Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

ΑνΑλ (Ανώνυμες Αλλοπρόσαλλες)

ζώπυρον

Recommended Posts

Τι έχω??? μείωση μισθού έχω και αυτή τη στιγμή πολλά νεύρα...........

Μιλούσα με τη μανούλα μου στο τηλέφωνο και μου είπε ότι πήγε στο κατάστημα PRENATAL Αχαρνών για να αλλάξει μία σαλοπέτα που της ζήτησε η αδελφή μου και εκτός του ότι δεν την εξυπηρέτησαν, την προσέβαλαν και με πολύ άσχημο τρόπο...

Το ρούχο που επέλεξε προς αλλαγή είχε λανθασμένη τιμή πάνω στην ετικέτα όπως κ όλα τα προϊόντα τους (το συγκεκριμένο ήταν 10ε+ της αναγραφόμενης). Όταν ζήτησε βοήθεια από την κα που βρισκόταν στο ταμείο (και ιδιοκτήτρια του καταστήματος) η εν λόγω κα θίχτηκε και της απάντησε απαξιωτικά "δε βλέπετε κυρία μου ότι είμαι στο ταμείο που θέλετε καιβοήθεια? ακούς εκεί". Της απαντά η μάνα μου "παρακαλώ μη μου μιλάτε άσχημα εγώ δε σας μίλησα με τέτοιο θράσος ούτε σας προσέβαλα". Και τι της απαντά? "ΔΕΝ ΗΡΘΑΜΕ ΕΜΕΙΣ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΣΑΣ ΑΛΛΑ ΕΣΕΙΣ ΣΤΗ ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΠΟΥ ΜΟΥ ΖΗΤΑΣ ΚΙ ΕΞΗΓΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΣΟΥ ΜΙΛΑΩ ΕΤΣΙ"!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Η μάνα μου επειδή δεν είχε και διάθεση για τσακωμούς της λέει "λυπάμαι πολύ κυρία μου που δεν ξέρετε να εξυπηρετήσετε σωστά έναν πελάτη αλλά κυρίως επειδή είστε αμόρφωτη και ανιστόρητη"!!!!!!!!

Φταίω εγώ να την καταγγείλω τώρα?

Πείτε μου.γκρρρρρρρρρρρ

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Aeriko

3696

• MarcoPolo

2484

• Mara-76

2192

• luckyMe

2080

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Να σαι καλά ρε Ζώπυρον, μ' έκανες και γέλασα ειδικά με το πρωινό κόψιμο....

Γιατί να μην πάρεις ένα pet του παιδιού??? Πάρε ένα πιθηκάκι που μοιάζει και με μωρό κι έτσι θα αποφύγεις τα παράπονα...

χαχαχαχα

καλά, άσε τα δικά μου προς το παρόν...

μείωση μισθού - πόσο τοις εκατό κάτω??????????

η μητέρα σου έπεσε θύμα ρατσισμού? δεν κατάλαβα - δεν είναι Ελληνίδα?

καλά, την γενικότερα κατάπτυστη αγένεια της πωλήτριας, δεν θα την σχολιάσω καν!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

καλά, άσε τα δικά μου προς το παρόν...

μείωση μισθού - πόσο τοις εκατό κάτω??????????

25% και η αντίστοιχη μείωση ωραρίου

η μητέρα σου έπεσε θύμα ρατσισμού? δεν κατάλαβα - δεν είναι Ελληνίδα?

Είναι καραΠόντια αλλά ήρθαν από τη Ρωσία το '80..ανύπαντρη τότε

καλά, την γενικότερα κατάπτυστη αγένεια της πωλήτριας, δεν θα την σχολιάσω καν!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Δυστυχώς δεν ήταν πωλήτρια αλλά η ιδιοκτήτρια του καταστήματος...:evil::evil::evil:

Λυπάμαι ειλικρινά... τελικά, δεν φταίει η κρίση αλλά η μακακία που δέρνει τον καβαλημένο Έλληνα/νίδα!!!

Διαφημίσεις

Ταΐζει, κοιμίζει ο μπαμπάς! Με δική του πρωτοβουλία!!!!

Ζώπυρον να του πάρεις ένα μικρό κατοικίδιο, σκυλάκι κατά προτίμηση μικρόσωμο... αδέσποτο από φιλοζωική.

Για την διευθύντρια δεν έχω λόγια... δημοσιο;

Αμόρφωτη ούτε ιστορία δε γνωρίζει!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Έχω κάρτα μέλους και μου στέλνουν διαρκώς sms. Θα την καλέσω αύριο και θα την ακυρώσω αφού πρώτα τη στολίσω...

