Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 24 λεπτά , Alex@ είπε:

Αν έχεις χρόνια στην υπηρεσία οπότε έχεις κ αρκετές μέρες αναρρωτικής, σου γράφει ο γιατρός σου τις αναρρωτικες μέχρι να βγεις σε άδεια κύησης. Ίσως σε καλέσουν από την επιτροπή που όπως έχω καταλάβει δεν πας εσύ αλλά κάποιος δικός σου, συνήθως ο σύζυγος. Τώρα αν είσαι νέα υπάλληλος κ δεν έχει πολλές μέρες αναρρωτικής έχει λίγη διαδικασια

Γύρισα σήμερα από το ραντεβού με τον γιατρό, προχωράμε καλα, οι παλμοί μας.οπως πρέπει κ η ανάπτυξη τους όπως πρέπει κ αυτή με την εβδομάδα που είμαι. Επίσης κ τα δύο μεγαλώνουν μέχρι στιγμής το ίδιο. Τη μεθεπόμενη Παρασκευή πάω για την αυχενική!!! Τα συμπτώματα έχουν υποχωρήσει τελείως θα έλεγα, μόνο κάποιες στιγμές να με πιάσει κάποια αδιαθεσία!!

Σε ευχαριστώ πολύ! Όχι, δεν είμαι νέα υπάλληλος. Τις 8 ημέρες αναρρωτικη τις έχω ήδη τελειώσει και για τις 3 υπόλοιπες ημέρες θα μου γράψει αναρρωτικη, όχι κύησης γιατί δε θέλω να το ανακοινώσω. Όταν ξεπερνάμε τις ημέρες που έχουμε αναρρωτικης, πηγαίνουμε επιτροπή από την οποία βέβαια δε με έχουν καλέσει ποτέ. Το μετά σκέφτομαι πώς θα συνεχίσω? Θα μου γράψει δηλαδή άδεια κύησης ο ιδιώτης και πόσες ημέρες ή πρέπει να πάω σε γιατρό δημοσίου? Καλή τύχη στην αυχενική διαφάνεια!!! 

ΑνΑλ (Ανώνυμες Αλλοπρόσαλλες)

ζώπυρον

Recommended Posts

αλλα ρε γμτ ειναι που τα διπλανα φλεγοντα 8εματα... συμφωνουμε... (οτι πχ μια συγκεκριμενη τυπθσα ειναι για τα σιδερα) οποτε..ατοπον :P
(είναι μια από τις πιο σοβαρά - ψυχιατρικά - περιπτώσεις που έχω διαβάσει...)

πάω για μακαρονάδα λέμε! εξαφανιστείτε!

Πραγματικά, εγώ πιστεύω ότι είναι ψυχιατρικό περιστατικό. Και μιλάω πολύ σοβαρά.

Και το άλλο φυσικά ήταν άνω ποταμών...εγώ η τέλεια θα έκανα αυτό, εσύ η λίγη τι κάνεις?

Wktmp2.png

qIogp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Aeriko

3696

• MarcoPolo

2484

• Mara-76

2192

• luckyMe

2080

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Πραγματικά, εγώ πιστεύω ότι είναι ψυχιατρικό περιστατικό. Και μιλάω πολύ σοβαρά.

κι εγώ κικίτσα!

Καλησπερα ειμαι συγχυσμενη και γενικα χαλια με διαφορους ξερολες εχω αυτη την στιγμη πιεση 30000000000

έλα να κάνουμε παρέα!:evil:

εμένα πάλι μου την έδωσε το ύφος "τι κάνεις κακούργα μάνα τόσο καιρό και δεν ξεριζώνεις το ίδιο το νεφρό σου να το δώσεις στο παιδί;" κι εκεί που μου γύρισε το μάτι ήταν το ότι "θα σου μιλήσω αυστηρά σαν μάνα". μα την αλήθεια αν λεγόταν αυτό μπροστά μου θα τη χαστούκιζα. Αυτή η υπεροψία και το αυτοπατ-πατ στην πλάτη "μα είμαι τόσο ανώτερη επιτέλους" με διαόλισε!

