Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Alex@ είπε:

Γύρισα σήμερα από το ραντεβού με τον γιατρό, προχωράμε καλα, οι παλμοί μας.οπως πρέπει κ η ανάπτυξη τους όπως πρέπει κ αυτή με την εβδομάδα που είμαι. Επίσης κ τα δύο μεγαλώνουν μέχρι στιγμής το ίδιο. Τη μεθεπόμενη Παρασκευή πάω για την αυχενική!!! Τα συμπτώματα έχουν υποχωρήσει τελείως θα έλεγα, μόνο κάποιες στιγμές να με πιάσει κάποια αδιαθεσία!!

Τι ωραία νέα! Με το καλό να κάνεις και την αυχενική σου! Τώρα αν θυμάμαι καλά έχουμε μια βδομάδα διαφορά εσύ πιο μπροστά. Οπότε τώρα είσαι 10βδ και 5μερων σωστά; Και εγώ έχω ραντεβού με τον γιατρό την τρίτη και έχω φουλ άγχος. Πόσους παλμούς είχατε; 

ΑνΑλ (Ανώνυμες Αλλοπρόσαλλες)

ζώπυρον

Recommended Posts

Κατινάκι, στην τελική και να μην έχετε καθόλου μαρτυρικά δεν έγινε και κάτι...εμείς εδώ πάνω τα έχουμε κόψει, έχω πολλά χρόνια να δω μαρτυρικά σε βάφτιση. Ούτε και στα παιδιά μου είχα.

Ράννια, πού είσαι, παιδί μου? Χαθήκαμε!

εντιτ Λευκή, καλά αποτελέσματα!

6l8Wp3.png1Ikfp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Aeriko

3696

• MarcoPolo

2484

• Mara-76

2192

• luckyMe

2080

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Ψάχνω τρόπους εξόντωσης του Λ....:mad:

Εδώ και καιρό πίσω από τη μπανιέρα έχει ένα άνοιγμα, το οποίο όλο το κλείνει κι όλο ανοίγει...ξέρετε ότι στου τεχνίτη το σπίτι όλα καταρρέουν...

Επίσης, έχω ξανααφέρει ότι συχνά, έχω πρόβλημα με το μπάνιο μου, έχει μυρμήγκια...(2ος όροφος πολυκατοικίας)...Και σήμερα βλέπω τα μυρμήγκια να μπαινοβγαίνουν από το άνοιγμα:evil:

Πείτε μου τώρα, φταίω εγώ να ψεκάσω εκείνον με το αεροζόλ?:twisted:

Ρανάκι που είσαι χαμένη ρε?

Οι υπόλοιπες τι κάνετε?

Wktmp2.png

qIogp3.png

γειά σε όλες!

χριστινάκι πολύ ευχάριστα τα νέα σας!λευκή περαστικά στη μικρή σου και γρήγορα

τι κάνει ο μικρός της ελένης?

εγώ τώρα μόλις έκατσα λίγο. απο το πρωί με έτρεχε ο μικρός σε όοολο το σπίτι, δεν πειράζει όμως καλά να ναι το παιδάκι μου.

έχω αρχίσει και αγχώνομαι για τη βάπτιση μας την κυριακή...!

επέστρεψα από τη δουλειά (ναι... πήγα δουλειά...) και ζαλίζομαι...

μπέμπα μου, τι κάνει το παιδί?

νίτσα, μπράβο!! μπράβο και στην αεροκόρη!!

active member, μ' αγαπάς...?

πάει κι ο Θανάσης...

Διαφημίσεις

Γεια σας κοριτσακια! Ολα καλα?

Πριν λιγο εβαλα για υπνο το Μαριγουλακι μου και ειπα να καθησω! Τις τελευταιες μερες παρατηρησα (ΦΤΟΥ! να μην το ματιαξω :mrgreen:) πως η μικρη εχει κανει μια εκρηξη ομιλιας! Στην αρχη νομιζα πως απο την πολλη μου λαχταρα να την ακουσω να μιλαει, μου φαινεται.. Αλλα την ειδε εχθες και μια συμφορουμιτισσα φιλη και σημερα το πρωι οι γονεις του σπιτονοικοκυρη που πηγαμε να τους δωσουμε το ενοικιο και το επεσημαναν και εκεινοι!! :D

Εχθες το βραδυ κρατουσε το μαξιλαρι της και οπως καθοταν στο καθισματακι φαγητου, το εριξε.. Και μου λεει "Ωχ! Επεθε κατω!" :lol::lol:

Τελος, σημερα πριν τη βαλω για υπνο το μεσημερι, ζητησε να κανει τσισα στη λεκανη (εχουμε παρει το καθισματακι και το εχουμε βαλει στο μπανιο της). Την εβαλα και εκανε αμεσως!! Κουκουβααααα!!! :D:D Ενταξει, ξερω πως δεν εβγαλε και την πανα αλλα τη χαρηκα!! :D

Αυτα τα ολιγα κοριτσακια!

Χαιρομαι που ειναι καλα η Νανινα μας και ευχομαι περαστικα μεσα απο την καρδια μου και στης Λευκουλας τη μπεμπου και στης Μπουνιτσας το γιοκα!

Οταν φτανει ο κομπος στο χτενι, δεν φταιει το χτενι... Εσυ εισαι αχτενιστη!

gM4vp2.png

ευχαριστώ κορίτσια!!!!

καλά εννοείται δεν κάτσω να σκάσω για τα μαρτυρικά....

