Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Alex@ είπε:

Γύρισα σήμερα από το ραντεβού με τον γιατρό, προχωράμε καλα, οι παλμοί μας.οπως πρέπει κ η ανάπτυξη τους όπως πρέπει κ αυτή με την εβδομάδα που είμαι. Επίσης κ τα δύο μεγαλώνουν μέχρι στιγμής το ίδιο. Τη μεθεπόμενη Παρασκευή πάω για την αυχενική!!! Τα συμπτώματα έχουν υποχωρήσει τελείως θα έλεγα, μόνο κάποιες στιγμές να με πιάσει κάποια αδιαθεσία!!

Τι ωραία νέα! Με το καλό να κάνεις και την αυχενική σου! Τώρα αν θυμάμαι καλά έχουμε μια βδομάδα διαφορά εσύ πιο μπροστά. Οπότε τώρα είσαι 10βδ και 5μερων σωστά; Και εγώ έχω ραντεβού με τον γιατρό την τρίτη και έχω φουλ άγχος. Πόσους παλμούς είχατε; 

ΑνΑλ (Ανώνυμες Αλλοπρόσαλλες)

ζώπυρον

Recommended Posts

και συμπληρωνω. σε οτι αφορά σε μπομπο και προσκλητήρια ειναι αναλογα τι παιρνεις. αν 8ελεις κάτι custom madε και φτιαγμενο αποκλειστικά για σενα ε ναι ειναι πιο τσιμπημενο...

dZJip3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Aeriko

3696

• MarcoPolo

2484

• Mara-76

2192

• luckyMe

2080

Περισσότερες δημοσιεύσεις

XAXAXAXAXAXAXAXAXAAXAXA! ntaχ είναι αναλογα. τα φορεματα της ειναι ΠΟΛΥ λογικων τιμών πχ της πουκι κάνει 180...σετ λαδοπανα λαδορουχα ειναι γυρω στα 60 ευρω..λαδοσετ 40 ευρώ περίπου, τα παπουτσακια ειναι απο 50 έως 70 ευρώ κλπ κλπ...ειναι τσιμπημενα σε σχεση πχ με μια αποθηκη στο κεντρο της αθηνας αλλα ειναι ΠΟΛΥ καλόγουστα και ΚΑΜΙΑ σχεση με φραμπαλάδες και τουλια...γενικά η μαριέτα ειναι πολύ καλαισθητο τυπάκι και πολύ χαλαρή και κουλάτη και μπορει να σου κάνει οτι θέλεις. αν θελεις χρησιμοποιησε το όνομά μου. ειμαι πελάτισα κλπ οποτε 8εωρώ οτι 8α σου κόψει κάτι

Λαμπάδα ? Κουτί ? Έκανες από τα χειροποίητα ? Επειδή έχω δει κάποια στο site που μου άρεσαν πάρα πολύ. Εγώ σκεφτόμουν για όλο τα πακετάκι να διαθέσω από 500 μέχρι 700 ευρώ τα μάξιμουμ (χωρίς τον σταυρό εννοείται - αυτόν τον έκλεισα). Ελπίζω να βρω κάτι, επειδή γενικά μου αρέσει η φιλοσοφία της....

Θα σε γράψω αύριο τα νεότερα και, ναι, θα χρησιμοποιήσω το όνομά σου !!! Θενξ !

Σνιφ διακοποσυζήτηση πάλι ε; Εμείς θα πάμε στην μαγική ερέτρεια ως γνωστόν. Σήμερα ξαναείπα στον παππού να κοιτάξει να λύσει το θέμα με τις σκάλες γιατί μου έλεγε πως τη μία μέρα που ήταν μόνη τους με το παιδί του πήγαινε τρεις και μία!

Γεια σας ρε κορες!! :D

Διακοπες βλεπω! Μου φτιαξατε τη διαθεση!

