Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 ώρα πρίν, Ellidr είπε:

Μπράβο κορίτσια εγώ έχω πλακωθει σε βιταμίνες και προβιοτικα και το χω ρίξει στο σεχ μπας και .....

Λέμε τώρα.

Αλλιώς από αρχές του χρόνου θα πάρω πάλι αγκαζε τον γιατρουλη μου και όπου πάμε 

Χαχα

Λοιπόν χωρίς πλάκα τώρα, το σεξ μην το υποτιμάς... υπάρχει κοπέλα που είχε κάνει 4 εμβρυομεταφορες με κουλούρα χοριακη και πριν την 5η εμβρυομεταφορα έμεινε μόνη της έγκυος σε ηλικία 42,5 παρακαλώ! Είναι και η τύχη στη μέση. Στο εύχομαι να μη χρειαστείς το γιατρό πάρα μόνο για οδηγίες εγκυμοσύνης! 

Κορίτσια ερώτηση. Είναι κάποια κοπέλα που είναι έγκυος και δουλεύει στο δημόσιο να μου πει τι κάνει με την άδεια?.... τα χω ξεχάσει.... προς το παρόν πήρα 3 ημέρες αναρρωτικη μέχρι να κάνω και τη 2η χοριακη γιατί δε θέλω ακόμη να ανακοινώσω την εγκυμοσύνη. 

ΑνΑλ (Ανώνυμες Αλλοπρόσαλλες)

ζώπυρον

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Aeriko

3696

• MarcoPolo

2484

• Mara-76

2192

• luckyMe

2080

Περισσότερες δημοσιεύσεις

δεν εχω ιδεα τι εχει..ειπε πριν εχω νευρα καλυφθειτε...εγω πρός το παρόν καλύπτομαι με κουβερτάκι και αν εχει το κέφι και στην ορεξη φανταζομαι οτι 8α μας πει...αλλα νομιζω οτι ειναι ελεεινα κουρασμενη

dZJip3.png

Γεια σας κοριτσακια!

Ζουπυ μου μεσα σε τοσα ποστ χανομαι και ξεχναω να σου μιλησω.. Με συγχωρεις! Περαστικα σου και ηρεμησε ματακια.. Δεν αξιζει για τιποτα! :)

Εγω ειχα πει πως θα κατσω να διαβασω το στορυ με τις πανες διπλα για να δω πως θα το κανω με τη δικια μου.. Διαβασα.......... 3 σελιδες (απο τις 27) :lol: και μετα την αραξα στον καναπε με τον αντρακο μου ο οποιος μου ειπε πως ειναι πολυ περηφανος για εμενα που ξεκινησα τη διαδικασια γιατι εκεινος ηθελε εδω και καιρο αλλα δισταζε.. Του ειπα να μου το ξαναπει αυτο σε μια εβδομαδα αν δεν εχω σταματησει! :mrgreen:

Φιλακια σε ολες!

Οταν φτανει ο κομπος στο χτενι, δεν φταιει το χτενι... Εσυ εισαι αχτενιστη!

gM4vp2.png

Διαφημίσεις

Γέλα, γέλα!

Λοιπόν, για να σου απαντήσω και πιο σοβαρά, τώρα που καταλάγιασαν τα πράγματα, κανείς για μένα δεν έχει το δικαίωμα να εκφράζεται όπως το έκανες εσύ σε ένα δημόσιο φόρουμ, τη στιγμή μάλιστα που κανείς από τους συνομιλητές του δεν τον προκάλεσε ούτε τον έθιξε προσωπικά, για να υπάρχει (ας πουμε) η δικαιολογία του εν θερμώ. Μπήκες στα καλά καθούμενα σε μία συζήτηση φωνασκώντας και βρίζοντας, αδιακρίτως, προς όλους όσους εξέφρασαν μια διαφορετική από τη δική σου άποψη, τσουβαλιαστά. Αν είχες διαπιστώσει ανακολουθίες, μπορούσες να τις επισημάνεις, έστω με ειρωνία, έστω με προσβολή. με τον τρόπο σου όμως, σε τι συνεισέφερες? Εριξες το επίπεδο ακόμη πιο κάτω από εκείνες που κατηγορούσες, φάνηκες χειρότερη από αυτές και έχασες και το όποιο δίκιο μπορεί να είχες.

Και θέλω να σου απευθύνω το εξής ερώτημα, μάλλον σε όλες τις ΑνΑλ που έχουν διάθεση να απαντήσουν:

Πώς είναι δυνατόν να σκίζουμε τα ρούχα μας σε κάθε ευκαιρία υπέρ της ισότητας των γκέυ, των μεταναστων κλπ, αλλα να αδυνατούμε να αντιμετωπίσουμε ως ίσο, και σε μια συζήτηση ακόμα, έναν άγνωστο στο ίντερνετ, όταν τυγχάνει να διαφωνεί μαζί μας?

Αν μιλάμε για ανακολουθία και υποκρισία, τι εντύπωση δίνει αυτό?

6l8Wp3.png1Ikfp3.png

δες μάρα... για το θέμα που αναφέρεις...

1) εδώ όλοι κρινόμαστε από αυτά που γράφουμε κι όχι για αυτά που φαντάζονται οι άλλοι ότι πιστεύουμε ή σκεφτόμαστε ή που έχουμε πει κατά καιρούς...

θα σου φέρω ένα παράδειγμα : εγώ είμαι Χριστιανή Ορθόδοξη αλλά βρίζω σαν υπάλληλος της Τρούμπας (δεν βλαστημάω μόνο)! φυσικά κι αυτά τα δύο δεν... ταιριάζουν αλλά... μου συμβαίνουν... και τα δύο!

