Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Alex@ είπε:

Γύρισα σήμερα από το ραντεβού με τον γιατρό, προχωράμε καλα, οι παλμοί μας.οπως πρέπει κ η ανάπτυξη τους όπως πρέπει κ αυτή με την εβδομάδα που είμαι. Επίσης κ τα δύο μεγαλώνουν μέχρι στιγμής το ίδιο. Τη μεθεπόμενη Παρασκευή πάω για την αυχενική!!! Τα συμπτώματα έχουν υποχωρήσει τελείως θα έλεγα, μόνο κάποιες στιγμές να με πιάσει κάποια αδιαθεσία!!

Τι ωραία νέα! Με το καλό να κάνεις και την αυχενική σου! Τώρα αν θυμάμαι καλά έχουμε μια βδομάδα διαφορά εσύ πιο μπροστά. Οπότε τώρα είσαι 10βδ και 5μερων σωστά; Και εγώ έχω ραντεβού με τον γιατρό την τρίτη και έχω φουλ άγχος. Πόσους παλμούς είχατε; 

ΑνΑλ (Ανώνυμες Αλλοπρόσαλλες)

ζώπυρον

Recommended Posts

Ρε παιδιά συγγνώμη δεν πήρα χαμπάρι για τα παιδάκια της Ειρήνης και της Χριστίνας, περαστικά εύχομαι!

Νίτσα, άντε μπράβο, όλα θα πάνε, θα βοηθήσει ο Θεός!

Mother of 4:-D

Χρήστος-22/3/2008

Μιχάλης-30/11/2009

Δημήτρης-3/4/2012

Γεωργία-3/2/2013

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Aeriko

3696

• MarcoPolo

2484

• Mara-76

2192

• luckyMe

2080

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Άρνι, πρέπει επιτέλους να σταματήσει αυτή η νοοτροπία:δουλεύω στο τσιφλίκι του πατέρα μου.

Εγώ δε βρίζω. Ακολουθώ πιο νόμιμες και σκληρές οδούς. Νομίζω ότι αυτός είναι ο μόνος τρόπος.

Έχω εμπειρία από πελάτισσα μου υπάλληλο του ΟΑΕΔ η οποία ήρθε την ώρα που κλείναμε και επειδή της το είπα μου είπε:Δεν ήξερα ότι στον ιδιωτικό τομέα έχετε ωράριο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Τι κάνει η Κωτίτα τι νέα έχουμε? Κανένας άλλος άρρωστος (σόρυ είμαι πολύ εκνευρισμένη και δε διάβασα@)

Wktmp2.png

qIogp3.png

Αρετή, για τις δημόσιες υπηρεσίες έχω να πω τα εξής:

Ο πατέρας μου είναι συνταξιούχος του ΟΤΕ (τότε που ήταν αμιγώς δημόσιος). Ποτέ στη ζωή του δεν έκανε ούτε μια μέρα απεργία, εκ πεποιθήσεως. Οταν του λέγανε γιατί οι συνάδελφοί του, τους ´ελεγε "για τη δουλειά που κάνουμε εδώ μέσα, τα μισά λεφτά έπρεπε να μας δίνουνε και πάλι ευχαριστημένοι να είμαστε, όχι να ζητάμε και παραπάνω". Απο τις ελάχιστες φορές που έχω συμφωνήσει μαζί του.

Γενικά, άκουγε για δημόσια υπηρεσία και έβγαζε φλύκταινες. Όταν τελείωσα τη σχολή, είχα δώσει και μια φορά ΑΣΕΠ για εφορία, και κόντεψε να πάθει εγκεφαλικο. "Γι' αυτό σε σπούζαζα τόσα χρόνια, για να δουλέψεις στην εφορία?" άφριζε. "Έχεις ιδέα τι εστί δημόσια υπηρεσία? Θα σε φάνε ζωντανή εκεί μέσα!"

6l8Wp3.png1Ikfp3.png

Καλό παράδεισο να έχει ο Θανάσης ο Βέγγος...στενοχωρήθηκα. :-(:-(:-( Μακάρι να ήμουν Αθήνα, να μπορούσα να πάω στην κηδεία να του ανάψω ένα κεράκι, του ανθρώπου.

Έντιτ, ωραία τα νέα σας, Νίτσα. Άντε με το καλο!

6l8Wp3.png1Ikfp3.png

Διαφημίσεις

Καλημερα!

Εγώ κάνω την διαιτα της πάπιας...τρώω τον άμπακο και μετα κάνω την πάπια...

Τα αρρωστουλια είναι καλύτερα σημερα?