Καλοκαιρακι εμεις θα το περασουμε στας Αθηνας διοτι ο Β παιρνει αδεια απο Σεπτεμβρη. Δεν με χαλαει καθολου ομως γιατι το καλοκαιρι η Αθηνα ειναι ερημη και τη γουσταρω τρελα!! Ισως την κανουμε για 2ημερα/3ημερα εδω κοντα..

Γιατι οπως ειπε και το σοφο Νιτσακι, "δεν ξερουμε τι μας περιμενει απο Χειμωνα".. Εμεις προς το παρον εχουμε υπολογισει και το κοστος ενος ιδιωτικου παιδικου ΑΝ μας ριξουν ακυρο απο το δημοσιο.. Οποτε, σφιγγομαστε! :|

Περαστικα στη Νανινα μας!

Μανουλα Ελλ εγω το εχω δει εδω και καιρο πως η Στεση ειναι πια κοριτσακι!!! ;)

Εσείς θα έρχεστε Ερέτρεια λέμε :)

Για κοντά, πάμε για μπάνιο κάθε ΣΚ στην Ερέτρια και καθημερινές στον Κάλαμο...Μια χαρά! Ξεκινάμε μέσα Ιουνίου τα μπάνια και τελειώνουμε μέσα Σεπτέμβρη!

Είμαι κ γοργονίτσα...

Για τον Κάλαμο: Απόγευμα; για δώσε περισσότερες πληροφορίες... πόση ώρα κάνετε; Μπορεί να κολυμπήσει το παιδί; Αν σχολάω 5.00 τι ώρα είμαστε εκεί;

Ναι βρε Νιτσακι, δεν παιζει,

οταν ημουν μονη μου και εβγαζα 5.500 τον μηνα τα εκανα αυτα και δεν λογαριαζα. Τωρα με ΠΟΛΥ λιγοτερα και παιδι δεν ανοιγω πορτοφολι ευκολα. Μια χαρα θα περναμε και στις παραλιες εδω. Και περσι ετσι την βγαλαμε. Οικονομικα.....;) Ο Λ. ετοιμαζετε για ταξιδι τωρα. Θα νοικιασει αμαξι και παει Πρεσπες. Θα κοιματε μεσα στο αμαξι. Δεν θα πληρωσει ξεναδοχειο. Ετσι εκανε και παλια οταν εφευγε. Καλα αυτος εχει την λοξα του αρεσει. Παει χωνεται μεσα στα βουνα και κοιματε μαζι με τους λυκους. Ετσι παω και εγω διακοπες. Αλλα οταν εχεις παιδι εχεις απαιτησεις απο τις διακοπες σου. Αυτο σημαινει απαιτησεις απο το πορτοφολι. Και οι εποχες δεν ειναι για απαιτησεις. Τουλαχιστον σε μας........oh well......:rolleyes:

Κάποτε κι εγώ γούσταρα αυτό που κάνει ο Λευτέρης... θα το έκανα ακόμα αν η μικρή όμως δεν ήταν μαζί μου... κάτι που δεν παίζει με την καμία να συμβεί!

Παίζει να πάμε και καμια εβδομάδα στη μαγική Μεσσηνία (μουχαχαχαχα)

Λοιπόν ο παπούς σήμερα με βοήθησε απίστευτα παρόλο που η μικρή ήθελε συνέχεια αγκαλιά με τη μαμά. Αλλά αν δεν ήταν εδώ δεν ξέρω πως θα μαγείρευα! Το μεσημέρι δεν έφαγε πολύ καλά αλλά κοιμήθηκε αμέσως και χωρίς να ξαπλώσουμε παρέα. Με depon στις 11.15, στις 2.00 ειχε 37.7 σε λίγο θα πάω να ξαναμετρήσω (όπως καταλάβατε διαβάζω μισή ώρα περίπου τι γράψατε χαχαχα). Η γιατρός είπε να δούμε και σήμερα και αν επιμείνει να την δει αύριο. Την ρώτησα για πιθανή ουρολοίμωξη γιατί το πιπί της έκαιγε κυριολεκτικά μου είπε όχι... (κέλλη με έχεις κατατρομάξει λέμε!)... Πείτε καμια ευχή να μην έχει πυρετό το απόγευμα.

