προλάβαινα σου λέω - πετάχτηκα έξω από το μετρό σαν την τρελλή και στην πρώτη καφετέρια κλειδαμπαρώθηκα στη τουαλέτα - άσε σου λέω σέβη μου, γελοίο σκηνικό!

για τις μπότες... αφορμή και αιτία για σόπινγκ θέραπυ εκπτωσιακό! το σκέφτηκα κι εγώ... αλλά που να βρω το χρόνο...

Τελικά την κοίμισα εγώ... ο μπαμπάς δεν τα κατάφερε...

Ο κουνιάδος μου θα κλείσει τον απρίλη 2 χρόνια που έφυγε... ήμουν 5 μηνών έγκυος τότε... από ανακοπή... 30 χρονών.

έχεις δίκιο ότι έπρεπε να σε ειδοποιήσει που θα 'φευγε αλλά το ξέρεις αερικό μου καλύτερα από μένα - είναι ασήκωτο αυτό το πένθος...κι αυτή η μέρα...

τί να κάνω; πάλι παθολόγο, αντιβίωση; ή να συνεχίσω μόνο του το προσπάν; να πας σε καλό ωρλ!!!!!!!

Σέβη το προσπαν δεν θα κάνει τίποτα... trebon... ένα την ημέρα. Είναι σκόνη και την διαλύεις σε νερό. Βλεννολυτικό που κάνει δουλειά και έχει και βιταμίνη C. Επίσης τις βλέννες προσπάθησε να μην τις καταπίνεις... όσο αηδιαστικό και αν είναι προσπάθησε να τις βγαζεις.

τρεμπόν. θενκγιου ντόκτορ!

όσο για το να τις βγάζω,,, δεν τα καταφέρνω.:(

για τα κομπτρέξ τί γνώμη έχεις; μου τα σύστησε ο έτερος δικηγόρος στη δουλειά.

αερικό, σε δυσκολεύει η διαγνωση ή η θεραπεία;

Αυτό δεν το έπιασα! :rolleyes: Σπάστο σε ψιλά και ξαναρίξτο...

Ζώπυρον εγώ δεν το πέρασα στο ντούκου το θέμα της αναδοχής... αν το αποφασίσετε και μπορείτε εγώ θα είμαι η πρώτη που θα σε υποστηρίξω :) Η ευαισθησία μου δεν σταματάει στα αδέσποτα τετράποδα... ξεκινάει δε, από τα "αδέσποτα" δίποδα ;) Απλώς σου πρότεινα το σκυλάκι ως άμεση λύση μιας και η αναδοχή τραβάει σε μάκρος ακόμα και αν πληροίς τις προϋποθέσεις.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...