Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 24 λεπτά , Alex@ είπε:

Αν έχεις χρόνια στην υπηρεσία οπότε έχεις κ αρκετές μέρες αναρρωτικής, σου γράφει ο γιατρός σου τις αναρρωτικες μέχρι να βγεις σε άδεια κύησης. Ίσως σε καλέσουν από την επιτροπή που όπως έχω καταλάβει δεν πας εσύ αλλά κάποιος δικός σου, συνήθως ο σύζυγος. Τώρα αν είσαι νέα υπάλληλος κ δεν έχει πολλές μέρες αναρρωτικής έχει λίγη διαδικασια

Γύρισα σήμερα από το ραντεβού με τον γιατρό, προχωράμε καλα, οι παλμοί μας.οπως πρέπει κ η ανάπτυξη τους όπως πρέπει κ αυτή με την εβδομάδα που είμαι. Επίσης κ τα δύο μεγαλώνουν μέχρι στιγμής το ίδιο. Τη μεθεπόμενη Παρασκευή πάω για την αυχενική!!! Τα συμπτώματα έχουν υποχωρήσει τελείως θα έλεγα, μόνο κάποιες στιγμές να με πιάσει κάποια αδιαθεσία!!

Σε ευχαριστώ πολύ! Όχι, δεν είμαι νέα υπάλληλος. Τις 8 ημέρες αναρρωτικη τις έχω ήδη τελειώσει και για τις 3 υπόλοιπες ημέρες θα μου γράψει αναρρωτικη, όχι κύησης γιατί δε θέλω να το ανακοινώσω. Όταν ξεπερνάμε τις ημέρες που έχουμε αναρρωτικης, πηγαίνουμε επιτροπή από την οποία βέβαια δε με έχουν καλέσει ποτέ. Το μετά σκέφτομαι πώς θα συνεχίσω? Θα μου γράψει δηλαδή άδεια κύησης ο ιδιώτης και πόσες ημέρες ή πρέπει να πάω σε γιατρό δημοσίου? Καλή τύχη στην αυχενική διαφάνεια!!! 

ΑνΑλ (Ανώνυμες Αλλοπρόσαλλες)

ζώπυρον

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Aeriko

3696

• MarcoPolo

2484

• Mara-76

2192

• luckyMe

2080

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Διαφημίσεις

μάρα γλυκειά μου..., διάλεξες λάθος θέμα...

για το συγκεκριμένο, δεν μπορώ ν' αστειευτώ... και εν ευθέτω χρόνο, θα τα πούμε από κει...

πάω να φτιάξω μακαρονάδα!

(ειλικρινά, σ' ευχαριστώ για τη προσπάθεια!)

ελα καλε σιγα μην το συζητας μια προσπάθεια εκανα μουαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχ

υγ. εγω παω να σκεφτω την περιπτωση της μπεμπας γιατι ειλικρινά με προβληματιζει κοινωνιολογικά (ΑΕΡΙΚΟ ΜΗΝ ΤΟ ΠΕΙΣ)

dZJip3.png

Μαρή Μάρα, με συγκίνησες δίπλα! "Δεν είναι ένα τέρας ο χασικλής, είναι ο κυρ-Παναής της διπλανής πόρτας!" :tongue: Το φαντάστηκα ΗΔΗ σε δακρύβρεχτη διαφήμιση στον ΑΝΤ1 με τη σύζυγο Κυριακού να κάνει το σπικάζ, εν μέσω νεφών...

κάπως έτσι (στο 2.20)

mZwRNsoaIYo

you may have oysters, but you'll never find a pearl

bh45qekil.png

ΧΑΑΧΧΑΧΑΑΧΧΑΧΑΑΧΑΧ τι μαλ που εισαι ωρες ωρες ορε φιλη! αλλά ειλικρινα το εννοώ αυτό που λέω.. εχουμε μεινει στην εικονα του ρεμπετο κουτσαβακιου ενώ πλέον δεν ειναι έτσι...οσο για τις δασκάλες λεω αληθεια... η κυρια χεδερ η καθηγητρια μου αγγλικων η ιρλανδεζα που τοσο αγαπησα... η χαρά του μπάφου...αλλά το μάθημα μαθημα...κιουρια

dZJip3.png

Διαφημίσεις

Γεια σας κοριτσακια!!

Χωρις να το καταλαβω και μετα απο προτροπη της κορης μου, μπηκαμε σημερα στο τριπακι να φορεσουμε βρακι (χωρις πανα) :cool:

Σας ειπα πως πριν το μεσημεριανο υπνο ζητησε απο μονη της και εκανε.. Μολις ξυπνησε ξαναζητησε, την εβαλα και ξαναεκανε κανονικα. Πηγα να της βαλω την πανα ως συνηθως αλλα ζητησε "βακι" και ετσι... περασαμε ολο το απογευμα πλενοντας!! :lol:

Ενταξει, ειχαμε αρκετα ατυχηματα αλλα πανε μολις λιγες ωρες απο την αρχη, οποτε...

Θα αναμεινω μια εβδομαδα και αν δω πως συνεχιζουμε στον ιδιο ρυθμο χωρις βελτιωση θα σταματησω.

Το βραδυ μολις την κοιμισω θα κατσω να διαβασω το θεμα που ειχαν ανοιξει τα κοριτσια διπλα ("ποτε κοψατε την πανα και πως") αλλα επειδη ειναι μεγαλο ισως εξαφανιστω!

Θα μπω οπωσδηποτε παντως για να καληνυχτισω! :)

Οταν φτανει ο κομπος στο χτενι, δεν φταιει το χτενι... Εσυ εισαι αχτενιστη!

gM4vp2.png

όσο κι αν πιστεύω στην ελευθερία λόγου, μερικοί δεν έχουν ούτε ιερό ούτε όσιο...!:shock: γιατί, το άλλο... στην διακοπή κύησης...?:confused::shock:

αυτο που μου περασε ενστικτωδως απο το μυαλο οταν το διαβασα ειναι .... μα ποσο υπανθρωποι ειμαστε πια?

δε προλαβα και να απαντησω γιατι το κλειδωσαν ....

αυτο που μου περασε ενστικτωδως απο το μυαλο οταν το διαβασα ειναι .... μα ποσο υπανθρωποι ειμαστε πια?

δε προλαβα και να απαντησω γιατι το κλειδωσαν ....

εμένα πάλι μου την έδωσε το ύφος "τι κάνεις κακούργα μάνα τόσο καιρό και δεν ξεριζώνεις το ίδιο το νεφρό σου να το δώσεις στο παιδί;" κι εκεί που μου γύρισε το μάτι ήταν το ότι "θα σου μιλήσω αυστηρά σαν μάνα". μα την αλήθεια αν λεγόταν αυτό μπροστά μου θα τη χαστούκιζα. Αυτή η υπεροψία και το αυτοπατ-πατ στην πλάτη "μα είμαι τόσο ανώτερη επιτέλους" με διαόλισε!

you may have oysters, but you'll never find a pearl

bh45qekil.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...