Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Alex@ είπε:

Γύρισα σήμερα από το ραντεβού με τον γιατρό, προχωράμε καλα, οι παλμοί μας.οπως πρέπει κ η ανάπτυξη τους όπως πρέπει κ αυτή με την εβδομάδα που είμαι. Επίσης κ τα δύο μεγαλώνουν μέχρι στιγμής το ίδιο. Τη μεθεπόμενη Παρασκευή πάω για την αυχενική!!! Τα συμπτώματα έχουν υποχωρήσει τελείως θα έλεγα, μόνο κάποιες στιγμές να με πιάσει κάποια αδιαθεσία!!

Τι ωραία νέα! Με το καλό να κάνεις και την αυχενική σου! Τώρα αν θυμάμαι καλά έχουμε μια βδομάδα διαφορά εσύ πιο μπροστά. Οπότε τώρα είσαι 10βδ και 5μερων σωστά; Και εγώ έχω ραντεβού με τον γιατρό την τρίτη και έχω φουλ άγχος. Πόσους παλμούς είχατε; 

ΑνΑλ (Ανώνυμες Αλλοπρόσαλλες)

ζώπυρον

Recommended Posts

καλημέρα ειρηνάκι!

αρετή τι διαιτα κάνεις?????

Αυτή που βόσκεις... όχι, εντάξει πλάκα κάνω...

Δεν μπορώ να πω ότι πεινάω με τη διατροφή που μου έχει δώσει έως τώρα, απλά δεν την ακολουθώ κατά γράμμα. Δεν μου αρέσουν τα φρούτα, με το ζόρι να φάω κανά μήλο (εντάξει το καλοκαίρι θα έχω περισσότερες επιλογές). Θες να σου πω αναλυτικά τι μου έδωσε γι'αυτο το 10ήμερο;

Mother of 4:-D

Χρήστος-22/3/2008

Μιχάλης-30/11/2009

Δημήτρης-3/4/2012

Γεωργία-3/2/2013

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Aeriko

3696

• MarcoPolo

2484

• Mara-76

2192

• luckyMe

2080

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημέρα!

Περαστικά, αρρωστούλια και Ζώπυρον!

Λευκή, ελπίζω να μην είναι τίποτα-εχετε στα κοντά και τα βαφτίσια, ε?

Τι κάνετε οι υπόλοιπες? Μαρκοπόλο, συνήλθες από το πάρτυ?

6l8Wp3.png1Ikfp3.png

Αυτή που βόσκεις... όχι, εντάξει πλάκα κάνω...

Δεν μπορώ να πω ότι πεινάω με τη διατροφή που μου έχει δώσει έως τώρα, απλά δεν την ακολουθώ κατά γράμμα. Δεν μου αρέσουν τα φρούτα, με το ζόρι να φάω κανά μήλο (εντάξει το καλοκαίρι θα έχω περισσότερες επιλογές). Θες να σου πω αναλυτικά τι μου έδωσε γι'αυτο το 10ήμερο;

περιληπτικά βρε! πέντε γευματα?

Καλημέρα:evil:

Είμαι στα τηλέφωνα για την απαράδεκτη κατάσταση στον ΟΑΕΔ:evil:

Θα γίνει χαμός:mad:

Τα νεύρα μου:mad:

δεν πληρωθηκατε ακομη?????

Διαφημίσεις

Ρε κόρες, εγώ είχα δει σε ένα περιοδικό μία που μου ταίριαζε πολύ...δίαιτα των τριών γευμάτων την ημέρα, κάπως έτσι...το θέμα βέβαια έιναι ότι...έχασα το περιοδικό...:roll:

6l8Wp3.png1Ikfp3.png

Κική, δεν ξέρω τι κατάσταση επικρατεί τώρα, αλλά γενικά τα τηλ δεν τα σηκώνουν....

Η μαμά μου ήταν υπάλληλος του ΟΑΕΔ, έχει συνταξιοδοτηθεί χρόνια τώρα και κάποια στιγμή χρειάστηκε να τηλ στα κεντρικά. Τηλ επι μια εβδομάδα, δε το σήκωναν... όταν κάποια στιγμή απάντησε μία, την έβρισε!! Τη διαολόστειλε κανονικά (η μαμά μου την υπάλληλο, να διευκρινίσω), τι της είπε... "Τώρα καταλαβαίνω γιατί μας έβριζε ο κόσμος τόσα χρόνια, ντρέπομαι για την υπηρεσία μου, είστε απαράδεκτοι, θα έπρεπε να ντρέπεστε" κλπ κλπ. Η υπάλληλος έλεγε συνέχεια¨Μα πώς μου μιλάτε έτσι κυρία μου;!" "Σου μιλάω όπως σου αξίζει!" φώναζε έξαλλη η μάνα μου... Σόου κανονικό, είχα ρίξει πολύ γέλιο!

Χρήστος-22/3/2008

Μιχάλης-30/11/2009

Δημήτρης-3/4/2012

Γεωργία-3/2/2013

Ειρήνη-μαρκ, κι εγώ μετά τα παιδικά πάρτυ στο σπίτι, αισθάνομαι σαν να πέρασε από πάνω μου οδοστρωτήρας, θέλω ένα τριήμερο χαλάρωσης για να συνέλθω...και πού να το βρω?

Ειρήνη-κιουλτ, ματς μουτς!

Πού είναι η Χριστίνα? Τι κάνει η μικρή?

6l8Wp3.png1Ikfp3.png

Ρε κόρες, εγώ είχα δει σε ένα περιοδικό μία που μου ταίριαζε πολύ...δίαιτα των τριών γευμάτων την ημέρα, κάπως έτσι...το θέμα βέβαια έιναι ότι...έχασα το περιοδικό...:roll:

Ε τι να σου πω τώρα... :mad:Θες ξύλο!:-)

Χρήστος-22/3/2008

Μιχάλης-30/11/2009

Δημήτρης-3/4/2012

Γεωργία-3/2/2013

Διαφημίσεις

5 γεύματα μου έχει, ναι. 1 έξοδο το Σαβ βράδυ, που μπορώ να φάω και κάτι παραπάνω, το σ/κ μου έχει απογευματινό σνακ μια μπάλα παγωτό, για το πρωί χυμο με μπάρα δημητριακών, φρούτο για δεκατιανό, αμύγδαλα -ανάλατα εννοείται- για απογευματινό τις καθημερινές...

Χρήστος-22/3/2008

Μιχάλης-30/11/2009

Δημήτρης-3/4/2012

Γεωργία-3/2/2013

Καλημέρα τσούπρες!

Λευκή, Χριστίνα πως είναι τα κοριτσάκια μας?

Ελλ, βρυκολιάκασες χθες μαρή... έφτασε ο σύζυξ?

'Εχω ευχάριστα!!!!!!!!!

Πήγα το πρωί στο νέο νήπιο. Η εγγραφή του παιδιού είναι δεδομένη, οφφ δε ρεκορντσς... Μικρός χώρος βέβαια αλλά πολύ ωραίο προαύλιο κ κυρίως καταπληκτική δ/ντρια. Καμία σχέση βέβαια με την περιοχή μου, είναι χαμηλά γύρω στα 20'. Αλλά επειδή είμαι και καλός άνθρωπος (lol lol lol) η δ/ντρια με συμπάθησε και με χαρακτήρισε ως άνθρωπο υψηλού επιπέδου. Oh yessssssss

Μου 'πε να μην κάνω καμία κίνηση με το νήπιο που πηγαίνει τώρα το παιδί για να μην το καταλάβει η φώκια κ δημιουργήσει θέμα...

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...