άλλο παράδειγμα : εγώ στα μισά μου μηνύματα λέω ότι προσέχω το παιδί μου και στ' άλλα μου μισά ότι το παιδί μου είναι πολύ συχνά άρρωστο - τι πρέπει να γίνει τώρα? να βγει κάποιος και να μου πει ότι είμαι μαμακισμένη ή δεν αγαπάω το παιδί μου ή έχω αλτσχάιμερ? μπορεί και να συμβαίνει κάτι από όλα αυτά αλλά δεν μπορεί να το ξέρει με σιγουριά και τέλος πάντων ας μου πει ότι θέλει αλλά όχι παίρνοντάς με παραμάζωμα...

εδώ στο θέμα της απιστίας δίπλα, εμμέσως πλην σαφώς, με είχαν πει... τατάνα κι ακατάλληλη μητέρα... επειδή είχα πει το βαθυστόχαστο... δεν απιστώ αλλά δεν λέω και μεγάλες κουβέντες...

τι να λέμε τώρα... θέλει ψυχραιμία και σύνεση... ειδικά ο απρόσωπος διάλογος...

Τι εχεις Ζοπ περα απο νευρα και ιωση???

ειλικρινά, τίποτα άλλο! ακόμα και στο θέμα των ναρκωτικών δίπλα που είναι πολύ σημαντικό για μένα, είμαι ψύχραιμη!:cool:

(ρε μαρκοπουλάκι...8ελεις να εχει κ ΑΛΛΑ? αμα ειχε κ ΑΛΛΑ 8α μασ ειχε ταραξει στις καρατιες σαν τον μπρους λη)

χαχαχαχαχα! καλό!

φαιάκι μου, σε φιλώ! είσαι πολύ γλυκό κορίτσι!

Μουχαχα ακουσες και τέτοια, φιλενάδα? Αφού γλύτωσες τη δημόσια διαπόμπευση, πάλι καλά να λες! :P

Μωρε τι καλά που μερικά θέματα δεν τα ανοίγω καν...από μακριά κάνουν μπαμ!

6l8Wp3.png1Ikfp3.png

μμμμμ μαλλον 8α επρεπε να ειμαι εντελώς ευθυς τοτε και να προσωποποιησω την..οργη μου...

ζουπι καμια σχεση με αυτα που μου λες εσυ...ειναι ΑΛΛΟ το πιστευω σοτ 8εο αλλά βριζω ωσαν την τρελή και άλλο πράγμα το "δικαιολογω μια μανα που βαρεσε το παιδι της στα νευρα της αλλα δεν δικαιολογω την θεληση μιας λεσβιας να γινει μανα"

ουφφφφφ

αγγελινα στο ερώτημα σου. εχω διαφωνησει ΠΟΛΛΕΣ φορες διπλα...και εδώ..και το εχω αντιμετωπισει ειτε με ποστ τυπου "φιλη διαφωνω μαζι σου γιατι α β γ δ" ή με ειρωνεια σε ορισμένες περιπτώσεις που έρχηζαν τρελής ειρωνίας. στην...επιμαχη περιπτωση το ξαναλεω. δεν βγηκα απο τα ρουχα μου (ουαου) επειδη διαφωνουσαν μαζι μου...βγηκα απο τα ρουχα μου γιατι πολυ απλά για το δικό μου το μυαλό ΔΕΝ γινεται να λες σε συμφορουμιτισα "καλη μου σε νιωθω τοσο πολύ,,,,δεν πειραζει που χαστουκισες το παιδάκι σου" και ενα μηνα μετα να αναρωτιεσαι μηπως το γκειλικι του αλλουνιυ οδηγει σε βια...μου γυρισαν τα μάτια...

dZJip3.png

Διαφημίσεις

Μουχαχα ακουσες και τέτοια, φιλενάδα? Αφού γλύτωσες τη δημόσια διαπόμπευση, πάλι καλά να λες! :P

αν άκουσα? μάρτυρας η ελλ που είχαμε (ψιλο)διαφωνήσει κιόλας! μα που είναι αυτή η κοπέλα εντωμεταξύ? την έχω χάσει...

Για ολους ισχυει η ψυχραιμια και η συνεση και το να μην βγαζουμε βιαστικα συμπερασματα απο απροσωπα κειμενα και αν αμφιβαλλουμε να ρωταμε τον αλλον τι εννοει.

Οσο για το περιβοητο ποστ της Μαρας ναι ηταν σαρκαστικο και προσβλητικο εν μερει αλλα προσβλητικα ηταν και παρα πολλα ποστ που αφορουν gay oxi της Αγγελινας. Εμεις τουλαχιστον ξερουμε πως εφραζεται η Μαρα και ναι μπορει να μην αρεσει σε ολους ουτε σε μενα παντα ο τροπος της αλλα επι της ουσιας ειναι το θεμα αν συμφωνει καποιος. Δεν θεωρησα ουτε μια στιγμη και στο ειπα Αγγελινα οτι εννοουσε εσενα η Μαρα.

και ζουπι...ΠΩΣ τολμας να κρατας πισινη στην απιστία; αφου ολες ειμαστε αψογες και αμολυντες! πιφ! και σε ειχα για κιουρια

φαίνομαι κιουρία αλλά... στο βάθος είμαι του λιμανιού...:D θα στα εξηγήσω όταν έρθω από κοντά στην αυλίδα (που με κάλεσες) για να πιούμε (μόνο) ούζα!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...