Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Alex@ είπε:

Γύρισα σήμερα από το ραντεβού με τον γιατρό, προχωράμε καλα, οι παλμοί μας.οπως πρέπει κ η ανάπτυξη τους όπως πρέπει κ αυτή με την εβδομάδα που είμαι. Επίσης κ τα δύο μεγαλώνουν μέχρι στιγμής το ίδιο. Τη μεθεπόμενη Παρασκευή πάω για την αυχενική!!! Τα συμπτώματα έχουν υποχωρήσει τελείως θα έλεγα, μόνο κάποιες στιγμές να με πιάσει κάποια αδιαθεσία!!

Τι ωραία νέα! Με το καλό να κάνεις και την αυχενική σου! Τώρα αν θυμάμαι καλά έχουμε μια βδομάδα διαφορά εσύ πιο μπροστά. Οπότε τώρα είσαι 10βδ και 5μερων σωστά; Και εγώ έχω ραντεβού με τον γιατρό την τρίτη και έχω φουλ άγχος. Πόσους παλμούς είχατε; 

ΑνΑλ (Ανώνυμες Αλλοπρόσαλλες)

ζώπυρον

Recommended Posts

Η νονά φέρνει ό,τι αφορά το παιδί στην εκκλησία: Βαφτιστικά, σταυρό, λαδικά, σταυρουδάκια καλεσμένων, μπουκάλι λάδι. Εσύ τις μπομπονιέρες γλυκά και στολισμό αν κάνεις! Μην ξεχάσεις τα πρακτικά του παιδιού: πάνες νερό, κ.λπ. (εμείς πήγαμε χωρίς πάνα!!!!)

Α και το δώρο των κουμπάρων αν το δώσετε στην εκκλησία!

σταυρουδάκια η νονα????

πρώτη φορά το ακούω...την λαμπάδα η νονά εε??

ymO6p2.png

sL3vp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Aeriko

3696

• MarcoPolo

2484

• Mara-76

2192

• luckyMe

2080

Περισσότερες δημοσιεύσεις

κατινακι, ο,τι εχει να κανει με το παιδι το παιρνει η νονα. σταυρουδακια επισης η νονα και λαμπαδα. επισης, πληρωνει την εκκλησια αν και εφ' οσον θελει (εγω ειπα στην κουμπαρα μου πως αν πληρωσει θα τις βγαλω τις μπουκλες!!!)

απο κει και περα, μπομπονιερες, γλυκα και στολισμος(αν θα εχετε) ειναι δικος σας.

μαλιστα μαλιστα...

η νονα δεν ξερει ουτε για σταυρουδακια ουτε για λαμπαδα...(ειχε την εντύπωση πως η λαμπάδα πάει πακέτο με το στολισμό)

οκ η λαμπαδα αλλα τα σταυρουδακια τα ειχα υπολογίσει εγώ...πως να της το πω τώρα???

ymO6p2.png

sL3vp2.png

γεια σας κοριτσια!

κρις, ευχαριστα νεα ακουω.... μπραβο...

η ελλ που ειναι? παρε αυτο

szIb0FoPGkQ

δε προλαβαινω να σας διαβασω ολες τωρα:oops:

ειστε καλα ομως? :-)

Γεια σου ρε Ραννια....εχω ξεκολωθει με δαυτους λεμε.....!!! cheers love......

Ο Λ ειναι στους ΔΕΛΦΟΥΣ τωρα και ζηλευωωωωωωω.........Νιτσα δεν θα παει απευθειας Πρεσπες. Κανει τον κυκλο της Ανατολικης ή Δυτικης Ελλαδας και μετα παει. Γιαυτο κανει 7 μερες. Οι διακοπες του ουσιαστικα ειναι ο δρομος. Αυτο τον τρελλαινει.

Παλλ εφυφε ταξιδι αναψυχης με δικια μου ουσιαστικα προτροπη. Εγω του νοικιασα το αμαξι να φυγει.....

Την κανει το παιδι της Ελενης? ολα καλα?

και πιο αλλο ειναι αρρωστο? της Λευκης?

Κρις φιλακια.....

Here in dreamland we will NOT obey the masters

:evil:

Διαφημίσεις

Κατινακι...αμα δεν σε παιρνει καντο γαργάρα μουχαααχαχ

αερικια..τελεια νεα!

λευκουλααααα τι εχει το φραουλοπαιδοοοοοοοο!

αλοχα στις υπολοιπες

Μάρα μου εχει καταλάβει οτι δεν τα πληρώνει..

Αχ θα δω θα κάνω μια κουβέντα και αν δω οτι ζορίζεται θα πληρώσω εγώ τα σταυρουδάκια (εγω που δεν ζορίζομαι χαχαχχα)

ymO6p2.png

sL3vp2.png

Κατινάκι, θα της το πουν κι από το κατάστημα που θα πάρει τα βαπτιστικά ότι η νονά παίρνει και τα μαρτυρικά, έτσι δεν είναι;

Mother of 4:-D

Χρήστος-22/3/2008

Μιχάλης-30/11/2009

Δημήτρης-3/4/2012

Γεωργία-3/2/2013

Μια χαρά τον βρίσκω Ελλ..

Αν και δε νομίζω να ακολουθούσα ποτέ το Γ. σε κάτι τέτοιο! Όχι ξεκούραστος, κουρασμένος θα επιστρέψει ο Λ.

Τι κάνεις εσύ?

Κατινάκι, μην ξεχάσετε (υποχρέωση της νονάς, κανονικά) ένα μπουκάλι ελαιολάδο.

Κατινάκι, θα της το πουν κι από το κατάστημα που θα πάρει τα βαπτιστικά ότι η νονά παίρνει και τα μαρτυρικά, έτσι δεν είναι;

Πάνε πακέτο όλα μαζί (ρουχαλάκια, παπουτσάκια, πετσέτες, λαδόπανα, κεριά, λαμπάδα, μαρτυρικά, μπουκάλι) οπότε δεν παίζει να ξεχάσει κάτι;)

Διαφημίσεις

μαλιστα μαλιστα...

η νονα δεν ξερει ουτε για σταυρουδακια ουτε για λαμπαδα...(ειχε την εντύπωση πως η λαμπάδα πάει πακέτο με το στολισμό)

οκ η λαμπαδα αλλα τα σταυρουδακια τα ειχα υπολογίσει εγώ...πως να της το πω τώρα???

κοιτα, σταυρουδακια και λαμπαδα εχουν 50 το καθενα. μην χαλασετε τις σχεσεις για 100 υερω....γνωμη μου....

κοιτα, σταυρουδακια και λαμπαδα εχουν 50 το καθενα. μην χαλασετε τις σχεσεις για 100 υερω....γνωμη μου....

Αν δεν είναι καλές οι σχέσεις σας, εγώ προτείνω να τη ρωτήσεις. Μην πάρετε τα ίδια;)

Ράννια baby τι κάνεις?

Αν έχεις υπολογίσει τα μαρτυρικά σε σένα και τα έχεις παραγγείλει πες της το και άστο σε σένα... απλά θυμισέ της ότι είναι και η λαμπάδα μέσα ;)

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...