Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Alex@ είπε:

Γύρισα σήμερα από το ραντεβού με τον γιατρό, προχωράμε καλα, οι παλμοί μας.οπως πρέπει κ η ανάπτυξη τους όπως πρέπει κ αυτή με την εβδομάδα που είμαι. Επίσης κ τα δύο μεγαλώνουν μέχρι στιγμής το ίδιο. Τη μεθεπόμενη Παρασκευή πάω για την αυχενική!!! Τα συμπτώματα έχουν υποχωρήσει τελείως θα έλεγα, μόνο κάποιες στιγμές να με πιάσει κάποια αδιαθεσία!!

Τι ωραία νέα! Με το καλό να κάνεις και την αυχενική σου! Τώρα αν θυμάμαι καλά έχουμε μια βδομάδα διαφορά εσύ πιο μπροστά. Οπότε τώρα είσαι 10βδ και 5μερων σωστά; Και εγώ έχω ραντεβού με τον γιατρό την τρίτη και έχω φουλ άγχος. Πόσους παλμούς είχατε; 

ΑνΑλ (Ανώνυμες Αλλοπρόσαλλες)

ζώπυρον

Recommended Posts

οχι σε αυτό που σου έστειλα γιατί θέλουμε να είμαστε μέσα στην πολη κοντά στα πεθερικά

θα μεινουμε σε αυτό http://www.loriet-hotel.com/ το οποιο τηλεφωνικώς μας το έδινε 110 ευρώ το διαμερισμα με κουζίνα .

κια ο άντρας μου το βρήκε από αγγλικο πρακτορειο στο νετ με 80 και το κλεισαμε μέσω αγγλιας!

καλό?

Πολύ καλό...;)

Πως και δεν σας φιλοξενούν?

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Aeriko

3696

• MarcoPolo

2484

• Mara-76

2192

• luckyMe

2080

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Ωραία τα γράφετε και μας ανοίγετε την όρεξη για διακοπές... Εμείς (ως συνήθως) θα πρέπει να πάμε είτε το 1ο είτε το 2ο 15νθήμερο του Αυγούστου που τα πάντα είναι υπερ-υπερτιμημένα και δεν ξέρω ... πλέον, με δυο πιτσιρίκια, είναι πολλές οι απαιτήσεις !

Δεν έχουμε κανονίσει άδειες -- η μια γιαγιά λέει "Σας περιμένω" ο παππούς από την άλλη περιμένει κι αυτός... ιδέα δεν έχω ...

Μάρα λαμβάνεις να σε ρωτήσω κάτι ???

Α κι επειδη δεν μπηκα ΠΣΚ...χρόνια πολλά στη Νίτσα και στις κόρες των culte και Harlow.

Tώρα που το λες... χρόνια πολλά και στο παιδάκι σου :) Συγνώμη βρε Αγγελίνα μου αλλά τον ξέχασα τελείως τον Ραφηλάκο σου!

Διαφημίσεις

Στο happyhippie έχεις πάει ? Κάτι πήρε το μάτι μου δίπλα. Έχω αύριο ραντεβού για να δω για βάφτιση.... Θα μου γυρίσει το μάτι από τις τιμές λες ? Να πάρω και την βαλεριάνα παρά δίπλα ?????

Εκεί σε εσάς λένε ότι είναι ωραία στους πόρους αν το λέω καλά

ωχ στους Πόρους πήγαμε το πρώτο καλοκαίρι μόλις γεννήθηκε η Σοφία, δεν πέρασα καθόλου καλά:(

Πήγαμε με τους κουμπάρους μας, αλλά στο άντρα μου προέκυψαν επείγουσες δουλειές και γύρισε Θεσσαλονίκη (υποτίθεται για 2 μέρες, αλλά έμεινε 1 εβδομάδα) και ξέμεινα με την κουμπάρα μου και τα παιδιά της, δεν έκανα ούτε 1 μπάνιο, μου έκανε και τον απίστευτο ψυχολογικό πόλεμο, η μικρή είχε ακόμα κολικούς, σκ@τά.

Τώρα που το σκέφτομαι, εξίσου σκ@τά ήμουν και τώρα που γυρίσαμε από το 3ήμερο του Πάσχα, που πήγαμε πάλι με τους κουμπάρους. Τυχαίο; Δεν νομίζω

τιμή περιοχή τι περιλαμβάνει το ΑΙ?

