Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Alex@ είπε:

Γύρισα σήμερα από το ραντεβού με τον γιατρό, προχωράμε καλα, οι παλμοί μας.οπως πρέπει κ η ανάπτυξη τους όπως πρέπει κ αυτή με την εβδομάδα που είμαι. Επίσης κ τα δύο μεγαλώνουν μέχρι στιγμής το ίδιο. Τη μεθεπόμενη Παρασκευή πάω για την αυχενική!!! Τα συμπτώματα έχουν υποχωρήσει τελείως θα έλεγα, μόνο κάποιες στιγμές να με πιάσει κάποια αδιαθεσία!!

Τι ωραία νέα! Με το καλό να κάνεις και την αυχενική σου! Τώρα αν θυμάμαι καλά έχουμε μια βδομάδα διαφορά εσύ πιο μπροστά. Οπότε τώρα είσαι 10βδ και 5μερων σωστά; Και εγώ έχω ραντεβού με τον γιατρό την τρίτη και έχω φουλ άγχος. Πόσους παλμούς είχατε; 

ΑνΑλ (Ανώνυμες Αλλοπρόσαλλες)

ζώπυρον

Recommended Posts

Την Κυριακη θα ερθει καμια απο εμας στην εκδηλωση του Pare

nts φαινεται πολυ ενδιαφερουσα???

Εμείς περιμένουμε κόσμο γμτ κ το Σάββατο είμαστε καλεσμένοι σε βάπτιση.

Τι ώρα θα γίνει και που?

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Aeriko

3696

• MarcoPolo

2484

• Mara-76

2192

• luckyMe

2080

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Για το Βέγγο στενοχωρήθηκα κι εγώ...κρίμα...:(

Αερικάκι άντε να τελειώνετε!Να είναι τέλεια σήμερα η μπουμπού σου:D

Λευκούλα περαστικά:( Και ψυχραιμία τέκνον μου! όλα τα παιδιά αρρωσταίνουν!

Ναι, δε θα κουραστώ να φωνάζω ψυχραιμία:tongue: έχω ξαναπεί τους λόγους!Ο πανικός δεν είναι καλός σύμβουλος!

Πάω να΄κάνω καμμιά δουλειά για να βγω το απόγευμα άτα με το γιο μου και την Παλ.

Αυτά κόρες.

Σας φιλώ γλυκά!

Wktmp2.png

qIogp3.png

Τα νεότερα έχουν ως εξής:

γενική αίματος και crp, ελπίζοντας τα λευκά να είναι λίγα διότι αν είναι πολλά μπαίνουμε νοσοκομείο για ενδοφλέβια αντιβίωση.

Σας το'πα? Σιγά μη γίνει η βάφτιση. Μια ζωή μπέμπα θα τη φωνάζω. Μία η Μπέμπα Μπλανς και μια η Μπέμπα μου.

γενική αίματος και crp, ελπίζοντας τα λευκά να είναι λίγα διότι αν είναι πολλά μπαίνουμε νοσοκομείο για ενδοφλέβια αντιβίωση.

Σας το'πα? Σιγά μη γίνει η βάφτιση. Μια ζωή μπέμπα θα τη φωνάζω. Μία η Μπέμπα Μπλανς και μια η Μπέμπα μου.

άντε ρε! μέχρι την κυριακή θα είστε περδίκι!!!!!

Διαφημίσεις

Λευκούλα διαφώτισέ με, εκτός από πυρετό τι άλλο έχει το παιδάκι σου?

Wktmp2.png

qIogp3.png

Λευκή υπάρχει και άλλη Μπέμπα...μια θεια μου :D ελένη την λένε αλλά μια ζωή την φωνάζουν Μπέμπα, ή μαλλον Μπέμπω... 75+ γυναικα :shock::shock::D

Κάποτε δούλευα σε μια εταιρεία στη Θεσσαλονίκη που νοίκιαζε τα γραφεία από μια κυριούλα. Το νοίκι της το καταθέταμε κάθε μήνα σε λογαριασμό. Κάποια στιγμή όμως για κάποιο λόγο δεν μπορούσε να γίνει αυτό και θα περνούσε από το γραφείο μου για να της το δώσω.

Χτυπάει το κουδούνι, ανοίγω, και βλέπω μια θείτσα 65-70 χρονών, με μαντήλα στο κεφάλι και ρόμπα μαύρη με λουλουδάκια κίτρινα. Και τι μου λέει το άτομο?

"Γεια σας, είμαι η κοπέλα που θα πάρει το νοίκι".