Εμεις δεν ξεκινησαμε καλά την μερα μας...Κοιμηθηκε χτες από τις 20.00 :shock::shock::shock: και το πρωί στις 7.30 που ξυπνησε ήταν μούσκεμα τα ρούχα της...είχε κατουρηθει πατόκορφα.

Μετα πηγα να κλεισω ένα παράθυρο και κάπου έβρισκε...μα γιατί δεν κλεινει έλεγα και δώστου πιο δυνατά...τελικά της είχα πιάσει το δαχτυλακι :(:(:( Μου κοπηκαν τα πόδια, με πήραν τα ζουμια, σκατα! Ευτυχώς δεν φαίνεται να χτυπησε πολύ

Κρίμα για τον Βεγγο, ήταν από τους πολύ αγαπημενους μου. :(

Καλημερα!

Εγώ κάνω την διαιτα της πάπιας...τρώω τον άμπακο και μετα κάνω την πάπια...

Τα αρρωστουλια είναι καλύτερα σημερα?

Εμεις δεν ξεκινησαμε καλά την μερα μας...Κοιμηθηκε χτες από τις 20.00 :shock::shock::shock: και το πρωί στις 7.30 που ξυπνησε ήταν μούσκεμα τα ρούχα της...είχε κατουρηθει πατόκορφα.

Μετα πηγα να κλεισω ένα παράθυρο και κάπου έβρισκε...μα γιατί δεν κλεινει έλεγα και δώστου πιο δυνατά...τελικά της είχα πιάσει το δαχτυλακι :(:(:( Μου κοπηκαν τα πόδια, με πήραν τα ζουμια, σκατα! Ευτυχώς δεν φαίνεται να χτυπησε πολύ

Κρίμα για τον Βεγγο, ήταν από τους πολύ αγαπημενους μου. :(

ααααααα ωραία και σεις! καλημέρα στην υπόλοιπη!

Καλημέρα και μπράβο για τα ωραία νέα της Νίτσας! Ελπίζω το μωρο της Λευκής και της Ελένης να είναι όπως το δικό μου! ΑΠΥΡΕΤΑ! Ξυπνήσαμε 9.30 με 36.7 (την ίδια θερμοκρασία είχε και στις 7.30). Τελευταίο ντεπόν στις 12.10 που χτύπησε το 40άρι. Για όσες ξενύχτησαν μαζί μου να πω ότι τελικά κοιμήθηκε στις 2.30 στο κρεβάτι μας με τον πατέρα της που της έλεγε παραμύθι. Κοιμήθηκε κι εκείνος και πήγα και τον σήκωσα να την πάει στο κρεβάτι της. Στις 4.00 την έπιασε τρελός βήχας αλλά ήταν απύρετη!

Θέλω να πιστεύω ότι πάει πέρασε... έχω να τρέχω και στον ΟΑΕΔ σήμερα για την βεβαίωση αποδοχών του 10 γρρρρρρρρρρρ

Διαφημίσεις

Χριστίνα εμείς είμαστε στη δεύτερη μέρα. Στις 6:30 είχε 37,1, μετά ανέβασε 38,5 και τώρα μετά από το ντεπόν είμαστε στο 37,7. Πόσες μέρες σας κράτησε τελικά? αν φτάσει 40 η δική μου θα πεθάνω, τ'ορκίζομαι.

Μαλέκον :shock::shock::shock: το καημένο το μικράκι!!!!!!!

Κι εγώ τον αγαπούσα το Βέγγο. Τι να κάνεις? Φυσική κατάληξη του ανθρώπου...

Χριστίνα πολύ χάρηκα που ηρέμησε το παιδί αλλά θέλει προσοχή ακόμη! πλησιάζει καλοκαιράκι και θα ηρεμήσουμε.

Εμείς χθες σταματήσαμε τις μάσκες στην Όλγα αλλά τι βλέπω ακόμη με μύξα πράσινη, την άτιμη!

Αυτά τα χαρμόσυνα με τον Π. Να μπαίνουμε σε σειρά σιγά-σιγά. Το μόνο που με αγχώνει είναι που πρέπει να πάω και στο νομάρχη της περιοχής να πω ότι μετακομίζω αλλού κλπ κλπ. Είναι κ σκληρόπετσος αυτός...να δούμε..Αλλά όλα από Ιούνιο λίγο πριν κλείσουν για να μην γίνουν λόγια με τη δ/ντρια μας!

Αερικό, βεβαίωση από τον ΟΑΕΔ γιατί? είσαι σε πρόγραμμα?

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...