η οποια μανα, οχι οτι θα δωσει και αναφορα σε κανεναν, εχει πει απο πολυυυυυ παλια, οτι το πρωτο πραγμα που ειπαν στο γιατρο ειναι να δωσουν το νεφρο ο πατερας ή η μανα, αλλα τους ειπαν οτι δε "κανει".

Βλεπεις, το να κανουν τον κοπο να διαβασουν λιγο την ιστορια του ηθαν ειναι μεγαλο θεμα. Το να κανουν αυτη τη γλοιωδη κριτικη ειναι πολυ ευκολο ομως....

Μωρε καλα λεω..... ουστ απο δω κοπροσκυλα! :evil::evil::evil:

Καλησπερα ειμαι συγχυσμενη και γενικα χαλια με διαφορους ξερολες εχω αυτη την στιγμη πιεση 30000000000

εσυ μη μου συγχιζεσαι! σε θελω ψυχραιμη και χαλαρη σε παρακαλω πολυ! :D

Μακαρι να μην αναγκαστει ποτε να γινεις γιατρος στις γνωσεις και αυτη απο αναγκη οπως η Αbbe και η καθε Αββε που τραβαει γολγοθα.

Αυτη η αλαζονια του καθε ασχετου που μιλαει εκ του ασφαλους χωρις να βαλει το χερι στην καρδια και να νιωσει συμπονια με πληγωνει αφανταστα οπου κι αν την συναντω. Ποσο σκληρος μπορει να γινει ο ανθρωπος αναρωτιεμαι??? Και ποση αξιοπρεπεια κουβαλαει αυτη η κοπελα για να μην την σκυλοβρισει οπως της αρμοζει???

Ειλικρινα στενοχωρηθηκα πολυ που διαβασε αυτα τα λογια η κοπελα.

Διαφημίσεις

η οποια μανα, οχι οτι θα δωσει και αναφορα σε κανεναν, εχει πει απο πολυυυυυ παλια, οτι το πρωτο πραγμα που ειπαν στο γιατρο ειναι να δωσουν το νεφρο ο πατερας ή η μανα, αλλα τους ειπαν οτι δε "κανει".

Βλεπεις, το να κανουν τον κοπο να διαβασουν λιγο την ιστορια του ηθαν ειναι μεγαλο θεμα. Το να κανουν αυτη τη γλοιωδη κριτικη ειναι πολυ ευκολο ομως....

Μωρε καλα λεω..... ουστ απο δω κοπροσκυλα! :evil::evil::evil:

εσυ μη μου συγχιζεσαι! σε θελω ψυχραιμη και χαλαρη σε παρακαλω πολυ! :D

Το διαβασα, μην αρπαζεστε με τον καθε μ@λακα....η κοπελα ηθελε να πει την μ@αλακια της το κατι της τελος παντως.........πως ειπαμε οτι την λεγανε? Frida....'χ@στηκαμεεεεεε' (τους ΑΜΑΝ τους θυμαστε?).......

Εντωμεταξυ την Ριτα97 την ονομασε 'εσυ και το γνωστο παρεακι'...στην οποια Ριτα μιλαω πολυ εγω ....τι να εννοει αραγες?

Here in dreamland we will NOT obey the masters

:evil:

Διαφημίσεις

γενικά, έχω τα νεύρα μου! :twisted:

χαχαχαχαχ λεω ρε μαναρι μου μπας και τσακωθουμε, εκτονωθεις και ισιώσεις.... βρες έναν λογο να σφαχτουμε και ειμαι μεσα μουχαχαχαχαχαχαχαχαχα
μάρα γλυκειά μου..., διάλεξες λάθος θέμα...

για το συγκεκριμένο, δεν μπορώ ν' αστειευτώ... και εν ευθέτω χρόνο, θα τα πούμε από κει...

πάω να φτιάξω μακαρονάδα!

(ειλικρινά, σ' ευχαριστώ για τη προσπάθεια!)