Τα all inclusive είναι για μένα παιδιά, θέλω την άνεσή μου στις διακοπές. Προτιμώ 1 εβδομάδα σε ΑΙ παρά 1 μήνα σε εξοχικό, όπου θα πρέπει να καθαρίζω, να ψωνίζω, να μαγειρεύω κλπ

ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΜΕ!!!!!!!!!

αααααααα μα γιατίιιιιι;;;;

δεν καταλαβαίνω, υπάρχει καλύτερα από την πεθερά;

Διαφημίσεις

οχι και γω χωρίς μεγάλο νοσοκομείο δεν πάω σε νησί

ούτε εγώ, πλέον...

περυσι Σάμο ευτυχώς που είχε μεγάλο νοσοκομείο περάσαμε και αμυγδαλιτιδα με 40 πυρετό φέτος πάλι στη Μυτιληνη έχει νοσοκομείο γιαυτό πάμε......

τι μου θύμισες τώρα... Σάμο... αααχ!

Μυτιλήνη θέλω πολύ να πάω!

μαμαει το αγκιστρι..ολη μερα με το παρεο και ξυπολησια να λιαζεσαι.. ικουκλάκι ειναι το νησι

αααχ και πάλι τι μου θυμίσατε! ξέρουμε τώρα κανά καλό δωμάτιο εκεί...?

και στην τελική όσες ψηνεστε μου ερχεστε και στην κοσμική αυλίδα.. 50 χλμ ειναι αραχτες 8α ειμαστε τα παιδια 8α ξελυσανε, εξω απο το σπιτι μου δεν περνανε αυτοικινητα κλπ κλοπ..οποτε η ινβιτασιον ειναι ανοιχτη

μην τάζεις στον μικρό και στον τρελλό...!!

οχι σε αυτό που σου έστειλα γιατί θέλουμε να είμαστε μέσα στην πολη κοντά στα πεθερικά

θα μεινουμε σε αυτό http://www.loriet-hotel.com/ το οποιο τηλεφωνικώς μας το έδινε 110 ευρώ το διαμερισμα με κουζίνα .

κια ο άντρας μου το βρήκε από αγγλικο πρακτορειο στο νετ με 80 και το κλεισαμε μέσω αγγλιας!

καλό?

κιουλτάκι, ποιό είναι αυτό το πρακτορείο? μ' ενδιαφέρει τα μάλα!

Tώρα που το λες... χρόνια πολλά και στο παιδάκι σου :) Συγνώμη βρε Αγγελίνα μου αλλά τον ξέχασα τελείως τον Ραφηλάκο σου!

ποιός Ραφηλάκος καλέ?:confused:

εντωμεταξύ, πως είναι η μικρούλα σου?

ΚΑΤΑΡΡΕΩ από το κρύωμα αλλά είδα φως (διακοπές) και μπήκα!:cool:

κορίτσια, εγώ πέρσι έκανα για πρώτη φορά στη ζωή μου διακοπές σε ΑΙ (μέσω γνωστού πήραμε καλή τιμή) και περάσαμε υπέροχα!!!!!! η απόλυτη ξεκούραση!!!!!!

και σας το λέει ένας άνθρωπος φύση-θέση αντίθετος με τέτοιου είδους διακοπές... αλλά ήταν απλά... τέλεια!!!!

πάω να λιποθυμήσω!

XAXAXAXAXAXAXAXAXAAXAXA! ntaχ είναι αναλογα. τα φορεματα της ειναι ΠΟΛΥ λογικων τιμών πχ της πουκι κάνει 180...σετ λαδοπανα λαδορουχα ειναι γυρω στα 60 ευρω..λαδοσετ 40 ευρώ περίπου, τα παπουτσακια ειναι απο 50 έως 70 ευρώ κλπ κλπ...ειναι τσιμπημενα σε σχεση πχ με μια αποθηκη στο κεντρο της αθηνας αλλα ειναι ΠΟΛΥ καλόγουστα και ΚΑΜΙΑ σχεση με φραμπαλάδες και τουλια...γενικά η μαριέτα ειναι πολύ καλαισθητο τυπάκι και πολύ χαλαρή και κουλάτη και μπορει να σου κάνει οτι θέλεις. αν θελεις χρησιμοποιησε το όνομά μου. ειμαι πελάτισα κλπ οποτε 8εωρώ οτι 8α σου κόψει κάτι

dZJip3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...