Έχω και τα νεύρα μου και είναι μία καλή ευκαιρία να τα ξεσπάσω κάπου...

Απίστευτη η ιδιοκτήτρια... να γράψεις ποιο κατάστημα να το σαμποτάρουμε!

Όσο για τη μείωση του μισθού εφόσον συνοδεύεται και από μείωση ωραρίου θα έλεγα ότι είσαι τυχερή εφόσον δεν έμεινες χωρίς δουλειά ;)

Απίστευτη η ιδιοκτήτρια... να γράψεις ποιο κατάστημα να το σαμποτάρουμε!

Όσο για τη μείωση του μισθού εφόσον συνοδεύεται και από μείωση ωραρίου θα έλεγα ότι είσαι τυχερή εφόσον δεν έμεινες χωρίς δουλειά ;)

PRENATAL ΜΕΝΙΔΙΟΥ...

Όσες μένουν στην περιοχή το γνωρίζουν!!!

Όσο για τη δουλειά... είναι όλα ρευστά:confused::(

Κι έχω και την Όλγα να βήχει τρομερά.. Την έτριψα, μου τελείωσε και το προσπάν έδωσα mucosolvan γμτ.. έβαλα και προπολίν (αντί του winter balm) σ' ένα ποτήρι και καλοριφέρ. Ακολουθώ τη συμβουλή της Αγγελίνας. Μακάρι να βοηθήσει γιατί έχει ξυπνήσει πόσες φορές από την ώρα που ξάπλωσε.. Της εφάρμοσε και το physiomer kids στη μύτη..

Θα πάθω κατάθλιψη ή θα αρχίσω τα ναρκωτικά... Λείπει κ ο μπαμπάς μας (θα γυρίσει όπου να 'ναι)..

Γεια σου Ράννια μας...

όσο για το σχόλειο περι φαρμακοποιών όχι δεν θα μπορούσα να πιάσω δουλειά σε φαρμακείο αλλά ως ιατρικός επισκέπτης σίγουρα αν και γενικά τη σιχαίνομαι ως δουλειά από ιδεολογία. Γι' αυτό και είμαι κατά των φαρμάκων γενικότερα και των γιατρών!

Διαφημίσεις

Γεια σου Ράννια μας...

όσο για το σχόλειο περι φαρμακοποιών όχι δεν θα μπορούσα να πιάσω δουλειά σε φαρμακείο αλλά ως ιατρικός επισκέπτης σίγουρα αν και γενικά τη σιχαίνομαι ως δουλειά από ιδεολογία. Γι' αυτό και είμαι κατά των φαρμάκων γενικότερα και των γιατρών!

Γειά σου Ράννια κι από μένα... Μας έπιασε λογοδιάρροια σήμερα...

Καλά κάνεις αερικό, καλά κάνεις!!!!!!!

Λαμόγια όλοι τους... Μπήκα σε φαρμακείο σήμερα και δεν είχαν προσπάν, αναγκάστηκα να πάρω mucosolvan και λέω θα ξανάρθω αύριο για προσπάν... και μου είπε ότι από αύριο ξεκινούν πάλι την απεργία...

Άι μην αρχίσω πάλι... το κράτος μου μέσα

Τα νεύυυυυυυυυυυυραααααααα μου!!!!!!!!!!!!!!!:evil::evil::evil::evil::evil:

Ζώπυρον η δ/ντρια είχε δίκιο για το λόγο που σου έκανε παρατήρηση. Γι΄ αυτό υπάρχουν άλλωστε οι κανόνες... ΑΛΛΑ είναι αυτό που είπες Ο ΤΡΟΠΟΣ ΤΗΣ!

Της έκανες παρατήρηση? τα εν οίκω ου εν δήμω...έπρεπε να της πεις...

λογοδιαρροια? προσπαθω να κανω update....αλλα το κοβω να τελειωνω αυριο! οποτε το παραταω!

Για τα φαρμακεια που λετε...ξερετε τι καθαρο κερδος εχει ενα μεσο φαρμακειο? Ενα μεσο λεμε τωρα...οχι κανενα πολυ λουξ ή κανενα στου διαολου τη μανα! 8,000-10,000.

Τα ξερω πολυ καλα, γιατι η κουμπαρα μου ανοιγει τωρα φαρμακειο και εχω απευθειας ενημερωση.