Ο παππούς θα πάει επίσης να μου γράψει άδεια για σήμερα και αύριο αφού στη δουλειά είπα ότι είμαι εγώ άρρωστη. Η μικρή μου δε, μίλησε και με το αφεντικό μου το μεγάλο μουχαχαχαχα....

Ζούπυ,

περαστικά !

Ωραίο το ΑΙ.... παλιές καλές εποχές... στην Κέρκυρα στο Grecotel... έγκυος εγώ με την κοιλούμπα...

ευχαριστώ!

σου λέω... πέρασα ονειρικά πέρσι... μακάρι να τα καταφέρουμε και φέτος!

zopiraki θα ρωτήσω τον σύζυγο και θα στο πω!!!!!!!

περιμένω κιουλτάκι μου!

περαστικα ζουπυ και να μαρι σου ταζω ουζοκατανυξη και μπάνια στην αυλιδα μουχχαχαχ αντε να σε δώ ποτε 8α ερ8εις κακακακκακακ

δεν με ξέρεις καλά... θα σου' ρθω λέμε!!!!!

και σταματήστε τη κουβέντα για διακοπές - δεν την αντέχω!

πάω να κλείσω λίγο τα μάτια μου η άρρωστη!

αααχ και πάλι τι μου θυμίσατε! ξέρουμε τώρα κανά καλό δωμάτιο εκεί...?

Διονυσος

http://hotel-dionyssos-agistri.focusgreece.gr/

εκει μένω όταν πάω...ειναι υπέροχο ξενοδοχειο...

uop51syge.png

Ήρθες αγγελάκι μου και μου άλλαξες την ζωή...

Σ' αγαπώ πολύ θησαυρέ μου!!!c

Διαφημίσεις

κουτι 8α μου βαψει ενα πουκοειδες...τετραγωνο με ζωγραφισμένη πουκα πάνω σε περιπέτειες και υπολογίζω γύρω στο 60αρι. λαμπάδα 8α μου κανει φιλη απο αυλίδα....γενικά τη δουλειά την εχω "σπασει" παντου για να γινεται και τζιρος + του ότι συνεισφερω και στην τοπικη αυλιδιωτικη αγορά μουαχαχαχαχ

dZJip3.png

Εντάξει Μαράκιους !!!

Μου έδωσες πάνω-κάτω μια ιδέα. όχι τπτ άλλο είμαι και λίγο "ζαβή" εγώ και πάει και πέφτει το μάτι μου στα πιο ακριβά. Είδα ένα ρούχο στη Lapin που, μόνο του, έκανε 560 ευρώ ακόμη το φυσάωωωωωω αλλά όλα τα άλλα της Λαπεν δεν μου άρεσαν πολύ στημένα βρε παιδί μου !

Θα σου γράψω αύριο εντυπώσεις !!!!

a kai poy σαι κάντυ! για πετσετες μην πας σε βαφτισάδικο...δες εδώ

http://www.newhome.com.gr/gr/petsetes/set-petsetes/set-petsetes-mercan.asp?c_id=89&thisPage=1&order=1

ιδια ποιοτητα στα βαφτισάδικα ζητανε 60 ευρά...κριμα ειναι

dZJip3.png

ααα και λαδομπουκαλα μην πας σε βαφτισάδικα.. πηγαινε μεχρι τον elxisdoro.gr (οχι παραγγελια..να ΠΑΣ απο εκει παμε και μαζι αμα 8ελεις) και παρε με 7 ευρω μπουκαλάκι για λάδι.. και κοτσαρε του και μια κορδέλα και εισαι τζετ

dZJip3.png

Διαφημίσεις

ΣΤΕΛΙΝΟΥΛΑ ΕΙΣΑΙ ΕΔΩ? ΛΑΜΒΑΝΕΙς? Η LAVA DESIGN ΕΣΥ ΕΙΣΑΙ?