:shock::shock::shock::shock:

(αυτό μου θύμισες τώρα!:tongue:)

Λευκούλα διαφώτισέ με, εκτός από πυρετό τι άλλο έχει το παιδάκι σου?

πυρετό ακατέβατο και κατακόκκινα λαιμά. Αλλά φοβόμαστε για κάποια βαρύτερη λοίμωξη γιατί πριν λίγες μέρες ήρθαμε σε επαφή (χωρίς να το ξέρουμε) με παιδί με στρεπτόκοκκο και άλλα όμορφα.

πυρετό ακατέβατο και κατακόκκινα λαιμά. Αλλά φοβόμαστε για κάποια βαρύτερη λοίμωξη γιατί πριν λίγες μέρες ήρθαμε σε επαφή (χωρίς να το ξέρουμε) με παιδί με στρεπτόκοκκο και άλλα όμορφα.

Οχι βρε Λευκούλα μου. Να είσαι αισιόδοξη!!! θα γίνει καλά το παιδί απλά κυκλοφορούν πολλές ιώσεις αυτή την περίοδο:-(

Μπορείτε να μου πείτε γιατί η γυναικολόγος μου δεν απαντά στο γ@@@@ το τηλέφωνο? ε ε ε?

Διαφημίσεις

Καλημέρα κοριτσακια!!!

Χριστίνα μπράβο η μικρή!!πολύ χάρηκα!!

Διάβαζα για βάπτιση πάλι και ανχωθηκα για άλλη μια φορα...

Ρε κορίτσια τι είναι της νονάς και τι δικά μου??

Θα πάμε με τα μισά στην εκκλησία....

ymO6p2.png

sL3vp2.png

Το 2010 ήμουν στο εξάμηνο για 5 μήνες οπότε έπρεπε να πάρω βεβαίωση αποδοχών... ευτυχώς παρά τις δυσοίωνες προβλέψεις το πήρα σχετικά γρήγορα!

Λευκούλα ξεκίνησε Κυριακή πρωί με 38άρι και κορυφώθηκε χθες βράδυ με το 40αρι (και όλη μέρα 39 όταν τελείωνε η επίδραση ντεπόν). Εύχομαι να μην είναι τίποτα. Για να σε παρηγορήσω σου λέω ότι δύο μέρες πριν την βάφτισή της πέρυσι τέτοια εποχή (9 Μαΐου βαφτίσαμε εμείς ;)) η Κωνσταντίνα είχε κάνει το πρώτο της 39άρι με την πρώτη της ίωση. Δώσαμε αντιβίωση ενόψει της βάφτισης (ήξερε η παιδίατρος ότι βαφτίζουμε) μιλήσαμε και με τον παπά να μην την καθυστερήσει πολύ με τα νερά, να μην ρίξει πολύ νερό στο κεφάλι, μας άκουσε και το σεβάστηκε και πήγαν όλα καλά! Το παιδί βέβαια την μέρα της βάφτισης ήταν απύρετο... αν είχε πυρετό θα του έλεγα να την αεροβαπτίσει χαχαχαχα δεν ξέρω τι θα έκανα ειλικρινά!

Αν δεν είχε βρέξει το πρωί θα πηγαίναμε και κούνιες αλλά φευ! Πάλι μέσα την βλέπω στα μπαλκόνια!

Καλημέρα κοριτσακια!!!

Χριστίνα μπράβο η μικρή!!πολύ χάρηκα!!

Διάβαζα για βάπτιση πάλι και ανχωθηκα για άλλη μια φορα...

Ρε κορίτσια τι είναι της νονάς και τι δικά μου??

Θα πάμε με τα μισά στην εκκλησία....

Η νονά φέρνει ό,τι αφορά το παιδί στην εκκλησία: Βαφτιστικά, σταυρό, λαδικά, σταυρουδάκια καλεσμένων, μπουκάλι λάδι. Εσύ τις μπομπονιέρες γλυκά και στολισμό αν κάνεις! Μην ξεχάσεις τα πρακτικά του παιδιού: πάνες νερό, κ.λπ. (εμείς πήγαμε χωρίς πάνα!!!!)

Α και το δώρο των κουμπάρων αν το δώσετε στην εκκλησία!

γεια σας κοριτσια!

κρις, ευχαριστα νεα ακουω.... μπραβο...

η ελλ που ειναι? παρε αυτο

szIb0FoPGkQ

δε προλαβαινω να σας διαβασω ολες τωρα:oops:

ειστε καλα ομως? :-)

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...