Θα μιλήσουμε σύντομα μετ η νονά!

και εμένα Ράννια στην αγκαλιά μου την έχω και φευγει ολόκληρη προς στο λαπτοπ..με το ζόρι την συγκρατω!

ymO6p2.png

sL3vp2.png

ευχαριστώ κορίτσια!!!!

καλά εννοείται δεν κάτσω να σκάσω για τα μαρτυρικά....

Θα μιλήσουμε σύντομα μετ η νονά!

και εμένα Ράννια στην αγκαλιά μου την έχω και φευγει ολόκληρη προς στο λαπτοπ..με το ζόρι την συγκρατω!

Όχι βρε...να πάρετε μαρτυρικά! Ούτως ή άλλως θα έχετε όλο το πακέτο.

Τα μαρτυρικά τα φοράνε όσοι παρευρίσκονται στη βάπτιση επειδή είναι μάρτυρες στο μυστήριο που θα τελεστεί. Έχουν ιερή σημασία.

πάει κι ο Θανάσης...

Χου ιζ Θανάσης?

Όχι βρε...να πάρετε μαρτυρικά! Ούτως ή άλλως θα έχετε όλο το πακέτο.

Τα μαρτυρικά τα φοράνε όσοι παρευρίσκονται στη βάπτιση επειδή είναι μάρτυρες στο μυστήριο που θα τελεστεί. Έχουν ιερή σημασία.

Ρε Νιτσάκι με τούτα και με τ'άλλα δεν είδα τα νέα σας, τώρα τα είδα!

Άντε μπράβο πολύ ευχάριστα!Να δεις που όλα θα πάνε καλά στο καινούριο νηπιαγωγείο!

Wktmp2.png

qIogp3.png

Μετά από μία ώρα πάλης με το ρολόι κατάφερα να την κοιμήσω! Ζωντάνεψε πολύ σήμερα! Ευτυχώς αλλά έπρεπε να κοιμηθεί οπωσδήποτε... νύσταζε απλώς δεν το καταλάβαινε!

Τα dvd τα θέλω κι εγώ μια κόπια :) Στη μια ώρα που προσπαθούσα να την κοιμήσω τραγούδησε: γύρω γυρω όλοι, στου μανώλη την ταβέρνα (καμια 10αριάφορές), καλημέρα, κουκουβά και μέτρησε γύρω στις 30 φορές μέχρι το 10... Τα τραγουδάκια εννοείται ότι δεν τα λέει καθαρά... απλώς καταλαβαίνεις από λέξεις σκόρπιες τι τραγουδάει! (ακούς Φαίη; :P )

Χθες είμασταν στο κρεβάτι εγώ η θεία τζο και στη μέση η κωνσταντίνα το απόγευμα που ξύπνησε.... Η θεία τζο καθόταν έξω έξω οπότε κάποια στιγμή την σπρώχνει με τα πόδια της και πέφτει η θεία τζο.... σκάει στα γέλια και λέει: έπεχεεεεε πάαατωμαααα (το πάτωμα δεν έχει αναφερθεί παρά μόνο στο ότι βάζουμε τα παπούτσια στο πάτωμα και όχι στο κρεβάτι ή στο κομοδίνο!)

Γενικώς... από τη στιγμή που θα 'λυθεί' η γλώσσα τους... κάθε μέρα είναι μια καινούργια εμπειρία και γι' αυτά και για μας... και όσο πιο χαλαροί είμαστε εμείς, τόσο πιο χαλαρά είναι και αυτά (ακούς Φαίη; )

Διαφημίσεις

θανασης βεγγος

αγγελινα! κατινακι! εδω ειμαι βρε! εκανα 2-3 μερες να μπω....σκ δυσκολο να ειμαστε σπιτι.... και γενικα μονο βραδυ εγω....ξερετε! νυχτοπουλι! :tongue::tongue::tongue:

Ζουπηηηηηηηηηηηηηηηηηηη τι ερωτηση ειναι αυτη?????????????????????

καλα, ρε παιδια, ειδατε το θεμα με τον ηθαν? με την αιμοκαθαρση?

Πάντως κόρες, και ξέρετε σε ποιες αναφέρομαι, σας οφείλω ένα μεγάλο ευχαριστώ για χθες βράδυ! Χωρίς εσας θα με είχε κυριεύσει ο πανικός!

Χου ιζ Θανάσης?

ο Βέγγος καλέ...

Ρε συ Ζούπη με την αρρώστια των μικρών ξέχασα να ρωτήσω πως είσαι!!!!

σκατά αλλά στο πόδι... ποιός όμως να το εκτιμήσει? άσε με τώρα γιατί είμαι παρμένη!

Ζουπηηηηηηηηηηηηηηηηηηη τι ερωτηση ειναι αυτη?????????????????????

i love you too...

καλα, ρε παιδια, ειδατε το θεμα με τον ηθαν? με την αιμοκαθαρση?

όσο κι αν πιστεύω στην ελευθερία λόγου, μερικοί δεν έχουν ούτε ιερό ούτε όσιο...!:shock: γιατί, το άλλο... στην διακοπή κύησης...?:confused::shock:

Πάντως κόρες, και ξέρετε σε ποιες αναφέρομαι, σας οφείλω ένα μεγάλο ευχαριστώ για χθες βράδυ! Χωρίς εσας θα με είχε κυριεύσει ο πανικός!

χμμμ...

γενικά, έχω τα νεύρα μου! :twisted:

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...