Μην ανοιξω τωρα θεμα με τους φαρμακοποιους βεβαια...γιατι δε τους ξεπλενει ουτε ο νιαγαρας.

Ζώπυρον η δ/ντρια είχε δίκιο για το λόγο που σου έκανε παρατήρηση. Γι΄ αυτό υπάρχουν άλλωστε οι κανόνες... ΑΛΛΑ είναι αυτό που είπες Ο ΤΡΟΠΟΣ ΤΗΣ!

Της έκανες παρατήρηση? τα εν οίκω ου εν δήμω...έπρεπε να της πεις...

βρε νίτσα μου, πρώτη εγώ δεν είπα ότι είχε δίκιο? όχι όμως να μου μιλάει σαν νάναι ταγματάρχης των ες ες! και τόχει ξανακάνει, για άλλο λόγο...

έπρεπε όμως κι εγώ να της πω "κι εσείς γιατί χτυπήσατε στο πόδι το ζωρυπάκι στις πρόβες των Χριστουγέννων-κι αυτό κανόνας είναι, να μην χτυπάτε παιδιά όταν σας εκνευρίζουν επειδή είναι αφηρημένα"...

αλλά δεν ήθελα να είμαι αντεκδικητική και κατίνα... κι επίσης, ξανατονίζω, στην ουσία της σημερινής παρατήρησης είχε δίκιο... άσχετα που εμείς δεν πιέζουμε το παιδί να μπει σε νόρμες (λάθος?) μιας και τις έχουμε φάει με το κουτάλι...

αερικό, ναι δημόσιο νηπιαγωγείο είναι

καλησπέρα ράννια! τι έπαθες κι έτσι νωρίς? άρρωστη είσαι?:rolleyes:

Διάβαζα τώρα δίπλα περί πεθερών και θυμήθηκα και τα άλλα μου νεύρα που μου έφυγαν απότομα όμως όταν κατά τις 8.00 κοίταξα το κινητό μου και είδα εκτός από την αναπάντητη και μια υπενθύμιση για γενέθλια.

Χθες λοιπόν επειδη ο Λ θα αργούσε είχαμε πει από το πρωί με την πεθερά μου να πάμε μαζί στον γιατρό για να πάει τη μικρή εκείνη στις κούνιες δίπλα για να μην έχω το παιδί μέσα στους αρρώστους. Έσπασε ο διάολος το ποδάρι του έκανε τον κατακλυσμό, δεν έφαγε και όλη μέρα το παιδί και δεν πήγαμε χθες... μιλήσαμε της είπα ότι να δούμε τι καιρό θα έχει αύριο (σήμερα δηλαδή) για να πάμε... Την παίρνω τηλέφωνο πριν φύγω από το γραφείο δεν απαντάει... Γυρίζω με το παιδί σταματάμε σε κάτι κούνιες γιατί φαγώθηκε η μικρή την παίρνω στο κινητό. Που είσαι την ρωτάω... Ερέτρεια μου απαντάει... κάγκελο εγώ εκτός από παγοκολώνα (από το κρύο). Πως κι έτσι; ξαναρωτάω... "ε να είχαμε συνέλευση στο σωματείο σήμερα κόλλησα και μία μέρα άδεια και είπαμε να έρθουμε να δούμε τι γίνεται κι εδώ μιας και το ΣΚ δεν είναι να κρατήσουμε τη μικρή;" Ναι της λέω είναι το σεμινάριο (αλλά δεν είχαμε σκοπό να την αφήσουμε και τις δύο μέρες παρά μόνο το σάββατο... δεν το είπα). Εσείς μου λέει τι κάνετε; "Έχουμε έρθει μια γρήγορη στις κούνιες και μετά έλεγα να πάω στον Βαγγέλη (πνευμονολόγος)" σιωπή... σιωπή... "Ε καλά μου λέει περίμενε να πάμε μαζί αύριο" "Αύριο έχουμε κολυμβητήριο" απαντάω "δεν πειράζει θα πάω με την Τζοάνα"....

Πύραυλος φυσικά εγώ! Η υπενθύμιση όμως στο κινητό στις 8.00 με κάλμαρε... σήμερα θα είχε γενέθλια ο συγχωρεμένος ο γιος της... απλώς δεν άντεχε στο σπίτι τέτοια μέρα και ήθελε να φύγει... δεν την δικαιολογώ γιατί θα μπορούσε να με έχει πάρει ένα τηλέφωνο να με ενημερώσει για να κανονίσω πως θα το κάνω... αλλά οκ... έχει το ακαταλόγιστο!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...