Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Alex@ είπε:

Γύρισα σήμερα από το ραντεβού με τον γιατρό, προχωράμε καλα, οι παλμοί μας.οπως πρέπει κ η ανάπτυξη τους όπως πρέπει κ αυτή με την εβδομάδα που είμαι. Επίσης κ τα δύο μεγαλώνουν μέχρι στιγμής το ίδιο. Τη μεθεπόμενη Παρασκευή πάω για την αυχενική!!! Τα συμπτώματα έχουν υποχωρήσει τελείως θα έλεγα, μόνο κάποιες στιγμές να με πιάσει κάποια αδιαθεσία!!

Τι ωραία νέα! Με το καλό να κάνεις και την αυχενική σου! Τώρα αν θυμάμαι καλά έχουμε μια βδομάδα διαφορά εσύ πιο μπροστά. Οπότε τώρα είσαι 10βδ και 5μερων σωστά; Και εγώ έχω ραντεβού με τον γιατρό την τρίτη και έχω φουλ άγχος. Πόσους παλμούς είχατε; 

ΑνΑλ (Ανώνυμες Αλλοπρόσαλλες)

ζώπυρον

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Aeriko

3696

• MarcoPolo

2484

• Mara-76

2192

• luckyMe

2080

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Διαφημίσεις

:lol::lol: Ευτυχως τα συγκεκριμενα ειναι φθηνα (για μπαμπου).. Της ειχα πει να υπολογιζει γυρω στα 500 αλλα μας βγηκε 200 ευρω μειον (300 δηλαδη κανουν).. Και ειναι ωραια ρε φιλε!

Ειχε και πιο ωραια σε στυλ καναπε γωνια παλι απο μπαμπου αλλα δεν χωρανε στο δικο μας μπαλκονι με τιποτα!

Οταν φτανει ο κομπος στο χτενι, δεν φταιει το χτενι... Εσυ εισαι αχτενιστη!

gM4vp2.png

ωραίο ακούγεται μαράκι :)

Ναι ρε φαίη είναι μικρό το μπαλκονάκι και άμα θες και πισινούλα... θα είσαι συνέχεια στο μάζευε, άπλωνε δουλειά να μην σου λείπει... εκτός αν την πισίνα την βάλεις στο σαλόνι χαχαχαχα

Λες να τη βαλω εκει? Πλακα - πλακα αφου σκ@τα θα τα κανει μπες - βγες στο σπιτι βρεγμενη, ας το βαλω εκει να γλιτωσω εξαρχης!! :lol:

Παντως χωρις αστεια.. Το καλοκαιρι ειμαι ο εχθρος του οικολογου.. Μονιμως με ενα λαστιχο στο χερι και ποτιζω..... τα μαρμαρα! Οποτε μια η αλλη θα μου ερθει.. Θα τη γεμιζω το πρωι, θα την αδειαζω το απογευμα.. Απλα θελω να βρω κατι να της βαζω να παταει βγαινοντας.. Κατι αντιολησθητικο, μη σκοτωθει κι εχουμε αλλα!

Οταν φτανει ο κομπος στο χτενι, δεν φταιει το χτενι... Εσυ εισαι αχτενιστη!

gM4vp2.png

Διαφημίσεις

Ζούπυ, ο Κάλαμος δεν ενδείκνυται για παιδιά επειδή έχει πέτρες κ πολύ βάθος δλδ. στο 3ο βήμα μπλουπ ΑΛΛΑ είναι πεντακάθαρα.

Ο Π. μου δε φοβάται, φοράει μπρατσάκια κι έρχεται μαζί μου μέσα. Αλλά είμαστε πάντα εναλλάξ με το Γιάννη (ένας μέσα, ένας έξω).

Τρελές παραλίες έχει στην Ερέτρια, περνάμε καλά όταν πάμε. Αυτό που μου τη σπάει είναι ότι πάνε και οι δικοί μου κάθε ΣΚ.

Λες να τη βαλω εκει? Πλακα - πλακα αφου σκ@τα θα τα κανει μπες - βγες στο σπιτι βρεγμενη, ας το βαλω εκει να γλιτωσω εξαρχης!! :lol:

Παντως χωρις αστεια.. Το καλοκαιρι ειμαι ο εχθρος του οικολογου.. Μονιμως με ενα λαστιχο στο χερι και ποτιζω..... τα μαρμαρα! Οποτε μια η αλλη θα μου ερθει.. Θα τη γεμιζω το πρωι, θα την αδειαζω το απογευμα.. Απλα θελω να βρω κατι να της βαζω να παταει βγαινοντας.. Κατι αντιολησθητικο, μη σκοτωθει κι εχουμε αλλα!

Είχα πάρει έγω του Παναγιώτη πέρυσι με 10ε από τα jumbo κ περνούσε πολύ καλά. Τη βάλαμε στο μπαλκόνι και γινόταν χαμός. Θα πάρεις κι ένα αντιολισθητικό πάλι από τα jumbo και τελείωσες. Αλλά ξέρεις, ε? θα είσαι μονίμως στα νερά:D

καλησπερααααα!!!

τι κενετε καλε???

Για διακοπες λετε???

Εμεις κοριτσακια θα την βγαλουμε στο εξοχικο στο χωριο....το οποιο ειναι 20 βηματα απο την παραλια και πας με το μαγιω και μια πετσετα στην καλυτερη!

Ειναι κανενα 15λεπτο εξω απο την Ναυπακτο,απεναντι απο το νησακι Τροιζονια και εχει πολλες εναλλακτικες αν θες να ξεφυγεις λιγακι...Γαλαξιδακι,Ναυπακτο,Μοναστηρακι,Ιτεα λιιγο παραπερα,ορεινη Ναυπακτια και ορεινη Φωκιδα σε λιγη ωρα...κι εννοειται το νησακι απεναντι!

Αν κι αυτο που θελω ειναι να παω,να αραξω και να λυωσω κυριολεκτικα στην ξαπλα και στα μπανια οποτε μου καπνισει,καροτσαδα στα κοντινα χωρια και μην σας πω οτι σκεφτομαι να αγορασω ποδηλατο με καρεκλακι να κανω παραλιακη ποδηλαταδα με την μικρη μου!!!

Φετος ειμαστε ξεφραγκιασμενοι,πανι με πανι θα μεινουμε...μας ρουφηξε ολα τα φραγκα το σπιτι αλλα χαλαλι του....κι επισης η Πγηνελοπη ειναι μικρη ακομη για να παμε καπου αλλου!

Ριακι...σορρυ που σε πρηζω αλλα μηηηηηπως εμαθες τιποτε για τα παπα απο την κονεδου σου???

Καλως το και σε ανέμενα! την περιμενω να με πάρει τηλ..αλλα υπολογισε περίπου 20% οφφ...απ οτι θυμαμαι απο τα χαπι χιπι κατι αναλογο σε παπα ειχε 65 ευρω..οποτε..αφαιρεσε :P

Να σαι καλα μωρε Μαρουλακι!!!

Μολις σε παρει τηλεφωνο,ενημερωσε με ή εδω ή στο φατσοβιβλιο ή στο μεηλ μου...οπου θες τεσπα για το κοστος και πως θα κανονισουμε να τα αποκτησω!!

Αν θες σου ξαναθυμιζω και τον κωδικο...

οσο για το νουμερο σημερα της αγορασα ενα ζευγαρι νο 20!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...