ΈΧΑΣΕΣ ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΕΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΣΟΥ!!!! Αυτό έχω μόνο να πω χαχαχαχα

Λοιπόν όταν έχουμε νεύρα... χτυπάμε παλαμάκια να φύγουν! Έτσι λέω στην Κωνσταντίνα και 70% πιάνει!

Οι εξετάσεις αίματος βγήκαν καλές και έχουμε γλιτώσει και επίσημα το νοσοκομείο. Βέβαια ο πυρετός παραμένει στα ύψη και συνεχίζουμε στενή παρακολούθηση. Αυτά.:-(

Ευτυχώς που είναι καλές οι εξετάσεις! Κουράγιο και θα περάσει :) Κοίτα να συνεννοηθείς με τον παπά ΣΩΣΤΑ!

Για το θέμα της αιμοκάθαρσης δεν το διάβασα και δεν θα το διαβάσω. Έχω επιλέξει να μην διαβάζω δίπλα παρά ελάχιστα θέματα! Και μάλλον καλά κάνω!

Αερικό - Αερικόπουλο σημειώσατε 1 επί δυο! Πάμε για τάισμα πριν τον ύπνο (όνειρα θερινής νυκτός το γάλα πριν το μπάνιο) και στο 1 λεπτό μου λέει νάνι.

Να δώσουμε λίγο γάλα στον winnie?

ναι

Σλουρπ σλουρπ (πίνοντας ο γούνι)

Τι; να πιει και η Κωνσταντίνα λίγο;

Ναι!

Πίνει κανά 50άρι και μου λέει νάνι. Το έχασα το παιχνίδι σκέφτομαι και την πάω στο κρεβάτι της όπως μου ζητάει. Στο 1 λεπτό όρθια και τραγουδάει. Εγώ ακίνητη, αμίλητη την παρακολουθώ. Κάποια στιγμή ξαπλώνει πάω να της χαϊδέψω την πλάτη "άχε με". Να σε αφήσω; Οκ σε αφήνω. Και φεύγω από το δωμάτιο. Στα 30" φωνάζει "μαμά μαμά" "μα δεν μου είπες να σε αφήσω;" "ελια" Πάω ξαπλώνει ξανασηκώνεται κάθεται καθιστή.

Μήπως θες να πιεις λίγο γάλα;

Όχι.

Μα αφού δεν κάνεις νάνι... μήπως θες λίγο; (και της το δίνω από μακριά)

Μόνιιιη μου

Το παίρνει, της βάζω το μαξιλάρι απο πίσω μισοξαπλώνει πίνει... όοοοοοοοοοοοολο το γάλα... ρούφαγε αέρα δεν εδινα σημασία...

πάρτο

Το πήρα αμίλητη. Ξαπλώνει. Καληνύχτα της λέω. Την σκεπάζω... σε 3 λεπτά... κοιμόταν!

Είμαι πολύ περήφανη για μένα που δεν την φύτεψα στο πρώτο μισάωρο που έπαιζε και κράτησα την ψυχραιμία μου! :D

Γιατι να την φυτεψεις βρε?? ετσι κανουν για να κοιμηθουν θελουν λιγο το παιχνιδι τους εσυ σταθερη διπλα νανι γαλα μονη της το γαλα και θα σου κοιμαται μετα απο λιγο αρκει να παραμενεις ηρεμη και σταθερη.

Γεια σας κόρες. :)

Σέβομαι τη φίλη μπουνίτσα και δεν θα υπεισέλθω στα περί ύπνου...υπομονή...δεν υπάρχει και τίποτα άλλο. :-(

Αερικό, συγχαρητήρια για την ψυχραιμία και Λευκή, συγχαρητήρια για τις εξετάσεις!

Ζώπυρον, εγώ τι σου είπα? Γιατί δεν ακούς τη φιλενάδα σου που θέλει το καλό σου? κλείστο το ρημάδι καλή μου, να γιατροπορευτείς σαν άνθρωπος! Τι τι θες τη τζάμπα σύγχυση?

Α, έγραψα και στο θέμα των αμβλώσεων...μη με λιθοβολήσετε! :-P

6l8Wp3.png1Ikfp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...