Εμ χρυσό μου που αλλού θα σε έβρισκα????

Στις αλλοπρόσαλλες:tongue::tongue::tongue:

Τρελοκομείο, τι κάνει η πούκι σου????

Ακόμα τριγυρνάς στα forum και το παίζεις γυναίκα????:tongue::tongue:

"cogito,ergo sum"

Λοιπον... Πηγαμε jumbo σημερα!

Φορτωσαμε παλι πραγμα.. Ξερετε μακακιτσες 1, 2 ευρω και φτανεις στο ταμειο και σου πεφτουν τα σαγονια! :lol:

Πηραμε 2 εκπαιδευτικα της fisher price.. Το ενα ενα σαλιγκαρι με τρυπες για να βαζει η μικρη τα κυβακια αναλογως το σχημα μεσα. Το αλλο τηλεφωνακι με ζωακια, ηχους, χρωματα. Κολλησε με το 2ο εχω να πω!

Πηραμε και διαφορα αλλα.. Παραμυθακια με λιγες σελιδες (γιατι παρατηρησα πως ενω καθεται στην αρχη να διαβασουμε, στην πορεια βαριεται και φευγει), αυτοκολλητα και ενα τετραδιο να τα κολλαμε, βρακακια (λιγα γιατι της ειχε παρει και η μανα μου απο h&m) και καθισματακι για τη λεκανη.. Ζεστανε ο καιρος, να ξεστρωσω και ευκαιρια να ξεκινησουμε. Να εχει γινει βεβαια και το ραντεβου με την αναπτυξιολογο πρωτα να δουμε τι θα μας πει κι εκεινη. Ελπιζω πως θα το παρει καλα η μικρη. Αν οχι και του χρονου μια χαρα θα ειναι (δεν βιαζομαι οπως καταλαβαινετε και δεν θελω να πιεσω).

Επισης να σας ενημερωσω πως εχουν βγει τα εποχιακα.. Μαγιουδακια, σαγιοναριτσες, τσαντουλες (λεφτα να εχεις να σκορπας).. Ζαχαρωσα ηδη την πισινα που θα βαλουμε στο μπαλκονι μας να πλατσουριζει το ταλιμπανακι! Ειναι τετραγωνη και εχει και στεγαστρο για τον ηλιο! Αλλα θα την παρουμε απο Ιουνιο γιατι αν τη δει απο τωρα η Μαρω δεν υπαρχει περιπτωση να την πεισουμε να περιμενει..

Τελος ζαχαρωσα και επιπλα κηπου (οχι απο τα jumbo, απο αλλου).. Μπαμπου! Καναπες, 2 καρεκλες με μπορντω μαξιλαρες και τραπεζακι.. Φυσικα και θα μας το δωρισει η μανα μου! :cool:

Οταν φτανει ο κομπος στο χτενι, δεν φταιει το χτενι... Εσυ εισαι αχτενιστη!

gM4vp2.png

ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΑΧΑΧΑΧ ΜΩΡΑΚΛΑ ΜΟΥ! ΤΙ ΚΑΝΕΙΣ ΑΓΑΠΑΚΙ ΜΟΥ! Η ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ? ΤΟ ΜΠΕΜΠΕ?

Καλά βρε Μαριούλη, βρισκόμαστε στην τελική ευθεία να υποδεχτούμε την μπεμπούλα μας!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Μας έχει κάνει διάφορες λαχτάρες αλλά πάνε αυτά,,πέρασαν,,,

Μου λείπει ο τρόπος γραφής σου,,,, που κ που έλα και στα "κορίτσια από τα παλιά"

Πολλα΄πολλά φιλάκια:D

"cogito,ergo sum"

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...